De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 8 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Hoi Jack, leuk interview! We komen zeker kijken naar je expositie. En je moet toch eens wat vaker wandele... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 23-10-2013 om 22:25 uur

Leuk stuk in de Limburger en hier op jouw site. Mooi schilderij ook! Tot ziens, groet Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 22-10-2013 om 09:06 uur

Mooi stuk over je schilderkunst Jack! Begrijp ik het goed dat we tijdens het Slotconcertweekend ook kunnen kijken? Oant Folgende Wike!!

Geplaatst door Klaas Sijbesma op 22-10-2013 om 08:40 uur

Veel succes met de expositie !!!!

Geplaatst door Corrie van Wesel op 21-10-2013 om 16:02 uur

Hoi Jack, Wat een kleuren,mooi werk !!Nu wil ik het nog in het echt zien.Daar kijk ik nu al naar uit.Groetjes ,Thécla. Schrijf hier je bericht...

Geplaatst door Thécla Pinxt-Karel op 21-10-2013 om 14:45 uur

Hoi Jack, mooie single en leuke clip. Ben erg benieuwd naar de rest van de CD en de film. Veel mooie dingen om naar uit te kijken. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 18-10-2013 om 22:34 uur

Erg mooi nummer Jack! Proficiat...is zeer geslaagd! Doet me een beetje denken aan November en Helenaveen. Niet tekstueel natuurlijk! Maar een beetje die stijl van muziek. Goed gemaakt en erg mooi!

Geplaatst door michiel van den berg op 16-10-2013 om 21:58 uur

Hoi Jack, lijkt me een goede keuze, jullie nieuwe bassist. Hij heeft een heleboel pluspunten: een goede muzikale achtergrond, hij ziet er goed uit, Tren heeft nu een leeftijdgenoot in de band, hij heeft een prettig stemgeluid en hij komt uit Sittard (ik ben niet chauvinistisch...) Alleen de naam zal even wennen zijn, Wladimir klinkt toch heel anders dan Jan. Ik wens jullie veel succes samen en voor Wladimir een mooie en succesvolle tijd bij Rowwen Hèze tot in de eeuwigheid. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 1-10-2013 om 20:37 uur

Beste Jack! Het zal ook voor jou een bijzondere ervaring zijn om na 28 jaar afscheid te moeten nemen van een van je kornuiten. Wij wensen jou, Wladimir en de overige leden veel succes en tot 2 november en vele malen in het theater & H.D.T. Ben & Marianne.

Geplaatst door Ben & Marianne uit Oss op 1-10-2013 om 18:51 uur

Jack, verleden jaar december na de voorstellingen van HBT. werd er gesproken over het uitzenden via L1 van de voorstelling, voor alsnog nooit meer iets van vernomen ! gaat dat ooit nog komen ??? gr Frans.

Geplaatst door Frans de Zwart op 27-9-2013 om 20:35 uur
Reactie van Jack:
Hou deze site de komende maanden in de gaten!

Hoi Jack, wat een heerlijk optreden was het weer bij Cardo. Er hangt altijd zo'n bijzondere sfeer en dat kwam nog eens extra tot uiting bij de uitsmijter met Joey, zo mooi om te zien, hoe hij geniet en Tren probeert na te doen. En ook hoe Tren daar dan weer op reageert, door hem toch een beetje te coachen, anders was Joey zowat van het podium gestuiterd. Hans was ook zeer vereerd met "zijn" nummer ( hij had al een vermoeden, toen hij 6 collega's in de zaal zag rondlopen) en vooral omdat je hem nog een keer noemde bij "de lamp ging oet". En voor mij was het ook een mooi moment, dat ik Flipse even kon bedanken. Ik hoop, dat Cardo nog vaak op jullie speellijst komt te staan, dan ben ik weer van de partij. Nu uitkijken naar het slotconcert. Bedankt en groetjes, (ook namens Hans en Toine), Ine. P.S. Door de enorme knaller met Joey is wel Tuba erbij ingeschoten, zag ik. Maar het was zo wel een bijzondere afsluiting!

Geplaatst door Ine op 26-9-2013 om 15:13 uur

Jack, dat je bij de beste zangers van Nederland hoort, weten wij zeker al lang. Leuk dat je dat in een programma laat zien. Succes en groet.

Geplaatst door Kees en Elly op 23-9-2013 om 19:35 uur

DRUK. Wij zijn benieuwd, naar de nieuwe bassist, naar de komende optredens, de slotconcerten, de nieuwe cd, de film en de theatertour. Succes, groet.

Geplaatst door Kees en Elly op 17-9-2013 om 15:19 uur

Hoi Jack, Eindelijk weer tijd, na een mooie lange zomer, om met Rowwen Heze aan de gang te gaan. Op strand toch wel wat kijkers gehad in mijn Zomerpaleis. Vooral Limburgse strandgasten liet ik mijn mini Rowwen Heze museum zien. De meeste verlieten het paleis met open mond, geweldig om te zien. Limbo's die niet hadden gedacht dat Rowwen Heze zo leefde in het Westen. Ik hoop dat ik de komende periode tijd vrij kan maken om richting het Zuiden te gaan. Ik ben er echt aan toe want Nieuw Vennep was m'n laatste. Cd's draaien en dvd's kijken is leuk en aardig maar er gaat niks boven Rowwen Heze live. Uiteraard komt er dan ook weer een flesje Noordwijks Zeewater richting jouw kant op want in Heeswijk Dinter liet jij mij weten dat er in het flesje dat thuis staat niet al te veel meer zit. Hopelijk tot snel. Groet de klompenman Ps heb jij voor mijn zomerpaleis op strand misschien nog een persoonlijk Rowwen Heze attribuut dat jij niet meer gebruikt en kan missen? ik hou me aanbevolen!

Geplaatst door John Marijt op 16-9-2013 om 22:42 uur

Hoi Jack, hier is september ook druk. Alles start weer op na de vakantie, 4 verjaardagen en 2 keer Rowwen Hèze. Uden was een mooi feestje en gelukkig droog, volgende week staat Groesbeek op het programma. En dan uitkijken naar het slotconcert en alle nieuwe dingen, die staan te gebeuren. Jullie maken het wel spannend... Ben heel benieuwd naar al dat nieuws. Succes met alle drukte. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 15-9-2013 om 20:02 uur

Hallo Jack, komt er dit jaar nog een warm en gezellig Herberg de Troost concert? of is het verhaal uit?

Geplaatst door Ingrid op 12-9-2013 om 15:15 uur
Reactie van Jack:
Hou deze site en die van de Herberg eind dit jaar goed in de gaten!

Hoi Jack, leuk stukje bij L1 en wat een mooi uitzicht over de Maas. En soms worden dromen toch werkelijkheid... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 2-9-2013 om 22:20 uur

Jack , net je schilderij water gezien op faceboek .Wat een mooie uiting met het verhaal Flip. Verrek veer were allemaol ald . Hope to see you in Eijsden @ Pisart

Geplaatst door Jurgen Cruts op 20-8-2013 om 19:18 uur

hoi jack Poels jullie komen de volgde jaar naar roermond in de oranjerie op de 5 Febr wil jullie dan voor mij willen `ingen want op die avond ben ik jarige op die dag gr van Jeroen

Geplaatst door Jeroen ridderbeek op 18-8-2013 om 09:44 uur

Hallo Jack , Schitterende documentaire terug naar de roots.Die kast die in de interviews op de achtergrond in beeld is. Ik heb volgens mij dezelfde ergens staan dus als je interesse hebt in een stukje nostalgie laat maar weten. De groeten ook aan de rest van de band

Geplaatst door L.Janssen op 16-8-2013 om 21:48 uur

Leuk, een expositie van jouw werk Jack. We hoorde dat laatst al van Ingrid. We komen zeker kijken. We zijn benieuwd. Groet, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 16-8-2013 om 09:13 uur

Hallo Jack, vanmorgen keek ik mijn kistje met verhaaltjes en gedichten nog eens door...de tranen kwamen spontaan in mijn ogen toen ik jou column zag, die van bloemen langs `t spoor, ja...het is alweer `n tijd geleden dat jij dat schreef, toen kon ik niet reageren, nu wel, omdat er bij onze Dochter en mijn Broer ook bloemen lagen langs `t spoor, en ja...er zijn honderden dingen te bedenken waarom niet, het raakte mij enorm destijds, ook die van het verpleeghuis waar je Moeder toen verzorgd werd, hoe je naar de herfstbladeren keek die op de trap lagen, iedere keer als ik op die trap naar boven loop denk ik aan jou, aan die column dus, ik keek er iedere week weer naar uit, het eerste wat ik las op Zaterdag was jou schrijven.. zo herkenbaar allemaal. Alsnog bedankt voor het leesplezier op Zaterdag. Groetjes Mia Brouwers.

Geplaatst door Mia Brouwers op 12-8-2013 om 16:00 uur
Voor meer informatie kijk op Column

Hoi Jack, geweldig om dit weer eens te bekijken, maar deel 2 en deel 5 hebben een verkeerd linkje. Moet je even aanpassen. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 7-8-2013 om 17:09 uur

Hoi Jack, jullie maken het spannend... Maar een betere tekst had je niet kunnen bedenken met deze temperatuur! Net op de fiets moest ik de hele tijd denken aan "Teun met ziene föhn". Lang leve de airco op het werk! Was leuk om de Nostalgie-beelden weer eens te zien. Was je toen net in het Land van Ooit geweest? Een sierlijke buiging... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 2-8-2013 om 17:01 uur

hoi Jack Poels ik kom 5 Febr naar roermond in de oranjerie op die dag ben ik jarig dan wordt ik 24 jaar maar ik wil dat er wordt gezongen voor mij laat me dan even weten als het kan gr van Jeroen

Geplaatst door jeroen ridderbeek op 2-8-2013 om 09:58 uur

Het zijn leuke interviews Jack! Van Face Culture op You Tube. Gaat toch wat dieper op de muziek in en erg leerzaam mag ik wel zeggen. Erg leuk om te horen en naar te kijken. Mvg,Michiel.

Geplaatst door michiel van den berg op 26-7-2013 om 01:01 uur

Hoi Jack, Via Facebook werd ik op jouw site geattendeerd. Het ziet er allemaal mooi uit! En mooie schilderijen. Op mijn site zie je die van mij! Groet van Almie uit Panningen

Geplaatst door Almie op 20-7-2013 om 20:09 uur
Voor meer informatie kijk op Www.almie-kunst.eu

Hoi Jack, het was inderdaad een zinderend, mooi feestje met een supersfeer gisteren in Nijmegen! Jammer, dat jullie zo laat begonnen, daardoor heb ik het einde gemist, want de laatste trein wacht helaas niet... Leuk, dat d'n Duvel weer eens gespeeld werd. Het was voor jullie wel afzien met die hitte, zelfs de woorden borrelden door elkaar. Maar nu bijna vakantie. Helaas mis ik Sittard/Sint Rosa, dan zijn we nog weg. Dus voorlopig was dit de laatste. Bedankt en alvast een fijne vakantie voor jullie allemaal. Groetjes, Ine. P.S. Even een brutale vraag: ga je voor het imago van de Dubliners of is je kapper met pensioen?

Geplaatst door Ine op 15-7-2013 om 12:05 uur

Inderdaad,het leven is met een lach en een traan. Maar elke dag een beetje vieren,en de ene dag iets meer als de andere. Groetjes Alice.

Geplaatst door Alice op 9-7-2013 om 14:08 uur

als eerste proficiat met je verjaardag 27-06 ik ben op de zelfde dag jarig als jij ik heb een vraag ik ken je nog van 1977 in de schuur van sjetta (ger) haegens ik was toen 9 of 10 jaar en stonden buiten de schuur te luisteren en te kijken jullie hadden de ramen wit gekalkt maar wij mijn vriend en ik wreven net zo lang tot we iets konden zien ik woonde 500 meter van sjetta zijn huis nu mijn vraag ik zoek al 30 jaar de lp van de bad edge kan hem nergens vinden misschien kun jij me helpen ik hoop van je te horen M.V.G. co van rhee

Geplaatst door cobi van rhee op 5-7-2013 om 00:37 uur

Jack, ik ben sinds 2007 in het bezit van het schilderwerk "de Peel in brand " maar nu wil ik het schoonmaken want het is in de jaren wat aangeslagen door rook e.d ,kan jij mij melden hoe en met wat ik het werk wat kan opkuisen ? gr Frans.

Geplaatst door Frans de Zwart op 30-6-2013 om 23:23 uur
Reactie van Jack:
Dag Frans, Ik geef je een adres waar ze je denk ik verder kunnen helpen; irok@irok.nl

Hoi Jack, de 20e keer, dat jullie op het Betuws Spektakel speelden, voor mij de 5e keer, dat ik erbij was. Een leuke binnenkomer met het dweilorkest, maar ik vond het niet de beste avond. Het weer werkte natuurlijk ook niet mee. Ik kan me nog een prachtige zomeravond herinneren met na afloop een mooie volle maan. Maar ook het sfeertje voelde af en toe een beetje grimmig. Ik kreeg de indruk, dat dat bij jullie ook een beetje doorspeelde? Maar gelukkig spelen jullie altijd onverstoorbaar door. En ook al was het niet het mooiste Betuws Spektakel, ik heb toch genoten, dank je wel! Groetjes, Ine. P.S. Dat zie je wel op die grappige foto op Twitter. De V van ...?

Geplaatst door Ine op 30-6-2013 om 14:42 uur

hoi jack nog gefeliciteerd met je 58 het was gezellig in huijbergen ik kom volgend jaar terug tot in bergen op zoom middelburg en roosendaal groetjes rik

Geplaatst door rik op 29-6-2013 om 20:50 uur

Oei! Er is iets mis met mijn persoonlijke agenda.....je was gisteren jarig. Nou ja, weet je wat, maak er toch maar een mooie dag van ;-)

Geplaatst door Trudy op 28-6-2013 om 09:32 uur

Ha Jack! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een mooie dag van. Groetjes, Cor & Trudy

Geplaatst door Trudy op 28-6-2013 om 09:27 uur

Jack van harte gefeliciteerd met je verjaardag jongeman, en nog veel plezier in Assen vanavond.

Geplaatst door Frans de Zwart op 27-6-2013 om 22:43 uur

Hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag en nog ontzettend vele, muzikale jaren toegewenst. Remy van de Schoor uit Weert (de jongen met het oranje weerter vlag bij de concerten)

Geplaatst door Remy van de Schoor op 27-6-2013 om 21:19 uur

Jack, van harte en nog vele jaren. En maar door blijven schrijven, spelen en schilderen.

Geplaatst door John Marijt op 27-6-2013 om 18:29 uur

hey Jack proficiat met dien verjeurdaag Gr. Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 27-6-2013 om 17:36 uur

Hoi Jack, van harte proficiat met je 56e verjaardag! Hopelijk schijnt de zon vandaag ook tussen de wolken door en kleurt het jouw dag extra. Ik wens je nog heel veel moois in de toekomst en we zien elkaar morgen... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 27-6-2013 om 14:17 uur

Jack van harte gefeliciteerd hoor e. Naak er saampjes een leuke dag van. En natuurlijk feeeeessssstttt.....

Geplaatst door Monica op 27-6-2013 om 12:51 uur

Jack, van harte proficiat. Fijne verjaardag, ook vanavond in Assen. Groet.

Geplaatst door Kees en Elly op 27-6-2013 om 11:58 uur

Van harte gefeliciteerd met je 56e verjaardag, wij wensen je samen met al je dierbaren een heel mooie dag en we hopen dat we nog heeeeel lang van je geweldig mooie muziek mogen genieten. Groeten uit Alem.

Geplaatst door Liesbeth op 27-6-2013 om 10:11 uur

Een wel heule dikke proficiat van mij!x

Geplaatst door Astrid D. op 27-6-2013 om 00:20 uur

Beste Jack, De oorlog bracht mijn opa tijdens de razzia's van Helenaveen naar Duitsland en mijn moeder als een van zijn inmiddels 8 kinderen - 9e op komst - naar De Zwarte Plak. Hun verhaal en het verhaal van jouw familie leidden tot mijn blog 'Ik ben van na de oorlog en dat wil ik blijven'; eindigend met jouw prachtige anti-oorlogslied De Zwarte Plak. Staat dit nummer of het mooie Helenaveen toevallig op jullie playlist tijdens Bospop? groet, Miranda

Geplaatst door Miranda op 24-6-2013 om 09:58 uur
Voor meer informatie kijk op http://tinyurl.com/k439qdl

Beste Jack, Bedankt voor de persoonlijke noot in m'n klompenmanfotoboek.Groet John

Geplaatst door John op 21-6-2013 om 09:04 uur

Hoi Jack, ik weet niet meer precies, wat ik vorige keer heb geschreven, toen de reacties niet meer werden geplaatst, maar ik doe gewoon een nieuwe poging. Het is een heel mooi interview over de Peel en prachtige foto's, vooral die met de wolken. Het lijkt wel of je neus aan neus staat met iemand daarboven... Het is toch een bijzondere plek! En dat is op die foto heel mooi in beeld gebracht, je ademt de sfeer in. Vorige week hebben we ook nog gefietst over "de moeiste weg van deeze werlt, in 't Zuiden door 'n veld" en de zon die scheen de hele week voor ons. Toen we daar fietsten kwam dat lied zomaar in mijn hoofd op en met al die aspergevelden in de omgeving was het op en top LIMBURG! We hebben genoten en door jouw liedjes zie je het nog mooier. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 18-6-2013 om 22:25 uur

SchrijBeste Jack, Ik had gisteravond geen seconde willen missen van het prachtige optreden van Rowwen Heze. De regen had, voor mij, totaal geen invloed op de hele sfeer in het meer dan mooie openluchttheater in Heeswijk-Dinther(Kersouwe). Fantastisch publiek in een geweldige omgeving. Prima organisatie.Maar bovenal jullie enthousiastme waarmee iedere keer maar weer mee wordt gespeeld.Ook het stukje Klompendans in Wakker vur de Wekker deed me goed.Tot op heden(vanaf 1999) hebben jullie me nog geen seconde teleurgesteld met jullie optredens. Jij, Martin,Theo Tren, Jack en Jan weten dus steeds weer de optredens, maar ook het praatje vooraf en achteraf iets extras te geven en fans aan jullie te binden, top!! De thuisblijvers hadden ook deze keer ongelijk. Wat nou voetbal wat nou kans op regen in de open lucht.De anderhalf uur rijden heen vond ik al geen probleem en dan kun jij natuurlijk ook wel aanvoelen hoe de terugreis naar Noordwijk voor mij is verlopen. Relaxed rijdend(niet boven de 110 km), regen op de ruiten van de auto en dan muziek(lekker hard) van jullie in m'n Kangootje. Ik heb een wereldavond gehad en ik had het voor geen goud willen missen.Nogmaals bedankt en tot snel(in ieder geval 20 juni a.s. in Nieuw Vennep), groet van John PS Zou het nummer Ik wear alt weer eens in de playlist worden opgenomen f hier je bericht...

Geplaatst door John Marijt op 26-5-2013 om 21:10 uur

Hoi Jack, het was een bijzondere avond gisteren in Heeswijk-Dinther. Het deed inderdaad veel denken aan de stilteconcerten door de entourage, maar wij hadden toen een prachtige warme, droge avond en de regen was nu toch een minpuntje. Gehuld in poncho ben je niet meer zo flexibel in je bewegingen, al leed de sfeer er niet onder. En de gevoelstemperatuur was prima, maar dat kan ook niet anders door jou als "geveulsmiljonair", (zo'n mooi nummer van Leon). Je weet altijd de juiste snaar te raken bij het publiek. En de link met de regen in Ierland, waarbij Tren ook nog in de regen stond te spelen, maakte het allemaal een beetje minder erg. Al met al was het een prachtige avond, ook door het goede (droge) voorprogramma. Het was alleen jammer, dat de mooie volle maan niet door de wolken kon schijnen. Bedankt, ook aan de rest van Rowwen Hèze. Groetjes, Martin en Ine.

Geplaatst door Ine op 26-5-2013 om 20:02 uur

Tot morgen!

Geplaatst door Jolanda van der Poel op 24-5-2013 om 23:00 uur