Derde single van solo album II is uit!

Jack Poels brengt de derde single van zijn aankomende nieuwe solo album ‘II’ uit

Door alle restricties en gecancelde tours is Jack alleen maar meer gaan schrijven en schilderen, met nu de ‘De nacht van ’t greune graas’ als derde single die daaruit voorkomt. Jack over het nummer: ’De nacht van ’t greune graas’ beschrijft een slapeloze nacht vol reizen naar fantasiewerelden. Naar plekken waar het gras groener lijkt. Veel twijfel en verlangen komen naar buiten in de duisternis. Pas als de woorden stoppen, begint de muziek.”

‘De nacht van ’t greune graas’ is nu beschikbaar op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer en Bandcamp. Pre-order ‘II’ in de Snowstar Records webshop.

https://fanlink.to/DeNacht

Net als bij de voorgaande singles is in de video bij het nummer, gemaakt door Ruud Geuijen, een van de schilderijen van Jack Poels te zien, wat tevens ook weer het artwork van de single is.

In maart 2020 bracht Jack Poels zijn eerste solo album ‘Blauwe Vear’ uit op Snowstar Records, welke zeer positief onthaald werd door de pers. De verse solocarrière van Jack Poels is hem zo goed bevallen, dat nog geen jaar na ‘Blauwe Vear’ nu op 26 februari zijn tweede album met de eenvoudige maar passende titel ‘II’ volgt. “‘II’, als in het tweede solo album, maar ook als symbool van de pauzestand waarin we nu zitten. Totdat er straks weer iemand op play drukt.” Aldus Jack Poels.

Het nieuwe album ‘II’ is te pre-orderen in de Snowstar Records webshop. Elke pre-order wordt door Jack Poels gesigneerd.

X