De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 3 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Hoi Jack, wat een prachtig en openhartig interview! Ik heb de Heaven nog niet te pakken gekregen, maar ga zeker nog een poging doen om hem te kopen. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 27-12-2015 om 15:48 uur

Beste Jack, Afgelopen zaterdag heb ik een mooi feest mogen beleven! Mijn promotie aan de Universiteit Maastricht was de aanleiding voor dit feest. Ik vind het een grote eer dat ik een van je grootse teksten als voorwoord in mijn proefschrift mocht opnemen. Ik vind het een nog grotere eer dat ik een persoonlijke, handgeschreven felicitatie van jouw hand mocht ontvangen! Toen ik je kaart afgelopen zaterdag onder ogen zag, kon mijn avond niet meer stuk. Jack, enorm bedankt voor dit mooie gebaar en de inspiratie die je telkens weer geeft! Muzikale groet, Tom Peeters (van Station America)

Geplaatst door Tom Peeters op 21-12-2015 om 20:11 uur

Schrijf hier je ber allo Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op. Kan jij die naar mij opsturen? mijn adres: De Daniël Daniëlsweg 42 6543 RJ Nijmegen Ik heb daarvoor een kaartenboek Gr Zanger Mike icht...

Geplaatst door Mike Meere op 20-12-2015 om 20:04 uur

Hoi Jack, Ook dit jaar weer giga genoten van de Herberg. Wat een fantastische groep muzikanten. Geweldig. Nu even een vraag over het bieden op het schilderij "De zwarte plak". Hoe doe ik dat?

Geplaatst door Rene op 17-12-2015 om 12:46 uur
Reactie van Jack:
Kijk vanavond naar serious request!

Hoi Jack, het was weer een mooie avond vrijdag in de Herberg! De intieme sfeer van de Herberg is wat minder in een tuinkas, al was er veel gedaan aan de aankleding, maar sinds het evenement groter is geworden, is dat toch al minder. Maar muzikaal was er veel te genieten, vooral door de Ierse inbreng leek het wel een Ierse pub, waar iedereen kon meedoen. En ook Frans Pollux paste goed bij deze avond. Het geluid was niet altijd geweldig, de teksten en de sprekers waren slecht te verstaan, maar de muziek klonk goed. De hapjes waren ook weer uit de kunst en het frietei smaakte prima. En jullie outfit was helemaal af, chique jasjes! We hebben genoten van een vernieuwde en uitbundige Herberg, zo blijft het elk jaar weer verrassend. Dank aan alle mensen, die aan deze avond hebben meegewerkt en tot de volgende Herberg. Groetjes, Annie en Ine.

Geplaatst door Ine op 14-12-2015 om 19:59 uur

Hi PatrickHope you had a safe trip back home Still I can not read your book looking faowrrd to read it in english og maybe danish.I am working on the &BAGGER webpage and facebook For a taste of the last collection pls. visit the facebook of Robelind. My partner Karina left the company this summer, of personal reasons I deciced to change the name from Robelind to &BAGGER Anyway hope you are fine, take careSincerely Dorte ( sit next to you fra HK to Amsterdam)

Geplaatst door Khaliah op 14-12-2015 om 04:44 uur
Voor meer informatie kijk op http://www.facebook.com/profile.php?id=10000346964

Hoi Jack.Wij willen even laten weten dat we gisteravond geweldig genoten hebben in Venlo van Herberg de Troost! Wat een feest was dat! Het optreden van de Ierse gasten en van Frans Pollux paste helemaal in het plaatje! Hartelijk dank aan alle muzikanten voor deze prachtige avond! Ben en Marianne.

Geplaatst door Ben en Marianne op 13-12-2015 om 20:44 uur

hoi jack wat een lekker lied van deze maand ik snap het helemaal wanneer komt de grote cd van de maand singles ik hoop je gauw weer te zien liefs rik ps laat me even weten als de cd van de singles uit komt en gepresenteerd wordt

Geplaatst door rik op 30-11-2015 om 22:39 uur

Hallo Jack, Wat was het lang geleden dat we elkaar te woord stonden. tot vorige week bij Painted Jack in de Weijer Boxmeer. super avond gehad. Heel veel succes en bedankt voor de foto shoot met Anneke van Giersbergen. Dienst kameraad in Oirschot. Groeten Harrie.Schrijf hier je bericht...

Geplaatst door Harrie Roosen op 29-11-2015 om 12:21 uur

Hoi Jack, mooi verhaal! Alleen vind ik Ceacilia zo gek staan. Even gegoogled en inderdaad: ook in America is het Sint Caecilia, met AE dus. Misschien hoor jij het anders, maar de E hoort toch echt achter de A. Door de E verandert de klank van de A net als door een "Umlaut". Ik wil hier niet de taalkundige uithangen, maar bij Julius Caesar was dit al zo. Trouwens ook mooi gefloten bij het liedje op Youtube, daar ben ik altijd jaloers op, mijn vader kon ook zo goed fluiten en ik kan het niet. Fijn dat we door de media toch nog kunnen meegenieten van PaintedJack. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 25-11-2015 om 22:43 uur

Jack wat leuk om jou zo te horen. zoals altijd trot op je dorp America en op de fanfare. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 25-11-2015 om 18:37 uur

Hoi Jack, weer thuis na een heerlijk weekend Limburg met prachtig weer en een geweldig slotconcert. Dit jaar alleen de zaterdagavond, want we zaten niet in het Meerdal, maar in Posterholt. Het voorprogramma van De Dijk was ook mooi, BZB heb ik alleen vanuit de verte gehoord. Maar jullie muziek was weer als vanouds, gelukkig zonder extra beat. En vooral na de pauze was het muzikaal genieten met alle Saus-muzikanten erbij. De krokodillelearelaarze waren prachtig opgepimpt, heel verrassend, met een compliment aan Mo’Jones. Door de foto’s en het filmpje op Youtube heb ik toch nog wat gezien van de Zondag in het Zuiden, geweldig dat er zoveel muzikanten hebben meegespeeld met “gebrouwe in Limburg”. Ik vind het een schitterend nummer geworden en de clip heb ik al heel vaak bekeken en blijft mooi. En bij thuiskomst lag er nog een verrassing: de gadget van de Fanclub, erg leuk idee om zo’n kaart uit te geven. In de Boem 34 heb ik al een stuk geschreven over mijn ervaringen van het fietsen en wandelen in de omgeving van America, maar nu met deze kaart erbij is het nog leuker. Een mooie uitnodiging om nog eens te gaan “wandele in de Peel”… Dank aan de fanclub voor de kaart en heel veel dank aan alle mensen, die zich hebben ingezet voor het slotconcert, organisatie, crew en vooral de muzikanten. Het was weer te gek!!! Groetjes, Annie, Toine en Ine.

Geplaatst door Ine op 9-11-2015 om 20:46 uur

Heel veel plezier allemaal en in gedachte ben ik bij jullie. Oen Jack als jullie op 5 maart 2016 in het bZaantheater optreden trakteer ik de band en crew op een overheerlijk zaans FRIETEi. Ik hoor tzt graag me hoeveel mrnsen jullie zijn. Maak er weer een onvergetelijk weekend van.

Geplaatst door REMCO ZWART op 6-11-2015 om 04:13 uur

Hoi Jack en uiteraard ook de rest van de band en crew. Nu de slotconcerten wel heel erg dichtbij komen... Bekruipt mij toch steeds meer een gevoel van weemoed, onrust en emoties.... Ik had toch de stille hoop er dit jaar een keer bij te kunnen zijjn en dan meteen even naar het limburgs museum te gaan om de tentoonstelling te bekijken.... Helaas is dit denk ik nog niet mijn jaar... Lichtelijk gefrustreerd kijk ik ondanks mijn matige gezondheid toch met veel plezier naar alle uitzendingen op L1 en uiteraard zijn alle cd's en dvd's ook met de regelmaat van de klok voorbij gekomen... Tja maar ehh die LP... Shit net te laat.... En zo tikken langzaam de secondes verder... Ach het is denk ik toch een kwestie van geduld.... Ik wens jullie allen een prachtig slotconcert toe en vergeet vooral niet om te genieten... Voor je er erg in hebt is het alweer voorbij... Tja als pleister op de wonden maar even wat in de webshop gekocht... Heb ik toch weer een beetje en Dag Geluk gevoel... Tot 5 maart in het Zaantheater en ik maar er wat moois van!!!!! Remco Zwart

Geplaatst door Remco Zwart op 4-11-2015 om 16:25 uur

Lieve Jack Vraagje komt er een cd of dvd uit van de Singels of moet ik die zelf maken en het was vorige week zondag echt gezellig gr Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 1-11-2015 om 11:19 uur

Ten eerste vind ik jullie muziek al Groninger heerlijk, ben geen groot fan maar lekker rustig. Maar ik hoorde op de radio iets over de frietei de Limburgse variant van de Groningse eierbal wat eigenlijk uit Schotland komt. Je verteld dat het een uitvinding is van een cafetaria is Venlo, vergeef me ben de naam van het eetgelegenheid kwijt. Dit klopt niet aangezien de eierbal de Groningse variant uit 1951 komt en de frietei 8 jaar later, dit valt in het niet met de Schitse variant die als ik het goed heb uit de 18e eeuw komt. Voor de rest blijf mooie muziek maken.

Geplaatst door Michel op 21-10-2015 om 12:16 uur

Lieve Jack hoe kan ik aan de Songteksten komen van de Singels die iedere maand uit komen en gekomen zijn graag een antwoord gr Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 1-10-2015 om 16:52 uur
Reactie van Jack:
Nog heel even geduld!

Beste Jack,Jack,Tren,Theo,Martin en Wladimir,proficiat met jullie 30-jarig jubileum! Ga zo door! Zojuist de Matty gehaald en ziet er mooi uit! Dus ook een beetje feest voor ons! We hebben genoten van jullie optreden in Tivoli. Groeten van Ben en Marianne.

Geplaatst door Ben en Marianne op 24-9-2015 om 13:55 uur

Hoi Jack, door de drukte van het weekend een wat late reactie op Tivoli. Wat een mooie avond was het! Hoog gelegen in het Vredenburggebouw met onderweg een prachtig uitzicht op Utrecht en de Dom kwamen we in een nieuw intiem Tivoli. Leuke muziek vooraf, heel ander genre dan gebruikelijk is en enthousiast publiek. Ik had vooraf niet gedacht, dat het nog zo “wild” zou worden, toch een verkeerde inschatting, maar het paste ook wel bij jullie enthousiasme tijdens het spelen. Het was de 4e keer, dat ik dit optreden met de SAUS-muzikanten hoorde, maar dit was de eerste keer, dat ik Pieter ook goed heb gehoord. Zo heb je toch elke keer weer een andere beleving van de muziek. Aan Tren was wel te zien, dat hij veel uren in het brouwproces had gestoken, hij moest zichzelf af en toe even oppeppen om erbij te blijven. Maar gelukkig is hij nog jong! Iedereen bedankt, ook namens Annie, voor de mooie avond! Nu eerst vakantie en dan zijn we er weer bij op het Slotconcert. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 21-9-2015 om 11:30 uur

Wat een fijn 'Draak van un liedje'.. Dank! Ik voel'm.

Geplaatst door Astrid D. op 1-9-2015 om 00:33 uur

Hoi Jack, wat een geweldige avond in Zitterd bij het Rosafestival. Eerste hadden we al lekker gegeten in café Sjtad Zitterd, waar we zo’n 40 jaar geleden heel wat uurtjes hebben doorgebracht, de kermis op de markt, waar we als kind elk jaar heen gingen, prachtig weer en toen naar een mooie tent, wo meziek oet kwaam! Gelukkig hier geen strenge security, dus die fles bier kon mee naar binnen. Een prachtig decor met de St. Rosakapel, de leeuw uit de legende van St. Rosa en de Grote Kirk. Het voorprogramma van Joris Linsen en Caramba was ook goed en jullie speelden weer de sterren van de hemel. De sfeer was ook prima, de tent gezellig vol, publiek niet te wild, maar wel goed meezingen en dansen, zoals je al zei: Zitterd heeft goede zangers voortgebracht (ik ben toch nog wel een beetje chauvinistisch…) En toen we na afloop buiten kwamen, stond de Grote Kirk prachtig in het licht van de volle maan en keken we uit op de Wal, het uitzicht, dat we jarenlang vanuit onze middelbare school, het Serviam, hebben gezien. Het was weer zo’n avond met een gouden randje! Dank aan alle muzikanten en organisatoren van het St. Rosafestival, we hebben genoten! Groetjes, Annie en Ine.

Geplaatst door Ine op 31-8-2015 om 21:45 uur

hoi Jack, Ik ben al in contact met Marc, is dus niet meer nodig.

Geplaatst door Joost vd Heuvel op 31-8-2015 om 11:02 uur

hoi jack ik hoorde in de noardewyn uitzending van jongstleden met jullie dat je al de jubileum singles op cd uit wil brengen in december zou het geen leuk idee zijn om dit in plek van op 30 december op 5 december te doen voor een keer omdat jullie jarig zijn en sinterklaas ik hoor wel liefs rik

Geplaatst door rik op 30-8-2015 om 21:53 uur

Hoi Jack, Ik wil jullie complimenteren met het geweldig optreden gisteren in Someren Heide. Wij (ons gezin met aanhang) als echte Zummerse zoals ze dat hier zeggen vonden het een heel mooi optreden. Kei mooi met de voltallige saus bezetting. Mijn dochter van 14 vond het jammer dat ze er niet mocht zijn maar dat maken we wel goed met zondag in het Zuiden. Ik had vandaag aan mijn moeder van 89 jaar een paar korte opnames laten zien die mijn zoon had gemaakt. Haar reactie was wat kan hij toch mooie teksten maken. Zij zou graag jullie optreden een keer zien. Dus dat gaat een theater programma worden. Rowwenheze bedankt voor een mooie avond in Someren en tot binnenkort in het theater en het mooiste vind ik dat de muziek mensen aanspreekt van 14 tot bijna 90 of te wel het blijft voor eeuwig. Ik wilde Mark nog een mailtje sturen met een vraag maar ik weet even niet via welke weg ik dit het beste kan doen. Als het niet teveel gevraagd is laat svp even weten hoe ik dit kan doen. Gr van de Heuveltjes uit Someren

Geplaatst door Joost van den Heuvel op 29-8-2015 om 23:58 uur

Nou ja zeg, die Henk...

Geplaatst door Michel op 28-8-2015 om 21:01 uur
Voor meer informatie kijk op http://veiling.catawiki.nl/kavels/2596337-rowwen-h

Hallo Jack, goeie vakantie gehad? Ik hoop en verwacht van wel. Maar, is het echt waor, dat jullie zondagnacht n Volendam pas om 1 uur geprogrammeert staan in de line up? Deze ouwe man hoopt dat het een misdruk op de rh site is!7e3nr

Geplaatst door theo b op 17-8-2015 om 20:13 uur

Hoi Jack, wat kan het verschil in dialecten toch verwarrend zijn, maar volgens mij kijk je in het eerste couplet van "Bestel mar" toch gewoon naar je schoenen en niet naar je vrouw...? Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 10-8-2015 om 21:25 uur

Hoi Jack, toch even een compliment voor de geweldige samenwerking met Normaal middels het nummer Gries, zowel het nummer als de clip; in één woord geweldig. Ik hoorde al wel mensen die bekende deunen in het nummer hoorden maar dat is onzin, ik hoor alleen de signatuur van de componist. Ik ben er alleen nog niet achter of het nummer valt onder "duchtig Høken", of onder "polkahØlic". In elk geval droom ik ervan dat dit nummer op de RHSC gespeeld zal worden samen met Normaal. Kun jij dromen laten uitkomen?

Geplaatst door Eugene Gelderblom op 28-7-2015 om 15:17 uur

Hallo Jack, Tijdens mijn vakantie in Frankrijk toch maar eens begonnen aan "De Zwarte Plak" van Toon Kortooms. Die stond al jaren in mijn kast, gekregen van mijn ouders. Jullie nummer "De Zwarte Plak" waardeerde ik al zeer sinds ik in 1995 "Station America" bemachtigde. Maar dat de link tussen het boek van Kortooms, Rowwen Heze en jouzelf zó close zou zijn, dat ondervond ik pas deze week. Al in het begin van het boek zag ik de naam van Jacobus Poels verschijnen...Poels ? Het zal toch niet ? Jawel, het zal wel degelijk. En ook de naam van tante Cis uit het boek van Ralf Mohren krijgt plots diepere betekenis. Dochter Ciska van de Antoniushoeve...a propos, (heilige) Antonius. Dat moet ook wel een diepere betekenis hebben. Zoveel toeval bestaat niet. Het maakt jullie fantastische oeuvre er alleen nog maar mooier op. Helden van de Zwarte Plak, ze mogen nooit vergeten worden, daar zorgen helden uit America wel voor.

Geplaatst door Jac Reijnders op 26-7-2015 om 16:54 uur

Hoi Jack, bedankt voor je reactie. Dan heeft Lies Wesseling in het boek "het dorp en de wereld" het dus fout. Zij heeft waarschijnlijk aan het Duitse woord Hose gedacht. Mijn zus en ik hebben trouwens heel erg genoten van jullie tentoonstelling in Venlo: we hebben er de hele middag rondgestruind en op het terras lekker bourgondisch bijgekletst. En ook nog een paar nieuwe dingen ontdekt: de clip van de heilige Anthonius had ik nog nooit gezien (vreemd gezicht met dat brilletje...) En zijn er alweer Herbergplannen gemaakt? We zijn benieuwd! Fijne vakantie, groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 18-7-2015 om 16:30 uur

Hoi Jack, het was een mooi feestje in Vielingsbeek! Enige minpuntje was de strenge security: ze bleven wel vriendelijk, maar ik moest toch terug naar de auto om mijn rugzak leeg te maken, anders kwam ik er niet in. Dus helaas… Maar wat in de fles zit, verzuurt niet, dus binnenkort een nieuwe poging. Verder was het een heerlijke zomerse zondagavond zonder nattigheid en een prachtige roze lucht en een mooie moan! De muziek klonk geweldig, ook de dames waren nu goed te horen en de dansjes van iedereen op het podium, vooral van Emil, maken het feestje helemaal af. Het plezier spat van het podium af en geeft ons weer heel veel energie. Allemaal bedankt voor dit geweldige optreden, alvast een fijne vakantie gewenst en tot St. Rosa, Groetjes, Ine. P.S. Nog even een vraagje: hausse zijn toch handschoenen en geen broeken? Of heb ik dat altijd verkeerd vertaald?

Geplaatst door Ine op 6-7-2015 om 15:23 uur
Reactie van Jack:
Hausse zijn inderdaad handschoenen, 'n broek is 'n boks!

Volkskrant gelezen, bijzonder.T kumt noeit mier terug net als toen,wat waren we dichtbeej.

Geplaatst door theo b op 3-7-2015 om 10:58 uur

Hoi Jack, dagje te laat, maar alsnog van harte proficiat met je verjaardag! Ik heb wel aan je gedacht, maar was niet in de gelegenheid om te reageren. Ik zal het goed maken: tot zondag in Vierlingsbeek! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 28-6-2015 om 19:33 uur

Proficiat en nog unne fijne,lekkere,lange zomeraovond.Thécla Pinxt-Karel.

Geplaatst door Thécla Pinxt-Karel op 27-6-2015 om 20:00 uur

Hoi Jack, proficiat met je verjaardag. Maak er nog een mooie dag van. Namens Joost, proost

Geplaatst door Joost op 27-6-2015 om 19:10 uur

Van Harte en 4ze

Geplaatst door Hein oet Wieërt op 27-6-2015 om 17:25 uur

Fan herte lokwinske Jack!De b6este winken ùt Fryslân.

Geplaatst door Joute Jousma op 27-6-2015 om 13:26 uur

Hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag en nog vele jaren toegewenst. Remy van de schoor uit weert

Geplaatst door remy van de schoor op 27-6-2015 om 10:22 uur

Hallo Jack, van harte gefeliciteert,en een mooie dag gewenst plus een lang ,gezond gelukkig en heel muzikaal leven.gr theo b

Geplaatst door theo b op 27-6-2015 om 08:21 uur

He Jack van harte proficiat met ow verjeurdaag en mak en enne schoenen daag van Gr Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 27-6-2015 om 07:17 uur

Hoi Jack, na alle vervelende berichten in de Volkskrant ( over ons) willen wij jou feliciteren met je verjaardag. Een super fijne dag gewenst! En wij hebben een fijne herinnering aan vorig jaar op jou verjaardag. Groetjes Theo en Alice uit Apeldoorn.

Geplaatst door Alice en Theo op 27-6-2015 om 01:58 uur

Geachte heer Poels, Ik heb in mijn leven (52 jaar) heel wat muziek voorbij horen komen, maar ik was laatst tot in de bodem van mijn ziel geroerd bij het horen van 'November'. Wat een pareltje! Kippenvel en tranen in mijn ogen. Bedankt voor het maken!

Geplaatst door Ruud van den Bemt op 21-6-2015 om 18:10 uur
Voor meer informatie kijk op www.brasseriejoske.nl

Hoi Jack, het was een mooie avond in Venlo! De muziek klonk goed, prima enthousiast publiek, leuke sfeer, mooie nummers en zonder een paar foutjes zou het geen echte Try-out zijn. Linda en Simone waren niet altijd goed te horen, maar dat kan ook aan onze plek liggen, vooraan bij het podium. En gelukkig is “Blieve Loepe” er weer bij! Laat Mo maar lopen! Leuke zaal ook, Grenswerk, perfect voor de clubtour. Alleen zo’n eind weg voor ons op een doordeweekse dag. Met de trein was het niet haalbaar, daarom was mijn zus afgehaakt. Maar Isabel heeft ook van jullie genoten, al is ze niet speciaal fan (vindt jullie muziek wel leuk) en was het voor ons een gezellig avondje uit. Bedankt alle mannen en vrouwen voor het heerlijke optreden en ik verheug me al op de volgende keren, de kaartjes liggen al te wachten… Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 20-6-2015 om 15:49 uur

Try-out was mooi,klonk goed,niks meer aan doen,alleen herhalen ! Met de complimenten en een groet,Thécla Pinxt-Karel.

Geplaatst door Thécla Pinxt-Karel op 19-6-2015 om 10:24 uur

Hoi Jack, wat een lof in deze bloemlezing, maar o zo waar! En je zult tijdens het schrijven van de liedjes vast niet altijd zo diep erover hebben nagedacht, maar juist daarom blijkt jouw grote kracht:"Of Poels het nu wist of niet, maar de keuze en wisselingen van vertelinstanties getuigen van schrijverstalent." En noe noa 30 joar blieve loepe in dien zelfde alde schoon (en neit d'r naeve...)! Maar dat kump vas gout! We hopen op nog heel veel mooie liedjes. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 28-5-2015 om 22:04 uur

Hoi Jack het boek is weer zo ontzettend mooi ik lees het met veel plezier gr van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 17-5-2015 om 16:51 uur

Hoi Jack, leuk artikel en prachtig boek! Voorlopig zijn we wel even druk met lezen. Bedankt! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 16-5-2015 om 20:00 uur

Schrijf hier je bericht...Beste Jack, Even een verhaal dat muziek mensen door het leven draagt. Enige tijd geleden deed mijn gynecoloog het voorstel om eens onder NMR te gaan ter controle. Daar mijn moeder op 44 jarige leeftijd borstkanker heeft gehad en 10 j later nog eens. Zo gezegt zo gedaan. Week erop vergeten te bellen voor de uitslag, week erop gebeld maar was gynecoloog op verlof. Ik zou de week erop wel terug bellen. Maar de dag erna kreeg ik smorgens om half 9 telefoon, dat ik om 11u een dringende afspraak had bij een chirurg.. Er was een knobbel ontdekt van 2,5 cm. Biopsie wees uit dat het kwaadaardig was. Op dat moment verdwijnt alle vanzelfsprekendheid in je leven. 36 jaar en moeder van een dochtertje van 4,5j. Je partner staat er machteloos bij, je kind is te klein om te begrijpen wat er aan de hand is. Ik was opeens een schip op zee zonder kapitein. Tot op een bepaald moment. In mijn wagen staat altijd Rowwen Heze op. D'n Bal klonk door de luidsprekers en het raakte me, het gaf me moed en kracht. Ik heb hem op repeat gezet en iedere keer opnieuw luidkeels meegezongen. Iedere keer maakte het me sterker, het nummer blies MIJ op. Ik heb het roer van mijn schip teruggevonden en ben met een rechte rug naar de operatie kunnen gaan. Over 3 weken start de chemo en zal het lied nog vaak klinken, want ik zal het nodig hebben. Nu kan ik zeggen dat ik met nog meer overtuiging je tekening kan afwerken en er mijn ziel in kan leggen. Het is jullie job, jullie leven,,je hebt dat nummer niet voor mij geschreven, toch bedankt voor de kracht die ik eruit heb kunnen halen. Mvg Belinda 😊

Geplaatst door Belinda op 8-5-2015 om 16:44 uur

Mooi stukje. Zo beleven wij de optredens van Rowwen Heze ook. Tips voor de poptour setlist: Goud, De Toet, Dag Geluk, Luuster nar mien hart en natuurlijk Ballades en Beer.

Geplaatst door Kees en Elly op 6-5-2015 om 12:56 uur

ik was afgelopen woensdag in het Theater in Eindhoven wat was dat prachtig ik heb genoten en donderdag de nieuwe singel dat was echt geweldig gr van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 5-5-2015 om 10:04 uur