De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 35 van 37
Totaal aantal berichten: 1801
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 37 
 

Pinkpop! Ge-wel-dig! Ga je weer proberen wat jullie daar eerder deden? Als je zegt wat jullie laatste nummer wordt, oefen ik alvast op het refrein.

Geplaatst door Wendy op 8-4-2009 om 09:41 uur

Hoi Jack,ik lees net dat ook Kyteman op de zelfde dag als jullie op PP staan,dan zal ik me als Utrechter nog meer thuis voelen in het geweldige Limburg,ik snap dat hij niet zo hoog van de DOM toren zal blazen als in Utrecht samen met het carillon,maar ook in het zuiden zal sorry best prachtig klinken,ik verheug me nu al op hun en julllie s fantastische optredens. Nogmaals groeten Theo B

Geplaatst door Theo B op 7-4-2009 om 19:24 uur

Pinkpop? Moet ik daar ooit een keer ook bij geweest zijn? Lijkt me wel. Dus PP ,Beusichem,en een heel snelle,k weet alleen nog niet waar. T is allemaal al weer veel te lang geleden,k ga een inhaalslag maken ,denk ik,ben wel weer toe aan wat mooie momenten. Jack, groeten Theo.

Geplaatst door Theo B op 7-4-2009 om 18:59 uur

Wat een rust straalt Lente in Limburg uit. Wat een contrast met de dagelijkse hectiek. Mooi.

Geplaatst door Wendy op 4-4-2009 om 17:27 uur

Mooi gedicht over de mooiste tijd van het jaar! Ik zie de boottocht van Afferden naar Blitterswijck zo weer voor me. En toen genieten van de asperges bij Tante Jet. Is het gedicht van "de verliefde asperge" nog aangekomen? Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 4-4-2009 om 15:44 uur

Zoals het Lente is in Limburg, is het ook Lente in Zeeland. Jouw gedicht roept bij mij meteen mijn dagelijkse fietstocht langs het kanaal op, misschien wel het mooiste moment van de dag. Het stille water, de boot die wacht op de brugwachter, een drogende aalscholver, meeuwen op zoek naar iets eetbaars, andere vogeltjes druk met elkaar, de opkomende zon, de geur van lentebloesem. Leve de Lente, waar dan ook! Groetjes,

Geplaatst door Trudy op 4-4-2009 om 14:14 uur

Schrijf hier je bericht... Aan de schriever van Herberg de Troost, den zich oetslooft veur de Limburgse kroost..... met zang en dans in woord en gedachte, dae taal gebroek waor vuul vaan os op zitte te wachte... rech oet ut hart, aope en bloët, bis dich enne werdevolle provinciegenoët.... "idder zien ding", maar dich hes vuul kwaliteite...... Waat schoën det weej dao allemaol vaan meuge weite!

Geplaatst door Toos Geelen van Lipzig op 4-4-2009 om 11:22 uur

Hey Jack, Mooie gitaar in Sambeek, maagdelijk wit, alsof deze voor de 1e keer bespeeld werd, spreken we hier over de gitaar die ook is gebruikt bij Pauw en Witteman? Leuke setlist, leuke verrassingen! Maar begrepen we het nou goed? Mogen we tegenwoordig verzoekjes indienen? Dan zou het wel ontzettend gaaf zijn als er weer eens Loep nar d'n tap toe over n festivalterrein brult (Paaspop? ;-))... En wat betreft mn kiezen... Tsjah, de opening van de poptour wou ik toch écht niet missen, we overleven het wel, haha! Tot in Schijndel! Ivo PS. Het liedje opdragen aan Guus, top, geen woorden voor...

Geplaatst door Ivo op 4-4-2009 om 11:03 uur

Jack, weer een heel mooie column. Met herkenbare zinnen van jou. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 4-4-2009 om 09:47 uur
Reactie van Jack:
Dank je wel. Zag ik het gisteravond trouwens goed dat Kees meer zon heeft gezien als alleen die van De Lente in Limburg?

De columns die je schrijft voor De Limburger, komen die ook op deze site te staan?

Geplaatst door Wendy op 1-4-2009 om 11:51 uur
Reactie van Jack:
Ja hoor, de eerste staat er al op, Herberg de Troost. Komende zaterdag de 2e.

Krijg ineens een raar voorgevoel dat mijn kaakchirurg Sneijder heet ;-)

Geplaatst door Ivo op 30-3-2009 om 22:56 uur

Hey Jack, nou ben ik al niet zo'n typer wat dat betreft, maar ik wou je via deze weg nog een keer bedanken voor een mooie avond in Nijverdal!!! En aangezien het nieuwe poptour seizoen er aan komt, succes daarmee en tot in Sambeek... Al dan niet, is de ondergetekende dan zwaar aangepakt (dinsdag naar de kaakchirurg, ze zeggen dat van je af schrijven helpt, ik doe t bij iedereen die ik ken, helpt nog steeds niet, haha). Tot vrijdag, Groetjes uut de Hei, 'n hele stille Hei de komende dagen ;-)

Geplaatst door Ivo op 29-3-2009 om 22:04 uur
Reactie van Jack:
Nou, ik heb veel van me afgeschreven, maar mijn angst voor de tandarts....Nou had ik vroeger ook 'n tandarts met een bijzondere achternaam; 'Vulllinghs', dus dat hielp ook al niet echt.

wat een mooi gedicht van klompendans, ik kreeg er kippenvel van. ik geloof dat ik kan begrijpen hoe die boom zich gevoeld heeft. heb ook net een moeilijk periode achter de rug die gelukkig goed is afgelopen. ik wil je ook even laten weten dat het heel goed gaat met m'n paard. zit inmiddels in de klasse M2 als het zo ver is voor een kur op muziek is dan het aanbod nog geldig? (vraag die ik gesteld heb tijdens het balkon van limburg). ik hoop binnen een jaar in de Z1 te zitten en dan mag ik kur rijden. het lijkt mij een geweldige uitdaging groetjes uit someren-eind

Geplaatst door sandra sukel op 29-3-2009 om 13:47 uur

Want als ik Rowwen Hèze bier drink, pak ik Haegens of Theo, mar dan hiel koel, 'n Rongen, noadat we zonge, aan 't slot 'n lekkere Poels. Tren die smakt good beej 't eate en Flipse past beej elk doel! Mar als ik wat speciaals te viere heb, dan drinke we Champoels! Jack, heej smaakte heerlijk! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 27-3-2009 om 23:40 uur

rijmen en dichten zonder z,n hemd op te lichten. ook dat gaat onze maestro goed af . heerlijk om te lezen groetuuuuuuh !!! dree

Geplaatst door andre op 22-3-2009 om 15:34 uur

"Wij worstelden en kwamen boven" een heel klein stukje Zeeuws in een gedicht over een Limburgse herberg. Was ik herbergierster van de Troost, wat zou ik hier blij mee zijn zeg. Groetjes uit zonnig Vlissingen

Geplaatst door Trudy op 22-3-2009 om 11:13 uur

Jack, wat een mooi gedicht over jullie herberg. Maar goed dat jullie huis zo mooi is opgeknapt en je daar zo van kunt genieten. Dat kun je van herberg de Troost in Heibloem niet zeggen. Bedankt, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 22-3-2009 om 09:44 uur

Hoi Jack, mooi gedicht! Ook al wonen we niet meer in Limburg, kunnen we toch meegenieten van al dat moois. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 21-3-2009 om 18:22 uur

Hoi Jack, leuk dat je een column gaat schrijven in de Limburger. We klijken er naar uit. Je schrijft zo leuk en mooi over gewone dingen die we allemaal kennen. Succes er mee. We verheugen ons op Sambeek. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 20-3-2009 om 17:07 uur
Reactie van Jack:
Ik heb hem net bij de baas ingeleverd. Als het goed is staat hij er morgen in!

Tekst voor je reactie gelezen. Ook erna. Het enige antwoord dat ik je erop kan geven is een “Ja”. Zo een met een bevestigende glimlach. Is dat voldoende?

Geplaatst door Lena op 18-3-2009 om 00:56 uur

Saus van het Zuiden, gespeeld in noord Overweldigend en mooi, maar het is niet zoals het hoort Rotterdam, daar op mijn geliefde Zuid ligt een stukje heilige grond Zonder er te spelen, kan 25 jaar niet worden afgerond Uw “grote waarheid” of “kleine leugen” De geschiedenis is geschreven en men zal zich verheugen Op het volgende hoofdstuk waarin Rowwen Heze heerst over Hollands verheven veld Wat daar zal gebeuren, zal nog lange tijd worden naverteld Spelen in noord dat is toereikend tot nu Prachtige man open uw ogen en zie: De Kuip wacht op U

Geplaatst door Lena op 15-3-2009 om 16:30 uur
Reactie van Jack:
Zie: De Tekst, Columns, 'Het regent in Rotterdam'.

Jack, vanaf februari zit ik voor een half jaar in China. Als je hier als westerling rondloopt, dan krijg je alle aandacht. Mensen kijken je aan, willen met je praten, willen je kennen en willen je telefoonnummer. Je voelt jezelf hier een echte beroemdheid. Als bekende muzikant moet jij dat gevoel ook kennen. Ik vind het knap dat jij daar heel goed mee om kan gaan. Ik doe mijn best om Rowwen Heze hier bekend te maken. Dus als jullie nog eens ooit doorbreken in China, dan weten jullie hoe het komt ;) Gr uit China, Jan (houtsplinters)

Geplaatst door Jan op 14-3-2009 om 14:56 uur
Voor meer informatie kijk op www.houtsplinter.tv

Meneer Jack, je schrijft zulke mooie teksten. Mijn dochter van inmiddels vier wilde maar niet echt praten, zingen deed ze wel; haar eerste lied: auto, vliegtuug... Wil je ook eens (ooit, als je tijd hebt, maar meteen mag ook hoor:)) een kinderverhaal schrijven?

Geplaatst door Diana op 4-3-2009 om 22:12 uur
Reactie van Jack:
Dat lijkt deze meneer Jack best wel 'n goed plan. En dan inclusief de illustraties. Ik zal er mij er eens over gaan buigen. Dank voor de tip.

Hoi jack, Mocht je de FBBS-tour mislopen, kun je altijd nog hieraan meedoen: www.youtube.com/watch?v=vK303dDUCAs Ha ha, succes!

Geplaatst door Wendy op 4-3-2009 om 09:46 uur

hee ik vond saus geweldig! het was de 1e keer dat ik jullie zag in nijverdal, en ook zeker het mooiste optreden dat ik ooit gezien heb! en er zullen er zeker nog vele volgen! ik ben opgegroeid met jullie muziek (ik kan me ook geen betere opvoeding qua muziek voorstellen;) ), nadat mn vader in 2007 is overleden was het een jaar erg moeilijk om naar jullie muziek te luisteren, maar ik geniet weer vol op! en zal altijd een trouwe fan blijven! je teksten betekenen erg veel voor me, je bent een geniale songwriter!hopelijk tot snel! jorien

Geplaatst door jorien op 2-3-2009 om 16:17 uur

Geheel onverwachts is eergisternacht mijn vader overleden. Vind veel troost in jouw muziek in deze zware tijd. Juist nu mis ik saus...gelukkig heb ik de dvd. Nogmaals bedankt voor al het moois wat jij (en de jongens) maken. Liefs Aletta

Geplaatst door Aletta op 2-3-2009 om 09:34 uur

Mag ik je bedanken voor weer een geweldige avond sausen, zaandam was geweldig, een mooie afsluiting voor een geweldige tour.Natuurlijk heb je niet alleen gedaan, dus alle andere bandleden en gasten ook bedankt. het zal moeilijk worden dit te overtreffen

Geplaatst door Frank Korver op 24-2-2009 om 19:25 uur
Voor meer informatie kijk op www.karinya.nl
Reactie van Jack:
Dank je, heel graag en met veel plezier gedaan. En ook de carnaval zit er weer op. Moet ook elk jaar weer op gang komen, net als de saus. En net als het leuk wordt, is het weer afgelopen.

Wonderfull great site

Geplaatst door Ofpybnwa op 22-2-2009 om 04:53 uur
Voor meer informatie kijk op link
Reactie van Jack:
Tank you for the muts. Ook wonderfull: 'Kyteman' op you tube. Het liedje 'sorry' is als zalf voor de oren in deze katerige carnavalstijd!

Ik begreep van Simone nog twee sauzen te gaan. Rotterdam en Zaandam..dan houdt het op. Niet getreurd. Publiek blijft bestaan, Saus-samenstelling gaat in polonaise! ALAAFFFFFF!

Geplaatst door Wendy op 18-2-2009 om 09:55 uur

Jack, met weemoed heb ik afscheid genomen van de saus..... erg jammer dat t nu echt vurbeej is... Maar hetgeen wat ik je vragen wilde, wordt t niet eens de hoogste tijd om een deel 2 uit te gaan geven van "alles wat ik schreef"???? Er is inmiddels zoveel moois bij gekomen, dus deel 2 kan moeiteloos gebundeld worden..... Nou ja, het is slechts een stille wens van mij, maar wat zou het een prachtig boekwerk worden.. denk je ook niet?? Denk er eens over na als je wilt...... Tot ergens in de wei, en succes met alles wat je doet xxx Peetje

Geplaatst door Peetje op 11-2-2009 om 21:20 uur

Wat een leuke en mooie expositie in het cultuurcenrum in Maaseik. Kleurrijke werken maakt die Jan Latinne. Ook waren we aangenaam verrast door het naamloze schilderij van jou. Erg mooi. maar "kleuren over Ierland" is voor ons nog steeds het mooiste! Onze complimenten en groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 11-2-2009 om 19:34 uur

wij hebben wat te vieren , dus gauw effe een fles champoels besteld . erg lekker mensen !!!!!!

Geplaatst door andre op 9-2-2009 om 21:53 uur

P6tk1n djG39Bsk4chHy2M0xpk2Fv

Geplaatst door sammi op 3-2-2009 om 07:03 uur
Voor meer informatie kijk op http://mydodge.com
Reactie van Jack:
Kdjvahe;far8a4t'orjldnvjdfoiarr'ogjlvld!!

Vandaag een rustige zondag in het Zuidoosten. Vannacht om 2.30 thuis gekomen na 2 fijne dagen in het Zeeuwse te hebben doorgebracht. Terneuzen was 's avonds wel stil en verlaten...toch naar Middelburg moeten gaan.Wel kunnen genieten van het strand, de zonsopkomst, een mooie heldere sterrenhemel en de moan. De kleine momenten van geluk. Hierbij kun je even je dromen laten gaan. Natuurlijk heb ik ook van jullie genoten. Met 2 avonden saus kan het weekend niet meer stuk. Vond het leuk je tegen te komen. De fotos zijn mooi geworden en zal ik je nog wel laten zien. De cd ''till the sun turns black'' van Ray Lamontagne is ook een aanrader. CU soon (Nijmegen). X Aletta.

Geplaatst door Aletta op 25-1-2009 om 16:15 uur

Wat lees ik; bloemen in Weert? Heb ik niet gezien in ´Middleboerg´..tsja gin cent tevee he! Dan maar met plectrums gooien! Als je na het tellen er 1 mist; die heb ik...haha! Was heerlijk die Saus in 'Middleboerg'. Bedankt!! Groetjes Wendy

Geplaatst door Wendy op 25-1-2009 om 12:24 uur

Hallo Jack,
Wat een geweldig optreden gisteravond in het Munttheater in Weert!!! Ik had als verjaardagscadeau van mijn 3 dochters een kaartje hiervoor gekregen om er met ons vieren naar toe te gaan. Vooral bij de liedjes 'Veur altied is vurbeij'en 'Loep met mij meï' hielden we het niet droog; die teksten betekenen heel veel voor ons na alles wat we samen meegemaakt hebben. Mijn verjaardagscadeau was helemaal compleet toen jij op het einde je boeket bloemen naar ons toegooide en ik het opving!!! (We zaten/stonden link op het balkon).
Bedankt allemaal voor deze fantastische avond!
Groetjes, ook namens mijn 3 lieve meiden, Tiny.

Geplaatst door tiny van helmond op 22-1-2009 om 21:54 uur

Bezit je nog meer talenten? ;) De dvd van saus is in mijn ogen de beste muziek dvd ooit gemaakt! Kan niet wachten om jullie te zien in nijverdal, de 1e keer dat ik mijn helden live ga zien!

Geplaatst door jorien op 16-1-2009 om 15:27 uur

vorige week naar frits geweest..in eindhoven was zoals gewoonlijk weer hartstikke goed..en gezellig... geweldige voorstelling saus

Geplaatst door crista op 14-1-2009 om 18:46 uur

Vandaag de cd van Bon Iver en Fleet Foxes gehaald. Mooie luistermuziek. Bedankt voor de tip. Luister ook eens naar Matt Andersen en Ray la Montagne. Toch blijft Rowwen Heze nr 1. Niks kan tippen aan jouw warme stem. Ik kijk uit naar de volgende saus in Terneuzen. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 12-1-2009 om 17:59 uur

Nog volop aan het touren en toch Saus op tv! Tsjonge dat swingt. Wat een topmuzikanten/zangeressen bij elkaar. Erg mooie registratie!

Geplaatst door Wendy op 12-1-2009 om 09:49 uur

Eindelijk de waardering die ik je zo gun. Gefeliciteert met de 3 gouden cd's. Op naar de gouden saus. Meppel was weer grandioos. Je was goed bij stem. Zo zie je maar, blijf jezelf dan volgt de rest vanzelf...een kwestie van geduld. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 12-1-2009 om 03:52 uur

Na Heerlen gisteren ook in Maastricht genoten van jullie overheerlijke saus. Zie ik nu dat er ook iets te drinken valt: Champoels. Een drank notabene afkomstig van mijn geboortegrond. Altijd al geweten dat dat goede grond was . . . Toch misschien een flesje aanschafffen. En dat openmaken en drinken bij het verschijnen van je eerste dichtbundel. Want ik ben ervan overtuigd dat die nog een keer het licht zal zien. Lijkt mij enkel een kwestie van combineren. Van tekst(flarden) en beeld. Misschien kan Rob Gollin dan het voorwoord schrijven. Zou mooi zijn! Monique Breemen

Geplaatst door monique breemen op 10-1-2009 om 17:52 uur

Jack, Ga zo door !! Heerlijke muziek voor jong en oud!! De beste wensen nog... Een fan, die ooit werkte bij Drukkerij Smits in Horst ;) en J.Janssen als leermeester had :) De album Zondag in het zuiden, hebben we toen nog gemaakt...en heb je toen gesigneerd! :):) De groeten!

Geplaatst door Edwin Hovens op 10-1-2009 om 00:13 uur

Jack, Ik heb hier al een paar keer in het gastenboek gekeken. En dan denk ik iedere keer van, ik zal eens een berichtje plaatsen. Maar dan denk ik steeds van, ja, wat moet ik er dan toch inzetten. Nu weet ik het; Wat was dat mooi dat je liet weten dat ik er was. Het beste, en tot snel. Jan, jeweetwel, van de houtsplinters ;)

Geplaatst door Jan op 6-1-2009 om 23:53 uur
Voor meer informatie kijk op www.houtsplinter.tv
Reactie van Jack:
Dat is snel......

Wat een heerlijke champagne!!! Gisteravond super van genoten! Dit vraagt naar meer....!

Geplaatst door Janneke op 1-1-2009 om 19:04 uur

champoels wat was ie lekker zeg !!!!!!! beste wense jack .

Geplaatst door andre op 1-1-2009 om 14:14 uur

onze fles is binnen , mooi man ! en nog op tijd voor de jaarswisseling . jack bedankt , enne proost he fijne jaarswisseling andre

Geplaatst door andre op 31-12-2008 om 09:17 uur
Reactie van Jack:
Dank, dank allemaal. Hier in America is 'ie gisterenavond ook goed gevallen! Hij bubbelde heerlijk naar binnen. Met de beste wensen! En de beste muziek van vorig jaar stond gelukkig hoog in de lijstjes; Fleet Foxes (probeer ook eens Bon Iver) en de eerste muziek die ik dit jaar hoorde en die mij blij verraste; Roosbeef. Lang geleden dat ik zo'n originele en aanstekelijke aanpak van de Nederlandse taal heb gehoord. Komt weer allemaal goed dit jaar!

Hallo Jack, de Champoels is op en er is maar één woord voor: heerlijk! Echt jammer dat 'ie al op is maar we hebben ervan genoten. Alle goeds voor 2009! Groet en tot snel in Delft, Els

Geplaatst door Els op 29-12-2008 om 22:25 uur

Schrijf hier je bericht... Hoi Jack, kon het niet laten, van Tilburg helemaal naar ( station ) America, om 'n Champoels te bemachtigen. Mijn complimenten voor zo iets moois. Voorspoedig 2009 gewenst !! Jan Kremers te Tilburg

Geplaatst door Jan Kremers op 29-12-2008 om 21:09 uur

Hoi Jack, we hadden al een tijdje niet op je site gekeken en nu met dat koude winterweer zijn we maar es weer achter de computer gedoken. Komen we tot de conclussie dat de site echt een uitblinker van weleer is geworden, echt lekker duidelijk en dan al die gedichten uit je pen. Top!!! Vanuit het Drentse Erica, alvast een goed uiteinde en natuurlijk een succesvol Artistiek 2009 gewenst! Dennis en Miranda.

Geplaatst door Dennis Lippold op 28-12-2008 om 14:35 uur
Voor meer informatie kijk op http://dennisenmiranda.trouwen.com