De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 7 van 37
Totaal aantal berichten: 1801
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 37 
 

Hoi Jack, niet alleen jij raakt de juiste snaar, die Ludo kan er ook wat van alleen dan net even anders. Prachtig artikel en zeer de moeite om te lezen. Groet vanuit Noordwijk. P.S. Hoe staat het met jouw voorraad zeewater? Ik ben namelijk van plan om nog een keer de Hemel te beleven. Dan kan ik voor deze gelegenheid nog wel een paar flesjes vullen.

Geplaatst door John op 28-2-2014 om 14:37 uur

Hoi Jack, ik weet, wat jij draagt met de vastelaovend: een hééééle grote hoed met een hééééleboel veren! Mooi stuk van Ludo Diels! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 25-2-2014 om 14:50 uur

Hoi Jack, vandaag via Radio2.nl toch kunnen meegenieten van Spijkers met Koppen, met een heleboel bekende koppies vooraan, die op een gegeven moment de webcam in de gaten kregen en naar "ons" zwaaiden! Jouw hoofd kwam ook nog af en toe voorbij zeilen en tijdens de muziek werd een andere camera in stelling gebracht, een beetje donker beeld door het tegenlicht, maar de muziek en sfeer kwamen goed over. En een leuk verhaal over jullie! Is die tekst nog ergens terug te lezen? Trouwens ook een mooi verhaal in de Heaven. Ik wilde het blad vandaag gaan kopen, maar hier in Westervoort nergens te krijgen. Ik wens jullie alvast enne sjoone vastelaovend en een fijne vakantie! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 22-2-2014 om 19:21 uur

Hey, ik heb gezien dat je nog in je atelier gedoken bent. Leuk!

Geplaatst door Belinda op 17-2-2014 om 05:22 uur

De hele ziel en zaligheid is gevangen in deze prachtige foto. Geen spoor van verslappen of afbouwen! En bij jou Jack is het dus ook nog eens overdag alles geave.

Geplaatst door John op 14-2-2014 om 08:40 uur

Beste Jack, Ik ben een groot bewonderaar van je. Niet alleen je muziek. Maar je kijk op het leven, je beleving ervan. Je teksten getuigen dat je niet zomaar door het leven loopt, maar het heel intens beleefd. Tevens ben ik een grote fan van je kunst. Ik heb hier thuis al een kleine burgeroorlog gehad voor een van je werken (Shannon), maar ik geef me nog niet gewonnen. Een der dagen nog eens bellen met Irok om te zien hoe het er nog mee staat. ;) zelf ben ik ook een bescheiden kunstenaresje. Graag zou ik je/jullie 1of meerdere ( hangt van ervan af wat ik klaar krijg) werkjes willen schenken met jullie 30jarig jubileum. Alleen weet ik niet, zou ik het opsturen, naar waar, komt het dan onbeschadigd aan. Zou het toch wat jammer vinden dat na dat ik er mijn hart en ziel heb ingestoken, het verloren gaat of beschadigt wordt.

Geplaatst door Belinda op 12-2-2014 om 09:26 uur

Hoi Jack, nu al voorbereiding voor 30 jarig bestaan ! wat moet dat wel niet gaan worden dan ????????? ben benieuwd ik kan nie w8en.

Geplaatst door Frans de Zwart op 9-2-2014 om 19:52 uur

Beste Jack, Gisteravond was voor mij Hemel op Aarde! Prachtig mooi in elkaar geborduurde show waarbij veel voorbij kwam uit mijn jeugd. Maar bovenal de fantastische liedjes uit het repertoire van Rowwen Heze. Ook de door jullie gemaakte intro's van bekende nummers uit vervlogen tijden werden moeiteloos herkend door de mensen in het theater. Bedankt voor de geniale avond die ik heb gehad. Ook het gebaar van Garret was gaaf. Ben ik in ieder geval niet de enige die jou van een kruidenbittertje voorziet. Tot snel!

Geplaatst door John op 8-2-2014 om 16:36 uur

Bedankt voor een super mooie Hemel avond in de Oranjerie in Roermond. Echt mooi en gezellig. We zaten dus in het zicht! Bedankt, groet, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 6-2-2014 om 22:27 uur

Wij waren wel op tijd bij de Vorstin en mochten naar binnen. Weinig zitplaatsen! Dat is een probleem voor mijn enkel. Dus achter op de trap gezeten. Maar na Within Temptation kwamen er vooraan zitplaatsen vrij. Dankzij Eric konden wij daar vooraan zitten om een geweldig optreden van jullie meeste maken. Super. De moeite waard om de reis te maken. Ook gezellig met de trein thuis gekomen met op het eind een lift naar huis. Bedankt. Groet Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 2-2-2014 om 21:14 uur

Mooie gitaar Jack!

Geplaatst door theo b op 2-2-2014 om 09:12 uur

Hoi Jack, vanmiddag bij de Vorstin, was dat even schrikken: VOL! We mochten niet meer naar binnen en de portier was niet te vermurwen, ook al liet ik mijn Fanclub-T-shirt zien. Er moesten eerst mensen naar buiten. Gelukkig waren we nummer 1 en 2 en om half 5 mochten we dan toch naar binnen. Within Temptation hebben we nog gehoord, ook mooi. Maar we kwamen natuurlijk voor jullie en hebben een mooie "clubtourversie" mee kunnen maken, lekker knus en goed geluid. Het was weer genieten en ook een leuk interview. Bedankt voor deze mooie middag. Groetjes, Martin en Ine.

Geplaatst door Ine op 1-2-2014 om 23:13 uur

Hoi Jack, na het verhaal van Ludo Diels is er weinig meer toe te voegen aan de beschrijving van jullie show; hij heeft het perfect verwoord, hoe het voelt. In Wageningen was het voor mij nog een verrassing, nu was het herkenning, maar toch ook weer met wat kleine veranderingen. Het was wel hard werken voor jullie om het enigszins taaie publiek in Nijmegen los te weken, maar het is jullie wel gelukt om weer iedereen uit de stoel te krijgen. Hans (die van de videoboodschap in Groesbeek) was in elk geval wel enthousiast bezig en vond Wladimir ook een prima aanwinst voor de band. We hebben weer heel erg van jullie genoten en gelukkig heb ik nog een kaartje voor Gouda. Bedankt, ook namens Hans, Rina en Martin en misschien tot ziens zaterdag in Hilversum. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 30-1-2014 om 20:28 uur

Beste Jack, Ludo Diels had het niet beter kunnen omschrijven. Een echte Rowwen Heze fan weet al jaren welke mooie teksten en muziek er door jou(jullie)wordt gemaakt. Ik probeer al jaren mensen duidelijk te maken dat het niet alleen Bestel Mar en Limburg zijn die de toon zetten. Met name de nummers die tekstueel wat dieper gaan zijn indrukwekkend en raken altijd de gevoelige snaar. Ook bij mij zijn de zestiger en zeventiger jaren tijden geweest waarin ik mij in het artikel van Ludo meer dan kan vinden. Terug naar het verleden en alles uit die tijd dat nog zo op je netvlies staat alsof het gisteren is gebeurd. Prachtig! Alleen moet ik voor mezelf dit seizoen het theatergevoel nog ervaren. Dat gaat zeker op korte termijn gebeuren. Ps Boer Johan heeft duidelijk deze mooie tijd gemist en dat was te zien ook! Als hij bij mij in de buurt zou wonen nam ik hem zo mee naar het theater of de feesttent!

Geplaatst door John op 27-1-2014 om 12:05 uur

Afgelopen vrijdag de hemel op aarde beleeft in het theater in Kerkrade...figuurlijk én letterlijk. Wat een grootse voorstelling. Gedeeltelijk feest zoals feest moet zijn bij ons in Limburg, gedeeltelijk waanzinnig mooi ingetogen. Met als hoogtepunt voor mij mijn favoriete lied aller tijden: November. Dank jullie wel voor een schitterende avond. We hebben genoten !!

Geplaatst door Anita op 26-1-2014 om 19:54 uur

25-1-2013 Zit vanavond een film te kijken: As it is in heaven, hoor ik opeens een melodie en liedje dat ik ken. Blijkt het liedje: kamers vol zonlicht, uit een film te komen. Wist ik niet! Prachtig lied (ook het oorspronkelijke lied Gabriella's song), maar zeker ook kamers vol zonlicht. Complimenten. Ook nog bedankt voor de schitterende avond, maandag 23 december in Horst. Het was weer grandioos genieten. Wat een sfeer.

Geplaatst door Mia Peeters op 26-1-2014 om 00:03 uur

Jack, prachtig project "de herberg". Dit jaar viering van het 1e lustrum. Iets speciaals misschien? Ach, voor mij en denk velen met mij heeft ieder optreden wel iets speciaals! In ieder geval de mooie herinneringen. Ondanks mijn wat kritische noot van het laatste optreden heb ik zeker genoten van de door mij bijgewoonde concerten tot dus ver. Ze waren top! Dat er maar velen mogen volgen de komende jaren. Bedankt!!

Geplaatst door John op 21-1-2014 om 23:56 uur

Beste Jack, Mooi geweest is een prachtige documentaire film van Leon Verdonschot. Mij bekroop,bij het zien van deze film, een raar gevoel. Het zou toch niet zo zijn dat de bandleden van Rowwen Heze met het idee lopen om te stoppen? Ik kreeg het er koud van! Ik zou zeggen niet doen want daarvoor maakt Rowwen Heze nog te veel mooie teksten en muziek! Groet en tot snel in het theater.

Geplaatst door John op 18-1-2014 om 10:38 uur

Beste Jack, Afgelopen zaterdag naar Hemel op aarde in de bioscoop van Echt geweest. Toen ik na afloop naar buiten liep was ik onder de indruk van de film en jullie muziek. Het samenspel van film en muziek heeft mij blij verrast, maar bovenal weer ontroerd! Mijn complimenten! Helaas dit jaar niet in de Herberg aanwezig kunnen zijn. Ik stond op de latten in Tirol. Ik weet zeker dat ik een prachtige Bourgondische avond met geweldige muziek heb gemist. Het is niet anders... Ik wacht met smart op de dag dat ik weer eens naar jullie kan komen kijken in het theater. het duurt nog even, Zitterd en Remunj... Hartelijke groeten, ook aan Tren, Bjorn Smeets

Geplaatst door Bjorn Smeets op 14-1-2014 om 21:28 uur

Hallo Jack, Ik heb samen met mijn vriendin gisteren Hemel op Aarde gezien . De film was zeer goed, mooi verhaal goed in beeld gebracht en de tijdsgeest werd goed weergegeven dit kwam natuurlijk ook door de muziek en tekst. De kleding van de acteurs en het decor . In een woord schitterend en wij verheugen ons al op de theater voorstelling hiervan.Mogen wij er van uit gaan dat de kleding in de film ook gedragen wordt tijdens de theatershow. Broeken met wijde pijpen en overhemden in schreeuwende kleuren. Tot in maart

Geplaatst door L.Janssen op 12-1-2014 om 11:47 uur

BesteJack, ik begrijp het nu helemaal,en ik herhaal nog 1keer, echt een van de allermooiste nummers , die ik ooit heb gehoord.Gr theo b

Geplaatst door theo bont op 6-1-2014 om 20:49 uur

Hoi Jack, als Eveline echt geleeft heeft, kan ik me er nog iets bij voorstellen.Maar zoniet, vindt ik het helemaal onvoorstelbaar om zoiets moois te kunnen schrijven.(ben benieuwd of je het wilt prijsgeven?)Vr groet Theo Bont.

Geplaatst door Theo Bont op 4-1-2014 om 16:37 uur
Reactie van Jack:
Dag Theo, Eveline is een goede vriendin van ons die is overleden. Op de een of andere manier woont ze nog altijd op de Oudegracht in Utrecht.

Je vrouwtje heeft bij mij in het KPN team gezeten Een mooie en lieve vrouw. Maar ik moet je iets kwijt, de vader van mijn c.q. onze kinderen is overleden op 51 jarige leeftijd. Geen leeftijd vind ik zelf! Maar jullie lied, met de neus omhoog, koos hij als laatste lied! Want wij gaan uiteindelijk met de neus omhoog! Bedankt voor het lied, al doet het pijn!

Geplaatst door Angelien op 3-1-2014 om 22:22 uur

Hoi Jack, mooi stuk! ᷱZoveel gevoel, gevoel voor meer dan tien miljard... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 2-1-2014 om 14:40 uur

Beste Jack, prachtig mooi artikel en meer dan herkenbaar. Moet je voorstellen hoe menig Rowwen Hèze of Herberg de Troost fan zich voelt als er van die liedjes voor bij komen in de tent, zaal of theater. Dan gaan er vaak rillingen door het lichaam en krijgt de emotie de vrije loop. Ik weet wat het is en zal het nooit onderdrukken.Wat een mooi gevoel is dat! Bedankt voor het mooie stukje. Groet en hopelijk tot snel in het theater.

Geplaatst door John op 2-1-2014 om 12:52 uur

Zo bekend ...... en herkenbaar ...

Geplaatst door Corrie van Wesel op 31-12-2013 om 20:05 uur

Hoi Jack, goed verhaal en hier scheen de winterzon vandaag ook heel mooi. Je hebt gelijk, niet alles hoeft de hele wereld te veroveren, dicht bij huis kun je ook veel betekenen. Groetjes, Ine. P.S. Het "reageer"linkje staat verkeerd.

Geplaatst door Ine op 28-12-2013 om 16:23 uur

Ik wil je/jullie alleen even van harte bedanken voor het prachtige nummer 'kamers vol zonlicht'. Gabriella's sang is al een hele tijd een heel dierbaar nummer van me. Jullie uitvoering geeft me echter de kans het in een heel ander licht en intentie uit te voeren....

Geplaatst door Harriette op 26-12-2013 om 22:01 uur
Voor meer informatie kijk op https://www.facebook.com/pages/Happy-Sound-Merselo

Hoi Jack, het was weer genieten in de Herberg, mooie muziek, lekkere hapjes en prachtige "kopermuziek". De Merthal was mooi aangekleed, maar kon helaas de sfeer van de kerk van vorig jaar niet helemaal terug halen. Toen was de verrassing natuurlijk ook groter, nu wisten we meer wat er ging komen. Het was als het verschil vroeger tussen de Kerstnachtmis en 2e Kerstdag, als het jongerenkoor zong, dan was er minder sfeer, maar kon je wel lekker meezingen. Maar verder niets dan lof voor de mensen, die zo'n kale hal toch kunnen omtoveren tot een herberg. Vanmorgen was Fairytale op de radio, ik vond jullie uitvoering eigenlijk nog mooier en ook het nummer van Angelo was schitterend. En natuurlijk het nieuwe nummer van Tren, wat stond hij te stralen! Gelukkig zaten we vooraan en hebben geen last gehad van rumoer achterin, maar ik ben bang dat dat toch gebeurd, als het steeds groter wordt, de knusheid van een kleine boerderij ben je dan kwijt. Ik wens jullie nog 2 mooie optredens en verder fijne Kerstdagen en enne gojje roetsj nao 2014. Bedankt aan allemaal voor de mooie avond, ook namens Annie. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 25-12-2013 om 12:30 uur

We kijken al uit naar de Herberg 2e kerstdag. We nemen ook dit keer mam weer mee maar ook Dirk van 7 maakt zijn debuut. 3 generaties naar de Herberg dat moet kunnen. Heeft er toevallig nog iemand een kaartje voor hem over tegen een 'zacht' prijsje. Vorig jaar in Venray speelden jullie nog het nummer dag geluk voor hem maar was ie er zelf nog niet bij. Volgens mij zou schemering een prachtig nummer zijn voor de Herberg show. Tot zondag.

Geplaatst door Rob op 24-12-2013 om 23:09 uur

Jack en andere Herberg bewoners, wat was het weer mooi, gezellig en lekker in Herberg de Troost. Wat een mooie aankleding en mooie uitvoering. Geweldig. Bedankt, fijne Kerstdagen en een mooie vakantie. Tot in den Hemel. Groet Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 24-12-2013 om 22:49 uur

Beste Jack, erg genoten gister, maar even een vraagje:Het tekstblad op de muziekstandaard, zou het kunnen zijn ,dat daar een erg grote fout opstaat bij het nummer slaapkamer, ik ben nl van menining, dat ik 2keer iets heel anders hoorde dan als n dicht gevouwen roos.. Fijne dagen ,prettige jaarwisseling, goed begin, en tot. Vr groet Theo Bont

Geplaatst door theo bont op 24-12-2013 om 09:52 uur

Schrijf hier je bericht... Ha Jack Van de iene kant vul ik ow hiel dichtbej en van de andere kant hiel wiet weg

Geplaatst door ans op 23-12-2013 om 23:28 uur

Proost .... ! Op Herberg de Troost ! Was weer fantastisch !!! Bedankt!! En geniet maar van de Malheur..........lekker in de herberg achtergelaten ........ Op een gezond en gelukkig 2014 ! Groetjes

Geplaatst door Corrie van Wesel-Maas op 23-12-2013 om 19:01 uur

Goedemorgen Jack, Zaterdag in de Merthal in Horst heerlijk genoten van Herberg de Troost. Groots opgezet maar toch knus. Prachtige playlist, mooie akoestiek, heerlijke geuren, prachtig project en fantastisch enthousiaste muzikanten. Toch heb ik, en meerdere met mij, irritatie gehad aan waarschijnlijk stapvolk dat zo nodig op zaterdagavond bijna 3 uur hard moest gaan staan praten(bij de uitgiftes voor drank)tijdens de voorstelling. Met name de luisteraars die achterin zaten hadden hier last van en ik vond het respectloos! Hebben jullie van het bovenstaande ook nog iets meegekregen of gehoord? Of is het juist op en nabij het podium dit geklep niet is waar te nemen? Natuurlijk begrijp ik dat er ook af en toe wel gebabbeld wordt tijdens een optreden maar tijdens mijn vorige twee edities was dit totaal niet het geval. Ook van mensen die ik heb gesproken en vorig jaar zijn geweest kreeg ik te horen dat er geen sprake was van continue geouwehoer. Ik heb altijd nog geleerd dat je stil moet zijn als een ander aan het woord is. Ik moest dit even kwijt. Fijne dagen gewenst met familie, vrienden en bekenden. Tevens succes gewenst met de Herberg en Hemel op Aarde! Groeten vanuit Noordwijk.

Geplaatst door John op 23-12-2013 om 11:37 uur

hallo Jack, na aanleiding van je guiltypleasure kerstnummer het volgende even. Het liedje is van Stafke Fabri heet Karsmis deur de jaore en komt van de lp Karsmis in Antwerpe. Heb hem nu ook maar tevoorschijn gehaald en ga hem toch maar weer eens beluisteren. Dat is veuls te lang geleje

Geplaatst door Hein oet Wieërt op 22-12-2013 om 11:19 uur

Beste Jack, nog een aantal dagen en dan gaat gelukkig de herberg open. Ik kijk er onwijs naar uit en ben benieuwd naar de playlist van dit prachtige project dat eigenlijk wel eens een keer boven de grote riolen(zoals Emil dit noemt)mag worden uitgevoerd. Is dit een droomscenario van mijn kant of moet het puur Limburgs blijven? In ieder geval tot zaterdag

Geplaatst door John op 16-12-2013 om 23:45 uur

Hoi Jack, wat een heerlijke avond in de Maagd in Bergen op Zoom. De Hemel op Aarde muziek vloog sprankelend door de zaal, mooie nieuwe nummers. Heerlijk om mijn favoriete Gael-nummer(heel hard zingen is gezond) nu ook eens live te horen. Ik miste wel een beetje de interactie met de zaal en het aan elkaar praten door Leon zoals bij de Kopertour, maar dat is bijzaak, de muziek was schitterend. De avond had voor mij maar één gemis: dat er tussen hemel en aarde geen plaats voor de Heilige Antonius is.

Geplaatst door Eugene op 16-12-2013 om 15:20 uur

Hoi Jack, ik had helaas niet de prijs voor de première in Venlo gewonnen met mijn Limerick (is trouwens ook een mooi gedicht, dat heeft gewonnen), dus zijn we gisteren maar naar de Hemel op Aarde in Zitterd geweest. Mooie film met veel herkenbare elementen en een goede mix van humor en serieuze momenten. "Flits" valt nu ook helemaal op zijn plaats, ik had nog wat moeite met dat nummer. De muziek past prachtig bij de film, hopelijk komen er vaker opdrachten voor zulke projecten. Leuk, dat we door de foto's van Marcel en de reportage bij Limbourgois toch een beetje kunnen meegenieten van de sfeer bij de première. Jullie zagen er gelikt uit... Sterkte met alle drukte en we zien elkaar volgende week in de Herberg. Ik verheug me erop. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 16-12-2013 om 12:38 uur

Hallo Jack, Las zojuist dat de herberg van vorig jaar wordt uitgezonden op L1 Balen dat we deze zender niet kunnen ontvangen, want de herberg is voor mijn vrouw en mij al alle jaren een muzikaal hoogtepunt! zonder overigens de laatste laatste theater tour,de hemel op aarde, te kort te doen, want ook dit was weer een voorstelling van grote klasse wordt de herberg van vorig jaar nog op dvd uitgebracht ? ik hoop het, want dan ben ik de eerste koper !

Geplaatst door Leo van Deurzen op 11-12-2013 om 20:37 uur

Hoi Jack, hier een trouwe Herberg-bezoeker vanaf editie 1. Ben erg blij met de dvd van de eerste shows (m.i. nog steeds de leukste en meest geslaagde). Zijn er plannen om de shows 2 en 3 (en de aanstaande reeks) ook op dvd uit te brengen? Samen in een boxje voor weinig? Leuk toch!

Geplaatst door Marcel op 10-12-2013 om 20:52 uur

Hoi Jack, mooie recensie, Hal Vast! En luisterend naar de tekst denk ik: ᷰs middags een mooie wandeling door de Peel en ᷰs avonds genieten in de Herberg, de Hemel op Aarde! En als over 3 weken het zonnetje net zo mooi schijnt als vandaag... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 2-12-2013 om 12:37 uur

Hallo Jack ,met de muziekvan jullie theatertour '' hemel op aarde'' in ons hoofd zijn we vanochtend naar horst getogen ,om een bezoekje te brengen aan galerie irok om daar jou schilderijen re bezichtigen jack we kunnen wel zeggen dat je zowel in de muziek maar ook op het doek een echte artiest bent. met onze aanwinst een giclee van '' de peel in brand ''die we volgende week op hopen te halen zijn we terug naar huis gereden,zo kunnen we straks elke dag genieten van een mooi stukje van jou ''limburg''

Geplaatst door jaap en gerda op 30-11-2013 om 18:36 uur

Hoi Jack, tjonge wat een berg muziek. Hoe kun je het allemaal onthouden. De mooiste wals voor mij:"ien minuut", als openingsdans op ons zilveren huwelijksfeest! En de Monkey's was ons eerste EP-tje, gekregen van mijn oom, die in Jukeboxen deed en de oude plaatjes aan ons gaf. Leuk verhaal om weer eens te lezen. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 28-11-2013 om 22:44 uur

Hè mannen bedankt voor de GEWELDIGE avond in gorinchem het was de zevende hemel...

Geplaatst door Wil op 27-11-2013 om 23:54 uur

Beste Jack, en rest van de Band,het is er het weer niet naar, maar ware het wel zo, Ine heeft alle gras voor mien voeten weggemaaid,alles wat zij schreef, daar sluit ik me helemaal bij aan.Kan er alleen maar aan toevoegen, dat ik hoe langer hoe meer ga genieten van de nieuwe cd, fantasties, (ps onbelangrijk, maar mijn favoriet is dor mien schuld, heel knap en origineel.Jack en de rest van de band succes met de tour verder en tot. Op naar 30 jaar RH.Gr Theo B

Geplaatst door theo bont op 24-11-2013 om 17:15 uur

Feel Good. Dat deden we zeker in de Hemel in Venray. Wat een mooi theater optreden, echt Rowwen Heze. Mooie nieuwe nummers, precies op tijd, gecombineerd met oudere nummers. Sommige ingepakt in een leuk intro. Heel mooi. En .. lekker hard meegezongen. Goed gespeeld, ook door de nieuwe bassist, Wladimir. Die past goed in t plaatje. En dan de belichting, echt prachtig. Compliment voor iedereen. Bedankt, groet en tot ziens, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 22-11-2013 om 09:45 uur

Hoi Jack, het was inderdaad een Goed Gevoel in Wageningen. En zoals de recensente schreef, waarde de Limburgse ziel rond in het theater, ook buiten Limburg. Een prachtig decor en een geweldige mix van liedjes. Vooral “vremd gegoan” was mooi om weer te horen, zeker door jouw aankondiging vooraf. En misschien komt het door de maand, maar November werd weer helemaal doorleefd! We hebben ook enorm genoten van al die nostalgische beelden (vergaten bijna naar de muziek te luisteren) en dan zie je toch, dat Wladimir een stukje jonger is: niks recht kuifje, maar een wilde kop haar. Dan waren ze bij Tren thuis toch nog wat behoudender. Mijn complimenten ook aan Wladimir, hij past perfect bij de groep en is ook al duidelijk aanwezig. Heerlijk ook hoe jullie de zaal meekregen en dat zonder “waar zijn die handjes…” Ik kan me niet voorstellen, dat er iemand is, die niet spontaan heeft meegezongen, dus jullie zijn therapeutisch goed bezig geweest (hard zingen…) We hebben een super avond gehad en dat je met al die nieuwe teksten in je hoofd de oude af en toe kwijt bent, is je vergeven. Bedankt, ook namens Annie. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 21-11-2013 om 13:18 uur

al 25 jaar mijn helden!!!in voor en tegenspoed!!

Geplaatst door Gerlinde op 20-11-2013 om 19:24 uur
Voor meer informatie kijk op gerlinde72@planet.nl

Wat een mooie recensie in dagblad de Limburger. Leuk. Proficiat. We komen snel zelf n keer luisteren. Succes.

Geplaatst door Kees en Elly op 16-11-2013 om 16:47 uur