De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 4 van 37
Totaal aantal berichten: 1801
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 37 
 

Hoi Jack, toch even een compliment voor de geweldige samenwerking met Normaal middels het nummer Gries, zowel het nummer als de clip; in één woord geweldig. Ik hoorde al wel mensen die bekende deunen in het nummer hoorden maar dat is onzin, ik hoor alleen de signatuur van de componist. Ik ben er alleen nog niet achter of het nummer valt onder "duchtig Høken", of onder "polkahØlic". In elk geval droom ik ervan dat dit nummer op de RHSC gespeeld zal worden samen met Normaal. Kun jij dromen laten uitkomen?

Geplaatst door Eugene Gelderblom op 28-7-2015 om 15:17 uur

Hallo Jack, Tijdens mijn vakantie in Frankrijk toch maar eens begonnen aan "De Zwarte Plak" van Toon Kortooms. Die stond al jaren in mijn kast, gekregen van mijn ouders. Jullie nummer "De Zwarte Plak" waardeerde ik al zeer sinds ik in 1995 "Station America" bemachtigde. Maar dat de link tussen het boek van Kortooms, Rowwen Heze en jouzelf zó close zou zijn, dat ondervond ik pas deze week. Al in het begin van het boek zag ik de naam van Jacobus Poels verschijnen...Poels ? Het zal toch niet ? Jawel, het zal wel degelijk. En ook de naam van tante Cis uit het boek van Ralf Mohren krijgt plots diepere betekenis. Dochter Ciska van de Antoniushoeve...a propos, (heilige) Antonius. Dat moet ook wel een diepere betekenis hebben. Zoveel toeval bestaat niet. Het maakt jullie fantastische oeuvre er alleen nog maar mooier op. Helden van de Zwarte Plak, ze mogen nooit vergeten worden, daar zorgen helden uit America wel voor.

Geplaatst door Jac Reijnders op 26-7-2015 om 16:54 uur

Hoi Jack, bedankt voor je reactie. Dan heeft Lies Wesseling in het boek "het dorp en de wereld" het dus fout. Zij heeft waarschijnlijk aan het Duitse woord Hose gedacht. Mijn zus en ik hebben trouwens heel erg genoten van jullie tentoonstelling in Venlo: we hebben er de hele middag rondgestruind en op het terras lekker bourgondisch bijgekletst. En ook nog een paar nieuwe dingen ontdekt: de clip van de heilige Anthonius had ik nog nooit gezien (vreemd gezicht met dat brilletje...) En zijn er alweer Herbergplannen gemaakt? We zijn benieuwd! Fijne vakantie, groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 18-7-2015 om 16:30 uur

Hoi Jack, het was een mooi feestje in Vielingsbeek! Enige minpuntje was de strenge security: ze bleven wel vriendelijk, maar ik moest toch terug naar de auto om mijn rugzak leeg te maken, anders kwam ik er niet in. Dus helaas… Maar wat in de fles zit, verzuurt niet, dus binnenkort een nieuwe poging. Verder was het een heerlijke zomerse zondagavond zonder nattigheid en een prachtige roze lucht en een mooie moan! De muziek klonk geweldig, ook de dames waren nu goed te horen en de dansjes van iedereen op het podium, vooral van Emil, maken het feestje helemaal af. Het plezier spat van het podium af en geeft ons weer heel veel energie. Allemaal bedankt voor dit geweldige optreden, alvast een fijne vakantie gewenst en tot St. Rosa, Groetjes, Ine. P.S. Nog even een vraagje: hausse zijn toch handschoenen en geen broeken? Of heb ik dat altijd verkeerd vertaald?

Geplaatst door Ine op 6-7-2015 om 15:23 uur
Reactie van Jack:
Hausse zijn inderdaad handschoenen, 'n broek is 'n boks!

Volkskrant gelezen, bijzonder.T kumt noeit mier terug net als toen,wat waren we dichtbeej.

Geplaatst door theo b op 3-7-2015 om 10:58 uur

Hoi Jack, dagje te laat, maar alsnog van harte proficiat met je verjaardag! Ik heb wel aan je gedacht, maar was niet in de gelegenheid om te reageren. Ik zal het goed maken: tot zondag in Vierlingsbeek! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 28-6-2015 om 19:33 uur

Proficiat en nog unne fijne,lekkere,lange zomeraovond.Thécla Pinxt-Karel.

Geplaatst door Thécla Pinxt-Karel op 27-6-2015 om 20:00 uur

Hoi Jack, proficiat met je verjaardag. Maak er nog een mooie dag van. Namens Joost, proost

Geplaatst door Joost op 27-6-2015 om 19:10 uur

Van Harte en 4ze

Geplaatst door Hein oet Wieërt op 27-6-2015 om 17:25 uur

Fan herte lokwinske Jack!De b6este winken ùt Fryslân.

Geplaatst door Joute Jousma op 27-6-2015 om 13:26 uur

Hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag en nog vele jaren toegewenst. Remy van de schoor uit weert

Geplaatst door remy van de schoor op 27-6-2015 om 10:22 uur

Hallo Jack, van harte gefeliciteert,en een mooie dag gewenst plus een lang ,gezond gelukkig en heel muzikaal leven.gr theo b

Geplaatst door theo b op 27-6-2015 om 08:21 uur

He Jack van harte proficiat met ow verjeurdaag en mak en enne schoenen daag van Gr Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 27-6-2015 om 07:17 uur

Hoi Jack, na alle vervelende berichten in de Volkskrant ( over ons) willen wij jou feliciteren met je verjaardag. Een super fijne dag gewenst! En wij hebben een fijne herinnering aan vorig jaar op jou verjaardag. Groetjes Theo en Alice uit Apeldoorn.

Geplaatst door Alice en Theo op 27-6-2015 om 01:58 uur

Geachte heer Poels, Ik heb in mijn leven (52 jaar) heel wat muziek voorbij horen komen, maar ik was laatst tot in de bodem van mijn ziel geroerd bij het horen van 'November'. Wat een pareltje! Kippenvel en tranen in mijn ogen. Bedankt voor het maken!

Geplaatst door Ruud van den Bemt op 21-6-2015 om 18:10 uur
Voor meer informatie kijk op www.brasseriejoske.nl

Hoi Jack, het was een mooie avond in Venlo! De muziek klonk goed, prima enthousiast publiek, leuke sfeer, mooie nummers en zonder een paar foutjes zou het geen echte Try-out zijn. Linda en Simone waren niet altijd goed te horen, maar dat kan ook aan onze plek liggen, vooraan bij het podium. En gelukkig is “Blieve Loepe” er weer bij! Laat Mo maar lopen! Leuke zaal ook, Grenswerk, perfect voor de clubtour. Alleen zo’n eind weg voor ons op een doordeweekse dag. Met de trein was het niet haalbaar, daarom was mijn zus afgehaakt. Maar Isabel heeft ook van jullie genoten, al is ze niet speciaal fan (vindt jullie muziek wel leuk) en was het voor ons een gezellig avondje uit. Bedankt alle mannen en vrouwen voor het heerlijke optreden en ik verheug me al op de volgende keren, de kaartjes liggen al te wachten… Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 20-6-2015 om 15:49 uur

Try-out was mooi,klonk goed,niks meer aan doen,alleen herhalen ! Met de complimenten en een groet,Thécla Pinxt-Karel.

Geplaatst door Thécla Pinxt-Karel op 19-6-2015 om 10:24 uur

Hoi Jack, wat een lof in deze bloemlezing, maar o zo waar! En je zult tijdens het schrijven van de liedjes vast niet altijd zo diep erover hebben nagedacht, maar juist daarom blijkt jouw grote kracht:"Of Poels het nu wist of niet, maar de keuze en wisselingen van vertelinstanties getuigen van schrijverstalent." En noe noa 30 joar blieve loepe in dien zelfde alde schoon (en neit d'r naeve...)! Maar dat kump vas gout! We hopen op nog heel veel mooie liedjes. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 28-5-2015 om 22:04 uur

Hoi Jack het boek is weer zo ontzettend mooi ik lees het met veel plezier gr van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 17-5-2015 om 16:51 uur

Hoi Jack, leuk artikel en prachtig boek! Voorlopig zijn we wel even druk met lezen. Bedankt! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 16-5-2015 om 20:00 uur

Schrijf hier je bericht...Beste Jack, Even een verhaal dat muziek mensen door het leven draagt. Enige tijd geleden deed mijn gynecoloog het voorstel om eens onder NMR te gaan ter controle. Daar mijn moeder op 44 jarige leeftijd borstkanker heeft gehad en 10 j later nog eens. Zo gezegt zo gedaan. Week erop vergeten te bellen voor de uitslag, week erop gebeld maar was gynecoloog op verlof. Ik zou de week erop wel terug bellen. Maar de dag erna kreeg ik smorgens om half 9 telefoon, dat ik om 11u een dringende afspraak had bij een chirurg.. Er was een knobbel ontdekt van 2,5 cm. Biopsie wees uit dat het kwaadaardig was. Op dat moment verdwijnt alle vanzelfsprekendheid in je leven. 36 jaar en moeder van een dochtertje van 4,5j. Je partner staat er machteloos bij, je kind is te klein om te begrijpen wat er aan de hand is. Ik was opeens een schip op zee zonder kapitein. Tot op een bepaald moment. In mijn wagen staat altijd Rowwen Heze op. D'n Bal klonk door de luidsprekers en het raakte me, het gaf me moed en kracht. Ik heb hem op repeat gezet en iedere keer opnieuw luidkeels meegezongen. Iedere keer maakte het me sterker, het nummer blies MIJ op. Ik heb het roer van mijn schip teruggevonden en ben met een rechte rug naar de operatie kunnen gaan. Over 3 weken start de chemo en zal het lied nog vaak klinken, want ik zal het nodig hebben. Nu kan ik zeggen dat ik met nog meer overtuiging je tekening kan afwerken en er mijn ziel in kan leggen. Het is jullie job, jullie leven,,je hebt dat nummer niet voor mij geschreven, toch bedankt voor de kracht die ik eruit heb kunnen halen. Mvg Belinda 😊

Geplaatst door Belinda op 8-5-2015 om 16:44 uur

Mooi stukje. Zo beleven wij de optredens van Rowwen Heze ook. Tips voor de poptour setlist: Goud, De Toet, Dag Geluk, Luuster nar mien hart en natuurlijk Ballades en Beer.

Geplaatst door Kees en Elly op 6-5-2015 om 12:56 uur

ik was afgelopen woensdag in het Theater in Eindhoven wat was dat prachtig ik heb genoten en donderdag de nieuwe singel dat was echt geweldig gr van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 5-5-2015 om 10:04 uur

Ralf lukt het je om het interview dat Herman Haverkate met Jack had (verschenen in Dagblad Tubantia van 26 februari j.l) online te zetten? Een van de allermooiste - zo niet het beste en meest onthullende gesprek met Poels tot nu toe, en voor ons fans niet te missen. Haverkate typeert sommige liedjes van Poels als "teksten waarin de kleine wereld van zijn dorp raakt aan de grote gevoelens van het leven" Tja, dan kun je schrijven. Alvast bedankt voor de moeite, groet, Jan

Geplaatst door Jan op 3-5-2015 om 12:36 uur

Wat een mooi nummer Zelfportret. Zo herkenbaar. Museum of galerie, je ziet HET schilderij e je bent verkocht. Heel mooi. Bedankt.

Geplaatst door Kees en Elly op 1-5-2015 om 08:26 uur

Hoi Jack, Wij weten dat je een fan bent van The Pogues! Op 6 juni hebben wij de eer om met The Bottles Of Smoke ode to The Pogues, het voorprogramma te mogen verzorgen van Rowwen Hèze! We kijken hier erg naar uit... Mocht je Fiesta nog mee willen zingen of schreeuwen (blijft toch The Pogues he?) dan bij deze onze muzikale uitnodiging, altijd van harte welkom! Tot 6 juni... The Bottles Of Smoke.

Geplaatst door The Bottles Of Smoke op 30-4-2015 om 22:40 uur
Voor meer informatie kijk op www.facebook.nl/bottlesofsmoke

Hoi Jack, klinkt mooi! Echt een lied voor (het) Limburg(s Museum). Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 30-4-2015 om 20:45 uur

Het artikel "Het dorp en de wereld" verwoord heel mooi waar Rowwen Hèze voor staat. Namelijk niet het weten, maar het voelen dat centraal staat. Ik ben erg benieuwd naar het boek. Erik

Geplaatst door Erik Gerritsen op 27-4-2015 om 13:25 uur

Wat was het weer genieten in Sittard van 30 joar Ballades en Beer. Mooie show. Nu en aan het begin van de tour geweest. Erg leuk. Bedankt, groet, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 25-4-2015 om 17:41 uur

Net wat Ine zegt, fijn dat de site weer werkt. Ook fijn dat we nog een keer naar het theater mogen om te genieten van Ballades en Beer. En dan druk met het Limburgs museum met 30 jaor Rowwen Heze. Tot ziens.

Geplaatst door Kees en Elly op 22-4-2015 om 13:14 uur

Hoera, hij doet het weer! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 20-4-2015 om 16:19 uur

Beste Jack, Rowwen Hèze weet altijd weer te verrassen, zoals altied! Ik heb een woord voor de theatershow van gisterenavond in de Stadsschouwburg in het mooie Haarlem: " MEESTERLIJK " Ook Martîn, Theo, Wladimir, Tren, Jack en de mannen van de crew bedankt voor de geniale avond. Groet De Klompenman

Geplaatst door John op 13-2-2015 om 22:27 uur

Hoi Jack, in Zutphen was het exact 15 jaar geleden, dat ik bij jullie theatershow in Apeldoorn was en voor het eerst mijn gevoel voor Rowwen Hèze op papier heb gezet. Sindsdien heb ik al heel wat stukjes geschreven, aan de ene kant om jullie te laten weten, wat ik ervan vond, maar ook voor mezelf, om nog eens terug te lezen, hoe ik het optreden heb beleefd. Zutphen was de 2e keer B&B, nu lekker dichtbeej op de eerste rij. Het was weer een mooie avond, wel met een paar schoonheidsfoutjes: dubbele coupletten, een oavend in plaats van een merge en achterin de bus in plaats van voorin. Of doe je dat om de fans scherp te houden...? Met de toegift stond ik nu wel mooi vooraan. Jammer dat het na 2 nummers "alaaf" was. Bedankt band en crew voor de mooie avond en enne sjoone vastelaovend! Groetjes, Martin en Ine.

Geplaatst door Ine op 13-2-2015 om 10:54 uur

Hoi Jack, na een geweldig weekend Amsterdam moet ik toch nog even iets van me laten horen. Het begon met jullie prachtige Ballades en werd vervolgd met verschillende speciale soorten Beer met klinkende namen als Deugniet, Mannenliefde en Stoute Limburger. Het is echt woar, ik verzin dit niet! (maar wel verdeeld over vrijdag en zaterdag). Het was geweldig, dat we erbij mochten zijn in Paradiso, zoals John/Klompenman terecht opmerkte: het zijn toch de krenten in de pap! En het was een mooie setlist. Een beetje jammer, dat Blieve Loepe niet gespeeld werd, maar Goud was het beste alternatief en staat voor mij op een gedeelde eerste plaats. Annie was er in elk geval mee verguld. Ik hoop dat, als ze 68 wordt, we dit nog een keer kunnen herhalen. Verder blijf ik het (als een Terriër) proberen: “het is een kwestie van geduld, tot mijn wens ooit wordt vervuld…” Bedankt, ook namens Annie, aan de andere mannen en Radio 2 voor de heerlijke avond! Tot woensdag in Zutphen. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 9-2-2015 om 10:37 uur

Beste Jack, Wat een geniale avond gisteren in de kleine intieme zaal van Paradiso. Er zijn veel mensen die ik moet bedanken dat ik bij deze, voor mij, gedenkwaardige avond aanwezig kon zijn. Dus bij deze een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen, BEDANKT! Rowwen Hèze is muziek die blij maakt en ontroerd. En dat was voor mij duidelijk te merken(veel emotie na een roerige tijd) Een prachtige speellijst(divers zoals altied), geluid voortreffelijk, prachtig publiek en een geweldig enthousiaste band. En dan nog via Marc en jullie als band een mooi nieuw gesigneerd speciaal T-shirt. Ook het berichtje van jou en de band via Marc werd door mij meer dan warm ontvangen. Nogmaals bedankt voor de geweldige avond die ik heb gehad. Ik(en velen met mij) heb(ben) zeer veel waardering op de wijze waarop jij(jullie) mensen weten te boeien en binden.Bij Limburgers zit het hart op de goede plek. Dat is iets wat mij de laatste jaren wel duidelijk is geworden. Tot snel. Groeten van De Klompenman uit Noordwijk

Geplaatst door John op 7-2-2015 om 11:02 uur

Jack en de andere bandleden, wat was het gaaf in Paradiso. Wat een super mooi optreden en wat een mooie setlist. Fijn dat we er bij mochten zijn. Bedankt, groet, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 7-2-2015 om 10:36 uur

Hoi Jack, we hadden het weekendje Amsterdam al geboekt om Annie's verjaardag te vieren en nou heb ik ook nog 2 kaarten voor Paradiso gewonnen! Dat kan toch geen toeval meer zijn. Haar 50e verjaardag met DADPGS, haar 56e verjaardag met SAUS en nu, weer 6 jaar later, Ballades en Beer op haar 62e verjaardag! Als dat geen geluk is.... Maar ik heb toch nog een wens: zouden jullie alsjeblieft "Blieve Loepe", Annie's lievelingsnummer (en de mooiste Ballade, die je ooit geschreven hebt) willen spelen? Je zou ons nog veel gelukkiger maken! Tot vrijdag, groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 3-2-2015 om 21:15 uur

Hallo Jack, even over die eerste keer Pinkpop want jij hebt gelijk hoor en niet Tren. Het was toch echt 1992 en preciezer op 8 juni want toen was mijn ex vrouw zwanger van onze jongste zoon en in 1993 stond ik op 4 juli op zijn 1ste (inderdaad !!!! ) verjaardag in Roskilde naar jullie te kijken en luisteren. Daar hebben wij ook nog samen naar Chris Isaak gekeken. Hopelijk doen jullie dit niet meer VERGEATE !! PS Er is ook veel gebeurd in die 30 jaar en het wordt jullie vergeven maar misschien wordt het tijd voor meer BALLADES en minder BEER !!

Geplaatst door Hein oet Wieërt op 27-1-2015 om 07:28 uur

Prachtig! GOUD in beeld, het mooiste nummer van de avond! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 20-1-2015 om 21:45 uur

Dank je Jack ,het mooie compliment is doorgegeven.

Geplaatst door theo bont op 19-1-2015 om 17:23 uur

Hey Jack, das apart. lees ik net dat jullie vrijdag de 13 de in Almere staan, in de schouwburg, lees ik daarnaast (je moet je plaats weten natuurlijk)dat Arthur diezelfde avond in een kleinere zaal ook staat met DR Zhivago met Hans Visser (ex Flairck) en Irena Filipova russisch accordeoniste, dat wordt wel een heel muuzikaal feestje in Almere. Keuzes, keuzes , keuzes.Gr theo b

Geplaatst door theo bont op 18-1-2015 om 18:58 uur
Reactie van Jack:
Arthur verdiend ook 'n grote zaal. Alleen al voor zijn drumpartijen op De Holland America Lijn.

Hallo Jack, bedankt (hele band natuurlijk) voor de superavond in Veenendaal, super voorstelling ,en jammer genoeg super mislukt selfie, toch nog bedankt voor de extra fotografenhulp(foto)grafies lyceum.Maar die kans komt vast ooit nog weleens.Hoe heerlijk kan een nieuw jaar muzikaal beginnen, 9 januari een reunie optreden van Louisiana Radio met Artur, Onno,Hans en Rob, en een week later een verukkelijke ballade en bier. Jack , tot over een eek of ???? in Gorinchem. Ps wat rijmt daar nou weer op ,Gorinchem?

Geplaatst door theo bont op 18-1-2015 om 13:14 uur

Hoi Jack, leuk interview op TV Limburg. Je gaat wel consequent in de fout met Pinkpop in 1993. Gelukkig is Tren wat beter met data! Luister ik tussen de regels door, dat Blieve Loepe nu toch ook bij de 30 Joar Ballades hoort? Trouwens ook een leuk idee, een flesje bier als cadeau... Maar ik ben toch blijer met jullie CD. Een stuk vlaai is ook niet gek, maar dan wel met koffie! Veel succes met de tour. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 15-1-2015 om 22:26 uur

Hier op jouw site ook nog eens de complimenten voor de goede theatershow.Héérlijk zo,prachtige muziek,leuk opgezette show en alleen maar genieten !! Eerder meldde ik mijn mening over gast-artiesten in de vorige show.Gisteren is weer bewezen hoeveel jullie zelf in huis hebben!! Chapeau !! Gr.uit het Zuiden.

Geplaatst door Thécla Pinxt-Karel op 13-1-2015 om 09:18 uur

Hoi Jack, Ballades & Beer de première in Nijmegen, wat een leuke show hebben jullie ervan gemaakt en wat een geweldige speellijst met veel soorten “beer”: Brand, Duvel en Palm kwamen voorbij en Guinness moest nog tot de avond wachten… Veel oude nummers, die we allang niet meer hadden gehoord en vooral Goud, zo mooi gespeeld en met een prachtig aangepast decor, om kippenvel van te krijgen! Helaas stond ik bij de toegift te ver achteraan en lukte het me niet om me snel tussen het publiek door te wurmen, zodat ik jullie niet meer op tijd kon bereiken. Gelukkig kwam Tren nog voorbij en heb ik hem persoonlijk het pakje kunnen geven. Ik hoop, dat het in de smaak viel. Een onbescheiden vraag nog: ik vind, dat Blieve Loepe niet mag ontbreken bij 30 Joar Ballades en dat de toegift best iets langer had gekund, alle goeie dingen in drieën, toch? Misschien willen jullie dit nog veranderen? Ik denk dat veel fans het met mij eens zullen zijn. Ik ben blij, dat ik nog een kaartje voor Zutphen heb, want de avond was veel te snel voorbij. Bedankt, ook de andere mannen en de crew, we hebben genoten! Namens Annie, Toine en Myrna, groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 10-1-2015 om 16:01 uur

Beste Jack, De beste wensen voor 2015 en een mooi muzikaal jaar toegewenst. Groeten vanuit Noordwijk

Geplaatst door John op 1-1-2015 om 13:41 uur

Beste Jack. Wij wensen jou en je dierbaren een gezond en gelukkig 2015 toe. Veel succes en inspiratie in dit jubileumjaar. Ben en Marianne.

Geplaatst door Ben & Marianne op 1-1-2015 om 12:41 uur

Beste Jack, Weer een mooi stuk van Ludo. Tijdens het lezen bedruipt mij een gevoel van machteloosheid. Voor de tweede keer kon ik noodgedwongen vanwege lichamelijke ongemakken niet aanwezig zijn bij dit prachtige uitstapje van Herberg de Troost. Drie van de vijf optredens heb ik meegemaakt maar dat hadden er vijf moeten zijn. Gelukkig kon ik m'n kaarten van 18 december nog weggeven aan twee zeer goede Rowwen Heze fans uit Roermond. En zij hebben er van genoten. Ik had ook niet anders verwacht. Naar aanleiding van het bovenstaande wil ik vragen of er filmopnamens zijn gemaakt van 2012(kerk in Horst) en van de laatste optredens? Zo ja, worden deze ooit nog op dvd uitgebracht? Groeten vanuit Noordwijk

Geplaatst door John op 31-12-2014 om 10:08 uur

VERGEATE. Leuk dat je gisteren bij de TOP2000 was. En ook nog de pop quiz winnen. Mooi zo. Fijne jaarwisseling en een mooi 2015. Groet, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 27-12-2014 om 14:20 uur

Hallo Jack, dat was weer een mooie Herberg. Leuk er bij te kunnen zijn. Bedankt voor een mooi jaar Rowwen Heze. Op naar het jubileum jaar. Groet, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 27-12-2014 om 14:18 uur