De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 7 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Hoi Jack, mooi stuk! ᷱZoveel gevoel, gevoel voor meer dan tien miljard... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 2-1-2014 om 14:40 uur

Beste Jack, prachtig mooi artikel en meer dan herkenbaar. Moet je voorstellen hoe menig Rowwen Hèze of Herberg de Troost fan zich voelt als er van die liedjes voor bij komen in de tent, zaal of theater. Dan gaan er vaak rillingen door het lichaam en krijgt de emotie de vrije loop. Ik weet wat het is en zal het nooit onderdrukken.Wat een mooi gevoel is dat! Bedankt voor het mooie stukje. Groet en hopelijk tot snel in het theater.

Geplaatst door John op 2-1-2014 om 12:52 uur

Zo bekend ...... en herkenbaar ...

Geplaatst door Corrie van Wesel op 31-12-2013 om 20:05 uur

Hoi Jack, goed verhaal en hier scheen de winterzon vandaag ook heel mooi. Je hebt gelijk, niet alles hoeft de hele wereld te veroveren, dicht bij huis kun je ook veel betekenen. Groetjes, Ine. P.S. Het "reageer"linkje staat verkeerd.

Geplaatst door Ine op 28-12-2013 om 16:23 uur

Ik wil je/jullie alleen even van harte bedanken voor het prachtige nummer 'kamers vol zonlicht'. Gabriella's sang is al een hele tijd een heel dierbaar nummer van me. Jullie uitvoering geeft me echter de kans het in een heel ander licht en intentie uit te voeren....

Geplaatst door Harriette op 26-12-2013 om 22:01 uur
Voor meer informatie kijk op https://www.facebook.com/pages/Happy-Sound-Merselo

Hoi Jack, het was weer genieten in de Herberg, mooie muziek, lekkere hapjes en prachtige "kopermuziek". De Merthal was mooi aangekleed, maar kon helaas de sfeer van de kerk van vorig jaar niet helemaal terug halen. Toen was de verrassing natuurlijk ook groter, nu wisten we meer wat er ging komen. Het was als het verschil vroeger tussen de Kerstnachtmis en 2e Kerstdag, als het jongerenkoor zong, dan was er minder sfeer, maar kon je wel lekker meezingen. Maar verder niets dan lof voor de mensen, die zo'n kale hal toch kunnen omtoveren tot een herberg. Vanmorgen was Fairytale op de radio, ik vond jullie uitvoering eigenlijk nog mooier en ook het nummer van Angelo was schitterend. En natuurlijk het nieuwe nummer van Tren, wat stond hij te stralen! Gelukkig zaten we vooraan en hebben geen last gehad van rumoer achterin, maar ik ben bang dat dat toch gebeurd, als het steeds groter wordt, de knusheid van een kleine boerderij ben je dan kwijt. Ik wens jullie nog 2 mooie optredens en verder fijne Kerstdagen en enne gojje roetsj nao 2014. Bedankt aan allemaal voor de mooie avond, ook namens Annie. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 25-12-2013 om 12:30 uur

We kijken al uit naar de Herberg 2e kerstdag. We nemen ook dit keer mam weer mee maar ook Dirk van 7 maakt zijn debuut. 3 generaties naar de Herberg dat moet kunnen. Heeft er toevallig nog iemand een kaartje voor hem over tegen een 'zacht' prijsje. Vorig jaar in Venray speelden jullie nog het nummer dag geluk voor hem maar was ie er zelf nog niet bij. Volgens mij zou schemering een prachtig nummer zijn voor de Herberg show. Tot zondag.

Geplaatst door Rob op 24-12-2013 om 23:09 uur

Jack en andere Herberg bewoners, wat was het weer mooi, gezellig en lekker in Herberg de Troost. Wat een mooie aankleding en mooie uitvoering. Geweldig. Bedankt, fijne Kerstdagen en een mooie vakantie. Tot in den Hemel. Groet Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 24-12-2013 om 22:49 uur

Beste Jack, erg genoten gister, maar even een vraagje:Het tekstblad op de muziekstandaard, zou het kunnen zijn ,dat daar een erg grote fout opstaat bij het nummer slaapkamer, ik ben nl van menining, dat ik 2keer iets heel anders hoorde dan als n dicht gevouwen roos.. Fijne dagen ,prettige jaarwisseling, goed begin, en tot. Vr groet Theo Bont

Geplaatst door theo bont op 24-12-2013 om 09:52 uur

Schrijf hier je bericht... Ha Jack Van de iene kant vul ik ow hiel dichtbej en van de andere kant hiel wiet weg

Geplaatst door ans op 23-12-2013 om 23:28 uur

Proost .... ! Op Herberg de Troost ! Was weer fantastisch !!! Bedankt!! En geniet maar van de Malheur..........lekker in de herberg achtergelaten ........ Op een gezond en gelukkig 2014 ! Groetjes

Geplaatst door Corrie van Wesel-Maas op 23-12-2013 om 19:01 uur

Goedemorgen Jack, Zaterdag in de Merthal in Horst heerlijk genoten van Herberg de Troost. Groots opgezet maar toch knus. Prachtige playlist, mooie akoestiek, heerlijke geuren, prachtig project en fantastisch enthousiaste muzikanten. Toch heb ik, en meerdere met mij, irritatie gehad aan waarschijnlijk stapvolk dat zo nodig op zaterdagavond bijna 3 uur hard moest gaan staan praten(bij de uitgiftes voor drank)tijdens de voorstelling. Met name de luisteraars die achterin zaten hadden hier last van en ik vond het respectloos! Hebben jullie van het bovenstaande ook nog iets meegekregen of gehoord? Of is het juist op en nabij het podium dit geklep niet is waar te nemen? Natuurlijk begrijp ik dat er ook af en toe wel gebabbeld wordt tijdens een optreden maar tijdens mijn vorige twee edities was dit totaal niet het geval. Ook van mensen die ik heb gesproken en vorig jaar zijn geweest kreeg ik te horen dat er geen sprake was van continue geouwehoer. Ik heb altijd nog geleerd dat je stil moet zijn als een ander aan het woord is. Ik moest dit even kwijt. Fijne dagen gewenst met familie, vrienden en bekenden. Tevens succes gewenst met de Herberg en Hemel op Aarde! Groeten vanuit Noordwijk.

Geplaatst door John op 23-12-2013 om 11:37 uur

hallo Jack, na aanleiding van je guiltypleasure kerstnummer het volgende even. Het liedje is van Stafke Fabri heet Karsmis deur de jaore en komt van de lp Karsmis in Antwerpe. Heb hem nu ook maar tevoorschijn gehaald en ga hem toch maar weer eens beluisteren. Dat is veuls te lang geleje

Geplaatst door Hein oet Wieërt op 22-12-2013 om 11:19 uur

Beste Jack, nog een aantal dagen en dan gaat gelukkig de herberg open. Ik kijk er onwijs naar uit en ben benieuwd naar de playlist van dit prachtige project dat eigenlijk wel eens een keer boven de grote riolen(zoals Emil dit noemt)mag worden uitgevoerd. Is dit een droomscenario van mijn kant of moet het puur Limburgs blijven? In ieder geval tot zaterdag

Geplaatst door John op 16-12-2013 om 23:45 uur

Hoi Jack, wat een heerlijke avond in de Maagd in Bergen op Zoom. De Hemel op Aarde muziek vloog sprankelend door de zaal, mooie nieuwe nummers. Heerlijk om mijn favoriete Gael-nummer(heel hard zingen is gezond) nu ook eens live te horen. Ik miste wel een beetje de interactie met de zaal en het aan elkaar praten door Leon zoals bij de Kopertour, maar dat is bijzaak, de muziek was schitterend. De avond had voor mij maar één gemis: dat er tussen hemel en aarde geen plaats voor de Heilige Antonius is.

Geplaatst door Eugene op 16-12-2013 om 15:20 uur

Hoi Jack, ik had helaas niet de prijs voor de première in Venlo gewonnen met mijn Limerick (is trouwens ook een mooi gedicht, dat heeft gewonnen), dus zijn we gisteren maar naar de Hemel op Aarde in Zitterd geweest. Mooie film met veel herkenbare elementen en een goede mix van humor en serieuze momenten. "Flits" valt nu ook helemaal op zijn plaats, ik had nog wat moeite met dat nummer. De muziek past prachtig bij de film, hopelijk komen er vaker opdrachten voor zulke projecten. Leuk, dat we door de foto's van Marcel en de reportage bij Limbourgois toch een beetje kunnen meegenieten van de sfeer bij de première. Jullie zagen er gelikt uit... Sterkte met alle drukte en we zien elkaar volgende week in de Herberg. Ik verheug me erop. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 16-12-2013 om 12:38 uur

Hallo Jack, Las zojuist dat de herberg van vorig jaar wordt uitgezonden op L1 Balen dat we deze zender niet kunnen ontvangen, want de herberg is voor mijn vrouw en mij al alle jaren een muzikaal hoogtepunt! zonder overigens de laatste laatste theater tour,de hemel op aarde, te kort te doen, want ook dit was weer een voorstelling van grote klasse wordt de herberg van vorig jaar nog op dvd uitgebracht ? ik hoop het, want dan ben ik de eerste koper !

Geplaatst door Leo van Deurzen op 11-12-2013 om 20:37 uur

Hoi Jack, hier een trouwe Herberg-bezoeker vanaf editie 1. Ben erg blij met de dvd van de eerste shows (m.i. nog steeds de leukste en meest geslaagde). Zijn er plannen om de shows 2 en 3 (en de aanstaande reeks) ook op dvd uit te brengen? Samen in een boxje voor weinig? Leuk toch!

Geplaatst door Marcel op 10-12-2013 om 20:52 uur

Hoi Jack, mooie recensie, Hal Vast! En luisterend naar de tekst denk ik: ᷰs middags een mooie wandeling door de Peel en ᷰs avonds genieten in de Herberg, de Hemel op Aarde! En als over 3 weken het zonnetje net zo mooi schijnt als vandaag... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 2-12-2013 om 12:37 uur

Hallo Jack ,met de muziekvan jullie theatertour '' hemel op aarde'' in ons hoofd zijn we vanochtend naar horst getogen ,om een bezoekje te brengen aan galerie irok om daar jou schilderijen re bezichtigen jack we kunnen wel zeggen dat je zowel in de muziek maar ook op het doek een echte artiest bent. met onze aanwinst een giclee van '' de peel in brand ''die we volgende week op hopen te halen zijn we terug naar huis gereden,zo kunnen we straks elke dag genieten van een mooi stukje van jou ''limburg''

Geplaatst door jaap en gerda op 30-11-2013 om 18:36 uur

Hoi Jack, tjonge wat een berg muziek. Hoe kun je het allemaal onthouden. De mooiste wals voor mij:"ien minuut", als openingsdans op ons zilveren huwelijksfeest! En de Monkey's was ons eerste EP-tje, gekregen van mijn oom, die in Jukeboxen deed en de oude plaatjes aan ons gaf. Leuk verhaal om weer eens te lezen. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 28-11-2013 om 22:44 uur

Hè mannen bedankt voor de GEWELDIGE avond in gorinchem het was de zevende hemel...

Geplaatst door Wil op 27-11-2013 om 23:54 uur

Beste Jack, en rest van de Band,het is er het weer niet naar, maar ware het wel zo, Ine heeft alle gras voor mien voeten weggemaaid,alles wat zij schreef, daar sluit ik me helemaal bij aan.Kan er alleen maar aan toevoegen, dat ik hoe langer hoe meer ga genieten van de nieuwe cd, fantasties, (ps onbelangrijk, maar mijn favoriet is dor mien schuld, heel knap en origineel.Jack en de rest van de band succes met de tour verder en tot. Op naar 30 jaar RH.Gr Theo B

Geplaatst door theo bont op 24-11-2013 om 17:15 uur

Feel Good. Dat deden we zeker in de Hemel in Venray. Wat een mooi theater optreden, echt Rowwen Heze. Mooie nieuwe nummers, precies op tijd, gecombineerd met oudere nummers. Sommige ingepakt in een leuk intro. Heel mooi. En .. lekker hard meegezongen. Goed gespeeld, ook door de nieuwe bassist, Wladimir. Die past goed in t plaatje. En dan de belichting, echt prachtig. Compliment voor iedereen. Bedankt, groet en tot ziens, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 22-11-2013 om 09:45 uur

Hoi Jack, het was inderdaad een Goed Gevoel in Wageningen. En zoals de recensente schreef, waarde de Limburgse ziel rond in het theater, ook buiten Limburg. Een prachtig decor en een geweldige mix van liedjes. Vooral “vremd gegoan” was mooi om weer te horen, zeker door jouw aankondiging vooraf. En misschien komt het door de maand, maar November werd weer helemaal doorleefd! We hebben ook enorm genoten van al die nostalgische beelden (vergaten bijna naar de muziek te luisteren) en dan zie je toch, dat Wladimir een stukje jonger is: niks recht kuifje, maar een wilde kop haar. Dan waren ze bij Tren thuis toch nog wat behoudender. Mijn complimenten ook aan Wladimir, hij past perfect bij de groep en is ook al duidelijk aanwezig. Heerlijk ook hoe jullie de zaal meekregen en dat zonder “waar zijn die handjes…” Ik kan me niet voorstellen, dat er iemand is, die niet spontaan heeft meegezongen, dus jullie zijn therapeutisch goed bezig geweest (hard zingen…) We hebben een super avond gehad en dat je met al die nieuwe teksten in je hoofd de oude af en toe kwijt bent, is je vergeven. Bedankt, ook namens Annie. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 21-11-2013 om 13:18 uur

al 25 jaar mijn helden!!!in voor en tegenspoed!!

Geplaatst door Gerlinde op 20-11-2013 om 19:24 uur
Voor meer informatie kijk op gerlinde72@planet.nl

Wat een mooie recensie in dagblad de Limburger. Leuk. Proficiat. We komen snel zelf n keer luisteren. Succes.

Geplaatst door Kees en Elly op 16-11-2013 om 16:47 uur

Jack, Jac,Martîn, Tren, Vladimir en Theo heel veel succes vanavond, en tot dinsdag in Wageningen.Hoop dat de cd die ik bij Marc koop, door de hele (nieuwe) band gesigneert kan worden. gr Theo.

Geplaatst door theo bont op 14-11-2013 om 18:16 uur

Schrijf hier je bericht...hè Jack. Het word vast en zeker weer een pracht tour zie jullie snel in gorinchem zo kort na het slotconcert heb ik er weer reuze zin hoor SUCCES mannen

Geplaatst door Wil kroon op 14-11-2013 om 13:48 uur

Vol verwachting klopt in eeder geval dit hert. Ben benoewd vanaovundj

Geplaatst door Hein oet Wieërt op 14-11-2013 om 13:38 uur

Vol verwachting klopt in eeder geval dit hert. Bin benouwd !!

Geplaatst door Hein oet Wieërt op 14-11-2013 om 13:36 uur

Heel veel succes mannen!We zien jullie in februari in Drachten!

Geplaatst door Joute Jousma op 14-11-2013 om 13:13 uur

Hoi Jack, niet met je gesproken in Irok, maar nu wel meegeluisterd. Leuk! Veel succes vanavond in Weert, ook voor de andere bandleden en vooral voor Wladimir een goeie aftrap! Groetjes en tot aankomende dinsdag, Ine.

Geplaatst door Ine op 14-11-2013 om 12:44 uur

Hoi Jack, niet met je gesproken in Irok, maar nu wel meegeluisterd. Leuk! Veel succes vanavond in Weert, ook voor de andere bandleden en vooral voor Wladimir een goeie aftrap! Groetjes en tot aankomende dinsdag, Ine.

Geplaatst door Ine op 14-11-2013 om 12:43 uur

20 december in de Hemel, een dag later in de Herberg. Het wordt een prachtig einde van het jaar. En dat met het slotconcert nog in de benen... Hoop wel op de aanwezigheid van de 3 wijzen in de Herberg, het was gezellig drinken vorig jaar na afloop met die mannen !

Geplaatst door Robert W. op 12-11-2013 om 21:05 uur

Helaas, Rijstwafels met Pindakaas maar de kaartjes zijn weg en op een goede plek terecht gekomen. Voor iedereen die gaat en nog gaat . Veel plezier bij Hemel op Aarde

Geplaatst door Hein Goertz op 12-11-2013 om 14:11 uur

Try out Hemel op aarde. Voor de liefhebber heb ik door omstandigheden nog kaarten a 25 euro over voor donderdag 14 nov in Weert. Interesse mail naar h.goertz@hotmail.com of bel naar 06-54248846

Geplaatst door Hein Goertz op 12-11-2013 om 11:17 uur

Jack! Wat hebben ik en mijn vrienden uit Rotterdam weer genoten bij RHSC13. Vaak geroerd en uiteindelijk drijfnat:) We zijn er ook weer bij in de Herberg. Ik hoop ooit nog dat je muziek gaat zetten onder het kippenvel gedicht "Het regent in Rotterdam". Wij kunnen niet wachten! groeten van langs De Maas en tot snel. Arthur

Geplaatst door Arthur op 7-11-2013 om 13:02 uur

Weer thuis na een heerlijk weekend en in de gelegenheid geweest om de expositie te bezoeken. Ik heb zelfs de kans gekregen en genomen om het schilderij water te kopen. De tekst water heeft voor mij nl.een dubbele betekenis. Water, breng meej water breng meej thoes. 🚒 Zonder water kan ik nl. niets, en ik ga graag na afloop van een brand ook weer heel naar huis. Misschien ooit nog zo'n schilderij met vuur? Dan is het plaatje rond. Bedankt en groetjes. Monica

Geplaatst door Monica op 4-11-2013 om 22:37 uur

Hoi Jack, weer thuis na een heerlijke week Limburg met zoervleisj en bloudwoosj, veel wandelingen en fietstochten, een mooie expositie in Horst, een optreden van Stevie Ann in kasteel Aerwinkel en als hoogtepunt het slotconcert! Was ik een paar jaar geleden bijna afgehaakt, nu was het er weer een met een gouden randje. Een geweldige sfeer, leuke filmpjes, die ik graag nog eens terug zie (ging me allemaal een beetje te snel), een enthousiaste band en een heel bijzonder afscheid van Jan. Dat maakte de avond wel compleet. En vandaag op de terugweg naar Hemel op Aarde geluisterd met het tekstboekje erbij. Het zijn weer heel mooie teksten en sommige liedjes zijn al binnen, een paar moeten nog even vallen. Ben erg benieuwd naar de film en de theatershow. Nog 2 weken wachten... Op de RH-site is er geen ruimte, dus wil ik hier iedereen maar bedanken voor het geweldige slotconcert! Groetjes, Ine. P.S. Ik was geloof ik toch in beeld?

Geplaatst door Ine op 4-11-2013 om 20:21 uur

Jack, wat een mooie werken op de expositie bij Irok. Maar er is n mooiere :-) Ook leuk dat we je even gesproken hebben. Nu op naar HET weekend. Succes en veel plezier. Groet Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 30-10-2013 om 21:48 uur

Hoi Jack, jammer, zijn we waarschijnlijk te vroeg geweest. We hebben daarna ook nog gewandeld en schatten gezocht in de kasteelbossen en in de omgeving van Horst en Melderslo. Jou helaas niet tegengekomen, wel een mooi oorlogsmonument en een mevrouw, die het persoonlijk had meegemaakt. Geweldig, hoe ze spontaan naar ons toe kwam en begon te vertellen (vur Martin zien verhale...) En heb je lekker gewandeld? Tot zaterdag, dan zie ik jou, jij mij waarschijnlijk niet. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 29-10-2013 om 19:23 uur

Hoi Jack, was een mooie expositie, jammer dat we jou daar niet hebben getroffen. Vooral de Shannon is erg mooi. Ik heb helaas niet zoᷰn grote muur en groot huis voor dat schilderij, maar ik ben nog altijd blij met mijn geluksknikker, al is het niet het origineel. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 29-10-2013 om 00:02 uur
Reactie van Jack:
Ik ben er wel geweest hoor! Was ik waarschijnlijk net 'n stukje wandele....

Jack, veelzijdigheid is een gave en gelukkig weet jij deze ook nog op de juiste momenten in te vullen. Komend weekend kom ik genieten van je podiumkunsten en je artistieke vermogen op het witte doek. Dus feesttent en irok. Bij de klompenman is van binnen al een beetje sprake van gezonde spanning. Groet en tot vrijdag Ps zijn jouw schilderwerken die tentoon worden gesteld te koop en direct mee te nemen?

Geplaatst door John op 29-10-2013 om 00:02 uur

Ik ben blij dat ik vrijdag al op de pre-view van je expositie ben geweest. Prachtig werk. A dream came true....

Geplaatst door René op 28-10-2013 om 21:45 uur

goh Jack, wat hebben jullie weer een parel afgeleverd met de nieuwe single tussen hemel en aarde Ik kan niet wachten op het theater concert in Gorinchem ! zijn er misschien nog optredens gepland voor herberg de troost dit jaar? of moeten we geduld hebben respect man!

Geplaatst door Leo van Deurzen op 28-10-2013 om 12:14 uur
Reactie van Jack:
Dank je! En ja, ook de Herberg rukt weer uit. Even geduld nog!

Schrijf hier je bericht...wauw wat weer een juweeltje hemel op aarde ... Ja jouw verhaal is precies , helemaal mijn verhaal, 100% idem dito, elk woord elke zin, geloof me ik weet hoe het voelt....

Geplaatst door 30don5je58 op 27-10-2013 om 23:18 uur

he jack kan niet wachten om je zo te zien Schitteren tot volgende week gr Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 27-10-2013 om 13:47 uur

Zozo, Braveheart Jack. Het ziet er allemaal veelbelovend uit! Ik kijk uit naar volgende week. Groetjes en tot dan! Trudy

Geplaatst door Trudy op 26-10-2013 om 15:01 uur

Enig idee wanneer we het begin van de kaart verkoop van Herberg de Troost kunnen verwachten, we willen er ook de 4e keer bij zijn !!

Geplaatst door Ger op 24-10-2013 om 22:02 uur