De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 6 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Okay Jack, that's the way!

Geplaatst door Jan Brands op 9-6-2014 om 11:37 uur

Hey klopt het nou dat we jou zagen bij Elvis on Stage in Utrecht vanavond??????

Geplaatst door sandra op 30-5-2014 om 00:56 uur
Reactie van Jack:
Klopt!

Hoi Jack, het jachtseizoen is weer in volle gang. Voor ons betekent dat kaartjes scoren voor RH-concerten. Na diverse keren Hemel op Aarde te hebben bezocht en samen met jou op de foto te mogen tijdens de fanclubdag hebben we nu ook kaartjes voor in de wei, de clubtoer en de RHSC. We hebben zelfs al vóór de eeste berichtgeving op de RH-site al kaarten gekocht voor Ballads en beer zodat we volgend jaar ook al naar leuke dingen kunnen uitkijken. Wat dit laatste betreft schaam ik me voor mijn eigen Tilburg. Ik zat als eerste op de site toen de voorverkoop startte. Nu bleek al 3/4 van de kaarten te zijn verkocht aan Ticket.Online die schaamteloos het dubbele van de prijs vragen: 55 euro voor een kaartje zonder voorkeur opgave. Als dit de bedoeling is zou ik zeggen: ga 5 kilometer verderop naar het Jan van Besouw in Goirle, daar hebben we ook veel leukere ervaringen met jullie gehad. Nog bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdrage tijdens de fanclubdag, groetjes uit Tilburg

Geplaatst door Eugene Gelderblom op 29-5-2014 om 12:45 uur

Schrijf hier je berHallo Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op. Kan jij die naar mij opsturen? mijn adres: De Daniël Daniëlsweg 42 6543 RJ Nijmegen Ik heb daarvoor een kaartenboek Gr Zanger Mike Kijk op www.ikbenzangermike.nl Laat je een berichtje achtericht...

Geplaatst door Mike Meere op 28-5-2014 om 19:49 uur

Hoi Jack, het was een leuke fanclubdag en een te gek optreden van jullie, maar ook van de Boogieband. Persoonlijk vonden we de Breethaler ook goed, maar die kregen helaas wat minder enthousiasme bij het publiek. De quiz was leuk, maar vooral de getallenvragen waren behoorlijk pittig! Die jaartallen hè... Bedankt en tot ergens in de wei. Groetjes, Martin en Ine. P.S. geen optreden rond je verjaardag...?

Geplaatst door Ine op 27-5-2014 om 16:30 uur

Hoi Jack, wat een heerlijk nummer! En zittend hier in Limburg in de zon en een hele week vrij, voel ik me ook zo rijk en tevreden! En dan nog de fanclubdag in het vooruitzicht... Wat wil een mens nog meer? Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 18-5-2014 om 19:33 uur

Schrijf hier je bericht...beste jack, ik wil je na ruim 25 jaar een keer persoonlijk mijn bewondering uitspreken voor je teksten. De band en het limburgse gevoel, wat ook mijn jeugd heeft beheerst. Ik kan je teksten en liedjes lezen en horen, en de beelden uit mijn jeugd, de geuren die erbij horen, en de geluiden weer letterlijk en figuurlijk bovenhalen. Dat zijn telkens kippenvelmomenten.... Ook voel ik dan een beetje van de bril die jij ophebt, zoals jij naar de wereld kijkt.... Jack; respect en bedankt! Da ge ut nog lang vol mugt hslde!

Geplaatst door Hans miesen op 14-5-2014 om 21:31 uur

Hi Jack, Ik ben een musicoloog aan de in Californië en het werken aan een artikel over Rowwen Hèze's relatie met Los Lobos. Ik vroeg me af of je bereid bent om een paar vragen te beantwoorden voor mij voor gebruik in mijn onderzoek zou zijn. Dank je wel, Erin Bauer erin@intertech.net

Geplaatst door Erin Bauer op 11-5-2014 om 07:09 uur

Beste Jack, bedankt voor je snelle en duidelijke uitleg van het schilderij. We vinden het leuk dat de hele band eraan meegewerkt heeft. Dit geeft het extra cachet! Groeten, Ben en Marianne.

Geplaatst door Ben & Marianne op 1-5-2014 om 19:48 uur

Beste Jack, Wat is de bijdrage van de band aan jouw werk Bloesem? Dit i.v.m. aankoop giclée. Met vriendelijke groet, Ben en Marianne. P.S. Bedankt voor 6 mooie theatershows! We hebben er van genoten.

Geplaatst door Ben & Marianne op 29-4-2014 om 18:50 uur
Reactie van Jack:
Dag Ben en Marianne, De hele band heeft z'n aandeel gehad in dit schilderij , gemaakt voor het goede doel. Elk lid heeft het penseel en het palet ter hand genomen. Aan mij de eer om hierdoor geïnspireerd er uiteindelijk 'n witte bloesem op te schilderen en de puntjes op de 'i' te zetten. P.S. we hebben het met alle plezier gedaan!

Schilderachtige foto! Prachtig in beeld gebracht. Met gevoel en vakmanschap gemaakt. Wat gaat er in het hoofd van de muzikant om?

Geplaatst door John op 21-4-2014 om 22:59 uur

Tja...................Hoe goed wil je het hebben,whisky,sigaar en een gitaar. Mooi ,geniet ervan ! Groet, Thécla.

Geplaatst door Thécla Pinxt-Karel op 16-4-2014 om 09:03 uur

Lieve Jack (en de rest) Bussum kregen jullie mee!! Ja, mij sowieso al, maar had even hard hoofd in toen ik om me heen keek in de zaal. Fantastische ervaring samen met mijn kind die haar allereerste RH concert mocht mee maken,en dat nog om de hoek ook. Kadootjes zijn dat! En ook nog op de foto met jou en Theo. Mooier kan niet. Leukste vond ik dat ze zei: "Die mannen he? die zijn dus echt zo stoer, maar ik denk dat ze ook heel lief zijn" Nou dat klopt! Op naar Tivoli (zonder kind uiteraard) xx van Ingrid

Geplaatst door ingrid van tol op 12-4-2014 om 13:01 uur

Hoi Jack (en natuurlijk ook de rest van de mannen van Rowwen Hèze), voor de pauze op het balkon hadden we nog een paar vrije plaatsen ontdekt op rij 5, dus die hebben we maar snel bezet om na de pauze wat dichterbeej te zitten. En ofschoon het geluid boven ook heel goed was, beter zelfs dan in Doetinchem, voel je dichtbeej toch meer de sfeer en krijg je zelfs het gevoel, dat je bij sommige nummers persoonlijk wordt toegezongen... Het publiek in Gouda was wat moeilijk uit hun stoelen te krijgen, maar toen ze eindelijk stonden, gingen ze ook niet meer zitten, wat dan weer jammer was bij "Hemel op Aarde", een nummer om met je ogen dicht van te genieten. We hadden nog graag een biertje met jullie willen drinken na afloop, dat hebben we nu maar met Marc gedaan (ook gezellig!). Zo'n 10 jaar geleden kwamen jullie in Gouda nog wel naar het theatercafé, maar tegenwoordig zitten jullie alweer snel in het busje. Toch geen sterallures??? Of de leeftijd? Maar verder hebben we een heerlijke avond gehad, 2 plectrums gescoord, jullie uitgezwaaid en vooral genoten van de beelden en de muziek. Bedankt en succes met de rest van de tour. Hal vast! Groetjes, Annie en Ine.

Geplaatst door Ine op 8-4-2014 om 21:20 uur

Hoi Jack, onverwachts toch nog kaartjes voor Doetinchem gekregen van iemand, die helaas naar een crematie toe moest en wist, dat ik wel in was voor een extra keer Hemel op Aarde. Het was een lekker sfeertje, vooral na de pauze. In de Achterhoek kunnen ze ook goed meedoen (ondanks dat er hoog "grijsgehalte" in de zaal zat). Ik ben benieuwd hoe het maandag in Gouda is, aan jullie en aan ons zal het niet liggen. Geniet van een rustig weekend, want volgens mij heeft je stem het zwaar te verduren met zoveel optredens op een rij. Ik verheug me op maandag! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 5-4-2014 om 17:37 uur

Hoi Jack, wat enne moeien daag vandaag! Kaartjes voor de fanclubdag besteld, een mooie verjaardagskaart van jullie gekregen, veel mensen, die aan me hebben gedacht en de zon die scheen... Bedankt voor de kaart en veel succes vanavond in Breda. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 27-3-2014 om 17:45 uur

Hier even een stukje ,gewoon omdat ik het leuk vindt, en omdat ik weet, dat veel fans hier ook lezen. Het is gelukt, voordat “de”Tivoli aan de Oudegracht in de laatste week van Mei echt op slot gaat,(de laatste adem uitblaast) speelt Rowwen Heze er nog eeeeen keer wie gaat mee helpen de kleine Paradiso vol te maken? De kogel is door de kerk Hemel en aarde zijn bewogen om ze daar nog een keer te krijgen. Ik denk dat dn duvel los gaat. Tivoli Oudegracht gaat met de neus omhoog De lamp gaat oet Zaterdag waarschijnlijk een “Ellendige merge” Soms is t beter iets moois te verliezen, dan dat je t nooit hebt gehad. En vooral ook Danse En nooit meer “Vergeate.”

Geplaatst door theo bont op 19-3-2014 om 18:05 uur

Hallo Jack de kogel is door de kerk , hemel en aarde zijn bewogen, ook jullie maken deel uit van het tijdloos spektakel van tivoli aan de oudegracht die haar laatste adem uit gaat blazen.. Tevens is dit dan de laatste mogelijkheid om op deze plek eenmalig een ode tebrengen aan de tivoli, het turkse restaurant, de postiljon,ennnnnnnnn,oh,wat zou het mooi zijn, dat nummer te horen op die locatie.(ps bedankt voor deze avond genieten in utrecht ,het was fantasties) gr theo bont.d

Geplaatst door theo bont op 18-3-2014 om 00:40 uur

Beste Jack, Bedankt voor de prachtige avond in Tiel. Ik heb van de Hemel op Aarde wederom onwijs genoten. Zo heerlijk in elkaar gezet en zo herkenbaar,super. Ook weer zo'n enthousiaste band zoals altijd, top! Zelfs Smidje die,weliswaar zonder microfoon, meezingt met Groete aan God. Dit geeft volgens mij wel aan hoe de sfeer in de band is. Gaat Frank Lammers dan misschien toch gelijk krijgen dat jullie zullen doorspelen tot het tachtigste levensjaar. Dat zou mooi zijn want dan zit ik,en velen met mij, de komende jaren goed. Tot snel want ik ga zeker nog een keer luisteren en kijken naar die geweldige theatershow. De klompenman. Ps Laat het Hemelse water goed smaken.

Geplaatst door John op 17-3-2014 om 08:00 uur

Beste Jack, het was een gezellige sfeer in Zwolle, gisteravond. Zoals altijd genieten, maar ook een beetje emo,van jullie muziek.Bedankt! Theo en Alice

Geplaatst door alice en theo op 14-3-2014 om 14:38 uur

Ik ga vanavond maar eens kijken of jullie in het verre-ahum- buitenland net zo klinken als in Wieërt. Ben benieuwd of er verschil is maar verwacht het niet.

Geplaatst door Hein oet Wieërt op 14-3-2014 om 13:36 uur

Wat een mooie uitzending vorige week. We hebben er beide van genoten en wensen je heel veel succes in de toekomst.

Geplaatst door Ans jeurissen op 12-3-2014 om 22:03 uur

Jack, wat was dat een mooie Aswoensdag avond. Met een harinkje en een pilsje lekker naar de TV kijken. Leuke docu en een mooi optreden. Bedankt. Groet.

Geplaatst door Kees en Elly op 9-3-2014 om 10:04 uur

Dag Jack, Woensdagavond gekeken en enorm genoten van het verhaal en concert Rowen Heze. Na 2 optredens van Hemel op aarde blijft de show geweldig. Natuurlijk opgenomen en tot nu elke avonden weer opnieuw bekeken. Kijk al uit naar jullie volgend optreden. Kom rap terug naar Belgie. Andre

Geplaatst door vandermaesen andre op 7-3-2014 om 23:27 uur

Beste Jack, ' t was Hemels gisteravond bij de grootste familie van Nederland. Niet helemaal waar want de grootste familie van Nederland zijn de fans van Rowwen Heze. En dit bleek uit de documentaire maar eens. Top! Tot snel in Tiel. De flessen zijn gevuld.

Geplaatst door John op 6-3-2014 om 18:00 uur

Hoi Jack, enne sjoone vastelaovend gevierd, 'n prachtige documentaire gezeen, hemelse meziek geheurd en heerlijk lentewear, wat wille v'r noch meer... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 6-3-2014 om 17:25 uur

Schrijf hier je bericht...Lieve Jack, vanavond op de bank, kijken naar de docu en het concert. In april ga ik naar Spant! voor het eerst met mijn dochter van 11, eindelijk mag ze mee naar Rooie Neze zoals ze altijd zei. Het briefje wat je haar ooit schreef in Amstelveen hangt op haar kamer.Ze weet, dat bij jouw muziek en tekst, ik mijn vader altijd bij me voel. Heimwee krijgt invulling, bijna tastbaar, daarom ga ik op zorgvuldig gekozen momenten naar concerten. Het moet steeds uniek blijven, omdat hij uniek was en groot fan, omdat jouw teksten hem dichtbij brengen, omdat ik dan even de hemel op aarde kan voelen. Dank daarvoor. Ik ga de gok wagen en weer om een plectrum bedelen :-) voor mij symbooltjes van niet vergeten zijn. Alvast sorry voor de brutaliteit maar goed, opgevoed door iemand uit de Big City, kan het ook niet anders. lieve groet Ingrid

Geplaatst door Ingrid van Tol op 5-3-2014 om 22:57 uur

Hoi Jack, niet alleen jij raakt de juiste snaar, die Ludo kan er ook wat van alleen dan net even anders. Prachtig artikel en zeer de moeite om te lezen. Groet vanuit Noordwijk. P.S. Hoe staat het met jouw voorraad zeewater? Ik ben namelijk van plan om nog een keer de Hemel te beleven. Dan kan ik voor deze gelegenheid nog wel een paar flesjes vullen.

Geplaatst door John op 28-2-2014 om 14:37 uur

Hoi Jack, ik weet, wat jij draagt met de vastelaovend: een hééééle grote hoed met een hééééleboel veren! Mooi stuk van Ludo Diels! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 25-2-2014 om 14:50 uur

Hoi Jack, vandaag via Radio2.nl toch kunnen meegenieten van Spijkers met Koppen, met een heleboel bekende koppies vooraan, die op een gegeven moment de webcam in de gaten kregen en naar "ons" zwaaiden! Jouw hoofd kwam ook nog af en toe voorbij zeilen en tijdens de muziek werd een andere camera in stelling gebracht, een beetje donker beeld door het tegenlicht, maar de muziek en sfeer kwamen goed over. En een leuk verhaal over jullie! Is die tekst nog ergens terug te lezen? Trouwens ook een mooi verhaal in de Heaven. Ik wilde het blad vandaag gaan kopen, maar hier in Westervoort nergens te krijgen. Ik wens jullie alvast enne sjoone vastelaovend en een fijne vakantie! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 22-2-2014 om 19:21 uur

Hey, ik heb gezien dat je nog in je atelier gedoken bent. Leuk!

Geplaatst door Belinda op 17-2-2014 om 05:22 uur

De hele ziel en zaligheid is gevangen in deze prachtige foto. Geen spoor van verslappen of afbouwen! En bij jou Jack is het dus ook nog eens overdag alles geave.

Geplaatst door John op 14-2-2014 om 08:40 uur

Beste Jack, Ik ben een groot bewonderaar van je. Niet alleen je muziek. Maar je kijk op het leven, je beleving ervan. Je teksten getuigen dat je niet zomaar door het leven loopt, maar het heel intens beleefd. Tevens ben ik een grote fan van je kunst. Ik heb hier thuis al een kleine burgeroorlog gehad voor een van je werken (Shannon), maar ik geef me nog niet gewonnen. Een der dagen nog eens bellen met Irok om te zien hoe het er nog mee staat. ;) zelf ben ik ook een bescheiden kunstenaresje. Graag zou ik je/jullie 1of meerdere ( hangt van ervan af wat ik klaar krijg) werkjes willen schenken met jullie 30jarig jubileum. Alleen weet ik niet, zou ik het opsturen, naar waar, komt het dan onbeschadigd aan. Zou het toch wat jammer vinden dat na dat ik er mijn hart en ziel heb ingestoken, het verloren gaat of beschadigt wordt.

Geplaatst door Belinda op 12-2-2014 om 09:26 uur

Hoi Jack, nu al voorbereiding voor 30 jarig bestaan ! wat moet dat wel niet gaan worden dan ????????? ben benieuwd ik kan nie w8en.

Geplaatst door Frans de Zwart op 9-2-2014 om 19:52 uur

Beste Jack, Gisteravond was voor mij Hemel op Aarde! Prachtig mooi in elkaar geborduurde show waarbij veel voorbij kwam uit mijn jeugd. Maar bovenal de fantastische liedjes uit het repertoire van Rowwen Heze. Ook de door jullie gemaakte intro's van bekende nummers uit vervlogen tijden werden moeiteloos herkend door de mensen in het theater. Bedankt voor de geniale avond die ik heb gehad. Ook het gebaar van Garret was gaaf. Ben ik in ieder geval niet de enige die jou van een kruidenbittertje voorziet. Tot snel!

Geplaatst door John op 8-2-2014 om 16:36 uur

Bedankt voor een super mooie Hemel avond in de Oranjerie in Roermond. Echt mooi en gezellig. We zaten dus in het zicht! Bedankt, groet, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 6-2-2014 om 22:27 uur

Wij waren wel op tijd bij de Vorstin en mochten naar binnen. Weinig zitplaatsen! Dat is een probleem voor mijn enkel. Dus achter op de trap gezeten. Maar na Within Temptation kwamen er vooraan zitplaatsen vrij. Dankzij Eric konden wij daar vooraan zitten om een geweldig optreden van jullie meeste maken. Super. De moeite waard om de reis te maken. Ook gezellig met de trein thuis gekomen met op het eind een lift naar huis. Bedankt. Groet Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 2-2-2014 om 21:14 uur

Mooie gitaar Jack!

Geplaatst door theo b op 2-2-2014 om 09:12 uur

Hoi Jack, vanmiddag bij de Vorstin, was dat even schrikken: VOL! We mochten niet meer naar binnen en de portier was niet te vermurwen, ook al liet ik mijn Fanclub-T-shirt zien. Er moesten eerst mensen naar buiten. Gelukkig waren we nummer 1 en 2 en om half 5 mochten we dan toch naar binnen. Within Temptation hebben we nog gehoord, ook mooi. Maar we kwamen natuurlijk voor jullie en hebben een mooie "clubtourversie" mee kunnen maken, lekker knus en goed geluid. Het was weer genieten en ook een leuk interview. Bedankt voor deze mooie middag. Groetjes, Martin en Ine.

Geplaatst door Ine op 1-2-2014 om 23:13 uur

Hoi Jack, na het verhaal van Ludo Diels is er weinig meer toe te voegen aan de beschrijving van jullie show; hij heeft het perfect verwoord, hoe het voelt. In Wageningen was het voor mij nog een verrassing, nu was het herkenning, maar toch ook weer met wat kleine veranderingen. Het was wel hard werken voor jullie om het enigszins taaie publiek in Nijmegen los te weken, maar het is jullie wel gelukt om weer iedereen uit de stoel te krijgen. Hans (die van de videoboodschap in Groesbeek) was in elk geval wel enthousiast bezig en vond Wladimir ook een prima aanwinst voor de band. We hebben weer heel erg van jullie genoten en gelukkig heb ik nog een kaartje voor Gouda. Bedankt, ook namens Hans, Rina en Martin en misschien tot ziens zaterdag in Hilversum. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 30-1-2014 om 20:28 uur

Beste Jack, Ludo Diels had het niet beter kunnen omschrijven. Een echte Rowwen Heze fan weet al jaren welke mooie teksten en muziek er door jou(jullie)wordt gemaakt. Ik probeer al jaren mensen duidelijk te maken dat het niet alleen Bestel Mar en Limburg zijn die de toon zetten. Met name de nummers die tekstueel wat dieper gaan zijn indrukwekkend en raken altijd de gevoelige snaar. Ook bij mij zijn de zestiger en zeventiger jaren tijden geweest waarin ik mij in het artikel van Ludo meer dan kan vinden. Terug naar het verleden en alles uit die tijd dat nog zo op je netvlies staat alsof het gisteren is gebeurd. Prachtig! Alleen moet ik voor mezelf dit seizoen het theatergevoel nog ervaren. Dat gaat zeker op korte termijn gebeuren. Ps Boer Johan heeft duidelijk deze mooie tijd gemist en dat was te zien ook! Als hij bij mij in de buurt zou wonen nam ik hem zo mee naar het theater of de feesttent!

Geplaatst door John op 27-1-2014 om 12:05 uur

Afgelopen vrijdag de hemel op aarde beleeft in het theater in Kerkrade...figuurlijk én letterlijk. Wat een grootse voorstelling. Gedeeltelijk feest zoals feest moet zijn bij ons in Limburg, gedeeltelijk waanzinnig mooi ingetogen. Met als hoogtepunt voor mij mijn favoriete lied aller tijden: November. Dank jullie wel voor een schitterende avond. We hebben genoten !!

Geplaatst door Anita op 26-1-2014 om 19:54 uur

25-1-2013 Zit vanavond een film te kijken: As it is in heaven, hoor ik opeens een melodie en liedje dat ik ken. Blijkt het liedje: kamers vol zonlicht, uit een film te komen. Wist ik niet! Prachtig lied (ook het oorspronkelijke lied Gabriella's song), maar zeker ook kamers vol zonlicht. Complimenten. Ook nog bedankt voor de schitterende avond, maandag 23 december in Horst. Het was weer grandioos genieten. Wat een sfeer.

Geplaatst door Mia Peeters op 26-1-2014 om 00:03 uur

Jack, prachtig project "de herberg". Dit jaar viering van het 1e lustrum. Iets speciaals misschien? Ach, voor mij en denk velen met mij heeft ieder optreden wel iets speciaals! In ieder geval de mooie herinneringen. Ondanks mijn wat kritische noot van het laatste optreden heb ik zeker genoten van de door mij bijgewoonde concerten tot dus ver. Ze waren top! Dat er maar velen mogen volgen de komende jaren. Bedankt!!

Geplaatst door John op 21-1-2014 om 23:56 uur

Beste Jack, Mooi geweest is een prachtige documentaire film van Leon Verdonschot. Mij bekroop,bij het zien van deze film, een raar gevoel. Het zou toch niet zo zijn dat de bandleden van Rowwen Heze met het idee lopen om te stoppen? Ik kreeg het er koud van! Ik zou zeggen niet doen want daarvoor maakt Rowwen Heze nog te veel mooie teksten en muziek! Groet en tot snel in het theater.

Geplaatst door John op 18-1-2014 om 10:38 uur

Beste Jack, Afgelopen zaterdag naar Hemel op aarde in de bioscoop van Echt geweest. Toen ik na afloop naar buiten liep was ik onder de indruk van de film en jullie muziek. Het samenspel van film en muziek heeft mij blij verrast, maar bovenal weer ontroerd! Mijn complimenten! Helaas dit jaar niet in de Herberg aanwezig kunnen zijn. Ik stond op de latten in Tirol. Ik weet zeker dat ik een prachtige Bourgondische avond met geweldige muziek heb gemist. Het is niet anders... Ik wacht met smart op de dag dat ik weer eens naar jullie kan komen kijken in het theater. het duurt nog even, Zitterd en Remunj... Hartelijke groeten, ook aan Tren, Bjorn Smeets

Geplaatst door Bjorn Smeets op 14-1-2014 om 21:28 uur

Hallo Jack, Ik heb samen met mijn vriendin gisteren Hemel op Aarde gezien . De film was zeer goed, mooi verhaal goed in beeld gebracht en de tijdsgeest werd goed weergegeven dit kwam natuurlijk ook door de muziek en tekst. De kleding van de acteurs en het decor . In een woord schitterend en wij verheugen ons al op de theater voorstelling hiervan.Mogen wij er van uit gaan dat de kleding in de film ook gedragen wordt tijdens de theatershow. Broeken met wijde pijpen en overhemden in schreeuwende kleuren. Tot in maart

Geplaatst door L.Janssen op 12-1-2014 om 11:47 uur

BesteJack, ik begrijp het nu helemaal,en ik herhaal nog 1keer, echt een van de allermooiste nummers , die ik ooit heb gehoord.Gr theo b

Geplaatst door theo bont op 6-1-2014 om 20:49 uur

Hoi Jack, als Eveline echt geleeft heeft, kan ik me er nog iets bij voorstellen.Maar zoniet, vindt ik het helemaal onvoorstelbaar om zoiets moois te kunnen schrijven.(ben benieuwd of je het wilt prijsgeven?)Vr groet Theo Bont.

Geplaatst door Theo Bont op 4-1-2014 om 16:37 uur
Reactie van Jack:
Dag Theo, Eveline is een goede vriendin van ons die is overleden. Op de een of andere manier woont ze nog altijd op de Oudegracht in Utrecht.

Je vrouwtje heeft bij mij in het KPN team gezeten Een mooie en lieve vrouw. Maar ik moet je iets kwijt, de vader van mijn c.q. onze kinderen is overleden op 51 jarige leeftijd. Geen leeftijd vind ik zelf! Maar jullie lied, met de neus omhoog, koos hij als laatste lied! Want wij gaan uiteindelijk met de neus omhoog! Bedankt voor het lied, al doet het pijn!

Geplaatst door Angelien op 3-1-2014 om 22:22 uur