De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 31 van 37
Totaal aantal berichten: 1801
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 37 
 

CD besteld. Hopelijk kunnen we binnenkort de uitnoding voor de uitvoering van Herberg de Troost ontvangen. Alvast bedankt, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 12-11-2009 om 12:59 uur

Hoi Jack, Wat een aangename verrassing; weer een nieuw Poels-project. Als RH-fan, en nog meer Poels-fan natuurlijk een kunstwerk wat ik vanaf het eerste uur wil horen (en zien). Voor mij en Aletta geldt dus zo snel mogelijk: Bestel mar, bestel mar..........en dat geldt dan zeker niet alleen voor de gelimiteerde CD-box, maar zeker ook voor kaartjes voor het optreden van Herberg de Troost. Tot binnenkort

Geplaatst door Rene op 12-11-2009 om 12:33 uur

hallo jack,ik wist wel dat er ooit weer eens een nieuw project zou komen,maar toch aangenaam verrast,dat het nu al is.bedankt voor het telefoonnummer, ik heb de cd direct besteld,ben ontzettend benieuwd.vr gr theo b en wie weet tot spoedig ziens in de herberg,paradis(i)o,en of tivoli.%

Geplaatst door Theo B op 12-11-2009 om 12:22 uur

Zo, das nog eens een verrassing! Ben heel benieuwd hoe de gedichten klinken!

Geplaatst door Trudy op 12-11-2009 om 12:02 uur

Hey Jack, Wat een mooie foto in de Limburger vandaag! Ik ben benieuwd naar het album! Gr, Bart

Geplaatst door Bart Notermans op 12-11-2009 om 10:39 uur
Voor meer informatie kijk op http://www.bartnotermans.com

Hoi Jack, wat schetst mijn verbazing als ik op je site beland en het nieuws van je nieuwe CD lees... toeval??? Ik had het volgende berichtje al op een kladje geschreven, om hier te plaatsen: we zijn gisteravond naar Mondo Leone geweest in Zevenaar. Altijd leuk Leon met zijn filmpjes, spontaniteit en charme. In de pauze hebben we even met hem staan kletsen en heb ik hem gevraagd of er nog hoop was op een vervolg van HAL. Wat hem betreft is er groen licht, maar ik moest bij jou eens informeren of er al witte rook was? Je hebt het natuurlijk druk met je columns, cartoons, nieuwe CD's en het jubileumjaar, maar het zou toch geweldig zijn die twee hoofden weer bij elkaar. Al was het maar voor 1 of 2 weken per jaar. (hť, dat rijmt, dan is het toch waar?!) Ik hoop, dat het ooit weer aan is tussen jullie! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 12-11-2009 om 10:27 uur

Beste Jack, Na het beluisteren van de laatste 2 cd's en het bezoeken van pisart het volgende advies. Stop ermee, je hebt hele mooie dingen gemaakt, maar op is op.

Geplaatst door Lou maas op 12-11-2009 om 09:58 uur

Jack, wat leuk: een nieuw project. We zijn benieuwd. Waar en wanneer is de "box/cd" te koop? Hopelijk vind je snel een mooie lokatie om dit "live" uit te voeren. Succes, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 12-11-2009 om 09:22 uur
Reactie van Jack:
Dag samen, de gelimiteerde CD is voorlopig alleen te koop op www.mooilimburgswebshop.nl of bel 088-7766550.

Schrijf hier je bericht.. In Wijnandsrade is een mooie locatie om herberg de troost te presenteren:(Boerderij) Kasteel Wijnandsrade. Het zou voor mij in ieder geval in de buurt zijn want ik woon in dit dorp. Op de binnenplaats ligt zelfs een herberg: de Preuverie. Er zijn twee binnenplaatsen. Op de kleine binnenplaats geeft de fanfare vaker een concert. Zeer sfeervol!

Geplaatst door MariŽtte Stals op 12-11-2009 om 08:21 uur

Hallo....Bedankt voor het prachtige slotconcert. Ik volg jullie al jaren en ben best een groot fan. Van't zomer mocht ik jou (jullie) onverwachts even ontmoeten en de hand schudden in Zwolle. Voor mij een heel mooi moment! Enne...mocht je het echte Amsterdam eens willen meemaken.....ik hoor wel. Afz: Die "stoere" politieman uit Amsterdam. Groet Anton

Geplaatst door Anton op 12-11-2009 om 01:43 uur

Hey Jack, Hierbij een nieuwtje:P... Jij komt toch ook?? VRIJDAG 13 NOVEMBER @ JAKS - PALLADIO = S.T.O.E.R De enige echte Stoere Patsers Tribute band!! Meer info stoerepatserstribute.hyves.nl Gratis entree!! Doors 21.00 Locatie JAKS - Discotheek Palladio Molenstraat 13 5988 EM Helden Ingang achterom) discotheekpalladio.nl .

Geplaatst door S.T.O.E.R op 12-11-2009 om 01:10 uur
Voor meer informatie kijk op http://stoerepatserstribute.hyves.nl

Hoi Jack, ik ben blij, dat jullie er weer een compact feestje van hebben gemaakt. Heb er nu spijt van, dat ik de avondoptredens heb gemist, maar volgend jaar ben ik weer van de partij! De zondag in het Zuiden was ook zeer geslaagd. We hebben heel wat kilomeaters door de Peel gelopen, langs de beak en door 't bos en Lucius en de nieuwe Rodus liepen los. Lieve honden zijn het. Het was een zeer geslaagd weekend en dat alles dankzij jullie muziek en jouw teksten. Bedankt voor zoveel moois! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 9-11-2009 om 22:38 uur

Zit nog na te dromen over de afgelopen 3 dagen. Wauw, wat was dit een feest! Liefde klonk prachtig. Een mooie herinnering.. ;-) en X Aletta

Geplaatst door Aletta op 9-11-2009 om 21:26 uur

Beste Jack, in de zomer waren wij als band te gast in America voor een optreden tijdens de kermis. We zijn toen ook even bij je langs geweest in je atelier. Vorige week hebben wij tijdens het LKZH in het voorprogramma van de Janse Bagge Bend gespeeld. Henk Steijvers durfde daar de vergelijking te maken tussen ons en Rowwen HŤze. Het afgelopen weekend heeft gelukkig bewezen dat een dergelijke vergelijking niet opgaat. Ik heb namelijk mogen genieten van schitterende, onovertrefbare optredens van Rowwen HŤze. Ook al klinkt het clichť, voor ons zijn jullie alleen maar meer een voorbeeld geworden. Proficiat namens Station America en tot ziens! Tom

Geplaatst door Tom (accordeonist Station America) op 9-11-2009 om 20:14 uur

Compact feestje!? Maar wel weer een heel leuk feestje. Bedankt en gear gedoan. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 9-11-2009 om 15:29 uur

Jack,hoofd weer helder na 3 dagen feest,die van ons na 1 dag feest nog niet.Maar wat bere gezellige ,Zondag in het Zuiden,zunne dag kumt voorlopg niet meer gauw.Alleen gaat zoiets wederom voorbij als een film,waar je dan nog dagen van mag nagenieten.De taxi rit naar Sevenum zullen we ook niet gauw vergeten.En nu maar weer wachten op het volgende en jullie 25 jaar Jubileum. Groetjes aan allen Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 9-11-2009 om 14:52 uur

Schrijf hier je bericht...hoi Jack, We hebben van jou/jullie genoten afgelopen weekend,het was fantastisch!!!! Ik heb onlangs een agenda voor tweeduizendtien naar je toegestuurd,is ie aangekomen? dat wordt een mooi jaar,reken maar!! Lieve groetjes Willy

Geplaatst door Willy op 8-11-2009 om 20:38 uur

Jack,vanaf deze kant willen we jou, en natuurlijk de rest van de Boys, een heel plezierig weekend toewensen,helaas zijn wij er Vrij en Zat. niet bij.Zondag zijn we er wel (gelukkig,anders duurt wachten ook zo lang).Zetten jullie nog wel wat fotoos op Twitter (als je er aandenkt)voor de thuisblijvers, zodat ze toch nog een heel klein beetje kunnen meegenieten!Tot Zondag in het Zuiden.Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 4-11-2009 om 16:45 uur

Lieve Jack inderdaad het zijn weer leuke stukjes heb zin in zondagmischien kunnen we op de foto samen liefs Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 2-11-2009 om 21:21 uur

Hey Jack! Je gedicht Zondagavond springt voor mij echt tussen de rest uit. Leest als een trein en als klapstuk die laatste twee strofes, ontzettend gevat. Mijn zondagavonden kunnen niet meer stuk! De jouwe hopelijk ook niet als je er nog eens aan denkt :)

Geplaatst door Esra op 2-11-2009 om 15:16 uur
Voor meer informatie kijk op http://silhouettenindeschemering.web-log.nl

Hier hoor ik op de achtergrond toch Studio Sport. Met zo'n mannenhuishouding is dat haast onvermijdelijk. Dus boer zoekt vrouw nog nooit gezien. Maar wel een leuke column, die van Trudy trouwens ook. Tot volgende week zondag in 't Zuiden! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 1-11-2009 om 19:53 uur

Jack, ik wilde je deze column laten lezen via een link maar dat wil niet. Maikel (zanger van de voormalige Zeeuwse band De Lamakettas) schrijft elke zaterdag een column in het Zeeuwse dagblad, de PZC. Boer zoekt vrouw kwam vorige week aan de orde. "Soms moet ik op de late vrijdagavond de redactie geruststellen dat er toch echt een column aankomt, deze week echter niet. Vorige zondagavond rond de klok van tienen was-ie al af. De drijfveer: ergernis. Het had namelijk weer niet geregend bij Boer zoekt Vrouw. Het KRO-programma, waarin een vijftal boeren wordt gevolgd in hun zoektocht naar de ware liefde, scoort hoge kijkcijfers en ook in Huize Harte neemt de populariteit bijna mythische proporties aan. Stond bij mij als kind thuis de kijkbuis zondagavond steevast geprogrammeerd op Studio Sport om 19.00 uur, nu ik zelf een gezin heb, gaat de televisie om 20.20 uur op Nederland 1 voor Boer zoekt Vrouw. Wat er ook gebeurt. Moeder en mijn (stief)dochter speculeren vervolgens bijna een uur lang over de vraag welke vrouw nu het beste bij welke boer past. Ik doe daar niet aan mee. Ik erger me. Het regent altijd in Nederland, de boeren die meedoen wonen verspreid over het hele land, van Limburg tot Friesland, maar bij Boer zoekt Vrouw valt geen druppel. Dat valt me al jaren op en ook dit seizoen is het al zeven afleveringen lang mooi weer. Dat is toch verdacht? Net zoals het verdacht is dat presentatrice Yvonne Jaspers altijd weer even vrolijk het erf van die boeren op dartelt (heeft zij nooit een mindere dag?) en net zo als het verdacht is dat je geen van de boeren hoort klagen. Niet over ontpoldering, niet over de lage melkprijs en zelfs niet over het weer, terwijl je toch op z'n minst zou verwachten dat er over droogte geklaagd wordt. Ik kon de uitslag van de uitreiking van de televizierring gisteravond niet afwachten, maar ik hoop niet dat de boerendatingshow gewonnen heeft. Hoezeer ik ook alle deelnemers het geluk in de liefde gun, maar het is mij een te mooie voorstelling van zaken. Nu gaat u misschien morgenavond kijken en dan zal je net zien dat het bij iedere boer met bakken uit de hemel komt, maar dat werd dan wel eens tijd ook. Tot het slotconcert.

Geplaatst door Trudy op 1-11-2009 om 14:29 uur
Reactie van Jack:
Wat 'n leuke column. Vanavond weer kijken!

En zo leveren die ergernisjes toch weer een leuke column! Maar morgen toch maar wat vroeger vertrekken.... Byebye

Geplaatst door Trudy op 31-10-2009 om 17:08 uur

Gelukkig zijn we allemaal mensen... Stijgt de tent al boven America uit? Zal weer een zotte boel worden daar. Veel plezier!

Geplaatst door Wendy op 31-10-2009 om 15:00 uur

Jack, weer heel mooi geschreven. Soms kan het inderdaad zo tegen zitten dat het gaat irriteren. Dat is heel herkendbaar. Tot volgende week. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 31-10-2009 om 10:06 uur

He Jack, bedankt voor het fijne concert bij Molenschot! Super hoe jullie met het publiek omgaan. Zat het hele concert lang in een nostalgische roes! Heerlijk!

Geplaatst door Shari op 30-10-2009 om 13:30 uur
Reactie van Jack:
En wij werden op onze beurt in de watten gelegd door de baas (en zijn lieve vrouw) van Cafe Schutterslust, alias De Blauwe, waar wij ons kleedhok en prive-kroeg hadden.

beste Jack, 6 nov. a.s. zijn we erbij hoor tijdens het eerste slotconcert! jullie gaan een jubileumjaar in met 25 jaar bestaan, mijn man ook op 6 november. Hij wordt 30 die dag. We komen het met een grote groep vieren bij jullie! Nooit gedacht dat we nog eens een band zouden vinden waar zowel mijn man als ik fan van zijn want we hebben nogal een verschillende muzieksmaak. Ik heb gehuild toen ik de eerste keer 'vogelvrij' hoorde. Hij is meer van ' de duuvel is los'. Jammer dat er niet iets geregeld kan worden op 6 november, maar ja... je management zei dat jullie dat soort dingen nooit deden. Mocht je tijdens het eerste slotconcert een gele feesthoed met het getal 30 erop door de zaal zien gaan dan weet je dat wij er zijn om van jullie muziek te genieten, Tot 6 november! Marleen

Geplaatst door Marleen op 20-10-2009 om 21:40 uur

Deze is voor Trudy! we leggen aan in de Stoelemat smiling eyes, human crowds Rowwen Heze en bier, wel een krat klinkt weer als vanouds Tot vrijdag!

Geplaatst door Wendy op 19-10-2009 om 15:28 uur

Zeg Jack ik verheug me op de slotconcerten,want onze kleindochter van 2,5 jaar gaat ook mee op de zondagmiddag.Ze zei vanavond tegen me ik wil graag Handje schudden met Jack

Geplaatst door Gerrit op 17-10-2009 om 22:24 uur
Voor meer informatie kijk op 3D7E2

Beste Jack, Gisteren in Aalst heb ik genoten van jullie optreden. Volgens mij was het jou wel een beetje opgevallen dat m'n haar een andere kleur heeft gekregen dan het oorspronkelijke blond. Tren begreep er niks meer van datr m'n zus en ik van elkaar stonden, dus ben ik een paar keer bij m'n zus gaan staan; waar vervolgens tren een foto van ons heeft gemaakt op zijn mobiel. Maar tren was een beetje van slag: van wat heb je gedaan met je haar, ik vond het wel leuk hahahaha. Maar trouwens wat vondt je van de boeketten die aan jullie werden uitgedeeld? die heb ik gemaakt met m'n collega. In elk geval; ik was supert blij dat ik jullie weer zag. Gr x Ghislaine

Geplaatst door Ghislaine op 17-10-2009 om 21:57 uur

Terwijl ik hier orde probeer te scheppen in de chaos realiseer ik me dat er weer een gedichtje op jouw site moet staan. Ik laat de boel de boel en kruip even achter de pc. Met een glimlach lees ik jouw verslag van thuiskomen in Ierland. Bedankt dat je me laat meegenieten! Ik ga weer verder, als vanouds. Prettig weekend! Trudy

Geplaatst door Trudy op 17-10-2009 om 11:04 uur

Inderdaad erg mooi die musical Droemvlucht. Leuk verhaal, goed gespeeld en heel mooi gearrangeerde nummers van Rowwen Heze. Complimenten voor de dirigent. Jack, echt de moeite waard om te zien. Wij mochten in de ontvangstruimte kijken naar de uitvoering. Je liedjes worden erg mooi vertolkt. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 16-10-2009 om 16:45 uur
Reactie van Jack:
Net terug uit The green, green, grass of Home, doet het erg veel deugd om te lezen dat de liedjes inspireren tot een musical als deze. Gezien alle goede reacties is Droemvlucht een geslaagd project geworden. Proficiat!

Henk Hover gesproken. Zaterdag in cultuurcafť op de radio zal hij zijn bevindingen van de musical wereldkundig maken! Waarvan akte!

Geplaatst door Toos op 16-10-2009 om 12:04 uur

Gisteravond naar DroŽmvlucht geweest in Lomm......Je had erbij willen zijn......Hoe een kleine dorpsgemeenschap zo iets moois en herkenbaars op het podium zet....De liedjes krijgen weliswaar een andere, maar misschien nog wel een diepere betekenis zoals jij ze bedoelt hebt.... vooral Blieve LoŽpe, Heilige Antonius en DroŽmvlucht was kippevel! Heb 't goed! ga kijken als je de kans hebt!

Geplaatst door Toos op 16-10-2009 om 11:57 uur

Hi Jack. Hoe was je weekje? Heb je zeebenen gekregen? Hoop dat je hebt genoten...In Ierland moet dat wel zijn gelukt. Vanavond ben ik vreemd gegaan... naar Doetinchem gereden, om naar een try-out van Jan Rietman te gaan. Was toch nieuwsgierig geworden. Het was een avondje met veel diepgang, mooie teksten met zijn ups en downs, net zoals het leven. Zeer zeker de moeite waard. Het is een nieuwe Jan Rietman. Die niet bang meer is zichzelf te zijn. Jammer dat het nummer van jou en Tren niet werd gespeeld, daar kwam ik toch eigenlijk voor (maar ik heb begrepen van Rudy, jawel de Rudy van Rowwen Heze), dat ze jullie nummer vanaf morgen wel opnemen in het repetoire. Heb de cd gekocht, en jouw nummer "Dit moment" al 5 keer geluisterd. Kan niet anders zeggen dan wederom een prachtig nummer, Schitterende tekst en melodie...helaas niet door jou gezongen....Jouw stem klinkt toch vele malen mooier. Ga hier vrijdag weer van genieten. ;-) Liefs Aletta

Geplaatst door Aletta op 15-10-2009 om 00:00 uur

Het is inderdaad heel jammer dat er geen kaartjes meer te krijgen zijn voor die musical Droemvlucht. Die hadden we wel willen zien en horen. Maar wie weet! Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 13-10-2009 om 09:47 uur

M'n allermooiste fout....zucht...wat een briljante zin....en ja, je schilderkunsten zijn ook mooi...maar je teksten,mooi,mooi,mooi!Zucht....

Geplaatst door Astrid op 9-10-2009 om 00:07 uur

Beste Jack Ik heb je gedicht ontmoeten gelezen kippevel!

Geplaatst door Hannie op 7-10-2009 om 19:03 uur

In het Zittesj woordenboek betekent vot mit oore: dommerik, sufferd, dit is dus niet echt aardig. Maar het kan toch wel liefdevol zijn bedoeld. In het Limburgs heb je wel vaker uitdrukkingen, die je niet al te letterlijk moet nemen. Het ligt er vaak aan in welke context ze worden gebruikt. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 6-10-2009 om 20:13 uur

Jack, hier word ik helemaal stil van! Die wandeling in de Peel moet er toch ooit nog een keer van komen... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 5-10-2009 om 16:00 uur

ONTMOETEN. Vandaag wandelen we een stukje Pieterpad van Sittard naar Valkenburg, komen we in Windraak Brabanders tegen die we ontmoet hebben in Groningen bij Pieterburen in mei dit jaar. Hoe zo toeval! Alles kwam toch goed! Waar zo'n gedicht al niet toe kan leiden. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 4-10-2009 om 19:20 uur

't Is weer een juweeltje! Groetjes

Geplaatst door Trudy op 3-10-2009 om 22:58 uur

Jack,wat een mooi gedicht,herinneren aan het verleden en opbeurend naar het heden.Dat vind ik met muziek ook,ben zelf 4 dierbare in korte tijd verloren( wat al een aantal jaren geleden is) en heb mij helemaal met muziek verbonden.Daarom geniet ik zo van jullie muziek,wat altijd weer een feest is.Muziek heeft bij mij veel leed doen verzachten,en te dragen.Maar toch als een traan kon zeggen hoeveel ik iemand mis ,zou het nog wel elke dag regenen.Blijf daarom ook nog lang mooie gedichten schrijven,hebben we elke keer weer iets om naar uit te kijken.Ik denk dat ik nu maar een muziek DVD ga kijken,Groetjes Theo en Alice.

Geplaatst door Alice en Theo op 3-10-2009 om 17:27 uur

Jack, wat mooi gezegd weer. Ontmoeten we elkaar toch weer allemaal, komt alles weer goed. En wat een mooi en gezellig optreden in Hamont. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 3-10-2009 om 12:04 uur

Beste Jack, Toeval bestaat niet.. Vanochtend sla ik de krant open en mijn oog valt op jouw gedicht..ontmoeten. Nooit ben ik zo geraakt door een gedicht. Laat het nu net zo zijn dat ik een reunie heb georganiseerd van mijn lagere school. Aanstaande vrijdag zal die plaatsvinden. Mooie herinneringen komen dan boven.. Mijn beste vriendinnetje van de klas zal er niet bij zijn, ze is overleden toen ze 34 was. Ik ben inmiddels getrouwd met haar echtgenoot en zorg met heel veel liefde voor haar zoontje. Dit voelde allemaal al alsof het zo moest zijn.. Tijdens het uitzoeken van foto's e.d. ga je weer terug in de tijd, vaak denk ik aan haar, hoe zou zij dit vinden? Vaak geeft ze me de antwoorden, en nu weer door middel van dit gedicht..zo troostvol, zo mooi...ik ga het zo op haar graf leggen en vrijdag krijgt dit gedicht een ereplekje. Jack, bedankt! Liefs Karin

Geplaatst door karin op 3-10-2009 om 10:58 uur

Jippie ajee, ik ben helemaal blij.. Het wordt geen koude winter. een mooi begin van 2010 komt eraan. De clubtour!!! Heb de eerste kaartjes al besteld. Ook Luxor wordt aangedaan. Een mooie zaal lekker dichtbij. Kijk er nu al naar uit. Hoop dat jullie november, liefde en goud spelen. Jongens, Succes met het maken van een mooi repetoire! Wordt weer echt genieten. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 2-10-2009 om 12:57 uur

Hi Jack, Leuk dat je Arie en Nellie op je website zet. Kijk iedere keer uit naar je gedichten en nu ook naar Arie en Nellie. Een mooi nummer van Bob Dylan...This dream of you...deze week de cd maar halen. Heb een heerlijke vakantie gehad in Noorwegen. Alleen een stoornis in het evenwichtsstelsel overgehouden...nu verplicht weekje rust houden (niet echt iets voor mij)...Heb nu wel alle tijd om naar muziek te luisteren...Als het 16 oktober maar weer over is. Wil Aalstpop niet missen. Ik wens je alvast een fijne Ierlandvakantie. Veel plezier met de jongens!!! Liefs Aetta

Geplaatst door Aletta op 28-9-2009 om 22:04 uur

Waar haal je toch de energie vanaf? Als ik mijn mp3 op shuffle zet komen in lastige tijden meestal jullie nummers voorbij. ter nadenken en voor energie. Toeval........ ik weet het niet maar keer op keer komen je teksten op de juiste momenten voorbij. groetjes maria uit horst

Geplaatst door Maria op 26-9-2009 om 22:30 uur

Hai Jack,eindelijk is het weer zover dat wij weer van jullie mogen genieten morgen in Meerkerk, hopen dat het weer een feessie wordt.Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 25-9-2009 om 13:27 uur
Reactie van Jack:
Bedankt voor de mooie CD's! Ik moest snel weg omdat anders mijn favoriete plekje achter in de bus, dicht bij het bier, in gevaar komt.

Hallo Jack. Dit weekend Cult en Tumult in Veldhoven helaas zonder Rowwen Heze. Wacht met smart op jullie optreden in de Schalm. Fiet elke morgen met een i pod vol Rowwen Heze naar het werk.Beter kun je je dag niet beginnen

Geplaatst door Corry op 24-9-2009 om 15:37 uur