De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 28 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Jack, Wat een ontzettend mooi en ontroerend gedicht over Rotterdam! Regelmatig sta ik daar op de Kop en bekijk de "nieuwe" stad, draai me om en zie de "oude" stad. Een hele mooie plek ook in de regen. Als je dan kijkt naar de Zwaan en je ziet haar maar half, de top zie je niet vanwege die regen, schoonheid.... Schoonheid zit van binnen, dat straal je dan ook uit, ook in die regen. Je ziet die schoonheid alleen als je goed kijkt. Bedankt voor het delen van dit mooie gedicht. En... bedankt voor afgelopen zaterdag. Het was een feest om jou en de band weer te horen. Aline

Geplaatst door Aline op 26-1-2010 om 20:52 uur

Hallo Jack! Ten eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met het zilveren jubileum van Rowwen Hze!! Gelukkig is er na 25 joar altijd nog werk aan de winkel want nederland lult nog steeds geen Limburgs. Mooi voorbeeld gisteren in de Telegraaf ter afsluiting van de recentie voor de Vrienden van de Amstel Live. Alle artiesten zouden trots op zichzelf moeten zijn. De recescent omschreef dit met de woorden: met de neus omhoog. Heeft de strekking van het liedje niet helemaal begrepen. Op het moment luister ik met veel plezier naar "Langs de Weg". Heel anders dan we gewend zijn van Rowwen Hze. Maar wel een verademing!! Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het live zal klinken a.s. zaterdag tijdens het Tros Muziekcafe. Hopelijk ontdooit Frysln niet te snel :-) Oant Sneon (tot zaterdag) Klaas Sijbesma Leeuwarden

Geplaatst door Klaas op 26-1-2010 om 16:51 uur

Nu toch maar eens bericht in het gastenboek ! Al tijden lang van rowwenheze, recent nog in het paard in den haag geweest. Wat een feest, werkelijk net als altijd kippenvel ! Regelmatig komen we "thuis" in America, lekker onthaasten, genieten perfekte leven, muziekje (van jullie) erbij.. Top ga zo door. Hopelijk komt er snel weer een theatertour ! (de zilveren ?). Onze kinderen, 5 en 6 jaar, zingen het van rowwenheze altijd mee. (de standaard vraag als we in de auto stappen vragen ze: "pappa mag het bier aan ?" (lees: henk is enne lollige vent :-)). Als er weer een theatertour komt mogen ze mee hebben we ze beloofd... Dus...hinthinthint! Mooiste was de ontdekking van herberg de troost bij Everstaatop. CD via Bol op de mat, ook hier weer kippenvel op de ziel. Ga zo door, kop in de wind.

Geplaatst door Robbert op 26-1-2010 om 13:35 uur
Voor meer informatie kijk op http://www.robberthamburg.nl

Jack, mag ik nog een keer gebruik maken van jouw site? Wij hebben 4 kaarten voor zaterdag 6 maart voor Herberg de Troost, foute datum, willen erg graag ruilen met kaarten voor 5, 7 of 12 maart. Wie kan ons helpen?

Geplaatst door Truus op 26-1-2010 om 11:17 uur
Reactie van Jack:
Jazeker mag dat. Ik hoop dat iemand dit leest en jou kan helpen met ruilen.

Niet alleen artiest van de week op Musicfrom , maar hoor net dat het album de hele week de Gouden Tip is van het programma een BERG Muziek bij Omroep Gelderland. Komen jullie daar ook nog op bezoek?

Geplaatst door anneke op 25-1-2010 om 14:56 uur

Vorige week heb ik bij Radio Gelderland(had ze een Mail gestuurd) jullie CD van Herberg de Troost getipt.En nu hoor ik vanmiddag dat jullie de Tip van de week zijn,dus de hele week wordt de CD gedraaid,vond het wel een leuke mededeling.Groetjes Alice en Theo

Geplaatst door Alice en Theo op 25-1-2010 om 14:50 uur

Hoi Jack, klopt het dat er een extra voorstelling is van Herberg de Troost op 10 maart? Groetjes, Jolanda

Geplaatst door Jolanda op 25-1-2010 om 11:34 uur

Hoi Jack. Heb ik kaarten voor 13 maart (4stuks) kom ik er achter dat ik de week ervoor had moeten boeken lekker K. dus mijn vraag is zou er een mogelijkheid zijn om te ruilen. of anders de kaarten terug te geven wat niet mijn voorkeur is eigenlijk. vind dit juist een hele leuke avond en had er ook erg veel zin in en omdat we uit koudekerk en om streken komen hadden we er een weekendje uit van gemaakt. Dus bij deze nogmaals is er nog wat te regelen. Vriendelijke groetjes Mario.

Geplaatst door mario op 24-1-2010 om 15:32 uur

Hey Jack, jammer genoeg kunnen mijn moeder en ik niet bij herberg de troost zijn, het is toch iets te ver rijden voor ons. Dan moeten we het maar met de CD doen..Dat kunnen we tenminste goed verstaan..ons limburgs is nog niet zo goed ;) Groetjes uit Den Helder en tot ooit ;)

Geplaatst door Nicole op 23-1-2010 om 12:05 uur

Mooi gedicht over de regen in Rotterdam. Hier regent het nu niet. Succes en veel plezier in AHOY. Tot ziens, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 22-1-2010 om 16:31 uur

Hoi Jack, Ik wist dat de Herberg bij Edwin Evers zou worden uitgezonden, maar heb helaas niet kunnen luisteren. Heb alle frequenties afgezocht naar 835 en nu lees ik in je laatste bericht dat het werd uitgezonden op 358. Mooi shit.

Geplaatst door Rene op 22-1-2010 om 06:44 uur
Reactie van Jack:
Rene, het is geen 835, geen 358, maar 538; jammer maar helaas....

Vorige week vrijdag het leuke intervieuw met je gehoord samen met Tren. Hoorde over Herberg de Troost. Wat een geweldige muziek!!! Nog de allerlaatste kaartjes op de kop getikt via marktplaats. Ben heeeeel benieuwd. Worden er ook gedichten voorgelezen en komt er toevallig nog iets van Rowwen Heze voorbij?

Geplaatst door Rob Scheepers op 20-1-2010 om 19:38 uur

Hoi Jack, veel succes met je vasteloavesliedjes. Misschien word je nog eens net zo beroemd ermee, als Toon Hermans in Zitterd. Daar worden nu nog steeds liedjes van hem gezongen met de vasteloavend van jaren geleden, er is ooit een medley van gemaakt op CD. Er is trouwens ook een liedje: "tsje Dommenik en Sjrage", dat gaat over dezelfde Dom v/d Bergh uit jouw liedje. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 20-1-2010 om 17:17 uur

Een half uurtje maar, moet genoeg zijn....Graag een langere versie van Miami, zet m nu alsmaar op repeat....Okay?

Geplaatst door Astrid D. op 20-1-2010 om 14:41 uur

Geachte J. Poels: Mijn name is Frederico Ileck. Ik ben italiaans/braziliaans een ik woon twee jaar in Limburg. Ik was jornalist in Brazili en ik vind echt leuk jouw muziek. Soms zijn mijn limburgse oefening! Proficiat, moie werk!

Geplaatst door Frederico Ileck op 20-1-2010 om 10:51 uur
Voor meer informatie kijk op http://www.flickr.com/photos/9189666@N06/

Jack, ken jij - als Ierlandfanaat - The Prayer Boat met zanger Emmett Tinley? Hun plaat Polichinelle is echt een pareltje, muzikaal en tekstueel. De plaat is nu als re-issue uit als Benelux-editie. Je met hem horen, zegt het voort!

Geplaatst door Michael op 19-1-2010 om 22:31 uur
Voor meer informatie kijk op www.massmarketrecordings.com

Shit Jack, hebben we net het Maashotel in Broekhuizen geboekt...De Lieve Hemel ziet er veel lolliger uit. By the way: Het Paard was te gek afgelopen zaterdag! Jullie spelen echt met de show strakker.

Geplaatst door Maarten op 19-1-2010 om 21:24 uur
Reactie van Jack:
Nee hoor, dik voor elkaar! Parkhotel Horst mag er ook zijn. En nou hou ik op anders krijg ik ruzie met diegene die ik vergeet te noemen!

Hoi Jack, Supper optreden in Arnhem, helaas was Ang ziek, net als de rest dus. We komen nog naar de Herberg en zullen ons laven , echter is er ook werkelijk nog iets te bikken of is het enkel geestelijk voer? Weet jij in de buurt nog een leuke slaapplek? Tot maart groetjes Ang en Milja

Geplaatst door Ang en Milja op 19-1-2010 om 19:42 uur
Reactie van Jack:
Laat je verrassen! Er zal aandacht worden gegeven aan de inwendige mens, in woord, spijs en drank. Er zijn diverse leuke slaaplekken in de buurt; 'n iets kleinere is b.v. de Hemelse wijn in Sevenum. Slapen en lekker eten.

Samen met de kok aan het fornuis in de keuken. In een goede sfeer proeven van lekker eten, een goed glas en alles omlijst met de muziek van: Herberg de Troost. Hee Jack, bovenstaande tekst staat op de site. Is datom de sfeer van de how neer te zetten, of krijgt het publiek daadwerkelijk hapjes en drankjes tijdens het luisteren naar de muziek?

Geplaatst door Maarten op 19-1-2010 om 11:53 uur

Wat een feest was het afgelopen weekend. Jammer dat er onder de crew de griep heerst...pas op dat jij het niet krijgt!! Wil je Rudy en Marc, namens mij beterschap wensen. Een flinke neut doet wonderen. Ook hier heerst de verkoudheid, moet je maar niet in de regen gaan staan...maar had het er graag voor over. Het was weer als vanouds genieten. Leuk om een ietwat verlegen Tren mee te maken. Het lichtwerk achter jullie is mooi opgezet. Wat gaat zo'n weekend toch snel voorbij. Gelukkig komen er nog mooie momenten om naar uit te kijken. Ook van mij een tipje: Heb je de nieuwe cd van Volcano Choir al beluisterd? Wel apart.. mede gemaakt door Justin Vernon. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 18-1-2010 om 21:19 uur

Hai Jack,wist je dat er een schitterende DVD te koop is van de Mavericks.Titel Live in Austin Texas.Wij hebben het al een aantal keren bekeken , echt een aanrader (Bol.com)Groetjes Alice en Theo

Geplaatst door Alice en Theo op 18-1-2010 om 15:10 uur

Schitterende CD! Moeilijk om de ogen droog te houden bij 'Ontmoeten' en het zinnetje 'countryroad take me home' uit Graceland ook helemaal raak. Hoorde op de radio dat jullie na Graceland ook nog naar Nashville geweest zijn, Cash trekt toch ook wel...

Geplaatst door Niels op 15-1-2010 om 10:39 uur

Wop van Eis heeft niet alleen moeite met de rollende r, maar duidelijk ook met de Limburgse teksten van Rowwen Hze, als hij vindt dat "de songteksten dit keer niet allemaal het 'ik hou van jou en ik blijf je trouw' gehalte bezitten". Hij heeft er weinig van begrepen of nooit de moeite genomen om echt naar de teksten te luisteren. Gelukkig weten de fans van Rowwen Hze wel beter... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 13-1-2010 om 22:23 uur

Hallo Jack, Als fan en bewonderaar van het eerste uur moest ik even wennen aan Herberg de Troost. Maar eenmaal binnen, op mijn gemak gesteld door perfecte gastheren, kan ik alleen maar zeggen dat het een heerlijk verblijf is. Echt een plek om op adem te komen. Ik plak er nog wat overnachtingen aan vast.

Geplaatst door Robert Janssen op 13-1-2010 om 21:34 uur

Wij hebben 4 kaarten voor Herberg de Troost op 6 maart. Helaas een verkeerde datum Wie kan of wil ruilen voor 5, 7, 12, 14 maart? alvast hartelijk dank. bijgaand emailadres klopt.

Geplaatst door Truus op 11-1-2010 om 16:54 uur

Hoi jack leuke site, Bart had alwel vertelt dat je schildert maar het is dan natuurlijk ook leuk om ze te zien. Hij was ff vergeten te vertellen dat je hiervan een website had kwam deze site dan ook bij toeval tegen. ik vind schaduw in het gras een mooi schilderij en de geluks knikker Want wie heeft nu geen geluks knikker gehad. Mvg Lenny Nelissen

Geplaatst door lenny nelissen op 11-1-2010 om 11:04 uur

Hey Herbergier ;-) 't Is niet helemaal mijn stijl om op deze site een reactie op een optreden van Rowwen Hze te geven. Dit keer kan ik het niet laten. Jullie waren geweldig in het Vlissingse. Dankdankdank.

Geplaatst door Trudy op 11-1-2010 om 00:00 uur

Hoi Jack: Het was weer een fijn en vertrouwd gevoel het eerste optreden in 2010. Een vol Paradiso heeft toch altijd nog iets extra voor mij. Ik heb samen met mijn zoon weer genoten van een perfect concert. Ik heb eind 2009 iets naar je postbus gestuurd, heb je dat al ontvangen? Komen er binnenkort nog schilderijen aan? Tot ziens bij het volgende optreden

Geplaatst door Remco Zwart op 9-1-2010 om 22:42 uur

Prachtig stukje muziek. Herberg de troost. Jammer dat ik te laat ben voor een live optreden. Succes

Geplaatst door tinie op 6-1-2010 om 19:44 uur

Hallo Jack, Een heel gelukkig en vooral gezond 2010.Ben er ook bij in de Herberg en verder ben ik heel benieuwd hoe dit jubileumjaar eruit gaat zien. Ik hoop dat het een super jaar wordt. Inderdaad jammer dat je het artikel in de Limburger niet meer kan lezen. Groetjes uit Heerde Anneke

Geplaatst door anneke op 2-1-2010 om 21:40 uur

aller eerst wil Ik jou een zalig nieuw joar toe wensen een nieuw RH jaar is begonnen met leuke voor uit zichten eerst in Eindhoven en dan in Broekhuizevorst mijn RH kan nietstuk en niet te vergeten het Jubileeum Gr van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 2-1-2010 om 17:22 uur

2010, kom maar op! Er staan een hoop leuke dingen te gebeuren, ik heb er zin in. Ik wens jou ook een prachtig jaar Jack, samen met iedereen die je lief is.

Geplaatst door Trudy op 2-1-2010 om 11:48 uur

De beste wensen voor 2010. Maak er wat moois van!! Voor mij geen prijs in de Staatsloterij, maar wel twee kaartjes voor de Herberg. Kan het nieuwe jaar nog mooier beginnen?

Geplaatst door Jan Kremers op 1-1-2010 om 09:18 uur

Beste Jack: Met een weemoedig maar tevreden gevoel kijk ik terug op een roerig jaar. Ik heb erg genoten van de laatste SAUS optredens. Erg bijzonder was het concert op 5 juni in Horst, na 3 jaar revalideren eindelijk weer naar een buiten-concert van jullie geweest. Gelukkig kan ik nog nat het optreden op 8 januari 2010 in Paradiso bijwonen, op 12 januari moet ik helaas weer het ziekenhuis in. Een bijzonder moment was zeker het horen van de eerste klanken van Lans de Weg. Zelf vind ik dit echt een juweeltje. Ik wens jou en de rest van de band een gezond en gezegend 2010 toe. En verder wens ik een ieder die deze site bezoekt al het goeds toe voor 2010. Ik hoop jullie weer te zien in Paradiso. Bedankt voor de warmte en troost die jouw muziek mij heeft gegeven in 2009. Remco

Geplaatst door Remco Zwart op 1-1-2010 om 03:02 uur

Hey Maestro,de allerbeste wensen voor2010 ,leuk optreden in de Top 2000,hebben genoten van Limburg maar ook van het nummer van de Mavericks.In ieder geval een heel goed begin van 2010.Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice ne Theo op 1-1-2010 om 01:46 uur

Voor iedereen de alllerbeste wensen voor 2010 !!

Geplaatst door Corrie op 31-12-2009 om 17:15 uur

Beste Jack, geweldig, je nieuwste cd, tis weer puur genieten... Ik wens je een geweldig 2010 in goede gezondheid, tot kijk op 6 februari in Heerlen! gooie roetsj... Astrid

Geplaatst door astrid op 30-12-2009 om 22:16 uur
Reactie van Jack:
Laat de kurken maar knallen! Tot in het nieuwe jaar allemaal.

Jippie, de kaarten voor Herberg de Troost zijn binnen. Ik ben zeer benieuwd, maar ga er op voorhand al vanuit dat het een super toffe avond gaat worden. Succes mannen!! Groet, Joyce uit Tilburg

Geplaatst door Joyce op 30-12-2009 om 14:37 uur

Buiten is het koud en slaat de wind en de regen tegen de raam. Binnen laat een kerstboom zien dat het december is, en die stapel werk links van me dat het einde van het jaar eraan komt! En waar bij half Nederland de Top2000 aanstaat, is mijn herfst vooral de herfst van Langs de Weg. Heerlijk album! Complimenten heren! Kan helaas niet naar het concert toe, de enige mogelijkheid was 5 maart, maar dan zit ik nog in Vancouver bij de Olympische Spelen.

Geplaatst door Bas op 29-12-2009 om 20:37 uur

We hebben 2 tickets voor het concert van 6 maart gekregen, als kerstcadeau. Super !!! Wij zijn er dus bij !! Voor iedereen een knallend 2010 toegewenst.

Geplaatst door Ger & Gerrian op 29-12-2009 om 19:13 uur
Voor meer informatie kijk op www.devonkies.com

Ik kan helaas het artikel in de krant niet lezen, omdat je dan moet inloggen en ik heb geen inlogadres. Hoe kan ik dit aanpakken? Moet je dan abonnee zijn? Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 28-12-2009 om 20:18 uur
Reactie van Jack:
Klopt Ine, kennelijk gewijzigd beleid van de krant. Jammer, maar helaas...

Wat een mooie droam ! Goed passend bij je schilderij, L.E.F. 2008. Kun je er ook de muziek bijzetten.... X Aletta

Geplaatst door Aletta op 27-12-2009 om 10:25 uur

Gelukkig, de Kerstaquarel is terug..... Vanuit Vlissingen wensen we jullie warme kerstdagen! Een kerstgroet van de Daanes.

Geplaatst door Trudy op 25-12-2009 om 00:05 uur
Reactie van Jack:
En vanuit America; fijne feestdagen voor iedereen!

Wat een geweldige CD ( langs de weg ), gewoon even een andere kant van Jack en Tren horen. Heerlijk zo met de kerstdagen, sorry ik hem niet eerder ontdekt. De smaakt naar meer, goede en heerlijk kerstdagen toegewenst en wie weet tot ziens bij een optreden. grt Frank

Geplaatst door Frank Korver op 22-12-2009 om 17:09 uur

Oeps, Guiness in Brand ?

Geplaatst door Theo B op 22-12-2009 om 11:29 uur

Schitterend de uitzending met Joey. In korte tijd dit voor 15.000 mensen op Appelpop neerzetten, lof, lof en nog eens lof voor Joey en Rowwen Hze. Verder willen we jou en je maatjes van Rowwen Hze fijne kerstdagen en een gelukkig jubileum nieuwjaar wensen. Groetjes en tot in het jubileumjaar, Esther & Roger.

Geplaatst door Esther & Roger op 22-12-2009 om 04:53 uur

Hai Jack,Wij willen (vanaf een mooi witte Veluwe) jou en je Familie hele fijne kerstdagen toewensen en een heel goed muzikaal 2010.Maar daar zijn we niet bang voor dat lukt wel.Zien jou en de rest van de band, in ieder geval in Januari weer.Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 21-12-2009 om 19:32 uur

Lieve Jack ik wil jou een hele fijne kerst toe wensen en een goed begin voor 2010 Gr van Isabelle

Geplaatst door Isabelle op 21-12-2009 om 18:55 uur

Hallo Jack, Heb met veel plezier geluisterd naar de uitzending van Volgspot. Je vertelde daarin over een regel . die je mensen kan meegeven waar ze mee verder kunnen. Voor jou de regel, Ooit word ik schrijver, dan ben ik nooit meer alleen. Voor mij is dat, maar un blaad dat velt en un book giet dicht. De laatste jaren waren niet makkelijk en deze regel symboliseert voor mij steeds de afsluiting van weer een fase. Kan niet zo goed onder woorden brengen hoe ik het bedoel,maar jij begrijpt t vast.

Geplaatst door anneke op 21-12-2009 om 00:04 uur

Ik ben ook benieuwd naar de versie van Irene van 10 jaar terug, maar ik kan op de site van volgspot geen link vinden naar de uitzending van 13 december. En zo onhandig ben ik toch niet met computers... Wie weet hoe ik dat kan doen? Ik ben toch niet simpelweg te laat?

Geplaatst door Tim op 19-12-2009 om 12:02 uur
Reactie van Jack:
Tim, klik uiterlijk morgen even 'Beluister laatste uitzending' aan in rechterkolom boven. Groet, Jack