De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 34 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Optreden KT Tunstall Pinkpop 2008. Ze speelde op een Gretsch White Falcon! Uitgeleend? Zorg dat je hem terug hebt voor 31 mei!

Geplaatst door Wendy op 8-5-2009 om 21:34 uur

Hallo Jack, Afgelopen week was ik in Horst en vanuit daar ben ik op de fiets naar America gegaan.Voor mij was dit heel bijzonder, drie jaar geleden heb ik een hersenbloeding gehad en na een moeizaam herstel kan ik nu weer bijna alles doen.Jouw texten hebben mij door vele moeilkijke momenten geholpen.De afgelopen twee jaar was ik niet in staat om de buiten en pop concerten bij te wonen. Wel ben ik diverse keren naar de SAUS geweest. Nu het weer wat beter gaat met mijn gezondheid kan ik op 5 juni eindelijk weer een pop concert van jullie bijwonen. Voor mij is dat een afsluiting van een nare periode in mijn leven. Toen ik door jullie dorp fietste vielen alle puzzel stukjes op zijn plaats en kregen jou texten nog meer betekenis voor me. Ik wil je daarvoor danken want jullie muziek was en is een enorme steun voor me. Bedankt en tot 5 juni in Horst. Remco Zwart.

Geplaatst door Remco Zwart op 7-5-2009 om 22:07 uur

Lieve Jack wat is het toch wer een mooie side geworden ik ben laatst weer bij een van jullie theater shows geweest de collums uit de krant heb ik ingeplakt ik verzamel namelijk alles wat met jullie te maken heeft Gr aan de andere van Isabelle je grotste fan

Geplaatst door Isabelle op 5-5-2009 om 19:08 uur

Bij het lezen van jouw gedicht 'monument' kreeg ik sinds dagen weer een goed gevoel. Na de toestanden in Apeldoorn en alle 'ophef' in het nieuws en in de kranten. Vanaf die donderdag was het een en al 'deskundigheid' en kant en klare meningen, op een manier dat je af en toe dacht van 'ben nou gewoon even stil'. Jouw eerste regel rept al over 'stille getuige'. Een verademing. En voor de rest wordt het alleen maar sterker, in die zin dat het bij mijn gevoel past dat je de dingen alleen maar kunt verbeteren, door het bij jezelf te zoeken. De oplossing ligt niet bij 'de ander' maar bij jezelf. Soms 'schreeuwend', soms 'drijvend'. Maar wel in liefde en in waarheid, elke dag weer. Jouw gedicht zit vol met hoop

Geplaatst door geert op 5-5-2009 om 00:00 uur
Reactie van Jack:
Dank voor de mooie woorden!

Hmmz Jack, last van een spammer? Mooi geschreven gedicht, deed me om een of andere reden 'n beetje denken aan het nummer "De zwarte plak", waarom weet ik niet. T is natuurlijk verschrikkelijk wat er gebeurd is in Apeldoorn, en ik denk dat het ook moeilijk samen te vatten is in woorden, dat kon zelfs onze koningin niet... Groetjes, Ivo ps. Jack, de eerste Limburgse asperges al mogen proeven? Tip: langs de Deurnseweg, vanuit Ysselsteyn naar Deurne, rechterkant na 300 meter, beste asperges die je kunt krijgen ;-)

Geplaatst door Ivo op 2-5-2009 om 23:07 uur

"Laat de liefde zegevieren..." Hield iedereen zich aan deze 4 woorden, wat zouden we in een mooie wereld leven. Waarom is het voor zoveel mensen zo moeilijk? Ik ben een beetje stil van dit Monument, prachtig, dankjewel. Groetjes,

Geplaatst door Trudy op 2-5-2009 om 11:19 uur

Jack, wat een mooi gedicht weer. Het is wel erg dat er steeds weer "rampen" gebeuren die we moeten herdenken. Wel een mooi gebaar om rekening te houden met het gebeuren in Apeldoorn. We staan weer machteloos met z'n allen. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 2-5-2009 om 09:08 uur

Leuk interview in Muziek.nl! Ha ha, Celine Dion moest eens weten. Check op you tube haar duet met Barbara Streisand... dan heb je er 2 voor de prijs van 1... Veel plezier bij James Last!

Geplaatst door Wendy op 29-4-2009 om 14:40 uur

Jack, wat een mooi (aangepast) lied voor Koning Jan, een man die dit zeker verdient. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 26-4-2009 om 20:11 uur

Jack, het zijn weer mooie teksten over het Pinkpopparadijs en de versie van Koning Jan! Bepaalde liedjes lenen zich er goed voor om om te zetten voor een andere tekst. Die liedjes zijn al half geschreven voor een ander persoon. Nog even voor Kees en Elly: ik was gisteren bij Gé Reinders. Kennen jullie het nummer "dun dräödje"? Veel sterkte voor jullie en je familie. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 26-4-2009 om 15:28 uur

Jack, ik wil je bedanken voor al jouw werk waarin Aletta en ik heel veel steun hebben gevonden voor het verwerken van het dubbele verlies van haar vader en 4 weken later haar oma, vorige maand. Vorige week durfden we voor het eerst weer eens wat te genieten, en zijn we in Purmerend geweest. Alleen het nummer "De neus umhoeg" was even moeilijk voor ons, maar alle nummers eromheen en jullie aanwezigheid hebben dat mooi verzacht. Veel enthousiasme van jullie, schitterende playlist, knus zaaltje, en de emotionele geladenheid bij ons, maakten het een hele fijne avond. Bedankt.

Geplaatst door René op 23-4-2009 om 06:40 uur

Kees, Vorige maand is mijn vader overleden. Dit is een groot gemis, en maakte dat ik mij heel leeg voelde. De muziek geeft mij veel troost in moeilijke tijden. Gelukkig is Jack er, die het leed, door zijn muziek, wat draaglijker kan maken in moeilijke tijden. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd om dit verlies te verwerken. Jack, bedankt voor het delen van jouw talent. Aletta

Geplaatst door Aletta op 22-4-2009 om 00:40 uur

Kees en Elly, ook vanuit de Hei heel veel sterkte... Ikzelf kan bij zo'n jong verlies ook niet echt een nummer plaatsen, wat van toepassing zou zijn... Toevallig hoor ik nu net Hald mich es vas van Neet oet Lottum op de radio... Niet dat dat 'n goed nummer is voor deze situatie, maar ik denk dat in deze situatie niks écht goed is... STERKTE!

Geplaatst door Ivo op 20-4-2009 om 20:45 uur

Roosbeef 'de Boerderij'. Hoe het anders kan gaan met een dorp. Laat het dorp, een dorp blijven. Daar kun je de drie R's nog vinden. Rust, Regelmaat en Reinheid. Maar let wel op de houdbaarheidsdatum van de melk. Die wordt nog weleens overschreden. Wat dan weer een hoop gelach oplevert aan de toog van de plaatselijke kroeg. Zo'n dorp ligt ergens in Zeeland!

Geplaatst door Wendy op 20-4-2009 om 15:46 uur

Voor Kees en Elly, Station America is prachtig.....bij dit verdriet schieten schieten woorden toch tekort.... Liefs en sterkte, Astrid, mama van 3

Geplaatst door Astrid op 19-4-2009 om 22:45 uur

Jack, Ik heb ze allemaal geluisterd, maar ik vind de goede tekst niet. Vlinder, Proat mit meej, licht op de lakes, Blieve loepe, Twieje wurd, kleine man, vader, d'n Duvel is los, Altied op zeuk, Werme règen, Merge wuurd 't bèter. Station America heeft ook niet de goede woorden, maar helpt wel. Het kleinkind van mijn broer, het zoontje van mijn petekind is overleden. 5 weken oud. Dat is niet te beschrijven wat een verdriet. Groetjes, Kees.

Geplaatst door Kees en Elly op 19-4-2009 om 22:25 uur
Reactie van Jack:
Sterkte.

Hey Jack, Erg leuk interview op de RH site, prettig om te lezen. Jouw eerste muziekervaring doet me ook terugdenken, naar het moment dat de CD Vandaag uitkwam. Dat wij ons met het gezin klaarmaakte voor onze (toendertijd) jaarlijks terugkerende vakantie naar Den Helder... Maar eerst nog even naar de cd winkel (ik geloof toen ook al VanLeest in Venray), want Rowwen Hèze had een nieuwe cd... Veel verder op die cd als Heilige Anthonius zijn we tijdens die rit niet gekomen, die heeft van uuuh Boxmeer tot Hoorn op de repeat gestaan, haha... Zo zie je dat 'n interview zomaar herrinneringen naar boven vist, die je dan toch weer met de halve wereld wilt delen via het internet ;-) Trouwens, ook een erg leuk gedicht... Dat doet me eigenlijk weer denken aan 't optreden van Flogging Molly op Pinkpop, afgelopen jaar, maar dát is weer een heel ander verhaal... Groetjes, Ivo

Geplaatst door Ivo op 19-4-2009 om 10:52 uur

Gisteravond wat kilometers gemaakt, om na enige tijd jullie te zien spelen. Had eerst wat twijfels, omdat ik hier toch anderhalf uur voor moest rijden en de zondag weer vroeg uit de veren moest. Maar zeker geen spijt. Het was het waard. Purmerend was helemaal toppie! Een prachtige setlist...niks meer aan doen. Er kwamen mooie lang niet gespeelde nummers voorbij. Goud klonk prachtig, bij november miste ik wel iets... Het optreden deed denken aan de clubtour. Zou leuk zijn als de clubtour een vervolg zou krijgen. Ik heb wederom genoten en energie opgedaan. Liefs Aletta

Geplaatst door Aletta op 19-4-2009 om 10:45 uur

Hoe blij ben je als je wordt gevraagd voor Pinkpop als je maanden in uitverkochte theaters hebt gestaan, legio feesttenten hebt platgespeeld en jaarlijks een driedaags uitverkocht slotconcert geeft. Heel blij. Mooi te lezen. Pinkpopparadijs moet trots zijn dat jullie er spelen!

Geplaatst door Wendy op 18-4-2009 om 22:19 uur

Hey Jack, ik betrap mezelf erop dat ik uitkijk naar je tweewekelijkse gedichten. Pinkpopparadijs is ook weer een hele mooie. Wat moet dat destijds een prachtige belevenis voor jullie geweest zijn. "Het veld stong vol en ze klapten allemoal....." Destijds was ik nog niet zo bezig met RH, dat kwam na jullie optreden op de Uitmarkt in Amsterdam met Flaco en Karin, wat een feest! Sindsdien heb ik het zwaar te pakken. Prettig weekend!

Geplaatst door Trudy op 18-4-2009 om 13:13 uur

Niet bedoeld om te 'vissen' maar komt er een vervolg op Saus? Of gaan jullie daarover vissen? Nou ja, laat mij maar achter het net vissen...Visze!

Geplaatst door Wendy op 16-4-2009 om 11:34 uur

Beste Jack, even twee onbescheiden vragen: 1) Komt er ooit nog een reproductie van: De Peel 2004 Acryl op linnen 80x80 cm? Het is mijn persoonlijke favoriet van al je schilderijen. Ik heb zelfs ooit nog een poging gedaan het origineel in mijn bezit te krijgen. 2) The unforgettable fire? Betekent dit dat de RH-nummers nu ook al in het Engels vertaalt? Ik ben dorstig naar opnamen en teksten ;) Groeten en alle goeds, Tim

Geplaatst door Tim op 15-4-2009 om 16:03 uur
Reactie van Jack:
Nee hoor, we gaan naar Ierland om te vissen, niet om muziek te maken. Het enige Engelstalige wat er binnenkort van RH te horen is staat vanaf 5 mei op de nieuwe Heideroosjes CD, en wel het nummer; Time is tickin' away. Ik zal de 'schilderij vraag' even in het achterhoofd houden.

Lijkt me leuk, een expositie met "wolken van schilderijen". We laten ons verrassen. We komen zeker kijken. Onze wolken boven Ierland zijn ook nog steeds erg mooi. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 14-4-2009 om 19:34 uur

Hey Jack... Na een wild weekendje Paaspop hier achter de PC weer tot bezinning komen... Uitkijkend over mn raam, over wat men de Peel noemt, zie ik een vriendelijk zonnetje. Gisterenmiddag stond mijn humeur echt op onweer... Aangekomen bij de ingang van Paaspop werd mij verteld dat mijn Limburgse vlag niet mee naar binnen mocht. Chauvinisme en Provocatie waren ten strengste verboden op Paaspop, aldus de security... Echter, zei deze beste man er achteraan, had ik een Brabantse of Zeeuwse vlag bij me gehad, was het geen enkel probleem geweest... Als onweerswolken boven Ierland, stond ik te koken, en nog één verkeerd woord, had de bliksem op deze beste man losgelaten, maar er was niks aan te doen, de vlag moest terug naar de camping... Maar, 's avonds werd alles weer goed gemaakt, top-optreden in de wei van Schijndel... Enne, wij Limburgers mogen bést een beetje chauvinistisch zijn, ook als we in Brabant zijn... Groetjes uut de Hei

Geplaatst door Ivo op 13-4-2009 om 13:42 uur

Hiya Jack, Bedankt voor je leuke reactie.. Zou je me alsjeblieft op de hoogte willen houden van waar en wanneer jullie in Ierland spelen? Dat mag ik niet missen natuurlijk! Het zou super te gek zijn als ik jullie hier in Ierland ontmoet! Oh, en nog een klein vraagje, hoe en waar kan ik die solo cd van je kopen? Bedankt Jack and see you on 'the Emerald Isle'! Ronald

Geplaatst door Ronald van Dijk op 13-4-2009 om 01:13 uur

Hiya Jack! Bij deze wil en kan ik je niet genoeg bedanken voor al je ongelooflijke mooie gedichten en muziek. Ik woon 5 jaar in Ierland, (Galway) en geloof me, bijna dagelijks staat er wel een rowwen heze cd-tje te draaien bij mij thuis. Ik mag dan wel uit Friesland komen en in Ierland wonen. Dat Peelse Limburgs doet me errug goed! Helemaal met jou teksten. Vanavond je mooie gedichten gelezen, tranen in mijn ogen, echt, zo mooi en zo herkenbaar ook. Jack je bent een ware held! Ik hoop je te zien op jullie slotconcert in America..! Bedankt voor alles, Ronald

Geplaatst door Ronald van Dijk op 11-4-2009 om 01:24 uur
Voor meer informatie kijk op Held!
Reactie van Jack:
Thanks. Ik oktober komen we weer jouw kant op! Niet helemaal tot de westkust maar alla. Dan wordt; 'De peel in brand' weer 'The unforgettable fire'.

Hoi Jack, Het was een mooie avond in Sambeek, vrijdag. Soms vallen alle stukjes van een leven even in elkaar. Mooie site ook, trouwens. Muziek, taal, kunst, ik ben daar ook graag mee bezig. Meestal kan ik alleen de manier en de tijd maar half vinden. Hoe bijzonder is het om dat al allemaal te hebben? Wat ik soms wel in zijn geheel weet te vinden, is Veolia-treinstel 353, ’s morgens. Met een vertrouwde lach op beide flanken. Stiekem word ik daar altijd heel blij van. Misschien moet ik dáár maar gewoon van genieten. Hoe dan ook, bedankt voor een herinnering om energie uit te putten! Esra

Geplaatst door Esra op 8-4-2009 om 18:17 uur

Pinkpop! Ge-wel-dig! Ga je weer proberen wat jullie daar eerder deden? Als je zegt wat jullie laatste nummer wordt, oefen ik alvast op het refrein.

Geplaatst door Wendy op 8-4-2009 om 09:41 uur

Hoi Jack,ik lees net dat ook Kyteman op de zelfde dag als jullie op PP staan,dan zal ik me als Utrechter nog meer thuis voelen in het geweldige Limburg,ik snap dat hij niet zo hoog van de DOM toren zal blazen als in Utrecht samen met het carillon,maar ook in het zuiden zal sorry best prachtig klinken,ik verheug me nu al op hun en julllie s fantastische optredens. Nogmaals groeten Theo B

Geplaatst door Theo B op 7-4-2009 om 19:24 uur

Pinkpop? Moet ik daar ooit een keer ook bij geweest zijn? Lijkt me wel. Dus PP ,Beusichem,en een heel snelle,k weet alleen nog niet waar. T is allemaal al weer veel te lang geleden,k ga een inhaalslag maken ,denk ik,ben wel weer toe aan wat mooie momenten. Jack, groeten Theo.

Geplaatst door Theo B op 7-4-2009 om 18:59 uur

Wat een rust straalt Lente in Limburg uit. Wat een contrast met de dagelijkse hectiek. Mooi.

Geplaatst door Wendy op 4-4-2009 om 17:27 uur

Mooi gedicht over de mooiste tijd van het jaar! Ik zie de boottocht van Afferden naar Blitterswijck zo weer voor me. En toen genieten van de asperges bij Tante Jet. Is het gedicht van "de verliefde asperge" nog aangekomen? Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 4-4-2009 om 15:44 uur

Zoals het Lente is in Limburg, is het ook Lente in Zeeland. Jouw gedicht roept bij mij meteen mijn dagelijkse fietstocht langs het kanaal op, misschien wel het mooiste moment van de dag. Het stille water, de boot die wacht op de brugwachter, een drogende aalscholver, meeuwen op zoek naar iets eetbaars, andere vogeltjes druk met elkaar, de opkomende zon, de geur van lentebloesem. Leve de Lente, waar dan ook! Groetjes,

Geplaatst door Trudy op 4-4-2009 om 14:14 uur

Schrijf hier je bericht... Aan de schriever van Herberg de Troost, den zich oetslooft veur de Limburgse kroost..... met zang en dans in woord en gedachte, dae taal gebroek waor vuul vaan os op zitte te wachte... rech oet ut hart, aope en bloët, bis dich enne werdevolle provinciegenoët.... "idder zien ding", maar dich hes vuul kwaliteite...... Waat schoën det weej dao allemaol vaan meuge weite!

Geplaatst door Toos Geelen van Lipzig op 4-4-2009 om 11:22 uur

Hey Jack, Mooie gitaar in Sambeek, maagdelijk wit, alsof deze voor de 1e keer bespeeld werd, spreken we hier over de gitaar die ook is gebruikt bij Pauw en Witteman? Leuke setlist, leuke verrassingen! Maar begrepen we het nou goed? Mogen we tegenwoordig verzoekjes indienen? Dan zou het wel ontzettend gaaf zijn als er weer eens Loep nar d'n tap toe over n festivalterrein brult (Paaspop? ;-))... En wat betreft mn kiezen... Tsjah, de opening van de poptour wou ik toch écht niet missen, we overleven het wel, haha! Tot in Schijndel! Ivo PS. Het liedje opdragen aan Guus, top, geen woorden voor...

Geplaatst door Ivo op 4-4-2009 om 11:03 uur

Jack, weer een heel mooie column. Met herkenbare zinnen van jou. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 4-4-2009 om 09:47 uur
Reactie van Jack:
Dank je wel. Zag ik het gisteravond trouwens goed dat Kees meer zon heeft gezien als alleen die van De Lente in Limburg?

De columns die je schrijft voor De Limburger, komen die ook op deze site te staan?

Geplaatst door Wendy op 1-4-2009 om 11:51 uur
Reactie van Jack:
Ja hoor, de eerste staat er al op, Herberg de Troost. Komende zaterdag de 2e.

Krijg ineens een raar voorgevoel dat mijn kaakchirurg Sneijder heet ;-)

Geplaatst door Ivo op 30-3-2009 om 22:56 uur

Hey Jack, nou ben ik al niet zo'n typer wat dat betreft, maar ik wou je via deze weg nog een keer bedanken voor een mooie avond in Nijverdal!!! En aangezien het nieuwe poptour seizoen er aan komt, succes daarmee en tot in Sambeek... Al dan niet, is de ondergetekende dan zwaar aangepakt (dinsdag naar de kaakchirurg, ze zeggen dat van je af schrijven helpt, ik doe t bij iedereen die ik ken, helpt nog steeds niet, haha). Tot vrijdag, Groetjes uut de Hei, 'n hele stille Hei de komende dagen ;-)

Geplaatst door Ivo op 29-3-2009 om 22:04 uur
Reactie van Jack:
Nou, ik heb veel van me afgeschreven, maar mijn angst voor de tandarts....Nou had ik vroeger ook 'n tandarts met een bijzondere achternaam; 'Vulllinghs', dus dat hielp ook al niet echt.

wat een mooi gedicht van klompendans, ik kreeg er kippenvel van. ik geloof dat ik kan begrijpen hoe die boom zich gevoeld heeft. heb ook net een moeilijk periode achter de rug die gelukkig goed is afgelopen. ik wil je ook even laten weten dat het heel goed gaat met m'n paard. zit inmiddels in de klasse M2 als het zo ver is voor een kur op muziek is dan het aanbod nog geldig? (vraag die ik gesteld heb tijdens het balkon van limburg). ik hoop binnen een jaar in de Z1 te zitten en dan mag ik kur rijden. het lijkt mij een geweldige uitdaging groetjes uit someren-eind

Geplaatst door sandra sukel op 29-3-2009 om 13:47 uur

Want als ik Rowwen Hèze bier drink, pak ik Haegens of Theo, mar dan hiel koel, 'n Rongen, noadat we zonge, aan 't slot 'n lekkere Poels. Tren die smakt good beej 't eate en Flipse past beej elk doel! Mar als ik wat speciaals te viere heb, dan drinke we Champoels! Jack, heej smaakte heerlijk! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 27-3-2009 om 23:40 uur

rijmen en dichten zonder z,n hemd op te lichten. ook dat gaat onze maestro goed af . heerlijk om te lezen groetuuuuuuh !!! dree

Geplaatst door andre op 22-3-2009 om 15:34 uur

"Wij worstelden en kwamen boven" een heel klein stukje Zeeuws in een gedicht over een Limburgse herberg. Was ik herbergierster van de Troost, wat zou ik hier blij mee zijn zeg. Groetjes uit zonnig Vlissingen

Geplaatst door Trudy op 22-3-2009 om 11:13 uur

Jack, wat een mooi gedicht over jullie herberg. Maar goed dat jullie huis zo mooi is opgeknapt en je daar zo van kunt genieten. Dat kun je van herberg de Troost in Heibloem niet zeggen. Bedankt, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 22-3-2009 om 09:44 uur

Hoi Jack, mooi gedicht! Ook al wonen we niet meer in Limburg, kunnen we toch meegenieten van al dat moois. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 21-3-2009 om 18:22 uur

Hoi Jack, leuk dat je een column gaat schrijven in de Limburger. We klijken er naar uit. Je schrijft zo leuk en mooi over gewone dingen die we allemaal kennen. Succes er mee. We verheugen ons op Sambeek. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 20-3-2009 om 17:07 uur
Reactie van Jack:
Ik heb hem net bij de baas ingeleverd. Als het goed is staat hij er morgen in!

Tekst voor je reactie gelezen. Ook erna. Het enige antwoord dat ik je erop kan geven is een “Ja”. Zo een met een bevestigende glimlach. Is dat voldoende?

Geplaatst door Lena op 18-3-2009 om 00:56 uur

Saus van het Zuiden, gespeeld in noord Overweldigend en mooi, maar het is niet zoals het hoort Rotterdam, daar op mijn geliefde Zuid ligt een stukje heilige grond Zonder er te spelen, kan 25 jaar niet worden afgerond Uw “grote waarheid” of “kleine leugen” De geschiedenis is geschreven en men zal zich verheugen Op het volgende hoofdstuk waarin Rowwen Heze heerst over Hollands verheven veld Wat daar zal gebeuren, zal nog lange tijd worden naverteld Spelen in noord dat is toereikend tot nu Prachtige man open uw ogen en zie: De Kuip wacht op U

Geplaatst door Lena op 15-3-2009 om 16:30 uur
Reactie van Jack:
Zie: De Tekst, Columns, 'Het regent in Rotterdam'.

Jack, vanaf februari zit ik voor een half jaar in China. Als je hier als westerling rondloopt, dan krijg je alle aandacht. Mensen kijken je aan, willen met je praten, willen je kennen en willen je telefoonnummer. Je voelt jezelf hier een echte beroemdheid. Als bekende muzikant moet jij dat gevoel ook kennen. Ik vind het knap dat jij daar heel goed mee om kan gaan. Ik doe mijn best om Rowwen Heze hier bekend te maken. Dus als jullie nog eens ooit doorbreken in China, dan weten jullie hoe het komt ;) Gr uit China, Jan (houtsplinters)

Geplaatst door Jan op 14-3-2009 om 14:56 uur
Voor meer informatie kijk op www.houtsplinter.tv

Meneer Jack, je schrijft zulke mooie teksten. Mijn dochter van inmiddels vier wilde maar niet echt praten, zingen deed ze wel; haar eerste lied: auto, vliegtuug... Wil je ook eens (ooit, als je tijd hebt, maar meteen mag ook hoor:)) een kinderverhaal schrijven?

Geplaatst door Diana op 4-3-2009 om 22:12 uur
Reactie van Jack:
Dat lijkt deze meneer Jack best wel 'n goed plan. En dan inclusief de illustraties. Ik zal er mij er eens over gaan buigen. Dank voor de tip.