De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 31 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Gelukkig zijn we allemaal mensen... Stijgt de tent al boven America uit? Zal weer een zotte boel worden daar. Veel plezier!

Geplaatst door Wendy op 31-10-2009 om 15:00 uur

Jack, weer heel mooi geschreven. Soms kan het inderdaad zo tegen zitten dat het gaat irriteren. Dat is heel herkendbaar. Tot volgende week. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 31-10-2009 om 10:06 uur

He Jack, bedankt voor het fijne concert bij Molenschot! Super hoe jullie met het publiek omgaan. Zat het hele concert lang in een nostalgische roes! Heerlijk!

Geplaatst door Shari op 30-10-2009 om 13:30 uur
Reactie van Jack:
En wij werden op onze beurt in de watten gelegd door de baas (en zijn lieve vrouw) van Cafe Schutterslust, alias De Blauwe, waar wij ons kleedhok en prive-kroeg hadden.

beste Jack, 6 nov. a.s. zijn we erbij hoor tijdens het eerste slotconcert! jullie gaan een jubileumjaar in met 25 jaar bestaan, mijn man ook op 6 november. Hij wordt 30 die dag. We komen het met een grote groep vieren bij jullie! Nooit gedacht dat we nog eens een band zouden vinden waar zowel mijn man als ik fan van zijn want we hebben nogal een verschillende muzieksmaak. Ik heb gehuild toen ik de eerste keer 'vogelvrij' hoorde. Hij is meer van ' de duuvel is los'. Jammer dat er niet iets geregeld kan worden op 6 november, maar ja... je management zei dat jullie dat soort dingen nooit deden. Mocht je tijdens het eerste slotconcert een gele feesthoed met het getal 30 erop door de zaal zien gaan dan weet je dat wij er zijn om van jullie muziek te genieten, Tot 6 november! Marleen

Geplaatst door Marleen op 20-10-2009 om 21:40 uur

Deze is voor Trudy! we leggen aan in de Stoelemat smiling eyes, human crowds Rowwen Heze en bier, wel een krat klinkt weer als vanouds Tot vrijdag!

Geplaatst door Wendy op 19-10-2009 om 15:28 uur

Zeg Jack ik verheug me op de slotconcerten,want onze kleindochter van 2,5 jaar gaat ook mee op de zondagmiddag.Ze zei vanavond tegen me ik wil graag Handje schudden met Jack

Geplaatst door Gerrit op 17-10-2009 om 22:24 uur
Voor meer informatie kijk op 3D7E2

Beste Jack, Gisteren in Aalst heb ik genoten van jullie optreden. Volgens mij was het jou wel een beetje opgevallen dat m'n haar een andere kleur heeft gekregen dan het oorspronkelijke blond. Tren begreep er niks meer van datr m'n zus en ik van elkaar stonden, dus ben ik een paar keer bij m'n zus gaan staan; waar vervolgens tren een foto van ons heeft gemaakt op zijn mobiel. Maar tren was een beetje van slag: van wat heb je gedaan met je haar, ik vond het wel leuk hahahaha. Maar trouwens wat vondt je van de boeketten die aan jullie werden uitgedeeld? die heb ik gemaakt met m'n collega. In elk geval; ik was supert blij dat ik jullie weer zag. Gr x Ghislaine

Geplaatst door Ghislaine op 17-10-2009 om 21:57 uur

Terwijl ik hier orde probeer te scheppen in de chaos realiseer ik me dat er weer een gedichtje op jouw site moet staan. Ik laat de boel de boel en kruip even achter de pc. Met een glimlach lees ik jouw verslag van thuiskomen in Ierland. Bedankt dat je me laat meegenieten! Ik ga weer verder, als vanouds. Prettig weekend! Trudy

Geplaatst door Trudy op 17-10-2009 om 11:04 uur

Inderdaad erg mooi die musical Droemvlucht. Leuk verhaal, goed gespeeld en heel mooi gearrangeerde nummers van Rowwen Heze. Complimenten voor de dirigent. Jack, echt de moeite waard om te zien. Wij mochten in de ontvangstruimte kijken naar de uitvoering. Je liedjes worden erg mooi vertolkt. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 16-10-2009 om 16:45 uur
Reactie van Jack:
Net terug uit The green, green, grass of Home, doet het erg veel deugd om te lezen dat de liedjes inspireren tot een musical als deze. Gezien alle goede reacties is Droemvlucht een geslaagd project geworden. Proficiat!

Henk Hover gesproken. Zaterdag in cultuurcaf op de radio zal hij zijn bevindingen van de musical wereldkundig maken! Waarvan akte!

Geplaatst door Toos op 16-10-2009 om 12:04 uur

Gisteravond naar Dromvlucht geweest in Lomm......Je had erbij willen zijn......Hoe een kleine dorpsgemeenschap zo iets moois en herkenbaars op het podium zet....De liedjes krijgen weliswaar een andere, maar misschien nog wel een diepere betekenis zoals jij ze bedoelt hebt.... vooral Blieve Lope, Heilige Antonius en Dromvlucht was kippevel! Heb 't goed! ga kijken als je de kans hebt!

Geplaatst door Toos op 16-10-2009 om 11:57 uur

Hi Jack. Hoe was je weekje? Heb je zeebenen gekregen? Hoop dat je hebt genoten...In Ierland moet dat wel zijn gelukt. Vanavond ben ik vreemd gegaan... naar Doetinchem gereden, om naar een try-out van Jan Rietman te gaan. Was toch nieuwsgierig geworden. Het was een avondje met veel diepgang, mooie teksten met zijn ups en downs, net zoals het leven. Zeer zeker de moeite waard. Het is een nieuwe Jan Rietman. Die niet bang meer is zichzelf te zijn. Jammer dat het nummer van jou en Tren niet werd gespeeld, daar kwam ik toch eigenlijk voor (maar ik heb begrepen van Rudy, jawel de Rudy van Rowwen Heze), dat ze jullie nummer vanaf morgen wel opnemen in het repetoire. Heb de cd gekocht, en jouw nummer "Dit moment" al 5 keer geluisterd. Kan niet anders zeggen dan wederom een prachtig nummer, Schitterende tekst en melodie...helaas niet door jou gezongen....Jouw stem klinkt toch vele malen mooier. Ga hier vrijdag weer van genieten. ;-) Liefs Aletta

Geplaatst door Aletta op 15-10-2009 om 00:00 uur

Het is inderdaad heel jammer dat er geen kaartjes meer te krijgen zijn voor die musical Droemvlucht. Die hadden we wel willen zien en horen. Maar wie weet! Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 13-10-2009 om 09:47 uur

M'n allermooiste fout....zucht...wat een briljante zin....en ja, je schilderkunsten zijn ook mooi...maar je teksten,mooi,mooi,mooi!Zucht....

Geplaatst door Astrid op 9-10-2009 om 00:07 uur

Beste Jack Ik heb je gedicht ontmoeten gelezen kippevel!

Geplaatst door Hannie op 7-10-2009 om 19:03 uur

In het Zittesj woordenboek betekent vot mit oore: dommerik, sufferd, dit is dus niet echt aardig. Maar het kan toch wel liefdevol zijn bedoeld. In het Limburgs heb je wel vaker uitdrukkingen, die je niet al te letterlijk moet nemen. Het ligt er vaak aan in welke context ze worden gebruikt. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 6-10-2009 om 20:13 uur

Jack, hier word ik helemaal stil van! Die wandeling in de Peel moet er toch ooit nog een keer van komen... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 5-10-2009 om 16:00 uur

ONTMOETEN. Vandaag wandelen we een stukje Pieterpad van Sittard naar Valkenburg, komen we in Windraak Brabanders tegen die we ontmoet hebben in Groningen bij Pieterburen in mei dit jaar. Hoe zo toeval! Alles kwam toch goed! Waar zo'n gedicht al niet toe kan leiden. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 4-10-2009 om 19:20 uur

't Is weer een juweeltje! Groetjes

Geplaatst door Trudy op 3-10-2009 om 22:58 uur

Jack,wat een mooi gedicht,herinneren aan het verleden en opbeurend naar het heden.Dat vind ik met muziek ook,ben zelf 4 dierbare in korte tijd verloren( wat al een aantal jaren geleden is) en heb mij helemaal met muziek verbonden.Daarom geniet ik zo van jullie muziek,wat altijd weer een feest is.Muziek heeft bij mij veel leed doen verzachten,en te dragen.Maar toch als een traan kon zeggen hoeveel ik iemand mis ,zou het nog wel elke dag regenen.Blijf daarom ook nog lang mooie gedichten schrijven,hebben we elke keer weer iets om naar uit te kijken.Ik denk dat ik nu maar een muziek DVD ga kijken,Groetjes Theo en Alice.

Geplaatst door Alice en Theo op 3-10-2009 om 17:27 uur

Jack, wat mooi gezegd weer. Ontmoeten we elkaar toch weer allemaal, komt alles weer goed. En wat een mooi en gezellig optreden in Hamont. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 3-10-2009 om 12:04 uur

Beste Jack, Toeval bestaat niet.. Vanochtend sla ik de krant open en mijn oog valt op jouw gedicht..ontmoeten. Nooit ben ik zo geraakt door een gedicht. Laat het nu net zo zijn dat ik een reunie heb georganiseerd van mijn lagere school. Aanstaande vrijdag zal die plaatsvinden. Mooie herinneringen komen dan boven.. Mijn beste vriendinnetje van de klas zal er niet bij zijn, ze is overleden toen ze 34 was. Ik ben inmiddels getrouwd met haar echtgenoot en zorg met heel veel liefde voor haar zoontje. Dit voelde allemaal al alsof het zo moest zijn.. Tijdens het uitzoeken van foto's e.d. ga je weer terug in de tijd, vaak denk ik aan haar, hoe zou zij dit vinden? Vaak geeft ze me de antwoorden, en nu weer door middel van dit gedicht..zo troostvol, zo mooi...ik ga het zo op haar graf leggen en vrijdag krijgt dit gedicht een ereplekje. Jack, bedankt! Liefs Karin

Geplaatst door karin op 3-10-2009 om 10:58 uur

Jippie ajee, ik ben helemaal blij.. Het wordt geen koude winter. een mooi begin van 2010 komt eraan. De clubtour!!! Heb de eerste kaartjes al besteld. Ook Luxor wordt aangedaan. Een mooie zaal lekker dichtbij. Kijk er nu al naar uit. Hoop dat jullie november, liefde en goud spelen. Jongens, Succes met het maken van een mooi repetoire! Wordt weer echt genieten. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 2-10-2009 om 12:57 uur

Hi Jack, Leuk dat je Arie en Nellie op je website zet. Kijk iedere keer uit naar je gedichten en nu ook naar Arie en Nellie. Een mooi nummer van Bob Dylan...This dream of you...deze week de cd maar halen. Heb een heerlijke vakantie gehad in Noorwegen. Alleen een stoornis in het evenwichtsstelsel overgehouden...nu verplicht weekje rust houden (niet echt iets voor mij)...Heb nu wel alle tijd om naar muziek te luisteren...Als het 16 oktober maar weer over is. Wil Aalstpop niet missen. Ik wens je alvast een fijne Ierlandvakantie. Veel plezier met de jongens!!! Liefs Aetta

Geplaatst door Aletta op 28-9-2009 om 22:04 uur

Waar haal je toch de energie vanaf? Als ik mijn mp3 op shuffle zet komen in lastige tijden meestal jullie nummers voorbij. ter nadenken en voor energie. Toeval........ ik weet het niet maar keer op keer komen je teksten op de juiste momenten voorbij. groetjes maria uit horst

Geplaatst door Maria op 26-9-2009 om 22:30 uur

Hai Jack,eindelijk is het weer zover dat wij weer van jullie mogen genieten morgen in Meerkerk, hopen dat het weer een feessie wordt.Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 25-9-2009 om 13:27 uur
Reactie van Jack:
Bedankt voor de mooie CD's! Ik moest snel weg omdat anders mijn favoriete plekje achter in de bus, dicht bij het bier, in gevaar komt.

Hallo Jack. Dit weekend Cult en Tumult in Veldhoven helaas zonder Rowwen Heze. Wacht met smart op jullie optreden in de Schalm. Fiet elke morgen met een i pod vol Rowwen Heze naar het werk.Beter kun je je dag niet beginnen

Geplaatst door Corry op 24-9-2009 om 15:37 uur

Net je gedichten gelezen en het gedicht VERDER NAAR VROEGER, daar waar je bent opgegroeid, is erg goed verwoord en heel herkenbaar voor mij. Groeten Toos.

Geplaatst door Toos op 23-9-2009 om 20:10 uur

Schrijf hier je bericht..Inderdaad Jack super mooie fotos van het Pisartfestival.

Geplaatst door Gerrit Homan op 23-9-2009 om 17:15 uur
Voor meer informatie kijk op 6FS5C

Nog iemand die al bezig is met carnaval! En de 11de van de 11de dan? Ook een begrip en een goede opwarmer voor de winter en carnaval! Alvast een goed 2010!

Geplaatst door Wendy op 21-9-2009 om 11:28 uur

Hoi Jack, zijn Arie en Nellie hier ook elke week te bekijken op je site? De Limburgse Toos en Henk! Ik wens je heel veel inspiratie. Het lijkt me best moeilijk om elke keer zo'n Cartoon te maken. Ik vind Paul Kusters altijd meesterlijk, heel anders dan Fokke en Sukke, die humor spreekt me minder aan. Verder weer een goed gedicht over de seizoenen! Mooi dat je ook weer van de carnaval houdt! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 20-9-2009 om 22:53 uur

Je gedichtjes zijn elke keer weer een klein feestje! Een groet uit zomers Vlissingen.

Geplaatst door Trudy op 19-9-2009 om 12:36 uur
Reactie van Jack:
Dat geld ook voor de 'Pisartfoto's' van Cor op de RH site! De mooiste ooit.

Hallo Jack.Dit is de eerste keer dat ik je schrijf.Je zult wel denken wie is dat.Nou vorig jaar na het slotconcert hebben we samen met mijn vrouw (ze schildert ook weet je nog wel)gezellig staan praten in Boems Jeu, en een paar weken geleden zijn we nog bij jullie in de kleedkamer in Zweeloo geweest dankzij Rudy.Maar nou is het zo ,volgend jaar 25 juni wordt ik 50 joar.Wat ik leuk zou vinden dat als jullie in de buurt van Groningen zijn met de band een bak koffie of een lekker koud biertje komen drinken.Ook kunnen jullie (ook Rudy en Mark) hier overnachten en zullen Hannie en ik er voor zorgen dat jullie het naar je zin hebben.Maar we komen eerst nog in Sneek op 22 oktober en dan gaan we er in november het hele weekend weer vol tegen aan,ook na de concerten in Boems Jeu.Ik hoop op een reactie van je.Groetjes van Gerrit en Hannie uit Den Ham

Geplaatst door Gerrit Homan op 18-9-2009 om 23:57 uur

Erg mooi nummer idd DE ZWARTE PLAK net zoals Liefde en Dichter bij ow. Ik luister ze elke dag op de ipod in de trein.

Geplaatst door marieke op 14-9-2009 om 20:51 uur

Verrassend, vond je niet? Wij in Tiel. We zitten in de buurt op vakantie en hadden zaterdag vrij gehouden. En niet voor niks, wat een geweldige dag, met die oude rockers voor jullie. En dan natuurlijk jullie optreden, echt geweldig. De sfeer zat er goed in. Bedankt. Groetjes, Kees en Elly. Reactie op column: Zwarte plak is echt een indrukwekkend nummer.

Geplaatst door Kees en Elly op 13-9-2009 om 20:53 uur

Hoi Jack, al een paar maanden even niets geschreven. Problemen met de gezondheid. Na een aantal jaar is mijn cd collectie weer op peil en heb ik alle cd's van jullie weer in mijn bezit, door een brand was ik er 5 verloren. Nu ik alles weer compleet heb is het weer een feest van genieten. Mooi om het verschil tussen vroeger en nu te horen. Het is weer mooi om te horen en ervaren hoe jij en de band zijn gegroeid. Wat ik bijzonder prettig vind is om te horen hoe jouw stem in de loop der jaren is veranderd, en vooral '' rijper '' is geworden. Tot op de slotconcerten. Vanuit Zaandam bedankt voor vooral de indringende teksten.

Geplaatst door Remco Zwart op 11-9-2009 om 23:51 uur

Vandaag de laatste uurtjes gewerkt, de koffer en de Rowwen Heze pukkel gepakt, de i-pod gevuld met mooie muziek (jij gaat ook zeker mee..wat heb jij (en de jongens), toch een hoop mooie nummers geschreven. Klaar om met mijn ma te gaan varen. Naar Kiel, Noorwegen, Denemarken en weer terug. Heb even "lucht" nodig. Om vervolgens de draad weer op te kunnen pakken. Jack, ik kijk uit naar het winterprogramma. Hoop dat jullie in de winter zullen blijven optreden..... tot snel. liefs Aletta.

Geplaatst door Aletta op 10-9-2009 om 17:55 uur

Arme Elvis, hij had zoveel en toch helemaal niets. Een aantal jaar geleden heb ik een indrukwekkende documentaire over zijn leven gezien, och, wat had ik met die man te doen, hij had geen vat meer op zijn leven. Gelukkig heeft hij wel heel veel moois gemaakt, hij is en blijft toch The King! Groetjes,

Geplaatst door Trudy op 6-9-2009 om 13:52 uur

Nou, naam en etiket zijn al klaar! Wat heb jij een vooruitziende blik gehad... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 2-9-2009 om 21:58 uur

Hoi Jack, we waren vorige week in de Gulpenerbrouwerij voor een rondleiding, met Rowwen Hze muziek op de achtergrond, was heel gezellig! Jammer dat jullie bier niet meer wordt gebrouwen. Maar Wylre ligt om de hoek! Misschien wil Brand wel een lekker speciaalbiertje brouwen! Het Bier waar Limburg trots op is! Deze slogan is trouwens destijds door Martin's opa bedacht; heeft hij nog een koelkast mee gewonnen. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 1-9-2009 om 22:42 uur
Reactie van Jack:
De peel in Brand....

Lieve Jack ik ben afgelopen zaterdag bij bavaria open are geweest en wat heb ik weer genoten van jullie optreden wat waren jullie weer geweldig het was of ik weer bij een slotconcert was lekker onder het bier gr van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 1-9-2009 om 13:42 uur

Hey Jack,Tot November vonden we toch net iets te lang, want daarna is er even niets meer zover als ik het kan zien ,dus de kaarten voor Meerkerk 26 Sept, weer besteld (hoezo verslaafd aan RH,is hier iets aan te doen?) Je vertelde laatst dat je van country music houdt ,ken je dan ook Chet Atkins, de coutry gitarist? Deze man speelt ook geweldig. Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 1-9-2009 om 11:49 uur

Hey, Jack, wil je bedanken dat je mij en vele andere een top avond hebt bezorgd op de gilde feesten in Soest. Sfeer was helemaal geweldig en de muziek was super. Een mooi stukje levensvreugde die ik lang zal blijven koesteren.

Geplaatst door Bart op 31-8-2009 om 21:43 uur

Dat was geweldig om jullie weer met Karin aan het werk te zien en te horen. Leuke uitzending en mooi optreden. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 30-8-2009 om 10:43 uur

Of, zoals mijn pa altijd zei: Komt tijd, komt raad. (tied, alleen tied..)

Geplaatst door Aletta op 28-8-2009 om 07:43 uur

Wachten wordt toch beloont... Een leuke televisie uitzending geworden De Gouden Notekraker. Jammer, niet gewonnen. Maar voor mij zijn jullie een ""gouden"" band. Een lekker swingend nummer neergezet. Jack en Martin, die stoppelbaardjes staan leuk...handsome cowboys... Succes zaterdag bij Bavaria open. Hoop dat jullie "Goud"willen spelen". Blijft iedere keer weer een prachtnummer. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 28-8-2009 om 05:28 uur

Ja, geweldig h?

Geplaatst door Trudy op 27-8-2009 om 23:47 uur

Jullie waren ver van huis en gelukkig was de inspiratie er weer! Wij zaten in een redelijk rustig plaatsje aan de Costa del Sol, waar alles net wat trager gaat; dat tempo willen we er een beetje in houden....Zag een jongen met een shirt: "Fuck de Clock" oftewel "Schijt aan de Tijd". Ik denk dat dat mijn lijfspreuk wordt! Adios!

Geplaatst door Trudy op 27-8-2009 om 18:35 uur
Reactie van Jack:
Of 'time is on my side' natuurlijk. Bekijk filmpje

Hey Jack,Wat was het gister weer een goei optreeje.We hebben weer zoals altijd genoten en gefeest,kunnen we er voorlopig tegen.De groeten aan de jongens.Tot gauw.Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 27-8-2009 om 13:00 uur

Hey Jack! Wat was t een lekker avondje in Soest he? T ging er lekker op, was echt genieten! Mijn vriendin was voor de eerste keer mee en zij vond het ook erg leuk... Zeker met een ECHT Rowwen Hze plectrum, die ze op haar eigen gitaar kan gebruiken ;-)... Trouwens ook via deze weg Rudy even bedanken, dat ze met haar rolstoel vr het hek mocht zitten! We hebben weer genoten! Vanuut de Hei, groetjes!

Geplaatst door Ivo op 27-8-2009 om 10:40 uur