De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 22 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Jack, Had gelezen dat je bij "De Zomer Voorbij" komt, dat ditmaal in Griekenland plaats zal vinden. Nu ben ik ook in Griekenland op vakantie komende week, dus is er al bekend waar en wanneer je er precies plaats zal gaan nemen. En of dit mogelijk ook een optreden zal gaan opleveren ?

Geplaatst door Erik van Turnhout op 6-8-2010 om 17:04 uur

Soms .....gebeuren er verrassende dingen op een bijzondere dag! Het zit inderdaad allemaal wel snor. Zonnige groet, Trudy

Geplaatst door Trudy op 6-8-2010 om 14:45 uur

Dag Jack, Ben je zondag ook bij The Pogues geweest in de Melkweg? Het was geweldig! Shane was in opperste vorm. Alle klassieke songs werden gespeeld. Gr. Frank

Geplaatst door Frank op 3-8-2010 om 19:39 uur
Reactie van Jack:
Nee, helaas, volgende keer beter. En zo te lezen komt er weer 'n volgende keer. Ook volgens de Volkrant recensie was Shane, incl. nieuwe tanden, in goede doen. Fiesta!

Hoi Jacques, Kun jij me zeggen wanneer de opnames van Herberg de Troost worden uitgezonden of te koop komen op DVD. Ik zat namelijk met mijn broer op de eerste rij. Acht weken geleden heeft mijn broer te horen gekregen dat hij kanker heeft en binnen deze 8 weken is zijn leven beeindigd. Deze film heeft nu dus voor ons hele speciale betekenis gekregen en is nu Herberg de Troost in de meest letterlijke zin geworden.

Geplaatst door Marianne op 31-7-2010 om 13:54 uur

Beetje mosterd na de maaltijd ;-) maar wat was het gezellig in Gent! En wat die mosterd betreft... we moeten binnenkort weer in Gent wezen..we zullen wel een paar potjes voor je scoren!

Geplaatst door Odetta op 29-7-2010 om 19:12 uur

Hiya Jack! Ik vroeg me af of jullie dit jaar al in ierland zijn geweest. Zijn jullie niet op visvakantie geweest? Hoe was het en wanneer komen jullie hier weer naartoe? Misschien is The Galway Arts Festival een idee.. Ik ben van de partij met mijn creamy pint of Guinness.. Ik ga met Ivo naar jullie slotconcert dus dan zie ik jullie in ieder geval. Mooie liedjes ook van Herberg de Troost. Keep it up en tot gauw!

Geplaatst door Ronald van Dijk op 28-7-2010 om 22:15 uur
Voor meer informatie kijk op www.rowwenheze.nl

Jack, heet dat bootprogramma 'De zomer voorbij'? 'Werme regen' is dan wel héél toepasselijk. 'De zomer ging vurbeej/weake an 'n stuk/vur iederien, mar neet vur meej/ik haj genog an 't geluk/ an 't geluk van 't moment/'t allermoeiste van de werlt/als de werme regen velt'.

Geplaatst door Karina op 28-7-2010 om 15:54 uur

Jack, leuk intervieuw op de radio. Veel plezier in Griekenland. Hopelijk kunnen we jou en Jan een keer op tv zien.

Geplaatst door Kees en Elly op 26-7-2010 om 08:48 uur

He Jack vraagje waneer word het uitgezonden van jullie met Jan Smit in de zomer voorbij fijne vakantie en de groetjes aan de andere van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 25-7-2010 om 22:31 uur

Jack, ik heb net even naar het interview op radio 2 geluisterd. De Rijnhal staat in Arnhem en het verrassingsconcert is in de Brabanthallen in Den Bosch. Zorg wel, dat je op de goede dag op de goede plek bent! Gelukkig hebben jullie altijd een chauffeur, die jullie op de juiste plaats brengt. Veel plezier in Griekenland. Het is wel warm daar! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 25-7-2010 om 21:34 uur

Jack, mooi als zo'n voorgevoel klopt en je droom uitkomt! Ook al moet je er soms jaren op wachten... Het is weer een leuke column. Geniet van je huis en je vakantie! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 24-7-2010 om 16:28 uur

Ja, drinken blijft belangrijk, zeker met dit warme weer. Fijne vakantie, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 21-7-2010 om 16:35 uur

Hey Jack,hoop dat het een beetje met je gaat,na omstandigheden.Onder het genot van een glas wijn,genieten we buiten van de cd in de Wei.Voor jullie is het al vakantietijd,wij moeten nog even,en dan kunnen we weer naar ons zo geliefde Swartswald!Maar zeg nu zelf,hoe prachtig en rustig het daar is,lekker in de bergen(als Heidie)en genieten van een witbier en goede wijn!!Kom hier helemaal van bij!Voor ons is de 24 sept niet haalbaar ,helaas,moet Theo zelf aan de bak en heb ik geen vervoer dus dan houd het al gauw op!Maar de 25 sept in Arnhem zijn we er wel bij!!Dat duurt nog een eeuwigheid.Jammer,maar is niet anders.Geniet van je vakantie!! Lieve groet,Alice en Theo.

Geplaatst door alice en theo op 18-7-2010 om 15:45 uur

Ik herinner me De Vertaalslag nog héél goed. 'Geaf meej ow hand' inspireerde ons allen. Mooi werk Jack!

Geplaatst door Jos Aerts op 18-7-2010 om 14:03 uur

Voor ons was het zaterdag toch wel een geluksdag. Samen met mijn jongste zoon Marc, (die niet van Rowwen Hèze houdt) vremd gegoan noa André Rieu op de Vriethof in Mestreech. Van alle kanten berichten van onweer en stortbuien, maar niet boven Maastricht. Tot 12 uur als het laatste nummer van de toegift wordt ingezet: dan vilt de werme reage, mit bakken!!! Ze moeten toch wel veel van muziek houden daarboven... Jack, alvast een fijne vakantie voor jullie allemaal en in elk geval tot in September, 2 dagen achter elkaar! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 12-7-2010 om 20:27 uur

Zou t dan soms aan de onstabiele atmosfeer liggen van vandaag??? Ook wij hadden zo'n "geluksdag" Vanmiddag om half 2 vertrokken naar Bospop. Leuke bands gaan zien, t is wel warm maar alla, goed drinken :-) dan lukt dat best!!. Niet dus, na Cuby ( goed man) en The Hoax, snel naar de Dijkmannen, dan tussen door ff eten ( dachten we) en als toegift C.S.en N. met klap op de vuurpijl die schitterende John Fogerty, maar helaas of t door de warmte kwam, of gewoon niet genoeg gegeten en gedronken, maar aan t eind van de Dijk, ging voor m'n wederhelft de lamp zo goed als oet, dus ja, dan maar snel inpakken en wegwezen, en bij de eerste klanken van de Cranberries de terugtocht naar t schoen rivierenland maar weer ingezet. Zo zie je maar; Soms!!! zit ut mee, ;-) Maar we hebben wel genoten van wat we wel gezien hebben.

Geplaatst door Liesbeth op 10-7-2010 om 21:48 uur

Ps Ps Ps Hallo Jack,antwoordt alsjeblieft niet met : de terugreis naar America. Heb je nog seeds de Volvo station? Neude ,Vreeburg, t Wed ,Oude gracht, Jans herkhof etc etc Tot in Ijsselstein (Utrecht) Kom voor het optreden daar gerust effe een biertje of bakkie doen 29 augustus. Prettige vakantie voor jou, de familie, en de rest van de bend(e) Vr Groet Theo Bont.Houten Nog een keer ps ,ik hoop echt dat we kampioen worden, dat zal voor jullie in Scheveningen, de dag ook alleen maar gelukkiger maken. Ps 1 ding scheelt het hoofd kantoor van de ANWB zetelt ook in Den Haag of Scheveningen.

Geplaatst door Theo Bont op 10-7-2010 om 20:23 uur

Hallo Jack, ook ik dacht te kunnen genieten van een geluksdag,Scheveningen , mooi weer oranje vi, vdGyp Derksen en Guinee,en Rowwen Heze!!!!!!!.North sea jazz was al afgevallen , met de reden niet meer thuis kunnen komen net voor de volgende werkdag. Dus dag Stevie Wonder en Cuby. Nu ga ik dan maar de Stad in en vindt absoluut mijn vertier op Het Ledig Erf, Mariaplaats,Neude ,of Oude gracht. Maar mijn vraag was eigenlijk, hebben jullie het toch nog leuk gehad in Utrecht? En zo ja, wat vonden jullie het mooist? Vr groeten Theo Bont Houten Utrecht

Geplaatst door Theo Bont op 10-7-2010 om 19:56 uur

Beste Jack, Ietwat aan de late kant, maar toch gemeend wil ik jou, Jan en al jouw andere naasten condoleren met het verlies van jouw moeder. Ik zie haar tijdens het legendarische concert in Vaals nog in de raam staan te genieten van jou en je vijf maten. En ik hoor je nog zeggen tegen je allertrotse moeder: mam, dit zien de minse, minse det is mien mam... Heel veel sterkte de komende tijd! Groetend, Bjorn Smeets

Geplaatst door Bjorn Smeets op 5-7-2010 om 21:49 uur

Hey Jack, Sorry van afgelopen vrijdag nacht. Ik zag je daar ineens op het terras zitten en men voet schoot gewoon op de rem;) kon het eik niet echt geloven dat je daar om half 3 nog een lekkere pot bier zat te drinken:P Hopelijk is het een beetje gezellig op de kermis! groeten uit de Kempen!

Geplaatst door Harm Castelijns op 5-7-2010 om 13:35 uur
Reactie van Jack:
Geen probleem. We zaten nog wat na te genieten van het fijne OLS optreden.

Hey Jack Ik woar gister beej ut OLS fiest in Grubbenvorst en heb jullie optrede gezeen. En tijdens ut lied "krokodille leare laarze" zaag ik inens op dat scherm achter jullie un fragment oet Hang em high mit Clint Eastwood. Ik doch maar dat is zuuver ien van mien Clint Eastwood voice over's. Unnu kameroad van meej hed meej un kier getipt op un reactie van ow in dit gastboek. Doar hadde geej unnu link noar iën van mien filmpkes in stoan. Dus ik doch dat kan has gen toeval zien dat oetgerekend dat fragment dr in zaat. Ik vong ut hiel leuk gister maar dat maakte ut hielemoal compleet hahaha gr Rick

Geplaatst door Rick van den Munckhof op 3-7-2010 om 19:20 uur

Hallo Jack, erg voor je, het verlies van je moeder.Sterkte, en ik hoop dat je al jullie mooie momenten kunt vasthouden.Ik heb haar maar 1 x gezien, bij de vernissage van je expositie in Irok, een aantal jaren gelden. daar stond ze trots te glimmen, toen jij naast je Geluksknikker stond, weet je dat nog? Mooie momenten....heel veel sterkte nogmaals, groetjes, Astrid (die van Weller :-))

Geplaatst door Astrid Jongboom op 2-7-2010 om 21:17 uur

Jack, Ik stond voor jouw geweldige schilderij in het OLS Hoes in Grubbenvorst en hoorde toen dat je moeder was overleden. Gecondoleerd want als je het dierbaarste verliest zijn er weinig woorden voor. Ik moest toen meteen aan dat schitterende lied van jou denken. "Het is beter iets moois te verliezen......... Jack overigens een geweldig compliment voor dat schilderij. Fntastisch. John Bannier L1 Radio en TV

Geplaatst door John Bannier op 28-6-2010 om 19:59 uur

Schrijf hier je bericht... Ben hier niet zo goed in..maar hoeft ook niet...denk ik Moeders moeten eigenlijk verplicht 110 worden..minstens Zegt genoeg Liefs

Geplaatst door wilma op 28-6-2010 om 19:24 uur

Jack, mooie column heb je geschreven over je moeder (precies op de 30e sterfdag van mijn vader). Ik heb je moeder niet gekend, wel een keer gezien tijdens de bierpresentatie in Vaals. Dat beeld staat me nog heel helder voor de geest. Ze zat voor het open raam en deed me erg denken aan mijn oud-tante, tante Nel uit Horst. Je zag haar genieten en trots te zijn op haar zoon. Het is voor jullie ongetwijfeld een verlies, maar als ik naar mijn eigen moeder kijk in het verpleeghuis, kan het ook een zegen zijn. Ze doet vast daarboven de groeten... Groetjes, Ine. P.S. Heb je een gezellige verjaardag gehad?

Geplaatst door Ine op 28-6-2010 om 13:58 uur

Beste Jack, Lees net jouw column met de boodschap van het overlijden van je geliefde moeder. Gecondoleerd, héél veel sterkte voor jou en je naasten en in gedachten zijn we bij je...

Geplaatst door Miranda op 28-6-2010 om 08:59 uur

Gisteren las ik op mijn vrijwilligerswerk Dagblad De Limburger en dus ook jouw colom en dus wil ik jou en je familie condoleren met het verlies van jullie moeder. Ik heb hele mooie herinneringen aan haar en dat is te danken aan de busreis naar Roskilde. Wat er een warmte en liefde van deze moeder vandaan kwam. Ongelooflijk. Ik heb haar ook altijd na deze reis moeder genoemd als ik haar nog eens sprak. Wat een belanstelling jullie moeder altijd getoond heeft voor mijn wel en wee. Geweldig. Ik zal haar altijd in dankbare herinnering houden want al doet het pijn om iemand te verliezen dan kan je je nog troosten met het feit dat je haar gekend hebt. Dat staat in dit geval voor mij als een paal boven water. Nogmaals sterkte aan familie, vrienden en bekenden. Hein

Geplaatst door Hein oet Wiëert op 28-6-2010 om 08:10 uur

Proficiat!! x

Geplaatst door Astrid D. op 27-6-2010 om 23:27 uur

Hallo Jack, Allereerst gecondoleerd met het overlijden van je moeder. Zij zal voor altijd de belangrijkste persoon in je leven blijven .Zij heeft jou op de wereld gezet en heeft jou opgevoed tot wat je nu bent. Maar het leven gaat door. ook jou verjaardag zonder haar . Ik wens jou en je Familie veel sterkte met het verlies van je moeder. Jij zal al je herinneringen aan haar koesteren en bewaren en op jou eigen wijze verwoorden. L.Janssen

Geplaatst door L.Janssen op 27-6-2010 om 22:27 uur

Jack, Eén van de belangrijkste personen in je leven verliezen is hoe dan ook niet makkelijk, heel veel sterkte met het verlies van je moeder. En uiteraard alsnog van harte gefeliciteerd. Wat zal dit een week van dubbel gevoel geweest zijn!

Geplaatst door Diana oet Naer op 27-6-2010 om 21:55 uur

ik vergeet helemaal om je te groeten dus bij deze groetjes van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 27-6-2010 om 21:46 uur

He Jack ten eerste wil ik je van harte feliciteren met dien verjeurdaag en als tweede wil ik je sterkte wensen met het verlies van je moeder

Geplaatst door Isabelle op 27-6-2010 om 21:43 uur

Jack, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Op sommige momenten in je leven zou de tijd even stil moeten kunnen staan; helaas, dat gaat niet, je schrijft het zelf, het moet doorgaan. En zo komt ook je verjaardag weer, het zal een rare dag zijn, de eerste verjaardag zonder je moeder. Koester de herinneringen! Warme groet , de Daanes

Geplaatst door Trudy op 27-6-2010 om 14:24 uur

Hey jack, gefeliciteerd met je verjaardag, en heb je de kaart gelezen die ik je gister toe rijkte in beusichem? Ik heb een geweldige avond gehad. Op naar de volgende optreden. gr Ghislaine

Geplaatst door Ghislaine op 27-6-2010 om 14:16 uur

't Is neet te zeen, mar 't is echt woar deze jong is 53 joar. Beste Jack, Gefeliciteerd, wij wensen je, ondanks deze moeilijke tijd, een fijne dag toe. Liefs Ben en Marianne.

Geplaatst door Ben en Marianne op 27-6-2010 om 11:35 uur

Beste Jack, Hoewel de situatie beter had kunnen zijn, wens ik (ook namens Aletta, maar die zal zelf straks ook nog wel schrijven, verwacht ik) jou toch goede verjaardag. René

Geplaatst door Rene op 27-6-2010 om 09:29 uur

Ha Jack, Van harte, ook namens Loes. Tja, alles moest doorgaan, en zeker het vieren.

Geplaatst door Dwingeloo op 27-6-2010 om 08:41 uur

Hoi Jack, gecondoleerd met het overlijden van je moeder. "Unne goeje mins blieft altied leave!" Sterkte!

Geplaatst door Bas Stams op 27-6-2010 om 07:43 uur

Beste Jack,weet dat dit eigenlijk niet het goede moment is,maar kan er ook niet aan voorbij gaan.Wilde je langs deze weg,van harte feliciteren met je verjaardag,probeer er iets leuks van te maken(ik weet wat je voelt)Lieve groet Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 27-6-2010 om 00:13 uur

Beste Jackl,laat! Wat laat? Als je iets niet eerder weet ,weet je het niet,toch? Het is te laat als ik het niet kon laten weten,of jij het niet meer zou kunnen lezen. Jack ,gecondoleert, met het verlies van je moeder,en veel sterkte gewenst voor jou en de familie. Groeten Theo Bont Houten (ps ook gefeliciteert)

Geplaatst door Theo Bont op 26-6-2010 om 21:32 uur

Schrijf hier je bericht.hoi jack en familie ik heb vaak met jullie mam langs het kanaal gewandeld in meijel met gerda op maandag dan vertelde ze vaak over vroeger en rowwen-heze er is een moeie vrouw heen gegaan veel sterkte gewenst aan de hele familie gr. anneke..

Geplaatst door anneke op 26-6-2010 om 15:29 uur

Jack, ook stilte kan heel veel zeggen. Sterkte in deze zware tijd. Rene uit Arnhem.

Geplaatst door Rene op 26-6-2010 om 12:22 uur

Vanmiddag kreeg ik na mijn geslaagde operatie te horen, dat ik naar huis mocht gaan. Welliswaar met bloeddrains en moet nog terug voor controles en 6 weken rust nemen. Maar wat is het fijn weer thuis te zijn....Je ziet en hoort zoveel nare dingen in het ziekenhuis. Heb ook leuke mensen leren kennen en heb andere er doorheen gesleept. Je moet er met elkaar toch de moed in houden. Beter met een lach dan met een traan... Nu werken aan herstel. Ik dacht ik ga nu eerst even nieuws op jouw site lezen. Schrok wel over het bericht van je moeder. Gecondoleerd voor jou en natuurlijk de familie...hoop dat jullie steun en hulp bij elkaar vinden. Vergeet ook vooral Jan niet, kinderen zeggen vaak niet zoveel, maar er gaat zoveel in ze om. Hebben dan een vader echt hard nodig!! Heel veel sterkte voor nu en in de moeilijke tijd die komen gaat! Denk maar aan de mooie momenten die je hebt gehad met haar. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 25-6-2010 om 21:34 uur

Beste Jack, Allereerst gecondoleerd met je moeder. Veel sterkte, ook bij het verwerken van jullie verdriet. Jack, ik kijk echt uit naar a.s. zaterdag omdat ik dan ontspanning heb, want we zijn dan bij jullie in de tent in Beusichem. Maar we (m'n zus en ik) zitten nogal in een k*t situatie, omdat ons vader vanaf begin april tot nu ergens anders is, in een kliniek voor zijn alcohol verslaving. Het is niet zo leuk dat hij weg is, want je mist toch ergens die gezelligheid die er nu niet is. Maar ik ben ook kwaad op hem, want waarom heeft hij er een zooitje van gemaakt, echt maar alles wat je kunt bedenken wat fout kan gaan. Daar heeft hij on smee in achter gelaten. Maar waar hij nu zit zie ik wel vooruit gang, maar ik en m'n zus zijn bang dat hij straks als hij thuis is dat hij een terug val krijgt, en dan zijn we hem echt kwijt. Maar m'n zus en ik hebben en krijgen goede hulp van alles en iedereen die ons maar wilt en kan helpen. En trouwens een zaterdag heb ik een verrassing voor je, maar dat zie je nog wel. Ik kijk echt weer naar jullie uit en jou ;) Ghislaine (een van de tweeling uit de linge, je kent ons vast wel)

Geplaatst door Ghislaine op 24-6-2010 om 12:59 uur

Herinneringen zijn om te koesteren... Veel sterkte Jack, samen met de lieve mensen om je heen.

Geplaatst door Astrid D. op 22-6-2010 om 22:47 uur

Beste Jack en Familie, Ook namens ons,Gecondoleerd met het verlies van jullie Moeder en Oma.Wens jullie veel sterkte voor de komende tijd.Voel met jullie mee. Sterkte Alice en Theo

Geplaatst door Alice en Theo op 22-6-2010 om 12:09 uur

Beste Jack en familie. Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. Veel sterkte.

Geplaatst door Jan en Mirella op 22-6-2010 om 10:31 uur

Beste Ralf, Ben Geurtjens zou tots op je zijn..

Geplaatst door Jos op 16-6-2010 om 13:41 uur

Wat kan een klein berichtje je dag kleuren...geweldig om te lezen dat Herberg de Troost volgend jaar een vervolg krijgt. Hou ons op de hoogte, we zijn er graag weer bij!

Geplaatst door Miranda op 16-6-2010 om 08:43 uur

Hi Jack,wat een leuk stukje in de Limburger.In herrinering zie ik ook een man krakkemikkig achter uit een auto komen(dacht dat de man al oud en versleten was)blijkt het later ook om een kater te gaan(vond het wel iets weg hebben van het stukje)Hoe de man heette, ben ik dacht ik vergeate.Maar vond het stiekem wel leuk!!Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 13-6-2010 om 20:37 uur