De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 34 van 37
Totaal aantal berichten: 1801
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 37 
 

Misschien dat het deze keer juist gaat regenen als jullie beginnen? hahaha... Nee joh, komt goed, wij fans zijn trots op jullie, als je dat maar weet!

Geplaatst door Ivo op 28-5-2009 om 22:07 uur

Ook vanuit de Hei erg veel succes gewenst voor komend weekend, de laatste 2 keren was ik er wel bij, dit jaar helaas niet, i.v.m. kaakoperatie (lees: daar gaan we weer, nog minder verstand ;-)). SUCCES!

Geplaatst door Ivo op 27-5-2009 om 18:45 uur
Reactie van Jack:
Met al deze goede wensen kan het al bijna niet meer stuk. En de zon gaat ook nog schijnen. Als dat maar goed gaat.

Ik wens je heeel veeel succes en plezier zondag bij pinkpop. Helaas kan ik er niet bij zijn. Zal jullie zeker op tv bewonderen. x Aletta

Geplaatst door Aletta op 27-5-2009 om 12:03 uur

Jack, Even een tipje mijnerzijds...18 september is Ray Lamontagne in het land. CU soon Aletta.

Geplaatst door Aletta op 27-5-2009 om 11:57 uur

Vanavond naar de hoogtepunten van 40 jaar Pinkpop gekeken? Zoals Jan Smeets daar echt Koning Jan zat te zijn op de troon van Solomon Bourke, geweldig! Succes zondag, maak er een feest van.

Geplaatst door Trudy op 25-5-2009 om 23:01 uur

Gisteravond een ouderwets Rowwen Heze optreden meegemaakt. De mooiste nummers kwamen voorbij. De sfeer was geweldig. Al liet het geluid wat te wensen over. Stond vanochtend op met suisende oren, maar dat heb ik er graag voor over. Nog steeds put ik veel eniergie uit jouw teksten. Was leuk weer wat bij te praten met bekenden (Rina, je komt 5 juni toch wel he..). Terwijl ik dit typ kom je op televisie bij Paul de Leeuw voorbij. Moet veel voldoening geven dat mensen baat hebben bij jullie muziek. @Ine en Jack...het lijkt mij zeker een geweldig idee als de Holland |America lijn weer verder vaart. Leuk te lezen dat Ierland bij de medefans in trek is. Wellicht kunnen jullie met Rowwen Heze een reisje Ierland organiseren ? Ook bij mij is het een van mijn dromen, om een tijdje in Ierland door te brengen. Zoals jij hierover zingt en schildert, Hmoet het wel een mooi land zijn met gemoedelijke mensen. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 24-5-2009 om 21:52 uur

Hey Jack! Prachtige verrassing net op TV, bij n van mijn favoriete programma's mt n van m'n favoriete nummers... T was echt prachtig en ik wist ook echt van niks,dat maakte het alleen maar mooier! You've really made my day!!! (Tsjah, beetje engels oefenen voor de Ierland-trip he, haha) Groetjes vanaf 't randje van de Peel

Geplaatst door Ivo op 24-5-2009 om 21:30 uur

Hoi Jack, ga je zaterdag nog het optreden van The Boss bekijken op pinkpop? Voor mij het hoogtepunt dit jaar en natuurlijk de als jullie zondag spelen. Tot Zondag in het Zuiden !!

Geplaatst door Bram op 24-5-2009 om 14:57 uur

Hoi Jack, wat zie ik? Holland America Lijn weer in beeld? Betekent dat misschien ook een vervolg op...? Ik hoop het, dat zou geweldig zijn! En van wie is nu de tekst van "golven"? Groetjes, Ine. P.S. Wij gaan over 3 weken ook voor 't eerst naar Ierland, ik ben heel benieuwd!

Geplaatst door Ine Werker op 22-5-2009 om 21:03 uur

Oeps sorry, ik zie 6 juni staan Robert, my mistake, excuse me ;-)

Geplaatst door Ivo op 22-5-2009 om 19:51 uur
Reactie van Jack:
Yep, you are right. June 6 we play at Newdike.

@ Ronald (En Jack natuurlijk ;-)) Wij gaan juist begin augustus eindelijk een keer naar Ierland toe! We beginnen simpel, met een paar daagjes Dublin en misschien nog een boottochtje over 'n rivier (The Shannon?), heb er nu al erg veel zin in! Maar tot in Horst Ronald! ;-)

Geplaatst door Ivo op 22-5-2009 om 16:54 uur

Hoi Jack! Dan eindelijk kom ik over uit Ierland om jullie concert te vieren in Nieuwendijk op 6 Juni. en je hebt geen idee hoeveel zin ik er in heb.. Kan niet wachten. Mijn vrienden uit Drachten halen me op van Eindhoven airport. Hapje eten en een biertje en dan regelrecht op die feesttent af! Ik zie je dan! Alvast bedankt! Ronald van Dijk

Geplaatst door Ronald van Dijk op 18-5-2009 om 23:23 uur

Hoi Jack, mooi gedicht. Duidelijk door een Limburger geschreven, want volgens mij zal een "Hollander" niet gauw kapotgeslagen gebruiken in deze context. Net als verstoven, wel goed Nederlands, maar ook zo'n typische Limburgse uitdrukking. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 18-5-2009 om 20:28 uur

En hoe ouder we worden hoe meer herinneringen we hebben. Geweldig dat je beelden van vroeger vastlegt in zo'n sfeervol gedicht. Had ik maar een fractie van dat talent.... Fijne zondag. Groetjes, Trudy

Geplaatst door Trudy op 17-5-2009 om 11:00 uur

Hoi jack: Hier weer even een berichtje uit het mooie Zaandam. Nog steeds geniet ik elke dag van het slotconcert van de SAUS in Zaandam. dit was de vierde keer dat ik de SAUS heb gezien. Zoals je gelezen heb in mijn reactie van twee weken geleden kom ik na drie jaar weer naar een buiten concert van jullie. Ik heb een vraag over het optreden van 5 juni in Horst. Kun jij mij vertellen of er een mogelijkheid is om een zit/staan- mogelijk is zodat ik ff rustig aan kan doen? Ik weet niet of ik het de hele avond staand volhoud i.v.m. mijn gezondheid. hoe dan ook ik kom ieder geval maar zou je mij even andwoord kunnen geven? Ik zie er in ieder geval erg naar uit het is voor mij een grote overwinning op mijzelf. Remco Zwart

Geplaatst door Remco Zwart op 15-5-2009 om 23:18 uur
Reactie van Jack:
Jouw vraag is doorgegeven aan het kantoor. Veel plezier!

Je hebt helemaal gelijk Jack, voor mijn gevoel was het meer dan genieten in Groesbeek... Heerlijk publiek, zowel vr als achter de stoeltjes... Vooral voor de mensen vr de stoeltjes die normaal niet kunnen genieten van de band zonder nat gegooid of omgeduwt te worden... Echt een super optreden!

Geplaatst door Ivo op 15-5-2009 om 15:40 uur

Hoi Jack, omdat de Rowwen Hze site er nog steeds uitligt, plaats ik hier maar even een bedankje voor gisteravond. Het was een mooi optreden in Groesbeek. En mijn complimenten voor de mooie teksten van Monument en het lied voor Guus. Klinkt goed! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 13-5-2009 om 20:41 uur
Reactie van Jack:
Was een leuk optreden in Groesbeek. Aandoenlijk om te zien hoe de mensen ondanks al hun verschillende beperkingen meegenieten. En......het optreden waar we altijd standaard met een kado naar huis gaan. Vorig jaar een nestkastje, deze keer 'n kookboek met heerlijke recepten, een schort, en wat etenswaar. En alles onder het motto; er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten (G.B. Shaw, Iers-Engelse dichter).

Unne last-minute! Tot vanoavend in Groesbeek!!! Groetjes uur de Hei

Geplaatst door Ivo op 12-5-2009 om 16:28 uur

Mooie tekst voor Guus, Jack! Het grappige was dat toen ik het nummer voor het eerst hoorde ik bij de frase 'verstoven grond' even dacht: 'dat zou Jack zo kunnen zeggen'. En nu staat het op de site dat het inderdaad uit jouw pen komt. Mooi dat je zo'n eigen stijl hebt. Deze strofe geeft daar wat mij betreft nog meer blijk van: 'De rook van fabrieken deint mee op elke zucht ik hoor het suizend wieken van een vogel op de vlucht'. Alle goeds!

Geplaatst door Tim op 11-5-2009 om 12:47 uur

Nooit geweten van de Peel, de Rowwen Heze en de anti-glim poeder. Mooi ook de beelden van jullie in den beginne. En wat blijkt? Mannen worden echt knapper naarmate ze ouder worden! Ha ha!

Geplaatst door Wendy op 11-5-2009 om 10:38 uur

Hoi Jack, RH site voor reacties ligt er weer uit. Daarom even hier. Bedankt voor zoveel positieve energie. Ok al is d'n Duvel los: in 't Roeie klied Blieve loepe nar koning Hay. En we blieve dreije mit Tuba. Bedankt voor dit moeie optreje, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 10-5-2009 om 01:42 uur

Gruss Dich, Jack. We hebben zojuist weer even zitten genieten van jullie op tv. Vele optredens hebben we bijgewoond in menig feesttent en later in het theater. We wonen niet meer in Nld. Maar we dachten dat het misschien wel eens leuk was voor jullie maar zeer zeker ook voor ons, dat jullie hier een concert zouden geven. Fanfare en feesttenten kennen ze hier ook, alleen de juiste feest stemming zoals wij die gewend zijn, met en door Rowwen Heze, is hier niet aan de orde. Wat we dan ook echt missen! Jullie kunnen ze hier misschien nog wat leren? Het allerbeste wensen we jullie, en het gaat jullie goed! Liebe Grussen, uit St. Ulrich am Pillersee (Tirol) Mirjan

Geplaatst door Mirjan van der Gouw op 9-5-2009 om 23:08 uur

Jack, volgensmij is D'n duuvel weer eens los... Ik mag, opnieuw 'n paar dagen vr een Rowwen Hze optreden naar de kaakchirurg... Alsof d'n Duuvel dr mit spult... haha! Tot in Horst...

Geplaatst door Ivo op 8-5-2009 om 23:47 uur

Optreden KT Tunstall Pinkpop 2008. Ze speelde op een Gretsch White Falcon! Uitgeleend? Zorg dat je hem terug hebt voor 31 mei!

Geplaatst door Wendy op 8-5-2009 om 21:34 uur

Hallo Jack, Afgelopen week was ik in Horst en vanuit daar ben ik op de fiets naar America gegaan.Voor mij was dit heel bijzonder, drie jaar geleden heb ik een hersenbloeding gehad en na een moeizaam herstel kan ik nu weer bijna alles doen.Jouw texten hebben mij door vele moeilkijke momenten geholpen.De afgelopen twee jaar was ik niet in staat om de buiten en pop concerten bij te wonen. Wel ben ik diverse keren naar de SAUS geweest. Nu het weer wat beter gaat met mijn gezondheid kan ik op 5 juni eindelijk weer een pop concert van jullie bijwonen. Voor mij is dat een afsluiting van een nare periode in mijn leven. Toen ik door jullie dorp fietste vielen alle puzzel stukjes op zijn plaats en kregen jou texten nog meer betekenis voor me. Ik wil je daarvoor danken want jullie muziek was en is een enorme steun voor me. Bedankt en tot 5 juni in Horst. Remco Zwart.

Geplaatst door Remco Zwart op 7-5-2009 om 22:07 uur

Lieve Jack wat is het toch wer een mooie side geworden ik ben laatst weer bij een van jullie theater shows geweest de collums uit de krant heb ik ingeplakt ik verzamel namelijk alles wat met jullie te maken heeft Gr aan de andere van Isabelle je grotste fan

Geplaatst door Isabelle op 5-5-2009 om 19:08 uur

Bij het lezen van jouw gedicht 'monument' kreeg ik sinds dagen weer een goed gevoel. Na de toestanden in Apeldoorn en alle 'ophef' in het nieuws en in de kranten. Vanaf die donderdag was het een en al 'deskundigheid' en kant en klare meningen, op een manier dat je af en toe dacht van 'ben nou gewoon even stil'. Jouw eerste regel rept al over 'stille getuige'. Een verademing. En voor de rest wordt het alleen maar sterker, in die zin dat het bij mijn gevoel past dat je de dingen alleen maar kunt verbeteren, door het bij jezelf te zoeken. De oplossing ligt niet bij 'de ander' maar bij jezelf. Soms 'schreeuwend', soms 'drijvend'. Maar wel in liefde en in waarheid, elke dag weer. Jouw gedicht zit vol met hoop

Geplaatst door geert op 5-5-2009 om 00:00 uur
Reactie van Jack:
Dank voor de mooie woorden!

Hmmz Jack, last van een spammer? Mooi geschreven gedicht, deed me om een of andere reden 'n beetje denken aan het nummer "De zwarte plak", waarom weet ik niet. T is natuurlijk verschrikkelijk wat er gebeurd is in Apeldoorn, en ik denk dat het ook moeilijk samen te vatten is in woorden, dat kon zelfs onze koningin niet... Groetjes, Ivo ps. Jack, de eerste Limburgse asperges al mogen proeven? Tip: langs de Deurnseweg, vanuit Ysselsteyn naar Deurne, rechterkant na 300 meter, beste asperges die je kunt krijgen ;-)

Geplaatst door Ivo op 2-5-2009 om 23:07 uur

"Laat de liefde zegevieren..." Hield iedereen zich aan deze 4 woorden, wat zouden we in een mooie wereld leven. Waarom is het voor zoveel mensen zo moeilijk? Ik ben een beetje stil van dit Monument, prachtig, dankjewel. Groetjes,

Geplaatst door Trudy op 2-5-2009 om 11:19 uur

Jack, wat een mooi gedicht weer. Het is wel erg dat er steeds weer "rampen" gebeuren die we moeten herdenken. Wel een mooi gebaar om rekening te houden met het gebeuren in Apeldoorn. We staan weer machteloos met z'n allen. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 2-5-2009 om 09:08 uur

Leuk interview in Muziek.nl! Ha ha, Celine Dion moest eens weten. Check op you tube haar duet met Barbara Streisand... dan heb je er 2 voor de prijs van 1... Veel plezier bij James Last!

Geplaatst door Wendy op 29-4-2009 om 14:40 uur

Jack, wat een mooi (aangepast) lied voor Koning Jan, een man die dit zeker verdient. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 26-4-2009 om 20:11 uur

Jack, het zijn weer mooie teksten over het Pinkpopparadijs en de versie van Koning Jan! Bepaalde liedjes lenen zich er goed voor om om te zetten voor een andere tekst. Die liedjes zijn al half geschreven voor een ander persoon. Nog even voor Kees en Elly: ik was gisteren bij G Reinders. Kennen jullie het nummer "dun drdje"? Veel sterkte voor jullie en je familie. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 26-4-2009 om 15:28 uur

Jack, ik wil je bedanken voor al jouw werk waarin Aletta en ik heel veel steun hebben gevonden voor het verwerken van het dubbele verlies van haar vader en 4 weken later haar oma, vorige maand. Vorige week durfden we voor het eerst weer eens wat te genieten, en zijn we in Purmerend geweest. Alleen het nummer "De neus umhoeg" was even moeilijk voor ons, maar alle nummers eromheen en jullie aanwezigheid hebben dat mooi verzacht. Veel enthousiasme van jullie, schitterende playlist, knus zaaltje, en de emotionele geladenheid bij ons, maakten het een hele fijne avond. Bedankt.

Geplaatst door Ren op 23-4-2009 om 06:40 uur

Kees, Vorige maand is mijn vader overleden. Dit is een groot gemis, en maakte dat ik mij heel leeg voelde. De muziek geeft mij veel troost in moeilijke tijden. Gelukkig is Jack er, die het leed, door zijn muziek, wat draaglijker kan maken in moeilijke tijden. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd om dit verlies te verwerken. Jack, bedankt voor het delen van jouw talent. Aletta

Geplaatst door Aletta op 22-4-2009 om 00:40 uur

Kees en Elly, ook vanuit de Hei heel veel sterkte... Ikzelf kan bij zo'n jong verlies ook niet echt een nummer plaatsen, wat van toepassing zou zijn... Toevallig hoor ik nu net Hald mich es vas van Neet oet Lottum op de radio... Niet dat dat 'n goed nummer is voor deze situatie, maar ik denk dat in deze situatie niks cht goed is... STERKTE!

Geplaatst door Ivo op 20-4-2009 om 20:45 uur

Roosbeef 'de Boerderij'. Hoe het anders kan gaan met een dorp. Laat het dorp, een dorp blijven. Daar kun je de drie R's nog vinden. Rust, Regelmaat en Reinheid. Maar let wel op de houdbaarheidsdatum van de melk. Die wordt nog weleens overschreden. Wat dan weer een hoop gelach oplevert aan de toog van de plaatselijke kroeg. Zo'n dorp ligt ergens in Zeeland!

Geplaatst door Wendy op 20-4-2009 om 15:46 uur

Voor Kees en Elly, Station America is prachtig.....bij dit verdriet schieten schieten woorden toch tekort.... Liefs en sterkte, Astrid, mama van 3

Geplaatst door Astrid op 19-4-2009 om 22:45 uur

Jack, Ik heb ze allemaal geluisterd, maar ik vind de goede tekst niet. Vlinder, Proat mit meej, licht op de lakes, Blieve loepe, Twieje wurd, kleine man, vader, d'n Duvel is los, Altied op zeuk, Werme rgen, Merge wuurd 't bter. Station America heeft ook niet de goede woorden, maar helpt wel. Het kleinkind van mijn broer, het zoontje van mijn petekind is overleden. 5 weken oud. Dat is niet te beschrijven wat een verdriet. Groetjes, Kees.

Geplaatst door Kees en Elly op 19-4-2009 om 22:25 uur
Reactie van Jack:
Sterkte.

Hey Jack, Erg leuk interview op de RH site, prettig om te lezen. Jouw eerste muziekervaring doet me ook terugdenken, naar het moment dat de CD Vandaag uitkwam. Dat wij ons met het gezin klaarmaakte voor onze (toendertijd) jaarlijks terugkerende vakantie naar Den Helder... Maar eerst nog even naar de cd winkel (ik geloof toen ook al VanLeest in Venray), want Rowwen Hze had een nieuwe cd... Veel verder op die cd als Heilige Anthonius zijn we tijdens die rit niet gekomen, die heeft van uuuh Boxmeer tot Hoorn op de repeat gestaan, haha... Zo zie je dat 'n interview zomaar herrinneringen naar boven vist, die je dan toch weer met de halve wereld wilt delen via het internet ;-) Trouwens, ook een erg leuk gedicht... Dat doet me eigenlijk weer denken aan 't optreden van Flogging Molly op Pinkpop, afgelopen jaar, maar dt is weer een heel ander verhaal... Groetjes, Ivo

Geplaatst door Ivo op 19-4-2009 om 10:52 uur

Gisteravond wat kilometers gemaakt, om na enige tijd jullie te zien spelen. Had eerst wat twijfels, omdat ik hier toch anderhalf uur voor moest rijden en de zondag weer vroeg uit de veren moest. Maar zeker geen spijt. Het was het waard. Purmerend was helemaal toppie! Een prachtige setlist...niks meer aan doen. Er kwamen mooie lang niet gespeelde nummers voorbij. Goud klonk prachtig, bij november miste ik wel iets... Het optreden deed denken aan de clubtour. Zou leuk zijn als de clubtour een vervolg zou krijgen. Ik heb wederom genoten en energie opgedaan. Liefs Aletta

Geplaatst door Aletta op 19-4-2009 om 10:45 uur

Hoe blij ben je als je wordt gevraagd voor Pinkpop als je maanden in uitverkochte theaters hebt gestaan, legio feesttenten hebt platgespeeld en jaarlijks een driedaags uitverkocht slotconcert geeft. Heel blij. Mooi te lezen. Pinkpopparadijs moet trots zijn dat jullie er spelen!

Geplaatst door Wendy op 18-4-2009 om 22:19 uur

Hey Jack, ik betrap mezelf erop dat ik uitkijk naar je tweewekelijkse gedichten. Pinkpopparadijs is ook weer een hele mooie. Wat moet dat destijds een prachtige belevenis voor jullie geweest zijn. "Het veld stong vol en ze klapten allemoal....." Destijds was ik nog niet zo bezig met RH, dat kwam na jullie optreden op de Uitmarkt in Amsterdam met Flaco en Karin, wat een feest! Sindsdien heb ik het zwaar te pakken. Prettig weekend!

Geplaatst door Trudy op 18-4-2009 om 13:13 uur

Niet bedoeld om te 'vissen' maar komt er een vervolg op Saus? Of gaan jullie daarover vissen? Nou ja, laat mij maar achter het net vissen...Visze!

Geplaatst door Wendy op 16-4-2009 om 11:34 uur

Beste Jack, even twee onbescheiden vragen: 1) Komt er ooit nog een reproductie van: De Peel 2004 Acryl op linnen 80x80 cm? Het is mijn persoonlijke favoriet van al je schilderijen. Ik heb zelfs ooit nog een poging gedaan het origineel in mijn bezit te krijgen. 2) The unforgettable fire? Betekent dit dat de RH-nummers nu ook al in het Engels vertaalt? Ik ben dorstig naar opnamen en teksten ;) Groeten en alle goeds, Tim

Geplaatst door Tim op 15-4-2009 om 16:03 uur
Reactie van Jack:
Nee hoor, we gaan naar Ierland om te vissen, niet om muziek te maken. Het enige Engelstalige wat er binnenkort van RH te horen is staat vanaf 5 mei op de nieuwe Heideroosjes CD, en wel het nummer; Time is tickin' away. Ik zal de 'schilderij vraag' even in het achterhoofd houden.

Lijkt me leuk, een expositie met "wolken van schilderijen". We laten ons verrassen. We komen zeker kijken. Onze wolken boven Ierland zijn ook nog steeds erg mooi. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 14-4-2009 om 19:34 uur

Hey Jack... Na een wild weekendje Paaspop hier achter de PC weer tot bezinning komen... Uitkijkend over mn raam, over wat men de Peel noemt, zie ik een vriendelijk zonnetje. Gisterenmiddag stond mijn humeur echt op onweer... Aangekomen bij de ingang van Paaspop werd mij verteld dat mijn Limburgse vlag niet mee naar binnen mocht. Chauvinisme en Provocatie waren ten strengste verboden op Paaspop, aldus de security... Echter, zei deze beste man er achteraan, had ik een Brabantse of Zeeuwse vlag bij me gehad, was het geen enkel probleem geweest... Als onweerswolken boven Ierland, stond ik te koken, en nog n verkeerd woord, had de bliksem op deze beste man losgelaten, maar er was niks aan te doen, de vlag moest terug naar de camping... Maar, 's avonds werd alles weer goed gemaakt, top-optreden in de wei van Schijndel... Enne, wij Limburgers mogen bst een beetje chauvinistisch zijn, ook als we in Brabant zijn... Groetjes uut de Hei

Geplaatst door Ivo op 13-4-2009 om 13:42 uur

Hiya Jack, Bedankt voor je leuke reactie.. Zou je me alsjeblieft op de hoogte willen houden van waar en wanneer jullie in Ierland spelen? Dat mag ik niet missen natuurlijk! Het zou super te gek zijn als ik jullie hier in Ierland ontmoet! Oh, en nog een klein vraagje, hoe en waar kan ik die solo cd van je kopen? Bedankt Jack and see you on 'the Emerald Isle'! Ronald

Geplaatst door Ronald van Dijk op 13-4-2009 om 01:13 uur

Hiya Jack! Bij deze wil en kan ik je niet genoeg bedanken voor al je ongelooflijke mooie gedichten en muziek. Ik woon 5 jaar in Ierland, (Galway) en geloof me, bijna dagelijks staat er wel een rowwen heze cd-tje te draaien bij mij thuis. Ik mag dan wel uit Friesland komen en in Ierland wonen. Dat Peelse Limburgs doet me errug goed! Helemaal met jou teksten. Vanavond je mooie gedichten gelezen, tranen in mijn ogen, echt, zo mooi en zo herkenbaar ook. Jack je bent een ware held! Ik hoop je te zien op jullie slotconcert in America..! Bedankt voor alles, Ronald

Geplaatst door Ronald van Dijk op 11-4-2009 om 01:24 uur
Voor meer informatie kijk op Held!
Reactie van Jack:
Thanks. Ik oktober komen we weer jouw kant op! Niet helemaal tot de westkust maar alla. Dan wordt; 'De peel in brand' weer 'The unforgettable fire'.

Hoi Jack, Het was een mooie avond in Sambeek, vrijdag. Soms vallen alle stukjes van een leven even in elkaar. Mooie site ook, trouwens. Muziek, taal, kunst, ik ben daar ook graag mee bezig. Meestal kan ik alleen de manier en de tijd maar half vinden. Hoe bijzonder is het om dat al allemaal te hebben? Wat ik soms wel in zijn geheel weet te vinden, is Veolia-treinstel 353, s morgens. Met een vertrouwde lach op beide flanken. Stiekem word ik daar altijd heel blij van. Misschien moet ik dr maar gewoon van genieten. Hoe dan ook, bedankt voor een herinnering om energie uit te putten! Esra

Geplaatst door Esra op 8-4-2009 om 18:17 uur