De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 33 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Jack, van harte gefeliciteert. Gr Theo B Houten

Geplaatst door Theo B op 27-6-2009 om 10:12 uur

Hoi Jack, Van harte gefeliciteerd met je 52e verjaardag vandaag. Voor mij is dat heel erg gemakkelijk te onthouden, want ik word vandaag zelf 51, dus daar zit precies 1bjar tussen. Ik hoop dat er nog vele felicitaties zullen volen. Zal toch zeker wel?

Geplaatst door Jos Meijers op 27-6-2009 om 10:00 uur

Jack, Van Harte met je verjaardag, maak er une mooie dag van, en ik zou zeggen tot vanavond!! XX Peetje

Geplaatst door Peetje op 27-6-2009 om 08:42 uur

Ha Jack,het is wel erg vroeg ,maar van harte Proficiat met je verjaardag.Helaas zingen kunnen wij vannavond niet,maar dat doen we in Zwolle wel ,volgende week en dan gelijk voor mij (3 juli). Heb je cd HAL ook besteld en krijg deze vandaag ook binnen,ben benieuwd naar de muziek die bij bij Golven hoort,wat ik een hele mooie tekst vind. Groetjes Alice en Theo Apeldoorn.Een fijne dag gewenst.Ps,weet je dat Zwolle Arnhem een afslag Apeldoorn heeft??????????.

Geplaatst door Alice en Theo op 27-6-2009 om 00:50 uur

Hahaha, ja Jack dat wou ik de 17e juni ook wel (op mijn verjaardag) maar sorry , ierland kost best veel, dus dit zit er even niet in, hahaha... Maar we zullen kijken of we morgen Anselma kunnen zingen (oh my God, give me lyrics ;-))

Geplaatst door Ivo op 26-6-2009 om 20:35 uur

Jack, wat had je graag gehad voor je verjaardag? Een taart? Een kaart? Of gewoon een volle tent in Beusichem? ;-) Tot morgen!!! Groetjes, Ivo

Geplaatst door Ivo op 26-6-2009 om 12:40 uur
Reactie van Jack:
Een muzikant wil eigenlijk maar een ding op zijn verjaardag; Bekijk filmpje

Nog steeds doet elk nummer wat ik van jullie hoor me weer hopeloos verlangen naar dat mooie uurtje op Pinkpop. Bedankt voor de geweldige show, voor mij naast Bruce zeker de beste! Gelukkig had ik als kleintje een geweldige plek om te genieten van de muziek, op de schouders! Onvergetelijk weekend.. Bedankt! (Ook mijn complimenten op wat je nog naast muziek maakt; goede inspiratiebron voor creatievelingen!)

Geplaatst door Shari Pelkmans op 24-6-2009 om 17:03 uur
Voor meer informatie kijk op sharili.deviantart.com/
Reactie van Jack:
Ik geniet ook nog steeds na van Pinkpop en van Bruce. Deze is erg mooi. Bekijk filmpje

Hoi Jack, net terug uit Ierland, zie ik dat eindelijk mijn vraag is beantwoord over "golven". Mooi dat die tekst nu ook in het rijtje erbij staat. Goed gedicht ook over de berkenboom. Je schilderij "berkenbomen" vind ik ook een van de mooiste, jammer dat daar geen reproductie van was, maar ik geniet nu van de geluksknikker. Ierland was trouwens geweldig, zeker voor herhaling vatbaar! En goed volk, die Ieren. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 21-6-2009 om 18:27 uur

Hoi Jack, jaren geleden regelmatig jullie concerten bezocht, familie woonde in Kronenberg; link was snel gelegd. Familie is jammer genoeg niet meer; bezoeken aan Limburg dientengevolge ook niet. Jullie band grotendeels uit het oog (en oor) verloren maar nooit helemaal weg. Wist allang dat jij je hart in teksten kon leggen; zit nu heel stil te kijken naar je hart in je schilderkunst........... Liefs, Mitzi uit Brabant.

Geplaatst door Mitzi op 20-6-2009 om 19:45 uur

Hoi, nou had ik de cd gekocht Saus met jullie optreden in Venray, wat trouwens echt geweldig en soms aangrijpend, ontroerend was, in de verontstelling dat de teksten erook bij zaten, grrr, nee dus. Wie kan mij aan de songteksten helpen? Marij

Geplaatst door Marij op 18-6-2009 om 15:56 uur

That's why we are going to Dublin and Limerick(by train), for the Guinness ;-)

Geplaatst door Ivo op 16-6-2009 om 12:41 uur

Haha! That's right Jack! You can't beat a good pint of stout! Cheers!

Geplaatst door Ronald van Dijk op 15-6-2009 om 19:14 uur

Hoi Jack! Terug in Ierland met een geweldige herinnering van jullie optreden in Nieuwendijk en ik kan jullie niet genoeg bedanken voor dat prachtige nummer van The Pogues! Het was het hoogtepunt van onze vakantie in Nederland. Hoop jullie weer te zien op het slotconcert. Jack, thanks a million! Ronald

Geplaatst door Ronald van Dijk op 14-6-2009 om 21:54 uur
Reactie van Jack:
Guinness!

Jack, wat een wijze les leert de Berkenboom ons! Inderdaad wees blij met wat je hebt en blijf wie je bent. Ik hoop dat jouw gedichten door heel veel mensen gelezen worden. Groetjes uit Vlissingen.

Geplaatst door Trudy op 13-6-2009 om 11:21 uur

Hey Jack, Hele mooie cover van Time is ticking away, trouwens sowieso een super dubbel cd van de Heideroosjes... Complimenten!!! Groetjes Ivo

Geplaatst door Ivo op 10-6-2009 om 20:39 uur

Hey Theo en Alice, het was inderdaad errug gezellig in Horst en Boems... Ik zie hier jullie reactie, dus denk, reageer maar even!!! Moeten we vaker doen! Groetjes vanaf de Peel, natuurlijk ook aan jou Jack...haha Ivo ow ja Theo, psje, we zullen beloven de volgende keer niet via Tienray om, naar America te rijden ;-) ppsje, Jack, ik heb gewoon aan Limburg promotion in the dark gedaan, niet doorvertellen ;-)

Geplaatst door Ivo op 7-6-2009 om 22:03 uur

Vandaag de Arnhemse stad afgestruind op zoek naar de nieuwe cd van de Heideroosjes. Overal al uitverkocht...zal moeten wachten tot volgende week. Horst was wederom een optreden om niet te vergeaten. Met mijn zoon een mooi feestje te vieren. Het was droog maar wel wat fris. Met wat dansen krijg je het vanzelf wel warm. De bijna volle moan op de achtergrond was prachtig..had graag bij Boems Jeu nog wat willen gaan drinken, maar mijn zoon was erg moe en wou naar huis. Bedankt voor een mooi begin van het weekend. x Aletta

Geplaatst door Aletta op 7-6-2009 om 19:51 uur

Schrijf hier je bericht...Hoi Jack, Misschien herinner je ons nog (Dortmund Hansi en Groesbeek) We waren afgelopen vrijdag in Horst. Geweldige avond en een mooie locatie. Voor doorgewinterde JL-fans is RH heel wat anders. We hebben jullie nu zo'n 14 maal meegemaakt en zoals vrijdag was het weer echt feest. We zij na afloop nog even naar BJ geweest maar wilden jullie niet verder storen. Hopelijk zien we elkaar weer snel. Groetjes van Alice en Theo uit Apeldoorn.

Geplaatst door Alice en Theo Poulisse op 7-6-2009 om 17:05 uur
Reactie van Jack:
Ik zwaaide nog toen jullie gingen. James Last was leuk.

Tja Jack, na lang wachten kwam hij dan toch eindelijk de avond waar ik zo lang nar had uitgekeken.Deze avond was echt hel bijzonder.Een nare periode afgesloten, en op weg nar een nieuw begin. Het optreden was zoals altijd weer geweldig!! Maar er was voor mij duidelijk meer.Het heeft wat moeite gekost,maar ik was er bij.Een van de eerste optredens waar ik bij was was in drieluik in Zaandam volgens mij was dat in 1989 nu zo'n 60 a 70 optredens verder was dit voor mij toch wel een van de mooiste,want ik weet nu weer dat ik terug ben in de mooie jaren dat ik onder ben. Ik kan nu wel dank je wel zeggen maar woorden schieten nu even te kort. Het was een avond met een lach maar ook en traan. Heel bijzonder. Ach wat kan ik nog mer zeggen als de teksten hangen hier gewoon in de lucht.

Geplaatst door remcozwart op 6-6-2009 om 01:38 uur

Ik kende maar weinig van je liedjes, tot ik Remco leerde kennnen. Veel van je teksten heb ik voor het eerst horen zingen door Remco. Op momenten dat ik ze hard nodig had. Je teksten zijn super en een goede steun. Gewoon even thanks. Groetjes Maria uit Horst

Geplaatst door maria op 4-6-2009 om 15:27 uur

Hallo Jack, ik ben weer een klein beetje terug op de wereld,want op het moment dat jullie wel of niet een beetje pinkpopkoorts ervaarden,sloeg het bij mij wel toe,nog amper hier vertoond,van de limburgse akkers,brabantse velden nu ook over de utregse landerijen.Q koorts 6 dagen lang tussen 40 en 41 graden koorts,totaal van de wereld,dus nog amper wat van jullie pinkpop meegekregen.Nu probeer ik maar naar het volgende hoofdstuk uit te kijken,Beusichem, feestje op mooie dag.Zal wel lekker onsamenhangend leesbaar zijn,maar dat heeft dit keer zijn reden.Groet Theo B en verheug me echt op jullie weioptreden de 27ste.

Geplaatst door Theo B op 4-6-2009 om 12:05 uur

Haha, heb me kostelijk vermaakt met dat filmpje, leuke ondertiteling, haha! Ondanks dat het nog pijn doet aan mn kaken, kon ik het lachen cht niet onderdrukken! Tot vrijdag, in Horst!

Geplaatst door Ivo op 3-6-2009 om 17:30 uur

Pinkpop-geschiedenis herhaalt zich... Vanaaf 1992 blieve loepe en Koning Hay wurd vanzelf Buurman. Jaloersmakend prachtig!! Moon

Geplaatst door Moon op 3-6-2009 om 14:02 uur

Top!!! die beelden op 3voor12. Wat ook top was de rust zondag morgen in America. Raar idee jullie straks op PP en ik vanuit Zaandam hier op de fiets. Toen ik door jullie mooie dorp fietste kwamen de volgende woorden in me op en die wil ik graag met idereen delen. Het dorp zo mooi en klein, In diepe stilte gehuld. Fietsend door de lege straten, Genietend van de serene rust, Fiets tegen de boom, Vogels vlinders de wind en het gevoel...... Ik raak in gesprek met een vriendelijke dame... vertel wat over mijn leven, en zij over het hare. Ik vertel haar dat ik hier fiets om het America gevoel te krijgen en dat ik al 20 jaar fan van jullie ben. Haar andwoord was: Zit wel goed bij je jij komt er wel. Hoe mooi kan een zondag morgen toch zijn? Ik weet het niet maar dit was een hele mooie. Tot vrijdag !! Thanx voor de post die ik van jullie heb gehad.

Geplaatst door remco zwart op 2-6-2009 om 10:00 uur
Reactie van Jack:
Je ziet, de teksten hangen hier gewoon in de lucht....

Beetje rare kronkel heb ik tussen de reacties geplaatst realiseer ik me nu. Het is eigenlijk een reactie op 'buurman'. Dat soort mensen kleurt de wereld!

Geplaatst door Carina op 2-6-2009 om 09:34 uur

de groene stuurlui staan op het gras van beste buurman De Wal...

Geplaatst door Carina op 1-6-2009 om 23:34 uur

Hey Jack... Prachtige opnames op 3voor12.nl, zo zijn we er toch allemaal een klein beetje bij, echt genieten! En super om een nummer van The Pogues te doen, al heb ik vaak het idee dat er maar weinig mensen dat nummer mee kunnen zingen... Trouwens, aan de beelden te zien, begon het idd te regenen toen jullie begonnen ;-) Groetjes vanaf de Hei

Geplaatst door Ivo op 1-6-2009 om 10:21 uur

Misschien dat het deze keer juist gaat regenen als jullie beginnen? hahaha... Nee joh, komt goed, wij fans zijn trots op jullie, als je dat maar weet!

Geplaatst door Ivo op 28-5-2009 om 22:07 uur

Ook vanuit de Hei erg veel succes gewenst voor komend weekend, de laatste 2 keren was ik er wel bij, dit jaar helaas niet, i.v.m. kaakoperatie (lees: daar gaan we weer, nog minder verstand ;-)). SUCCES!

Geplaatst door Ivo op 27-5-2009 om 18:45 uur
Reactie van Jack:
Met al deze goede wensen kan het al bijna niet meer stuk. En de zon gaat ook nog schijnen. Als dat maar goed gaat.

Ik wens je heeel veeel succes en plezier zondag bij pinkpop. Helaas kan ik er niet bij zijn. Zal jullie zeker op tv bewonderen. x Aletta

Geplaatst door Aletta op 27-5-2009 om 12:03 uur

Jack, Even een tipje mijnerzijds...18 september is Ray Lamontagne in het land. CU soon Aletta.

Geplaatst door Aletta op 27-5-2009 om 11:57 uur

Vanavond naar de hoogtepunten van 40 jaar Pinkpop gekeken? Zoals Jan Smeets daar echt Koning Jan zat te zijn op de troon van Solomon Bourke, geweldig! Succes zondag, maak er een feest van.

Geplaatst door Trudy op 25-5-2009 om 23:01 uur

Gisteravond een ouderwets Rowwen Heze optreden meegemaakt. De mooiste nummers kwamen voorbij. De sfeer was geweldig. Al liet het geluid wat te wensen over. Stond vanochtend op met suisende oren, maar dat heb ik er graag voor over. Nog steeds put ik veel eniergie uit jouw teksten. Was leuk weer wat bij te praten met bekenden (Rina, je komt 5 juni toch wel he..). Terwijl ik dit typ kom je op televisie bij Paul de Leeuw voorbij. Moet veel voldoening geven dat mensen baat hebben bij jullie muziek. @Ine en Jack...het lijkt mij zeker een geweldig idee als de Holland |America lijn weer verder vaart. Leuk te lezen dat Ierland bij de medefans in trek is. Wellicht kunnen jullie met Rowwen Heze een reisje Ierland organiseren ? Ook bij mij is het een van mijn dromen, om een tijdje in Ierland door te brengen. Zoals jij hierover zingt en schildert, Hmoet het wel een mooi land zijn met gemoedelijke mensen. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 24-5-2009 om 21:52 uur

Hey Jack! Prachtige verrassing net op TV, bij n van mijn favoriete programma's mt n van m'n favoriete nummers... T was echt prachtig en ik wist ook echt van niks,dat maakte het alleen maar mooier! You've really made my day!!! (Tsjah, beetje engels oefenen voor de Ierland-trip he, haha) Groetjes vanaf 't randje van de Peel

Geplaatst door Ivo op 24-5-2009 om 21:30 uur

Hoi Jack, ga je zaterdag nog het optreden van The Boss bekijken op pinkpop? Voor mij het hoogtepunt dit jaar en natuurlijk de als jullie zondag spelen. Tot Zondag in het Zuiden !!

Geplaatst door Bram op 24-5-2009 om 14:57 uur

Hoi Jack, wat zie ik? Holland America Lijn weer in beeld? Betekent dat misschien ook een vervolg op...? Ik hoop het, dat zou geweldig zijn! En van wie is nu de tekst van "golven"? Groetjes, Ine. P.S. Wij gaan over 3 weken ook voor 't eerst naar Ierland, ik ben heel benieuwd!

Geplaatst door Ine Werker op 22-5-2009 om 21:03 uur

Oeps sorry, ik zie 6 juni staan Robert, my mistake, excuse me ;-)

Geplaatst door Ivo op 22-5-2009 om 19:51 uur
Reactie van Jack:
Yep, you are right. June 6 we play at Newdike.

@ Ronald (En Jack natuurlijk ;-)) Wij gaan juist begin augustus eindelijk een keer naar Ierland toe! We beginnen simpel, met een paar daagjes Dublin en misschien nog een boottochtje over 'n rivier (The Shannon?), heb er nu al erg veel zin in! Maar tot in Horst Ronald! ;-)

Geplaatst door Ivo op 22-5-2009 om 16:54 uur

Hoi Jack! Dan eindelijk kom ik over uit Ierland om jullie concert te vieren in Nieuwendijk op 6 Juni. en je hebt geen idee hoeveel zin ik er in heb.. Kan niet wachten. Mijn vrienden uit Drachten halen me op van Eindhoven airport. Hapje eten en een biertje en dan regelrecht op die feesttent af! Ik zie je dan! Alvast bedankt! Ronald van Dijk

Geplaatst door Ronald van Dijk op 18-5-2009 om 23:23 uur

Hoi Jack, mooi gedicht. Duidelijk door een Limburger geschreven, want volgens mij zal een "Hollander" niet gauw kapotgeslagen gebruiken in deze context. Net als verstoven, wel goed Nederlands, maar ook zo'n typische Limburgse uitdrukking. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 18-5-2009 om 20:28 uur

En hoe ouder we worden hoe meer herinneringen we hebben. Geweldig dat je beelden van vroeger vastlegt in zo'n sfeervol gedicht. Had ik maar een fractie van dat talent.... Fijne zondag. Groetjes, Trudy

Geplaatst door Trudy op 17-5-2009 om 11:00 uur

Hoi jack: Hier weer even een berichtje uit het mooie Zaandam. Nog steeds geniet ik elke dag van het slotconcert van de SAUS in Zaandam. dit was de vierde keer dat ik de SAUS heb gezien. Zoals je gelezen heb in mijn reactie van twee weken geleden kom ik na drie jaar weer naar een buiten concert van jullie. Ik heb een vraag over het optreden van 5 juni in Horst. Kun jij mij vertellen of er een mogelijkheid is om een zit/staan- mogelijk is zodat ik ff rustig aan kan doen? Ik weet niet of ik het de hele avond staand volhoud i.v.m. mijn gezondheid. hoe dan ook ik kom ieder geval maar zou je mij even andwoord kunnen geven? Ik zie er in ieder geval erg naar uit het is voor mij een grote overwinning op mijzelf. Remco Zwart

Geplaatst door Remco Zwart op 15-5-2009 om 23:18 uur
Reactie van Jack:
Jouw vraag is doorgegeven aan het kantoor. Veel plezier!

Je hebt helemaal gelijk Jack, voor mijn gevoel was het meer dan genieten in Groesbeek... Heerlijk publiek, zowel vr als achter de stoeltjes... Vooral voor de mensen vr de stoeltjes die normaal niet kunnen genieten van de band zonder nat gegooid of omgeduwt te worden... Echt een super optreden!

Geplaatst door Ivo op 15-5-2009 om 15:40 uur

Hoi Jack, omdat de Rowwen Hze site er nog steeds uitligt, plaats ik hier maar even een bedankje voor gisteravond. Het was een mooi optreden in Groesbeek. En mijn complimenten voor de mooie teksten van Monument en het lied voor Guus. Klinkt goed! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 13-5-2009 om 20:41 uur
Reactie van Jack:
Was een leuk optreden in Groesbeek. Aandoenlijk om te zien hoe de mensen ondanks al hun verschillende beperkingen meegenieten. En......het optreden waar we altijd standaard met een kado naar huis gaan. Vorig jaar een nestkastje, deze keer 'n kookboek met heerlijke recepten, een schort, en wat etenswaar. En alles onder het motto; er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten (G.B. Shaw, Iers-Engelse dichter).

Unne last-minute! Tot vanoavend in Groesbeek!!! Groetjes uur de Hei

Geplaatst door Ivo op 12-5-2009 om 16:28 uur

Mooie tekst voor Guus, Jack! Het grappige was dat toen ik het nummer voor het eerst hoorde ik bij de frase 'verstoven grond' even dacht: 'dat zou Jack zo kunnen zeggen'. En nu staat het op de site dat het inderdaad uit jouw pen komt. Mooi dat je zo'n eigen stijl hebt. Deze strofe geeft daar wat mij betreft nog meer blijk van: 'De rook van fabrieken deint mee op elke zucht ik hoor het suizend wieken van een vogel op de vlucht'. Alle goeds!

Geplaatst door Tim op 11-5-2009 om 12:47 uur

Nooit geweten van de Peel, de Rowwen Heze en de anti-glim poeder. Mooi ook de beelden van jullie in den beginne. En wat blijkt? Mannen worden echt knapper naarmate ze ouder worden! Ha ha!

Geplaatst door Wendy op 11-5-2009 om 10:38 uur

Hoi Jack, RH site voor reacties ligt er weer uit. Daarom even hier. Bedankt voor zoveel positieve energie. Ok al is d'n Duvel los: in 't Roeie klied Blieve loepe nar koning Hay. En we blieve dreije mit Tuba. Bedankt voor dit moeie optreje, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 10-5-2009 om 01:42 uur

Gruss Dich, Jack. We hebben zojuist weer even zitten genieten van jullie op tv. Vele optredens hebben we bijgewoond in menig feesttent en later in het theater. We wonen niet meer in Nld. Maar we dachten dat het misschien wel eens leuk was voor jullie maar zeer zeker ook voor ons, dat jullie hier een concert zouden geven. Fanfare en feesttenten kennen ze hier ook, alleen de juiste feest stemming zoals wij die gewend zijn, met en door Rowwen Heze, is hier niet aan de orde. Wat we dan ook echt missen! Jullie kunnen ze hier misschien nog wat leren? Het allerbeste wensen we jullie, en het gaat jullie goed! Liebe Grussen, uit St. Ulrich am Pillersee (Tirol) Mirjan

Geplaatst door Mirjan van der Gouw op 9-5-2009 om 23:08 uur

Jack, volgensmij is D'n duuvel weer eens los... Ik mag, opnieuw 'n paar dagen vr een Rowwen Hze optreden naar de kaakchirurg... Alsof d'n Duuvel dr mit spult... haha! Tot in Horst...

Geplaatst door Ivo op 8-5-2009 om 23:47 uur