De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 22 van 37
Totaal aantal berichten: 1801
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 37 
 

Hallo Jack, Dat is toevallig. Na de opnames van Omroep Gelderland bijgewoond te hebben moest ik nog wel even aan het werk. Vertelt een collega van me het verhaal over die olifanten. Een vriendin van haar had zo'n grote olifant gekocht op een veiling.Nee niet die van Corneille hoor van 68 .000 euro. Ik dacht nog zou echt iets zijn voor Jack om daar ook aan mee te doen. En vandaag lees ik dus dat dat inderdaad het geval het is. Zal vast een mooi kunstwerk worden, Groetjes uit Heerde

Geplaatst door anneke op 18-9-2010 om 17:02 uur

Beste Jack, Ben jij wellicht vandaag, wanneer jullie in de studio van Omroep Gelderland komen, een versie van de Limburger van gisteren, 15 september, voor mij mee te brengen. Ik zie jullie vanmiddag. René

Geplaatst door Rene op 16-9-2010 om 06:47 uur

Bestaat er een kans dat jullie nummer(s) gezongen tijdens het Toon Hermans tribute concert op cd verschijnen ? Is zo'n geweldige uitvoering geweest door jullie. Chapeau !

Geplaatst door Armand op 15-9-2010 om 09:52 uur

Hoi Jack, na ruim 100 concerten eindelijk voor het eerst de stoute schoenen aangetrokken, en na lang wikken en wegen kaarten voor het slotconcert besteld. Ik volg jullie al sinds 1989 maar na 2 herseninfarcten is het er nog nooit van gekomen om jullie in het mooie America te bewonderen. Maar op de een of andere manier mag het ook dit jaar niet gebeuren. Ik heb iemand erg gelukkig gemaakt met de kaartjes, De maand november volgt weer een lange ziekenhuis opname. Toen ik dit bericht kreeg moest ik even een traantje laten. Gelukkig zijn de kaarten voor de theaterconcerten in Zaandam al binnen. Ik weet het zeker ... D'n duivel is los......

Geplaatst door Remco Zwart op 14-9-2010 om 21:40 uur

Ik heb genoten van de Toon Tribute. Wat een lieve liedjes heeft die man toch geschreven. Mijn vader heeft ook gekeken, hij vond jullie liedje heel mooi en was blij dat hij je eindelijk eens kon verstaan!

Geplaatst door Trudy op 12-9-2010 om 14:13 uur

Hey Jack, Ik heb een vraag die misschien wel door meer mensen gesteld wordt. Zou je voor een goede vriend van mij, die momenteel in Afghanistan gelegerd zit, iets willen zeggen.(hoeft maar iets korts te zijn hoor) Hij zou eerst maar 1 maand blijven maar kreeg daar te horen dat ie tot zeker December moet blijven. Opzich niks ergs want daarom zit ie immers bij het leger maar hij mist hierdoor 2x Rowwen heze! 1x het verassingsconcert en het slotconcert, hij heeft me al 10 keer gezegd dat ie dat zoooo erg vindt. Is die mogelijkheid er of moet ik met zoiets bij het managment zijn? Ik heb geen idee... Groetjes Jacco

Geplaatst door Jacco op 10-9-2010 om 19:58 uur
Reactie van Jack:
Als je contact opneemt met: management@rowwenheze.nl, om iets af te spreken tijdens 'n optreden ergens in jouw buurt, moet dat altijd lukken.

Goed dat we n rustig weekend voor de boeg hebben, dan kunnen we al t moois is gaan bekijken. En Ernstz Jansz gaan we zeeeeker ook doen, kaartjes zijn al in bezit. Dr zijn heel mooie uitvoeringen bij. Maar ach over t algemeen is alle muziek die met liefde gemaakt wordt mooi. Genieten doen we er in ieder geval volop van.

Geplaatst door Liesbeth op 10-9-2010 om 17:19 uur

Jack, er staat niet bij waarom je geschorst bent; doping gebruikt of is je shirtje nog niet gestreken? Het ziet er trouwens wel professioneel uit, dat team! Mooi liedje ook van Toon en inderdaad lijkt het voor jullie te zijn geschreven. Was dat gedeelte Limburgs ook zo door Toon bedoeld of is dat eigen inbreng? Dan heeft het noord-Limburgs wel zijn voordelen. Mooi gezongen! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 8-9-2010 om 20:55 uur

Speel Muzikanten Speel! Wat een heerlijk lied van Toon. Ik kreeg spontaan kippenvel, echt zo'n Toon-tekst, de muzikale omlijsting, lekker gezongen. Ode aan Toon! Byebye

Geplaatst door Trudy op 8-9-2010 om 09:21 uur

Mooie column over Toon! Mijn vader was nooit zo'n uitbundige lacher, maar bij Toon heb ik hem regelmatig horen schaterlachen of zelfs de slappe lach zien krijgen. Voor mezelf geldt dat ook, ook al weet je precies wat er komt, het blijft elke keer weer opborrelen, die lach! Trouwens ook een grappige clip bij America en het swingt lekker. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 6-9-2010 om 21:08 uur

Komt die special van L1 integraal op de dvd, of moet ik dat via YouTube of een schotelantenne volgen? Ik ben namelijk van boven de grote riolen, zoals Emil dat noemt...

Geplaatst door Michael op 6-9-2010 om 16:34 uur
Voor meer informatie kijk op www.massmarketrecordings.com

Jack, wanneer komt de dvd van De Herberg uit? Een nieuwe plaat? Het is (te) lang stil. Of is RH nu prioriteit?

Geplaatst door Michael op 5-9-2010 om 20:19 uur
Reactie van Jack:
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van de TV opnames voor L1 en de DVD. Even wachten nog. Wordt wel heel mooi!

Schitterend die muzikale intemezzo,en inderdaad waar blijft de tijd!!Groet Alice en Theo

Geplaatst door Alice en Theo op 1-9-2010 om 18:31 uur

Jack, wat een verrassing, dat intermezzo. Inderdaad: héél erg jong.

Geplaatst door Karin op 1-9-2010 om 12:30 uur

Hoi Jack, ik zou er graag bij zijn zondag in Zitterd, maar Marc is jarig, dus dat gaat moeilijk samen. Ik ben vorige week wel naar de tentoonstelling van Toon geweest, geweldig wat die man allemaal heeft nagelaten! Welk liedje gaan jullie spelen? Lente me? Daar heeft Tren toch op meegespeeld?! Ik zal in elk geval voor de buis zitten als het wordt uitgezonden. Succes zondag! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 30-8-2010 om 22:31 uur

Net terug van vakantie,hoorde ik de single America op de radio,wat een heerlijke melodie is dat, swingt zo lekker weg en daar wordt je weer helemaal vrolijk van.Komt deze ook op de CD,hoop het wel!Hoop ook dat je een fijne vakantie hebt gehad!Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice enTheo op 25-8-2010 om 13:44 uur

Je komt die single zeker niet bij ons bezorgen!? Jammer dat we niet in America wonen, dan kregen we vandaag bezoek van een van jullie. Leuke actie! Is de single wel te koop? Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 25-8-2010 om 12:43 uur

De eerste na de vakantie, en gelijk twee keer op een dag. Maar jullie waren er goed aan, lekker gebruind van de zon, al of niet in Kreta, al of niet na autopech. Kortom een gaaf optreden. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 22-8-2010 om 14:27 uur
Reactie van Jack:
...zaterdag was 'n leuke dag. Voor dat ik het in de gaten had was het al weer zondag in 't zuiden...

Klopt. De krant vandaag laat gelezen. En nu ook op de RH site. Bedankt.

Geplaatst door Kees en Elly op 12-8-2010 om 19:44 uur

Kees, in antwoord op jouw vraag: Aletta belde me zojuist dat ze al kaarten heeft geregeld voor 21 oktober, dus of ik die dag maar vast vrij plan. Zo zie je maar dat het steeds beter met haar gaat. Goed hé!!! Tot binnenkort ergens bij onze muziek. René

Geplaatst door Rene op 12-8-2010 om 16:15 uur

Kunnen wij dit elftal gaan bewonderen? Zijn er kaarten te koop?

Geplaatst door Kees en Elly op 12-8-2010 om 13:12 uur
Reactie van Jack:
Kaarten voor het All Stars concert zijn te bestellen via de website van het Parkstad Theater in Heerlen.

Prachtige column, gelukkig zo herkenbaar! Groet, Trudy

Geplaatst door Trudy op 8-8-2010 om 22:08 uur

Schrijf hier je bericht... Ja Jack, je hebt volkomen gelijk. De mens ziet niet meer het mooie in de natuur, zoals het ruiken van pas gemaaid gras, dieren zoals vogels volgen, en hun gekrakeel met onraad of in de ochtend hun gezang. Wat missen deze mensen véél! Onze taak is ook onze kinderen en kleinkinderen respect voor de natuur leren en hun laten voelen dat een brandnetel prikt. Hoe kan dat? Uitleggen dat dit een afweer systeem is, dus ook laten zien die brandhaartjes en dat weegbree een verlossende pijn en jeuk verdrijver is. Genoeg gekletst. Je begrijpt wel: ik ben een natuur gek! Ik ben op mijn 52e leeftijd nog bosbouw gaan studeren en op de Brunssummerheide buiten gewerkt en balievoorlichting tot mijn 65e verjaardag. Veel succes met je verhalen en Rowen Haze

Geplaatst door Tiny Brassé-Crijns op 7-8-2010 om 15:26 uur
Voor meer informatie kijk op natuur

Jack, Had gelezen dat je bij "De Zomer Voorbij" komt, dat ditmaal in Griekenland plaats zal vinden. Nu ben ik ook in Griekenland op vakantie komende week, dus is er al bekend waar en wanneer je er precies plaats zal gaan nemen. En of dit mogelijk ook een optreden zal gaan opleveren ?

Geplaatst door Erik van Turnhout op 6-8-2010 om 17:04 uur

Soms .....gebeuren er verrassende dingen op een bijzondere dag! Het zit inderdaad allemaal wel snor. Zonnige groet, Trudy

Geplaatst door Trudy op 6-8-2010 om 14:45 uur

Dag Jack, Ben je zondag ook bij The Pogues geweest in de Melkweg? Het was geweldig! Shane was in opperste vorm. Alle klassieke songs werden gespeeld. Gr. Frank

Geplaatst door Frank op 3-8-2010 om 19:39 uur
Reactie van Jack:
Nee, helaas, volgende keer beter. En zo te lezen komt er weer 'n volgende keer. Ook volgens de Volkrant recensie was Shane, incl. nieuwe tanden, in goede doen. Fiesta!

Hoi Jacques, Kun jij me zeggen wanneer de opnames van Herberg de Troost worden uitgezonden of te koop komen op DVD. Ik zat namelijk met mijn broer op de eerste rij. Acht weken geleden heeft mijn broer te horen gekregen dat hij kanker heeft en binnen deze 8 weken is zijn leven beeindigd. Deze film heeft nu dus voor ons hele speciale betekenis gekregen en is nu Herberg de Troost in de meest letterlijke zin geworden.

Geplaatst door Marianne op 31-7-2010 om 13:54 uur

Beetje mosterd na de maaltijd ;-) maar wat was het gezellig in Gent! En wat die mosterd betreft... we moeten binnenkort weer in Gent wezen..we zullen wel een paar potjes voor je scoren!

Geplaatst door Odetta op 29-7-2010 om 19:12 uur

Hiya Jack! Ik vroeg me af of jullie dit jaar al in ierland zijn geweest. Zijn jullie niet op visvakantie geweest? Hoe was het en wanneer komen jullie hier weer naartoe? Misschien is The Galway Arts Festival een idee.. Ik ben van de partij met mijn creamy pint of Guinness.. Ik ga met Ivo naar jullie slotconcert dus dan zie ik jullie in ieder geval. Mooie liedjes ook van Herberg de Troost. Keep it up en tot gauw!

Geplaatst door Ronald van Dijk op 28-7-2010 om 22:15 uur
Voor meer informatie kijk op www.rowwenheze.nl

Jack, heet dat bootprogramma 'De zomer voorbij'? 'Werme regen' is dan wel héél toepasselijk. 'De zomer ging vurbeej/weake an 'n stuk/vur iederien, mar neet vur meej/ik haj genog an 't geluk/ an 't geluk van 't moment/'t allermoeiste van de werlt/als de werme regen velt'.

Geplaatst door Karina op 28-7-2010 om 15:54 uur

Jack, leuk intervieuw op de radio. Veel plezier in Griekenland. Hopelijk kunnen we jou en Jan een keer op tv zien.

Geplaatst door Kees en Elly op 26-7-2010 om 08:48 uur

He Jack vraagje waneer word het uitgezonden van jullie met Jan Smit in de zomer voorbij fijne vakantie en de groetjes aan de andere van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 25-7-2010 om 22:31 uur

Jack, ik heb net even naar het interview op radio 2 geluisterd. De Rijnhal staat in Arnhem en het verrassingsconcert is in de Brabanthallen in Den Bosch. Zorg wel, dat je op de goede dag op de goede plek bent! Gelukkig hebben jullie altijd een chauffeur, die jullie op de juiste plaats brengt. Veel plezier in Griekenland. Het is wel warm daar! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 25-7-2010 om 21:34 uur

Jack, mooi als zo'n voorgevoel klopt en je droom uitkomt! Ook al moet je er soms jaren op wachten... Het is weer een leuke column. Geniet van je huis en je vakantie! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 24-7-2010 om 16:28 uur

Ja, drinken blijft belangrijk, zeker met dit warme weer. Fijne vakantie, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 21-7-2010 om 16:35 uur

Hey Jack,hoop dat het een beetje met je gaat,na omstandigheden.Onder het genot van een glas wijn,genieten we buiten van de cd in de Wei.Voor jullie is het al vakantietijd,wij moeten nog even,en dan kunnen we weer naar ons zo geliefde Swartswald!Maar zeg nu zelf,hoe prachtig en rustig het daar is,lekker in de bergen(als Heidie)en genieten van een witbier en goede wijn!!Kom hier helemaal van bij!Voor ons is de 24 sept niet haalbaar ,helaas,moet Theo zelf aan de bak en heb ik geen vervoer dus dan houd het al gauw op!Maar de 25 sept in Arnhem zijn we er wel bij!!Dat duurt nog een eeuwigheid.Jammer,maar is niet anders.Geniet van je vakantie!! Lieve groet,Alice en Theo.

Geplaatst door alice en theo op 18-7-2010 om 15:45 uur

Ik herinner me De Vertaalslag nog héél goed. 'Geaf meej ow hand' inspireerde ons allen. Mooi werk Jack!

Geplaatst door Jos Aerts op 18-7-2010 om 14:03 uur

Voor ons was het zaterdag toch wel een geluksdag. Samen met mijn jongste zoon Marc, (die niet van Rowwen Hèze houdt) vremd gegoan noa André Rieu op de Vriethof in Mestreech. Van alle kanten berichten van onweer en stortbuien, maar niet boven Maastricht. Tot 12 uur als het laatste nummer van de toegift wordt ingezet: dan vilt de werme reage, mit bakken!!! Ze moeten toch wel veel van muziek houden daarboven... Jack, alvast een fijne vakantie voor jullie allemaal en in elk geval tot in September, 2 dagen achter elkaar! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 12-7-2010 om 20:27 uur

Zou t dan soms aan de onstabiele atmosfeer liggen van vandaag??? Ook wij hadden zo'n "geluksdag" Vanmiddag om half 2 vertrokken naar Bospop. Leuke bands gaan zien, t is wel warm maar alla, goed drinken :-) dan lukt dat best!!. Niet dus, na Cuby ( goed man) en The Hoax, snel naar de Dijkmannen, dan tussen door ff eten ( dachten we) en als toegift C.S.en N. met klap op de vuurpijl die schitterende John Fogerty, maar helaas of t door de warmte kwam, of gewoon niet genoeg gegeten en gedronken, maar aan t eind van de Dijk, ging voor m'n wederhelft de lamp zo goed als oet, dus ja, dan maar snel inpakken en wegwezen, en bij de eerste klanken van de Cranberries de terugtocht naar t schoen rivierenland maar weer ingezet. Zo zie je maar; Soms!!! zit ut mee, ;-) Maar we hebben wel genoten van wat we wel gezien hebben.

Geplaatst door Liesbeth op 10-7-2010 om 21:48 uur

Ps Ps Ps Hallo Jack,antwoordt alsjeblieft niet met : de terugreis naar America. Heb je nog seeds de Volvo station? Neude ,Vreeburg, t Wed ,Oude gracht, Jans herkhof etc etc Tot in Ijsselstein (Utrecht) Kom voor het optreden daar gerust effe een biertje of bakkie doen 29 augustus. Prettige vakantie voor jou, de familie, en de rest van de bend(e) Vr Groet Theo Bont.Houten Nog een keer ps ,ik hoop echt dat we kampioen worden, dat zal voor jullie in Scheveningen, de dag ook alleen maar gelukkiger maken. Ps 1 ding scheelt het hoofd kantoor van de ANWB zetelt ook in Den Haag of Scheveningen.

Geplaatst door Theo Bont op 10-7-2010 om 20:23 uur

Hallo Jack, ook ik dacht te kunnen genieten van een geluksdag,Scheveningen , mooi weer oranje vi, vdGyp Derksen en Guinee,en Rowwen Heze!!!!!!!.North sea jazz was al afgevallen , met de reden niet meer thuis kunnen komen net voor de volgende werkdag. Dus dag Stevie Wonder en Cuby. Nu ga ik dan maar de Stad in en vindt absoluut mijn vertier op Het Ledig Erf, Mariaplaats,Neude ,of Oude gracht. Maar mijn vraag was eigenlijk, hebben jullie het toch nog leuk gehad in Utrecht? En zo ja, wat vonden jullie het mooist? Vr groeten Theo Bont Houten Utrecht

Geplaatst door Theo Bont op 10-7-2010 om 19:56 uur

Beste Jack, Ietwat aan de late kant, maar toch gemeend wil ik jou, Jan en al jouw andere naasten condoleren met het verlies van jouw moeder. Ik zie haar tijdens het legendarische concert in Vaals nog in de raam staan te genieten van jou en je vijf maten. En ik hoor je nog zeggen tegen je allertrotse moeder: mam, dit zien de minse, minse det is mien mam... Heel veel sterkte de komende tijd! Groetend, Bjorn Smeets

Geplaatst door Bjorn Smeets op 5-7-2010 om 21:49 uur

Hey Jack, Sorry van afgelopen vrijdag nacht. Ik zag je daar ineens op het terras zitten en men voet schoot gewoon op de rem;) kon het eik niet echt geloven dat je daar om half 3 nog een lekkere pot bier zat te drinken:P Hopelijk is het een beetje gezellig op de kermis! groeten uit de Kempen!

Geplaatst door Harm Castelijns op 5-7-2010 om 13:35 uur
Reactie van Jack:
Geen probleem. We zaten nog wat na te genieten van het fijne OLS optreden.

Hey Jack Ik woar gister beej ut OLS fiest in Grubbenvorst en heb jullie optrede gezeen. En tijdens ut lied "krokodille leare laarze" zaag ik inens op dat scherm achter jullie un fragment oet Hang em high mit Clint Eastwood. Ik doch maar dat is zuuver ien van mien Clint Eastwood voice over's. Unnu kameroad van meej hed meej un kier getipt op un reactie van ow in dit gastboek. Doar hadde geej unnu link noar iën van mien filmpkes in stoan. Dus ik doch dat kan has gen toeval zien dat oetgerekend dat fragment dr in zaat. Ik vong ut hiel leuk gister maar dat maakte ut hielemoal compleet hahaha gr Rick

Geplaatst door Rick van den Munckhof op 3-7-2010 om 19:20 uur

Hallo Jack, erg voor je, het verlies van je moeder.Sterkte, en ik hoop dat je al jullie mooie momenten kunt vasthouden.Ik heb haar maar 1 x gezien, bij de vernissage van je expositie in Irok, een aantal jaren gelden. daar stond ze trots te glimmen, toen jij naast je Geluksknikker stond, weet je dat nog? Mooie momenten....heel veel sterkte nogmaals, groetjes, Astrid (die van Weller :-))

Geplaatst door Astrid Jongboom op 2-7-2010 om 21:17 uur

Jack, Ik stond voor jouw geweldige schilderij in het OLS Hoes in Grubbenvorst en hoorde toen dat je moeder was overleden. Gecondoleerd want als je het dierbaarste verliest zijn er weinig woorden voor. Ik moest toen meteen aan dat schitterende lied van jou denken. "Het is beter iets moois te verliezen......... Jack overigens een geweldig compliment voor dat schilderij. Fntastisch. John Bannier L1 Radio en TV

Geplaatst door John Bannier op 28-6-2010 om 19:59 uur

Schrijf hier je bericht... Ben hier niet zo goed in..maar hoeft ook niet...denk ik Moeders moeten eigenlijk verplicht 110 worden..minstens Zegt genoeg Liefs

Geplaatst door wilma op 28-6-2010 om 19:24 uur

Jack, mooie column heb je geschreven over je moeder (precies op de 30e sterfdag van mijn vader). Ik heb je moeder niet gekend, wel een keer gezien tijdens de bierpresentatie in Vaals. Dat beeld staat me nog heel helder voor de geest. Ze zat voor het open raam en deed me erg denken aan mijn oud-tante, tante Nel uit Horst. Je zag haar genieten en trots te zijn op haar zoon. Het is voor jullie ongetwijfeld een verlies, maar als ik naar mijn eigen moeder kijk in het verpleeghuis, kan het ook een zegen zijn. Ze doet vast daarboven de groeten... Groetjes, Ine. P.S. Heb je een gezellige verjaardag gehad?

Geplaatst door Ine op 28-6-2010 om 13:58 uur

Beste Jack, Lees net jouw column met de boodschap van het overlijden van je geliefde moeder. Gecondoleerd, héél veel sterkte voor jou en je naasten en in gedachten zijn we bij je...

Geplaatst door Miranda op 28-6-2010 om 08:59 uur

Gisteren las ik op mijn vrijwilligerswerk Dagblad De Limburger en dus ook jouw colom en dus wil ik jou en je familie condoleren met het verlies van jullie moeder. Ik heb hele mooie herinneringen aan haar en dat is te danken aan de busreis naar Roskilde. Wat er een warmte en liefde van deze moeder vandaan kwam. Ongelooflijk. Ik heb haar ook altijd na deze reis moeder genoemd als ik haar nog eens sprak. Wat een belanstelling jullie moeder altijd getoond heeft voor mijn wel en wee. Geweldig. Ik zal haar altijd in dankbare herinnering houden want al doet het pijn om iemand te verliezen dan kan je je nog troosten met het feit dat je haar gekend hebt. Dat staat in dit geval voor mij als een paal boven water. Nogmaals sterkte aan familie, vrienden en bekenden. Hein

Geplaatst door Hein oet Wiëert op 28-6-2010 om 08:10 uur