De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 26 van 36
Totaal aantal berichten: 1778
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 
 

Wat een mooi verslag van Jan Brands. Hij vertelt 't zoals het was/is. Groetjes, Kees en elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 9-3-2010 om 08:05 uur
Reactie van Jack:
Zie ook Dagblad De Limburger.

Herberg de troost bedankt dat we mochten komen het was fantastisch.de geur van soep warme broodjes en andere spijzen de heerlijke drankjes en dan die heerlijke muziek om bij weg te dromen en de koude rillingen van te krijgen echt super mooi en gezellig .deze herberg geeft zoveel sfeer en rust ik kon gewoon niet in slaap komen en heeft me heel veel goeds gedaan en jack ik vond het heel gezellig om je even gesproken te hebben ook over de mindere dingen in het leven je hebt een warm hart!!! Ik bedank jullie allen voor deze hele bijzondere avond jij ook emile je was ook echt top. hartelijke groetjes Mario

Geplaatst door mario op 8-3-2010 om 22:36 uur

Jack, Tren, Skinny, Mo, Sjoerd, emile, Carlijn, en Marco, Bedankt voor de geweldige avond afgelopen zaterdag. Prachtige entourage, heerlijke hapjes en drankjes, geweldige muzikanten, en een waard die heerlijk op dreef was en een perfecte bediening. Een beetje jammer dat het geluid van zowel muziek als zang vooral in het hart van de herberg zo hard stond dat het nogal vervormde en daardoor heel moeilijk te verstaan was. Na de pauze was het al een stuk beter. Zo hard hebben jullie met deze geweldige songs en uitvoeringen helemaal niet nodig. Een beetje zachter is meteen intiemer en het publiek zuigt al jullie woorden op en zwijmelt er mee weg. Jongens, bedankt voor de prachtige avond. We hebben genoten. Dit alles namens Rinie en Piet, Toos (niks stront niks) en Piet en Jos en Elly heer oet America. Nog veul succes met de overige sessies doar guns en gunder.

Geplaatst door Jos Vervoort op 8-3-2010 om 21:30 uur

Beste mensen van Herberg de Troost, Wat hebben we genoten van het zondagmiddagmatineť gistermiddag in Herberg de Troost. Buiten een koude Noord-Oostenwind en binnen lekker warm. Het was daar goed toeven in de herberg. Onder het genot van de geweldige muziek met heel veel mooie teksten. Een lekker glaasje en de heerlijke hapjes van Limburgse streekproducten. Limburg op z'n best. Veel hartelijke groeten uit Vaals, Aalbeek en Puth-Schinnen

Geplaatst door Bernadette & Renť, Isabella & Paul en Germaine & J op 8-3-2010 om 20:24 uur
Voor meer informatie kijk op www.gastmolen.nl

Wat hebben we genoten gistermiddag in Herberg de Troost. De muziek, de sfeer en de lekkere hapjes. Het was geweldig! Marjo Luc Bert en Carin

Geplaatst door Marjo Jacobs op 8-3-2010 om 20:01 uur

Door al die positieve reacties kan ik bijna niet meer wachten tot het vrijdag is ....... Kan iemand vertellen hoe laat de herberg open gaat op vrijdagavond?

Geplaatst door Annemiek op 8-3-2010 om 17:15 uur
Reactie van Jack:
Deze trotse herbergier kan melden dat de deuren van de herberg op vrijdag rond 19.30 uur open gaan. Om 20.00 uur trapt Emil af.

Beste Troost liefhebbers, Wij hebben nog twee kaartjes voor donderdagavond 11 maart. Indien iemand interesse heeft, stuur even een mailtje.

Geplaatst door Maike Bayens op 8-3-2010 om 17:05 uur

Zijn net terug uit Sevenum,het was gistermiddag GEWELDIG,alles klopte een Zondag in het Zuiden, om nooit meer te vergeten,zijn goed verwend met hapjes en drankjes en een flinle dosis muziek, waar we weer een aantal weken op kunnen leven.Van een Herberg de Troost kwamen we in een hele Lieve Hemel terecht,waar we ook van genoten hebben.Alles voor herhaling vatbaar.Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 8-3-2010 om 14:57 uur

Wat was het een verschrikkelijke mooie zondagmiddag in Herberg de Troost, De leuke ontvangst, De overheerlijke limburgse hapjes, en dan.. dan was daar de muziek waar we voor kwamen, wat zijn wij toch een stelletje geluksvogels dat jullie dit moois met ons wilde delen, Ik kan niet anders zeggen, als dank jullie wel voor deze onvergetelijke mooie zondagmiddag in herberg de Troost, en we kunnen niet wachten tot we de echte herberg de troost kunnen bezoeken, want als de sfeer maar half zo mooi is als gisterenmiddag dan zitten we gebakken daar, daar ben ik van overtuigd!! dank jullie wel voor jullie gastvrijheid in Herberg de Troost, dit was zo'n mooie zondag met een gouden randje, Dank je wel, dank je wel!! XXX Peetje

Geplaatst door Peetje op 8-3-2010 om 14:45 uur

Wat wil je nog meer? Samen met goede bekende genieten van een hapje een drankje en de mooiste muziek in een omgeving die je het gevoel geeft thuis te zijn. Als er dan naast de prachtige nummers van "Langs de weg" ook nog enkele juweeltjes van "HAL" en van Rowwen Hťze langskomen kan de middag helemaal niet meer stuk.Als kers op de taart dan nog een prachtige limburgse uitvoering van het U2 nummer door Marco Roelofs. Mannen superbedankt!!!!!!chrijf hier je bericht...

Geplaatst door hans van hoof op 8-3-2010 om 12:56 uur

.Ben gistermiddag (7 maart) ook in de herberg geweest. Een prachtig programma. Wel vond ik het voor echte "troost "iets te druk. Emiel mag voor mij wat minder hard schreeuwen. Doordat het zo druk was konden veel bezoekers het geheel niet goed zien. Podium mocht wat hoger. Nogmaals prachtig programma met mooie liedjes en heerlijke hapjes. Het lied over Sevenum was zeer mooi vertolkt.De piel ien brand is nog altijd prachtig. Zeker mee doorgaan, en iets eerder volgeboekt zijn is wel aan te bevelen.

Geplaatst door Jan op 8-3-2010 om 11:44 uur

Na het lezen van het "verslag" heb ik er zo mogelijk nog meer zin in. Wat heb ik toch een lief vriendje die zo zijn best heeft gedaan om aan kaartjes te komen en mij zo te verassen. Wij zijn as. woensdag van de party.

Geplaatst door Hanneke op 8-3-2010 om 11:28 uur

Herberg de Troost was voor mij zaterdag net als erwtensoep die het liefst al een dag van te voren opgezet wordt. Het begon steeds meer de borrelen de laatste dagen maar je hoopt dat het smaakt. Maar deze smaak had ik gehoopt te proeven maar dat het eigenlijk nog beter zou zijn dan je verwacht dat was een ongelooflijk gevoel. Alle ingrediŽnten klopten en waren er in juiste hoeveelheid. Dit was soep zoals ze hoort te smaken. Dank aan allen die dit gevoel te weeg brachten. Dit geldt zeker ook voor de mede bezoekers die er op deze mooie zaterdag ook waren. Speciaal Sandra, Jacqueline, Remy, Esther uit Kessel( al gedate met Skinny? anders zou ik zeggen schrijf een reactie hier) en vooral het koppel het Lienden. Dank

Geplaatst door Hein oet WiŽert op 8-3-2010 om 07:26 uur

Afgelopen week zat ik aan het ziekbed van een vriendin. Ze baalde ervan dat ze verzorgd moest worden want, zei ze, "jij vindt het toch ook fijn om mensen die je dierbaar zijn te vertroetelen?" Ik beaamde dat maar gaf aan dat het toch ook heerlijk is om zelf eens vertroeteld te worden. Aan dit gesprek moest ik vanmiddag in de Herberg terugdenken en ik heb meteen het goede woord: vertroeteld, dat werden we, met prachtige liedjes, warme muziek, gedichten, hapjes, drankjes en noem maar op. Dat we vanmiddag gelukkig waren was volgens Emil goed te zien. En dat is waar, ik was nog gelukkiger en dit gevoel hou ik nog even vast. Dank voor de waanzinnig mooie middag! Liefs,

Geplaatst door Trudy op 7-3-2010 om 23:56 uur

Wat heb ik toe te voegen. Het was super en ik heb erg genoten! CHAPEAU!

Geplaatst door Monique Zijlmans op 7-3-2010 om 23:51 uur

Wat heb ik toe te voegen. Het was super en ik heb erg genoten! CHAPEAU!

Geplaatst door Monique Zijlmans op 7-3-2010 om 23:50 uur

Heren bedankt voor de geweldige middag/avond ! Alles klopte: de locatie, het gebouw, de ontvangst, de inrichting, de mensen, het personeel, het eten en drinken, de band en special guests, de muziek en uiteraard de sfeer in zijn geheel. Chapeau heren ! Veur herhaling vatbaar !

Geplaatst door Armand op 7-3-2010 om 22:35 uur

Jack, Tren, Sjoerd, Mo, Skinny, Emiel en de anderen van deze Herberg organisatie bedankt voor een geweldig mooie middag gezelligheid en muziek. En ook de verzorgde drank en spijs waren lekker. Het heeft de hoog gespannen verwachtingen overtroffen. Groetjes, Kees en Elly. Tot Rowwen HŤze.

Geplaatst door Kees en Elly op 7-3-2010 om 22:17 uur

Mannen bedankt voor de geweldige middag! We hebben er enorm van genoten. Voor herhaling vatbaar. Ben en Marianne.

Geplaatst door Ben & Marianne op 7-3-2010 om 21:09 uur

Toch wel: vanaf heej. Nou nog kijken of ik het liedje ook ergens kan vinden.

Geplaatst door Robert op 7-3-2010 om 20:43 uur

Alles is al uitvoerig gezegd: het was werkelijk in alle opzichten een geweldige avond. Eťn van de muzikale hoogtepunten voor mij, het lied over Sevenum, waar ik als brabo op zich niets mee heb, maar kippevel van lied, tekst en vertolking. Geweldig dat er ook nog jeugd is die in dialect weet te schitteren. Helaas ben ik de titel van het lied kwijt en kan ik er dus niet naar op zoek.

Geplaatst door Robert op 7-3-2010 om 20:38 uur
Voor meer informatie kijk op www.zaaiteendracht.nl

OOOh wat mooi! Hier kan zelfs geen theater tegenop. Het nummer vanaf heej, kippenvel, komt deze ook op cd ?? Emiel wist goed de sfeer te zetten, al gauw aanspraak met mensen om ons heen. Begin zelfs zelf al een woordje Limburgs te praten...De lente leek zijn intrede te doen in Limburg....alles klopte en de sfeer was top. 's middags een lekker zonnetje. Genoten van het bourgondische leven...lekker eten (heerlijk ruikende lekker naar binnen voelen glijende Uiensoep), helaas bleef dit alleen bij ruiken..., drinken en wauw wat een prachtmuziek!! Dit was echt THUISKOMEN. Hier zou ik vaker willen zijn!!!! Uiteindelijk moesten we toch echt naar het Noorden, de heimwee tegemoed.... onder een mooie sterrenhemel. Zoen Aletta.

Geplaatst door Aletta op 7-3-2010 om 14:27 uur

Wat hebben wij genoten gisteravond in "Herberg de Troost". Het geweldige ontvangst op de mooie binnenplaats met een gezellig knetterend vuur in het midden. Daarna het warme onthaal door Emiel, de waard, in de herberg. Het voelde als een warme deken die op je neer viel. Volle bak ambiance.......... We hebben gelachen, heerlijk gegeten, de Champoels smaakte subliem en de verhalen en de muziek waren magnefique. We voelen ons bevoorrecht om dit moois te mogen meemaken. Het is al eerder gezegd, "Herberg de Troost" heeft ons een waardevolle, prachtige herinnering gegeven met een Gouden Randje.

Geplaatst door Saskia op 7-3-2010 om 13:56 uur

Wat een mooie avond. Geweldige locatie, knapperend haardvuur, Emiel als waard, mooie gedichten, een prachtig vertolking van het nummer One van U2 door Marco Roelofs, lekker eten en drinken en natuurlijk jullie optreden! Ik heb een hele fijne avond gehad in jullie herberg. Over een half jaartje weer? Bedankt! Helga.

Geplaatst door Helga op 7-3-2010 om 12:21 uur

Wat een geweldige avond gisteren in Herberg de troost. Dat mogen jullie wel vaker doen en vooral in de winterperiode als Rowwen heze stil ligt. En ja Jack ik kon de hal en de allermooiste fout nog wel meezingen dat krijg je he als je alles grijs draaid hihi. En nog een complimentje aan het eten was ook lekker en goed Wanneer mag ik weer komen ? Groetjes

Geplaatst door Desire op 7-3-2010 om 11:57 uur

Wat een fantastische avond, met als een van de vele hoogtepunten; het wonderschone "Peel in brand". Heren, bedankt voor deze mooi avond en zeer zeker tot volgend jaar.

Geplaatst door Ger & Gerrian Vonken op 7-3-2010 om 11:55 uur
Voor meer informatie kijk op www.devonkies.com

Gisteravond was FAN...TAS...TIESSSSS.

Geplaatst door Rene op 7-3-2010 om 11:45 uur

Schrijf hier je bericht...Een geweldige avond was dat in herberg de Troost, Er was voor lekker eten en drinken goed gezorgd.Leuke sfeer en Emiel bedankt dat we alleen aan de soep mochten ruiken! groetjes Jacqueline

Geplaatst door Jacqueline Poels op 7-3-2010 om 10:24 uur

Gisteravond (6-3) naar Herberg de Troost. Warme ontvangst, goede bediening en een geweldig concert. Na afloop van van deze prachtige avond ťťn uur op de wegenwacht moet wachten. Ik wil iedereen bedanken voor deze gezellige avond en de hulp na afloop. Geweldig deze gastvrijheid!

Geplaatst door Guus op 7-3-2010 om 09:31 uur

gister avond herberg de troost bezocht. het was echt in een woord geweldig. alles klopte zoals een herberg hoord te zijn. lekker eten, genoeg te drinken, goeie muziek en een gezellige herbergier. bedankt voor deze geweldige avond.

Geplaatst door sandra op 7-3-2010 om 08:11 uur

Ik wil Troost... Vandaag een week geleden is mijn vader overleden, enne goeie mins. Maar ik kom..vrijdag 12, naar de Herberg.. voor de Troost...

Geplaatst door Astrid D. op 6-3-2010 om 23:08 uur

Ik kan niet wachten totdat het volgende week vrijdag is :) Wat een prachtige complimenten allemaal. Wat vonden de artiesten er zelf van?

Geplaatst door Marianne op 6-3-2010 om 17:18 uur

Wat een sfeer, prachtige poŽzie, lekker eten & drinken gisteravond in Herberg de Troost. Laat de sfeer zo ongedwongen blijven, vrolijk geroezemoes en een lekkere luie stoel...

Geplaatst door Jannes op 6-3-2010 om 17:07 uur

Voordat ik iets gezien, geroken of gedronken hebt begint de honger en dorst al te komen. Ik kom mij graag laven aan drank,spijs en muziek. Ps de volgorde is willekeurig. Vae zeen os vanaovundj.

Geplaatst door Hein oet WiŽert op 6-3-2010 om 14:32 uur

Wat een heerlijke avond gisteren! Het was voor de organisatie nog een beetje zoeken, maar dat kwam de ongedwongen sfeer van de herberg alleen maar ten goede. Geen strak, gelikt product, maar lekker gemoedelijk Limburgs, echt thuiskomen! En de muziek, geweldig en verrassend divers, maar alle nummers pasten in de sfeer. En als er dan ook nog een nummer speciaal voor jou wordt gespeeld, kan de avond natuurlijk niet meer stuk! Bedankt Jack en mijn hoop op een herhaling/vernieuwing van HAL is weer iets gegroeid... Maar deze groep mag natuurlijk ook voort blijven bestaan, want het is een echt mooi collectief! Maar ja, een paar Zittesje jonges, dat is goed volk! Bedankt voor een heerlijke avond en voor iedereen, die nog gaat, genieten! Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 6-3-2010 om 14:31 uur

Wat een mooie TROOST-herberg; met een ontvangst in de sneeuw!! en een groot vuur op de grote binnenplaats, komt de warmte je al tegemoet, snel naar binnen, waar de grote haard brand en t behaaglijk warm is, de geur van koffie ;-) en soep je t gevoel geeft dat je thuiskomt.Vriendelijk en gastvrij worden we ontvangen, een enkele bekende begroeten en dan op zoek naar een mooi plaatsje, om ons te laten verwennen met t goede van t leven: Heerlijke Limburgse spijzen, wijn in mooie glazen, en muziek zoals t hoort te zijn, van dichtbij genieten en voelen hoe de energie en t speelplezier van de muzikanten afspat, en er steeds verrassende deuntjes voorbij komen, zoooooo mooi, en ook dit is weer een avond met een gouden randje en een om nooit te vergeate!!! Dank dank voor weer heel veel moois, en voor diegenen die nog mogen gaan, geniet ervan!

Geplaatst door Liesbeth op 6-3-2010 om 10:01 uur

voor alle komende bezoekers deze week van concert met Herberg De Troost in Broekhuizervorst - lijst vooral je ticket in na afloop - was er gisteravond en HET IS GEWELDIG - take care - en schenk de glazen vol met Champoels - ciao

Geplaatst door Dick op 6-3-2010 om 09:51 uur
Voor meer informatie kijk op www.iemes.nl

Heej Herbergier, Open de poorten Vul de ruif Warm de soep Stook het vuur bovenal Voed de troebadours! We zijn in aantocht

Geplaatst door Erik op 6-3-2010 om 09:48 uur

Ja, hier zit ik dan met de cd van Herberg De Troost op de reacties te lezen. Het is al dagen aan het borrelen in mijn boek want vandaag 6 maart is de dag dat ik naar een optreden ga. Fijn Sandra dat jij zo blij bent met het kaartje dat ik op voorhand besteld had. Hopenlijk zie ik de bekenden uit de betuwe vanavond. Straks ga ik met Remy naar Roggel en pikken wij Jacqueline op en ontmoeten wij Sandra in de herberg. Ben benieuwd welke bekenden er nog meer zijn. Tot straks, Hein

Geplaatst door Hein oet WiŽert op 6-3-2010 om 07:30 uur

We hebben er zin in, morgen! Hoe zit dat nou: kun je er ook echt eten?

Geplaatst door Hester op 5-3-2010 om 22:44 uur

Hallo, Wij hebben nog 2 kaartjes voor Herberg de Troost voor zondagmiddag 14 maart. Als je interesse hebt mail me even. Gr. Christine

Geplaatst door Christine Deters op 5-3-2010 om 17:15 uur

Lieve mannen, vanavond is het zover....ik mag er bij zijn met mijn vader....ik heb er zo'n ongelooflijke zin in en luister de hele dag al jullie muziek. Tot straks in de Herberg x Elsa

Geplaatst door Elsa op 5-3-2010 om 14:18 uur

waar kan ik de muziek of het liedje beluisteren van Morgen komt ze terug? bij het lezen van de tekst kreeg ik kippenvel en ik zou graag het liedje horen maar kan het niet vinden op youtube o.a. gezocht....

Geplaatst door Hanneke op 5-3-2010 om 10:35 uur
Reactie van Jack:
Dat liedje staat op de Cd van de Poels/Giesen; De Holland America lijn.

Wat een waanzinnig gaaf plan zo'n eigen Herberg!!! Zier er op tekening i.d. geweldig uit. We zijn ook heel erg benieuwd naar de setlist en hopen stiekem dat er ook nog een enkel Rowwen Heze nummer tussen zal zitten. De oppas is gelukkig geregeld voor de 14e. We gaan met een lekker grote groep, alleen hebben er helaas 2 mensen afgehaakt. Zoek je nog 2 kaartjes voor de 14e mail me dan maar even.

Geplaatst door Marjan Scheepers op 5-3-2010 om 09:35 uur

Goed plan, zo'n herberg. Als 'ie er eenmaal staat, willen we graag te gast zijn! Hou ons op de hoogte! Morgen is het dan eindelijk zo ver; bijwonen van het optreden in Herberg de Troost, ik kijk er enorm naar uit! We gaan er enorm van genieten, dus tot morgen!

Geplaatst door Miranda op 5-3-2010 om 09:24 uur

Het kan niet op .... wat een mooi nieuws, een blijvende Herberg de Troost!!! Je tekening ziet er precies zo uit als ik me een Herberg de Troost zou voorstellen. Weet zeker dat het daar goed toeven zou zijn. Een prima plan. Lekker genieten van de mooie dingen in het leven...helemaal met jullie erbij. X Aletta

Geplaatst door Aletta op 4-3-2010 om 22:31 uur

Heel veel succes en plezier met jullie optredens de komende twee weken! Ik zie jullie volgende week vrijdag en verheug me er enorm op. Ik zal proberen niet mee te zingen :) Groetjes Marianne

Geplaatst door Marianne op 4-3-2010 om 21:13 uur

Helaas voor mij, degene met wie ik woensdag 10 mrt naar Herberg de Troost zou gaan kan door omstandigheden niet maar... wie weet is het voor u / jou juist erg fijn. ben je nog op zoek naar een kaartje dan heb ik er 1 ter over name. Mail even voor verder hoe en wat! Groetjes, Jolanda

Geplaatst door Jolanda op 4-3-2010 om 20:02 uur

Wat een gaaf plan, een blijvende Herberg de Troost. Daar zullen we zeker naar toe komen. Zeker als jullie er ook zijn. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 4-3-2010 om 19:53 uur

Te ruil, ik heb 2 kaartjes voor morgenavond, 5 maart, deze wil ik ruilen voor 2 kaartjes voor zondagmiddag 7 maart.

Geplaatst door Marie-Josť op 4-3-2010 om 17:35 uur