De persoon De kunst De smaak De muziek De teksten De rest...   De winkel  
 
   
 
Pagina 10 van 37
Totaal aantal berichten: 1801
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 
36 37 
 

Het werd een bijzondere avond in Paradiso. Wel gek dat die grote fan fysiek ontbrak.... Bedankt voor de mooie avond. X

Geplaatst door Trudy op 30-3-2013 om 13:06 uur

Altijd alles maar uitstellen! Vandaag moest dat maar eens anders. Kom verrek, ik doe het, ik ga hem bestellen Paar uurtjes verlof, ik neem vrij Eerst gezellig eten met collega's Maar het ongeduld schuilt in mij Na het eten, eindelijk, ik rij Ik ga richting Horst Het kind onwaakt in mij Ik stap binnen, een leuke vrouw die groet Er komt een man aan gelopen Vraagt of hij mij helpen moet Ik zeg "zoek de peel in brand" Hij zegt "loop maar even mee" En ik loop in de richting van zijn wijzende hand Hij laat me zien wat ik zocht Adviseert over de lijsten En toen was het snel gekocht Nog over van alles gepraat De man is vriendelijk, neemt tijd Terwijl de volgende klant te wachten staat Volgende week vrijdag is hij klaar Ik zeg "tot dan" Hij neemt afscheid met een vriendelijk gebaar In de auto klinkt het "het is een kwestie van geduld.." Ik zing opeens spontaan "Tot een Jack Poels mijn kale muur opvult"

Geplaatst door M.B op 29-3-2013 om 07:15 uur

Oh, wat kijk ik uit naar Paradiso!

Geplaatst door Trudy op 24-3-2013 om 19:49 uur

Helemaal mee eens Kees en Elly! Wat is dat alweer een tijd geleden en wat een belangrijke week... toen moest je nog Papa worden, Jack! Het blijft een van de mooiste nummers en trouwens ook een bijzondere foto. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 20-3-2013 om 19:38 uur

Wat is Goud toch een mooi nummer. Leuk om die opname nog eens te zien. Groet.

Geplaatst door Kees en Elly op 19-3-2013 om 21:18 uur

Hoi Jack, even een bedankje voor weer een mooie avond Rowwen Hèze. We waren met z'n achten en hebben er allemaal van genoten. Voor de vriendin van Wout was het de eerste keer en Myrna, mijn "echte" schoondochter, had na een valse start in Oudewater, nu toch ook wel de smaak te pakken. Wel veilig op het balkon, maar Wout is toch bij mij voor het podium komen staan. Hij vond de nieuwe nummers veel beter klinken dan op de CD. De clubtour zit er voor mij helaas weer op, maar ik zag dat jullie weer in Beusichem komen en dan ben je pas 56 joar (of was je al even aan het oefenen hoe dat klinkt in 't roeje klied?). Nogmaals dank, ook van Martin, Hans, Rina, Wout, Mechtelt, Toine en Myrna. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 16-3-2013 om 15:26 uur

Hoi Jack, wat was het weer supergezellig afgelopen zondag in 013. Gisterenavond zag ik op het St.Pietersplein de witte rook naar buiten komen. Waar ken ik dat van? Het laatste nummer van het Troostconcert in Horst? Ik hoop je in die hoedanigheid nog vaak te mogen horen want het blijven ongekend mooie muzikale belevenissen. Groetjes, Eugene, Tilburg

Geplaatst door Eugene Gelderblom op 14-3-2013 om 18:37 uur

Hoi Jack, mooi verhaal in "Geloven op 2". Niet wat je normaal bij de EO verwacht, maar wat wel helemaal bij jou past. En heel herkenbaar! Bij ons thuis waren ze ook niet zo streng en wij zijn van de generatie na de catechismus (mijn zus had er nog huilbuien van om dit te moeten leren.) Mooie muziekkeuze ook... Gisteren stond toevallig een heel stuk in de krant over wandelen: "wandelen maakt dingen makkelijker bespreekbaar..." Groetjes en tot morgen in Luxor, Ine.

Geplaatst door Ine op 14-3-2013 om 13:37 uur

Hallo Jack, mooie uitzending vandaag op Ned 2. Fijn om dingen die ik pas in 'Splinter van de ziel' heb gelezen nu van jou zelf te horen. Prachtig boek overigens, ik heb het pas laat ontdekt. Vooral het eerste deel over jouw jeugd en de achtergronden van de liedjes vond ik mooi om te lezen. Tijd voor een deel II...!? Ik hoop je nog eens 'in het echt' te mogen ontmoeten. Je bent een inspirerend mens!

Geplaatst door Michèle Pommé op 13-3-2013 om 20:29 uur

Hoi Jack, er zit een verkeerd linkje bij "wil je reageren op al dat moois". Was een leuke uitzending bij Toppop. Ik had nog nooit van deze band gehoord. Maar ja, een generatie voor ons... Is wel aardige muziek, maar ik hoor toch liever RH. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 11-3-2013 om 22:17 uur

Wat zag je er goed uit! TOP!(pop)

Geplaatst door Astrid D. op 9-3-2013 om 20:25 uur

Beste Jack, Bedankt voor het geweldige optreden van afgelopen zaterdag in Tivoli. Wat een sfeer. Het was voor mij de eerste en dus de laatste keer in deze gezellige zaal. Knus, geluid prima en dan Rowwen Heze met die tomeloze inzet. Is het flesje Noordwijks Zeewater nog aangekomen? Ik hoop dat ik 29 maart in Paradiso weer helemaal de oude ben zodat ik volledig mee kan gaan in het feestgedruis. Bedankt nogmaals het was meer dan top. Groet De Klompenman

Geplaatst door John Marijt op 4-3-2013 om 09:20 uur

Beste Jack, Bedankt voor het geweldige optreden gisteravond in Tivoli! Ik heb genoten! Geweldig om jullie van zo dichtbij mee te maken! Complimenten natuurlijk ook voor de andere 'manne van staal'...! Bedankt ook voor het signeren van mijn cd, daar ben ik blij mee! :) Na het onvergetelijke optreden van Herberg de troost in december heb ik je een kaart gestuurd, gewoon om mijn waardering over te brengen. Ik ben benieuwd of je die hebt gekregen. Weet dat jullie muziek mijn dagen lichter kleurt. Is al bekend wanneer de dvd van 'Rijstwafels met pindakaas' uitkomt? Ik kijk uit naar die dvd, én naar komende zaterdag, dan ben ik er weer bij in Roermond! Ga door tot in de eeuwigheid! Michèle

Geplaatst door Michèle Pommé op 3-3-2013 om 18:07 uur

Hoi Jack, ik heb een mooi dagje gehad in Utrecht. Spijkers met Koppen was leuk om mee te maken en er waren voor mij nog veel bekenden ( uit Westervoort zelfs). Daarna een leuke stadswandeling, toen samen met Annie een biertje bij Graaf Floris, eten bij Sardegna, koffie naast de Dom (bij café Postiljon leek het wel gezellig, maar daar sloeg ons de rook om de oren) en als toetje Tivoli. Het was een prima optreden, jullie hadden er duidelijk zin. Ook het geluidsniveau en het muziekgenre voor en na het concert waren goed, een compliment voor de DJ. Zo hebben we even gezellig kunnen praten met Bea en haar zus. Normaal heb je gebarentaal nodig of moet je kunnen liplezen, maar gisteren was het perfect. En iedereen was enorm enthousiast: volgens mij is de Klompenman gelukkig weer beter, zoals ik het van een afstandje kon bekijken. Het enige minpuntje was natuurlijk die halve zool, die zo nodig zijn bier naar het podium moest gooien. Ik ben blij, dat jij dan zo onverstoorbaar door speelt, respect! Dit was weer een dagje om neit te vergeate en ik kijk uit naar de 15e, dan komen we bijna met het hele gezin. Bedankt en groetjes, Ine. p.s. Annie heeft voor haar kleinzoon Joeri een T-shirtje "kwestie van geduld" gekocht. We doen ons best om aan jullie missie mee te werken!

Geplaatst door Ine op 3-3-2013 om 13:29 uur

Beste Jack, Is het mogelijk om morgen in Tivoli het nummer Kort Gazon te spelen? Dan heeft de klompenman toch nog z'n Herberg momentje. Tot morgen. Ik heb er zo naar uitgekeken.

Geplaatst door John Marijt op 1-3-2013 om 16:57 uur

Dat was alweer Vul te lang gelijje dat we bij een optreden waren! Maar het was weer geweldig om er bij te zijn. Wat een mooi, gezellig en leuk optreden in de DRU in Ulft. Bedankt en tot ziens.

Geplaatst door Kees en Elly op 26-2-2013 om 13:58 uur

Wat een gezellige fotoos,wordt na 4 maanden,voor ons ook weer eens tijd voor een klein feestje! Groetjes Alice en Theo.

Geplaatst door Alice en Theo op 25-2-2013 om 22:34 uur

Witte rook en mooi wandelweer... Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 18-2-2013 om 22:20 uur

Inderdaad een prachtig verhaal van Geert Henderickx. Mooi dat muziek en teksten zo kunnen werken. Pap van òs komt bij deze liedjes ook altijd langs, ook al is hij nu al bijna 33 jaar niet meer hier op deze aardkloot. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 14-2-2013 om 12:55 uur

Hoi Jack, vandaag precies 10 jaar geleden vierden we Annie's 50e verjaardag samen met jullie in de schouwburg in Sittard en 6 jaar daarna nog een keer. Vandaag helaas geen feestje met jullie erbij, maar wat schetst mijn verbazing als ik in de cryptogram van vandaag de beschrijving zie: "continent waar Rowwen Hèze vandaan hoort te komen". Hoezo toeval...?! Alvast gefeliciteerd met jullie prijs "beste act uit America" en enne sjoone vastelaovend. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 6-2-2013 om 16:47 uur

De moeiste weg , van deze werld, leupt in 't zuiden dor 'n veld....... ...met de mooiste serenade op weg naar een mooie lente in Zuid Limburg. Gevoel van thuiskomen !

Geplaatst door Corrie van Wesel op 1-2-2013 om 20:54 uur

@John, dat is een aardig eindje wandelen vanuit Noordwijk (vooral op klompen)....vreemde revalidatie op klompen naar Rowwen Hèze wandelen. John, beterschap en hoop dat het snel beter met je gaat! Jack, begin Rowwen Hèze wel te missen. Moet denken aan je liedje seizoenen. Ook wel toepasselijk bij je foto. Lieve groet, Aletta

Geplaatst door Aletta op 1-2-2013 om 15:40 uur

Jack, Vooruitziende blik. De weg is inderdaad nog lang maar ik ben begonnen met wandelen. Eerstvolgende stop, Tivoli Utrecht. Al dan niet met klompen. Groet John

Geplaatst door John Marijt op 1-2-2013 om 12:29 uur

Hoi Jack, weer tijd om echt te wandele... Als het weer een beetje meewerkt, zal het gauw mooi worden in de Peel! Maar eerst Vasteloavend viere. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 29-1-2013 om 20:41 uur

Wachten duurt lang...Wordt weer eens tijd voor een optreden van RH. Doordat RH de verrassing bij VvA was, en dit op voorhand niet bekend was, hiervoor ook geen kaarten gekocht en later volledig uitverkocht. Nu nog bijna een hele maand wachten, maar in Ulft zijn we er weer bij. Tot dan en de groeten uit Arnhem.

Geplaatst door René op 29-1-2013 om 06:46 uur

Waar is het geal gebleven ?

Geplaatst door Corrie van Wesel op 27-1-2013 om 19:05 uur
Reactie van Jack:
Op!

Jack en Tren bij Ophra, das effe slikkuh.

Geplaatst door Theo B op 23-1-2013 om 17:58 uur

Hallo Jack, uit alle schoorstenen komt witte rook, buiten is het koud. Gedurende deze winterdagen nog even aan het nagenieten van het Troostconcert in Horst. Genietend van rijsttafels met pindasaus zaten we te wachten op rijstwafels met pindakaas. De chinees was prima in Horst maar daar hoef ik jullie niks over te vertellen. Bedankt voor de geweldige avond en tot gauw als je met RH in Tilburg komt in maart. Groetjes, Eugene

Geplaatst door Eugene op 23-1-2013 om 00:26 uur

Hallo Jack .Nou, erg leuke verrassing Rowwen Heze bij het bierfeest,als ik het had geweten had ik mezelf echt een kaartje bezorgd, en had ik weer wat leuks om naar uit te kijken gehad.Maar om nou naar het bierfeest te gaan zonder jullie, gaat me (70 km) te ver.Nu is alles uitverkocht, en ik ga geen dubbele marktplaats prijzen betalen.Dus Rudy, ook veul bedankt,maar voor de verwachtte 100.000 muziekliefhebbers, ben ik erg blij dat jullie er staan.Dat dan weer wel.Tot 2 maart tot Utrecht.

Geplaatst door Theo B op 22-1-2013 om 15:15 uur

Hallo Jack, wanneer komen jullie in de buurt van Zoetermeer? ook hier wonen fans hoor! groetjes Elly

Geplaatst door Elly op 21-1-2013 om 00:56 uur

@Wim Derks. Het lied dat je bedoelt, heeft de titel 'Praag'. Dit staat op de cd van Poels en Giesen (dat is dus de artiest) en het album heet Holland America Lijn. Ik kan het niet op youtube vinden zo snel, maar ik denk dat het op iTunes voor 99ct te downloaden is.

Geplaatst door Tim op 20-1-2013 om 22:19 uur
Reactie van Jack:
Klopt. Of als je hierboven op het winkelwagentje klikt en kiest voor CD's dan zie je de CD van de HAL staan. En Elly, natuurlijk komen wij ook 'n keer naar Zoetermeer. Voorlopig is het optreden in Paradiso binnenkort het dichtst in de buurt.

Schrijf hier je bericht...hallo Meneer Jack. Tijdens een crematie hoorde ik een lied over vanuit Praag terug naar Limburg.een zus v.d. Overledene vroeg mij na te gaan hoe aan die te komen . Zou u haar via mij kunnen antwoorden? Alvast bedankt. Groeten, w. Dirks C373s

Geplaatst door Wim dirks op 20-1-2013 om 16:25 uur

Hoi Jack, ga je de plafondplaten schilderen...? Veel inspiratie voor je nieuwe werk. Groetjes, Ine.

Geplaatst door Ine op 10-1-2013 om 14:52 uur
Reactie van Jack:
Ha, ha, zo had ik het nog niet bekeken! Wie weet. Eind dit jaar meer.....

Succes met je nieuwe begin. Hopelijk is het net zo leuk als voorheen. Groetjes, Kees en Elly.

Geplaatst door Kees en Elly op 9-1-2013 om 21:46 uur

Hallo Jack, ik hoorde van de broer van mijn vriend dat de herberg weer open was tijdens de Kerstdagen. ik zag op de site dat er nog kaarten waren voor de 13de december. meteen besteld. ik was dat weekeind vrij en bij mijn vriend in Blerick, zelf woon ik in Zoetermeer. we zaten vooraan die avond. wat hebben we genoten! het was weliswaar in een "ontzielde"kerk, maar wat een warmte straalden jullie uit. Het was geweldig! Ik hoop dat we nog veel van zulke avonden mee mogen maken. Ik wens jullie een liefdevol 2013! lieve groeten van boven de "riolen" zoals Emil dat zo mooi uitdrukte, van Elly uit Zoetermeer

Geplaatst door Elly op 3-1-2013 om 00:01 uur

Alle goeds voor 2013 in goede gezondheid en met veel muziek, wensen we jullie. Wat een mooi schilderij. Bijna net zo mooi als Kleuren over Ierland. Groetjes.

Geplaatst door Kees en Elly op 2-1-2013 om 09:14 uur

Jack, inderdaad de zintuigen weer geprikkeld....mooi schilderij! Dacht even dat jij hem had gemaakt. Is wel jouw stijl. Ga je ook weer schilderen? Kom graag je nieuwe kunstwerken bewonderen... Leuke muziek tip Billy Fay. Kende hem niet, maar de muziek komt wel binnen. Even gespot op Spotify. Ga de cd zeker bestellen. Jack ik wens jou een gezond, met veel geluk en Liefdevol 2013! Lieve groetjes Aletta ★

Geplaatst door Aletta op 31-12-2012 om 23:21 uur

Storingsdienstrijden is minder erg met mooie muziek... Jack en iedereen, een muzikaal en uitdagend 2013 gewenst!! Groet Jacco

Geplaatst door Jacco de Hart op 31-12-2012 om 14:23 uur

Ooooohw,John,ben jij niet die Klompenman die een tijd geleden in de tent het lied Zomerpaleis vol passie meezong achter mij ?? Wat een pech. Veel beterschap vanuit the south! Vriendelijke groet,Thécla.

Geplaatst door Thécla Pinxt-Karel op 29-12-2012 om 09:49 uur

Hoi Jack en iedereen, die aan deze Herbergeditie heeft meegewerkt, ik heb in deze ontzielde kerk meer bezieling gezien, gehoord en gevoeld en ook nog geproefd dan ik ooit in een "echte" kerk heb meegemaakt. Deze avond bracht meer kerstgevoel dan de nachtmis in de kerk, al deed het koor hier ook wel zijn best. Het was helemaal af, van begin tot einde en volgend jaar mogen jullie het wat mij betreft weer overdoen. Iedereen heel erg bedankt voor deze prachtige avond en een mooie jaarwisseling en heel veel liefde en muziek in 2013 gewenst! Groetjes, Ine (en Annie).

Geplaatst door Ine op 27-12-2012 om 21:52 uur

Ohhhh wat hebben jullie ons blij gemaakt...het jubelde bij ons van binnen... en ....overal in de Herberg. Jullie muziek en je hele Zijn bracht ons MEER dan Troost alleen... zoveel blijheid en dankbaarheid om bij dit zaaaaalig gebeuren te mogen zijn. Bedaank en de compleminte oet Mestreech...tot ein volgende kier...zeker weete!

Geplaatst door Elisabeth Jeuken en John Kraft op 27-12-2012 om 20:00 uur

Beste muzikanten! Het was (weer) een geweldig concert! Alles klopte! Hartelijk dank voor dit mooie ;kerstcadeau;! We wensen jullie een leuke jaarwisseling en een muzikaal, succesvol en goed 2013!Ben en Marianne.

Geplaatst door Marianne en Ben op 27-12-2012 om 16:48 uur

Mooie muziek Met veel liefde gemaakt Geweldige muzikanten die stralen Allemaal mensen die vrolijk zijn en plezier maken met elkaar Lekker eten en drinken Het vuurtje brandt... Jij bent erbij! Hoeveel mooier kan de hemel zijn. Welkom in Hemel de Troost Jongens, Karlijn en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen, Reuze bedankt voor de FIJNE avonden. Hier zal ik met een warm gevoel aan terugdenken. I had a great time... Ik wens iedereen een gezond, liefdevol, muzikaal 2013 *** Aletta

Geplaatst door Aletta op 27-12-2012 om 13:48 uur

Het hele avontuur gevolgd via internet en social media! En alles live gezien afgelopen zaterdag. Applaus is zeker op zijn plaats. Geweldige show, geweldige omgeving, geweldige muzikanten! Ga zo door!

Geplaatst door Joyce op 27-12-2012 om 13:40 uur

Danke, danke, danke veur eine geweldige ieërtse kerstdaag met Herberg de Troost. Gruuëts waas ut ( zegge ze hiej in Wieërt ) en gruuëts moog ederein zeen dae hie aan met gewirktj heat. Kerst wurdt nooit mieër utzelfde. Danke en op nao volgend jaor

Geplaatst door Hein oet Wieërt op 27-12-2012 om 08:29 uur

Wat jammer dat hier een einde aan komt vanavond ,, Wat hebben wij met al onze leden van ons koor ( 10 x ) genoten van deze avonden . maar we gaan nog een keer knallen vanavond ! Super was het ... Dank je wel iedereen ...

Geplaatst door Mieke op 26-12-2012 om 19:11 uur

Beste herberg, Dan heb je kaarten voor de 22ste en dan gooit een zware hernia roet in het eten. Ik baal nog steeds maar zal het los moeten laten. Wat niet kan dat gaat niet! Zowel concert van HAL als de vorige twee edities van Herberg de Troost heb ik gezien. Rijstwafels met pindakaas moet ik aan me voorbij laten gaan. Gelukkig heb ik nog 2 mensen blij kunnen maken met mijn kaartjes.Maar zuur is het en blijft het als je niet aanwezig kunt zijn bij het concert van dit muziekgezelschap. Een schrale troost is dat ik tot in het oneindige kan luisteren naar alweer een meesterwerkje van Jack, Tren en de andere muzikanten. Voor degenen die nog nog moeten gaan naar Horst: geniet ervan met volle teugen. Met vriendelijke groet, John Marijt, Noordwijk

Geplaatst door John Marijt op 25-12-2012 om 14:36 uur
Reactie van Jack:
Dag John, Dat is niet zo best. We zullen vanavond na afloop in de Norbertus kerk op jou proosten. Misschien stijgt er dan in Noordwijk, in jouw eigen Herberg, toch nog witte rook op. Ondanks deze tegenslag wensen we jou fijne dagen en een goed 2013 toe.

Hallo Jack, 23-12-2012 een avond om nooit te vergeten. Herberg de Troost in een kerk perfecte organisatie prachtige muziek door top muzikanten.Ingetogen nummers afgewisseld met nummers gebracht met een enthousiasme zoals alleen de muzikant met hart en ziel deze kan brengen. Ik verheug mij al op de volgende uitvoering en ga er van uit dat deze ook komt.Dit mag nooit verloren gaan.Nogmaals iedereen die hier aan meegewerkt heeft bedankt voor deze avonden.

Geplaatst door L.Janssen op 24-12-2012 om 06:55 uur

Voor ons het derde bezoek alweer aan de Herberg maar inderdaad nog steeds hartvermaned en om de nodige rillinkjes van te krijgen. Bedankt voor weer een prachtige Herberg.

Geplaatst door Frank op 23-12-2012 om 14:11 uur

Superlatieven schieten meer dan te kort. Het was zalig, bedankt!! Volgend jaar weer hoop ik!!?

Geplaatst door Kim op 23-12-2012 om 13:31 uur