De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 28 van 37
Totaal aantal berichten: 1801
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 37 
 

Franciska, er zijn meer Zeeuwen onder de fans hoor!

Geplaatst door Trudy op 8-2-2010 om 21:22 uur

Geweldig concert gisteren in Tilburg. Eindhoven was de eerste keer voor mij; vanaf toen verslaafd. Jullie muziek is als thuiskomen, ook al ben ik geboren en getogen in Zeeland. Twee concerten - het lijkt of ik jullie muziek al jaren ken, de teksten die zo mooi en krachtig zijn, en zo geweldig mooi en meeslepend gebracht worden. Gewoonweg geweldig!

Geplaatst door Francisca op 8-2-2010 om 20:23 uur

Was weer een lekker feestje in Tilburg! Onze laatste wat betreft de clubtour. Lest best wordt gezegd maar voor mij persoonlijk blijft de eerste (Vlissingen) toch de mooiste! En nu gaan we ons opmaken voor de Herberg; zondag 7 maart zijn we van de partij. De verwachtingen zijn zeer hoog gespannen! Tot dan. Dag hoor!

Geplaatst door Trudy op 8-2-2010 om 14:34 uur

Een mooi weekend gehad in het (ieder seizoen) mooie zuid Limburg. Zaterdag begonnen in Heerlen. Natuurlijk naar "de mooiste weg" geweest en vervolgen naar Marcel en Carmen. Wat een gemoedelijk bedrijfje is dit. Toen Marcel hoorde dat we via jou daar terecht waren gekomen, had hij alle tijd voor ons. We kregen een rondleiding en vervolgens gezellig met hen zitten kletsen. Marcel vroeg me jou te groeten namens hem (dus Jack hierbij). De Champoels ligt er goed bij. Is toch geweldig om van wegenbouwer wijnverbouwer te worden. De passie die deze man voor zijn bedrijfje en vrouw heeft..... De sfeer deed mij denken aan wat jij omschrijft bij "Herberg de Troost". zoals mijn pa al zei, kijk niet naar waar iemand vandaan komt, maar waar hij naartoe gaat. Zij zijn duidelijk de goede weg ingeslagen. Nu ik nog!! zet mij wel weer aan het denken (moet ik Noord of Zuidwaarts gaan). Vevolgens lekker gegeten en naar jullie optreden geweest. Zondag na een lekkere wandeling, met mooie vergezichten, richting Tilburg gereden om wederom van jullie te genieten. Heb weer energie opgedaan. Het is waar, het is heerlijk vertoeven tussen de Limburgers!! Wederom dank. X en ;-) Aletta.

Geplaatst door Aletta op 8-2-2010 om 08:59 uur

Mooie recensie van Ronald Rietman! Die heeft het helemaal begrepen. En carnaval..., maar dan wel in Limburg. Net de optocht hier gezien; ze doen hun best, maar volgende week ga ik wel naar Zitterd! Alvast enne sjoone vastelaovend voor iedereen, die het viert! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 7-2-2010 om 16:32 uur

Schitterend concert gisteravond in Heerlen...helemaal vooraan in de Limburgzaal...een perfecte mix tussen theaterconcert en tentfeest vind ik, wat rustiger, minder duw en trekwerk......of moet ik me zorgen maken Jack, wer ik alt ?!! :-)

Geplaatst door Astrid op 7-2-2010 om 11:21 uur

Als je al die mooie recenties leest, ben je wel bevoorrecht gast te mogen zijn in Herberg de Troost. Mannen, we zijn er bij op 6 maart...maar eerst carnaval, da's pas leuk!! Groeten, Miranda

Geplaatst door Miranda op 7-2-2010 om 10:38 uur

Jack, een mooie top tien. Al mis ik nog wel een paar mooie nummers. November, Liefde en mergen wuurd het beater. Gisteren gekeken naar de vrienden van Amstel. Het nummer van Andre Hazes waar jij het over had gemist....Wel leuk om jou, Martin en Theo met baardjes te zien. Vooral zo houden, wauwie!! Vandaag bij thuiskomst lag er een leuke verrassing op mij te wachten. Ik heb 2 kaartjes gewonnen via een prijsvraag. Had al kaartjes voor Heerlen, dus er nog maar een avondje bij aanplakken. Dat wordt een weekend om naar uit te kijken. Mooi te horen dat je weer gaat rijmen en dichten. Mis de gedichtjes wel... X en tot zaterdag.

Geplaatst door Aletta op 4-2-2010 om 18:53 uur

Vanochtend teruggekomen van een klein weekje wintersport (na 23 jaar weer op de lange latten, maar het is toch net als fietsen...) en dan zie ik dat ik heel veel heb gemist deze week. Maar gelukkig is er toch een heleboel terug te lezen en te luisteren en bestaat zoiets als uitzending gemist. Leuk interview bij omroep Brabant en een mooie top 10. Ik heb er zeker 6 of 7 nummers van in mijn eigen top 10 staan. Ik mis nog wakker were en ien minuut. Ik hoop dat je top 10 opgenomen wordt in de jubileumtop 25, succes verzekerd! Ik heb de CD Langs de weg door de tip van Aletta al in huis, dus ik hoefde er niet voor naar Limburg. Succes weer met jullie clubtoer en tot over 4 weken. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 4-2-2010 om 16:52 uur

't Is inderdaad een pracht top tien. En nummer elf.....Ien Minuut en dan op twaalf al die andere mooie nummers! Groetjes uit Vlissingen, waar het wel voorjaar lijkt. (Dat gezeik met die seizoenen, heerlijk!)

Geplaatst door Trudy op 3-2-2010 om 16:07 uur

Jack, wat een mooie top 10. Daar staan er een aantal ook van in onze top 10, zoals bij veel fans, denken wij. Zoals, de Peel in brand, Gespeegeld in de raam , Goud, Dag geluk, Blieve loepe, Twieje wurd, d'n Duivel is los. Maar ook Ik wer alt, Allemoal vur os, Dansen. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 3-2-2010 om 15:17 uur

Arie en Nellie lopen, zo te lezen, een heel mooi wandelpad. Het komt ons heel bekend voor. Wij hebben dat pad ook pas gelopen. Erg mooi. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 1-2-2010 om 13:58 uur

Twee dagen genoten bij het luisteren naar radio2. Eerst bij de VvA en daarna nog bij het Muziekcaf. Vooral dit laatste was heel erg mooi. Ik heb de cd van Herberg de Troost uitgeleend aan mijn ex maar wat mis ik die. Dus Marij als jij dit leest graag zsm retour. Verder prijs ik mij gelukkig dat ik direct 4 kaartjes heb aangeschaft voor de Herberg en Remy direct maar achteraf Jacgueline en Sandra blij mee heb kunnen maken. Ik ben verschrikkelijk benieuwd naar jullie optreden op 6 mrt. Nog een kleine 5 weken wachten. Succes met de voorbereidingen

Geplaatst door Hein oet Wiert op 1-2-2010 om 09:58 uur

We hebben 2 kaartjes voor Herberg de Troost op 12 maart. Ivm. een zakenreis kan ik niet op die dag. Is er iemand die kaartjes heeft voor 5 of 6 maart en die wil ruilen? groet, Louis

Geplaatst door Louis op 31-1-2010 om 16:51 uur

Jack, een heel goed optreden in de Plantage. Mooie nummers, sfeervol en melangolische teksten. Een stuk herkenning. komt er nog een vervolg van jullie optredens in "Herberg de Troost"? groetjes aan een ieder van jullie Ron

Geplaatst door Ron Ginus op 31-1-2010 om 13:26 uur

Druk, druk, druk..... Dat kun je wel zeggen. Maar het gaat je goed af, tenminste gisteren in de Plantage was het heel leuk. Leuk om alvast een paar liedjes van Herberg de Troost live te horen. De moeite waard om het barre weer te trotseren (met de trein). Tot Rowwen Hze of in de Herberg. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 31-1-2010 om 11:22 uur

Ik startte de auto en de radio sprong aan. Werd verrast met een lekker klinkend lied, de stem herkende ik en toch was het anders. Inmiddels heb ik cd gekocht en kan niet anders zeggen: geweldig !!!

Geplaatst door Esther op 30-1-2010 om 19:30 uur

Hi Jack, Van de zomer sprak ik je in een caf in MIAMI BEACH. Ik was daar met mijn dochtertje en vrouw. Je vertelde mij dat jullie ook naar GRACELAND waren geweest en dat je het enorm naar je zin had in MIAMI. Vandeweek hoorde ik het nummer GRACELAND van Herberg De Troost. Je begrijpt dat ik toen aan onze meeting moest terugdenken. Vandaag de CD gekocht en blijkt er ook een nummer MIAMI op te staan. Geweldig!! Heerlijke CD trouwens. Kan jij je onze ontmoeting nog herinneren?

Geplaatst door Matthijs Janssen op 30-1-2010 om 18:29 uur
Voor meer informatie kijk op www.matthijsjanssen.nl

Wowwwww wat swingt dat daar in t Tros muziekcafe, super uitvoering van de seizoenen. Jammer dat we dr niet bij konden zijn Succes vanavond in Rotterdam en de rest van t drukke weekend.

Geplaatst door Liesbeth op 30-1-2010 om 17:58 uur

Hi Jack, Van de zomer sprak ik je in een caf in MIAMI BEACH. Ik was daar met mijn dochtertje en vrouw. Je vertelde mij dat je ook naar GRACELAND was geweest en dat je het enorm naar je zin had in MIAMI. Vandeweek hoorde ik het nummer GRACELAND van Herberg De Troost. Je begrijpt dat ik toe aan onze meeting moest terugdenken. Vandaag de CD gekocht en blijkt er ook een nummer MIAMI op te staan. Geweldig!! Heerlijke CD trouwens. Kan jij je onze ontmoeting nog herinneren?

Geplaatst door Matthijs Janssen op 30-1-2010 om 17:53 uur
Voor meer informatie kijk op http://www.matthijsjanssen.nl/

Hallo Jack, Ik wil je even hierbij even laten weten , dat ik je muziek, en liedjes geweldig vind. Ik luister eigenlijk pas sinds een maand of 3 naar jullie muziek. Ik heb nl 3 maanden geleden een hele leuke man ontmoet via een datingsite, hij woont in Blerick, en ik in Zoetermeer. Het was een oerknal toen we elkaar voor de eerste keer ontmoetten. Om een beetje met zijn taal bekend te worden, ben ik naar jullie muziek gaan luisteren, en ik moet je zeggen dat ik alles steeds beter versta! Misschien komen we samen een keer naar een van jullie optredens. Nogmaals dank je wel en gefeliciteerd met jullie jubileum! heel veel lieve groeten, Elly

Geplaatst door Elly op 27-1-2010 om 22:06 uur

@Ine, bij Kroese in Arnhem is de gesigneerde versie nog te koop. www.kroese-online.nl. Heb hem zojuist nog zien staan op internet. Jack, al gezien dat de nieuwe Johnny Cash volgende week uitkomt VI.... hiervoor zat ik net op de site. Zal hier "Bridge over troubled water" opstaan? Helaas kan ik dit jaar niet bij VVA aanwezig zijn. Maar gelukkig net gehoord dat jullie ook op tv komen. De keuze moet niet zo moeilijk zijn...dat wordt natuurlijk Zuidwaarts, de moeiste weg van deze werld!! Al geef ik toe dat de goede keuze vaak niet meevalt en het soms tijd kost. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 26-1-2010 om 23:59 uur

Hoi Jack, is er nog ergens een exemplaar van Langs de weg, limited CD-box te koop? Bij bol.com is het niet meer leverbaar. Wel de losse CD, maar dan zonder dat mooie boekje. Of moet ik dan naar Limburg rijden? Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 26-1-2010 om 21:01 uur

Jack, Wat een ontzettend mooi en ontroerend gedicht over Rotterdam! Regelmatig sta ik daar op de Kop en bekijk de "nieuwe" stad, draai me om en zie de "oude" stad. Een hele mooie plek ook in de regen. Als je dan kijkt naar de Zwaan en je ziet haar maar half, de top zie je niet vanwege die regen, schoonheid.... Schoonheid zit van binnen, dat straal je dan ook uit, ook in die regen. Je ziet die schoonheid alleen als je goed kijkt. Bedankt voor het delen van dit mooie gedicht. En... bedankt voor afgelopen zaterdag. Het was een feest om jou en de band weer te horen. Aline

Geplaatst door Aline op 26-1-2010 om 20:52 uur

Hallo Jack! Ten eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met het zilveren jubileum van Rowwen Hze!! Gelukkig is er na 25 joar altijd nog werk aan de winkel want nederland lult nog steeds geen Limburgs. Mooi voorbeeld gisteren in de Telegraaf ter afsluiting van de recentie voor de Vrienden van de Amstel Live. Alle artiesten zouden trots op zichzelf moeten zijn. De recescent omschreef dit met de woorden: met de neus omhoog. Heeft de strekking van het liedje niet helemaal begrepen. Op het moment luister ik met veel plezier naar "Langs de Weg". Heel anders dan we gewend zijn van Rowwen Hze. Maar wel een verademing!! Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het live zal klinken a.s. zaterdag tijdens het Tros Muziekcafe. Hopelijk ontdooit Frysln niet te snel :-) Oant Sneon (tot zaterdag) Klaas Sijbesma Leeuwarden

Geplaatst door Klaas op 26-1-2010 om 16:51 uur

Nu toch maar eens bericht in het gastenboek ! Al tijden lang van rowwenheze, recent nog in het paard in den haag geweest. Wat een feest, werkelijk net als altijd kippenvel ! Regelmatig komen we "thuis" in America, lekker onthaasten, genieten perfekte leven, muziekje (van jullie) erbij.. Top ga zo door. Hopelijk komt er snel weer een theatertour ! (de zilveren ?). Onze kinderen, 5 en 6 jaar, zingen het van rowwenheze altijd mee. (de standaard vraag als we in de auto stappen vragen ze: "pappa mag het bier aan ?" (lees: henk is enne lollige vent :-)). Als er weer een theatertour komt mogen ze mee hebben we ze beloofd... Dus...hinthinthint! Mooiste was de ontdekking van herberg de troost bij Everstaatop. CD via Bol op de mat, ook hier weer kippenvel op de ziel. Ga zo door, kop in de wind.

Geplaatst door Robbert op 26-1-2010 om 13:35 uur
Voor meer informatie kijk op http://www.robberthamburg.nl

Jack, mag ik nog een keer gebruik maken van jouw site? Wij hebben 4 kaarten voor zaterdag 6 maart voor Herberg de Troost, foute datum, willen erg graag ruilen met kaarten voor 5, 7 of 12 maart. Wie kan ons helpen?

Geplaatst door Truus op 26-1-2010 om 11:17 uur
Reactie van Jack:
Jazeker mag dat. Ik hoop dat iemand dit leest en jou kan helpen met ruilen.

Niet alleen artiest van de week op Musicfrom , maar hoor net dat het album de hele week de Gouden Tip is van het programma een BERG Muziek bij Omroep Gelderland. Komen jullie daar ook nog op bezoek?

Geplaatst door anneke op 25-1-2010 om 14:56 uur

Vorige week heb ik bij Radio Gelderland(had ze een Mail gestuurd) jullie CD van Herberg de Troost getipt.En nu hoor ik vanmiddag dat jullie de Tip van de week zijn,dus de hele week wordt de CD gedraaid,vond het wel een leuke mededeling.Groetjes Alice en Theo

Geplaatst door Alice en Theo op 25-1-2010 om 14:50 uur

Hoi Jack, klopt het dat er een extra voorstelling is van Herberg de Troost op 10 maart? Groetjes, Jolanda

Geplaatst door Jolanda op 25-1-2010 om 11:34 uur

Hoi Jack. Heb ik kaarten voor 13 maart (4stuks) kom ik er achter dat ik de week ervoor had moeten boeken lekker K. dus mijn vraag is zou er een mogelijkheid zijn om te ruilen. of anders de kaarten terug te geven wat niet mijn voorkeur is eigenlijk. vind dit juist een hele leuke avond en had er ook erg veel zin in en omdat we uit koudekerk en om streken komen hadden we er een weekendje uit van gemaakt. Dus bij deze nogmaals is er nog wat te regelen. Vriendelijke groetjes Mario.

Geplaatst door mario op 24-1-2010 om 15:32 uur

Hey Jack, jammer genoeg kunnen mijn moeder en ik niet bij herberg de troost zijn, het is toch iets te ver rijden voor ons. Dan moeten we het maar met de CD doen..Dat kunnen we tenminste goed verstaan..ons limburgs is nog niet zo goed ;) Groetjes uit Den Helder en tot ooit ;)

Geplaatst door Nicole op 23-1-2010 om 12:05 uur

Mooi gedicht over de regen in Rotterdam. Hier regent het nu niet. Succes en veel plezier in AHOY. Tot ziens, groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 22-1-2010 om 16:31 uur

Hoi Jack, Ik wist dat de Herberg bij Edwin Evers zou worden uitgezonden, maar heb helaas niet kunnen luisteren. Heb alle frequenties afgezocht naar 835 en nu lees ik in je laatste bericht dat het werd uitgezonden op 358. Mooi shit.

Geplaatst door Rene op 22-1-2010 om 06:44 uur
Reactie van Jack:
Rene, het is geen 835, geen 358, maar 538; jammer maar helaas....

Vorige week vrijdag het leuke intervieuw met je gehoord samen met Tren. Hoorde over Herberg de Troost. Wat een geweldige muziek!!! Nog de allerlaatste kaartjes op de kop getikt via marktplaats. Ben heeeeel benieuwd. Worden er ook gedichten voorgelezen en komt er toevallig nog iets van Rowwen Heze voorbij?

Geplaatst door Rob Scheepers op 20-1-2010 om 19:38 uur

Hoi Jack, veel succes met je vasteloavesliedjes. Misschien word je nog eens net zo beroemd ermee, als Toon Hermans in Zitterd. Daar worden nu nog steeds liedjes van hem gezongen met de vasteloavend van jaren geleden, er is ooit een medley van gemaakt op CD. Er is trouwens ook een liedje: "tsje Dommenik en Sjrage", dat gaat over dezelfde Dom v/d Bergh uit jouw liedje. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 20-1-2010 om 17:17 uur

Een half uurtje maar, moet genoeg zijn....Graag een langere versie van Miami, zet m nu alsmaar op repeat....Okay?

Geplaatst door Astrid D. op 20-1-2010 om 14:41 uur

Geachte J. Poels: Mijn name is Frederico Ileck. Ik ben italiaans/braziliaans een ik woon twee jaar in Limburg. Ik was jornalist in Brazili en ik vind echt leuk jouw muziek. Soms zijn mijn limburgse oefening! Proficiat, moie werk!

Geplaatst door Frederico Ileck op 20-1-2010 om 10:51 uur
Voor meer informatie kijk op http://www.flickr.com/photos/9189666@N06/

Jack, ken jij - als Ierlandfanaat - The Prayer Boat met zanger Emmett Tinley? Hun plaat Polichinelle is echt een pareltje, muzikaal en tekstueel. De plaat is nu als re-issue uit als Benelux-editie. Je met hem horen, zegt het voort!

Geplaatst door Michael op 19-1-2010 om 22:31 uur
Voor meer informatie kijk op www.massmarketrecordings.com

Shit Jack, hebben we net het Maashotel in Broekhuizen geboekt...De Lieve Hemel ziet er veel lolliger uit. By the way: Het Paard was te gek afgelopen zaterdag! Jullie spelen echt met de show strakker.

Geplaatst door Maarten op 19-1-2010 om 21:24 uur
Reactie van Jack:
Nee hoor, dik voor elkaar! Parkhotel Horst mag er ook zijn. En nou hou ik op anders krijg ik ruzie met diegene die ik vergeet te noemen!

Hoi Jack, Supper optreden in Arnhem, helaas was Ang ziek, net als de rest dus. We komen nog naar de Herberg en zullen ons laven , echter is er ook werkelijk nog iets te bikken of is het enkel geestelijk voer? Weet jij in de buurt nog een leuke slaapplek? Tot maart groetjes Ang en Milja

Geplaatst door Ang en Milja op 19-1-2010 om 19:42 uur
Reactie van Jack:
Laat je verrassen! Er zal aandacht worden gegeven aan de inwendige mens, in woord, spijs en drank. Er zijn diverse leuke slaaplekken in de buurt; 'n iets kleinere is b.v. de Hemelse wijn in Sevenum. Slapen en lekker eten.

Samen met de kok aan het fornuis in de keuken. In een goede sfeer proeven van lekker eten, een goed glas en alles omlijst met de muziek van: Herberg de Troost. Hee Jack, bovenstaande tekst staat op de site. Is datom de sfeer van de how neer te zetten, of krijgt het publiek daadwerkelijk hapjes en drankjes tijdens het luisteren naar de muziek?

Geplaatst door Maarten op 19-1-2010 om 11:53 uur

Wat een feest was het afgelopen weekend. Jammer dat er onder de crew de griep heerst...pas op dat jij het niet krijgt!! Wil je Rudy en Marc, namens mij beterschap wensen. Een flinke neut doet wonderen. Ook hier heerst de verkoudheid, moet je maar niet in de regen gaan staan...maar had het er graag voor over. Het was weer als vanouds genieten. Leuk om een ietwat verlegen Tren mee te maken. Het lichtwerk achter jullie is mooi opgezet. Wat gaat zo'n weekend toch snel voorbij. Gelukkig komen er nog mooie momenten om naar uit te kijken. Ook van mij een tipje: Heb je de nieuwe cd van Volcano Choir al beluisterd? Wel apart.. mede gemaakt door Justin Vernon. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 18-1-2010 om 21:19 uur

Hai Jack,wist je dat er een schitterende DVD te koop is van de Mavericks.Titel Live in Austin Texas.Wij hebben het al een aantal keren bekeken , echt een aanrader (Bol.com)Groetjes Alice en Theo

Geplaatst door Alice en Theo op 18-1-2010 om 15:10 uur

Schitterende CD! Moeilijk om de ogen droog te houden bij 'Ontmoeten' en het zinnetje 'countryroad take me home' uit Graceland ook helemaal raak. Hoorde op de radio dat jullie na Graceland ook nog naar Nashville geweest zijn, Cash trekt toch ook wel...

Geplaatst door Niels op 15-1-2010 om 10:39 uur

Wop van Eis heeft niet alleen moeite met de rollende r, maar duidelijk ook met de Limburgse teksten van Rowwen Hze, als hij vindt dat "de songteksten dit keer niet allemaal het 'ik hou van jou en ik blijf je trouw' gehalte bezitten". Hij heeft er weinig van begrepen of nooit de moeite genomen om echt naar de teksten te luisteren. Gelukkig weten de fans van Rowwen Hze wel beter... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine Werker op 13-1-2010 om 22:23 uur

Hallo Jack, Als fan en bewonderaar van het eerste uur moest ik even wennen aan Herberg de Troost. Maar eenmaal binnen, op mijn gemak gesteld door perfecte gastheren, kan ik alleen maar zeggen dat het een heerlijk verblijf is. Echt een plek om op adem te komen. Ik plak er nog wat overnachtingen aan vast.

Geplaatst door Robert Janssen op 13-1-2010 om 21:34 uur

Wij hebben 4 kaarten voor Herberg de Troost op 6 maart. Helaas een verkeerde datum Wie kan of wil ruilen voor 5, 7, 12, 14 maart? alvast hartelijk dank. bijgaand emailadres klopt.

Geplaatst door Truus op 11-1-2010 om 16:54 uur

Hoi jack leuke site, Bart had alwel vertelt dat je schildert maar het is dan natuurlijk ook leuk om ze te zien. Hij was ff vergeten te vertellen dat je hiervan een website had kwam deze site dan ook bij toeval tegen. ik vind schaduw in het gras een mooi schilderij en de geluks knikker Want wie heeft nu geen geluks knikker gehad. Mvg Lenny Nelissen

Geplaatst door lenny nelissen op 11-1-2010 om 11:04 uur

Hey Herbergier ;-) 't Is niet helemaal mijn stijl om op deze site een reactie op een optreden van Rowwen Hze te geven. Dit keer kan ik het niet laten. Jullie waren geweldig in het Vlissingse. Dankdankdank.

Geplaatst door Trudy op 11-1-2010 om 00:00 uur